Η Ελλάδα αντιστέκεται
- PASCAL
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
Re: Η Ελλάδα αντιστέκεται
Για την ιστορία των Γερμανικών αποζημιώσεων, το θέμα έκλεισε ουσιαστικά το 1995 με αποκλειστική ευθύνη του τότε πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου και υπουργού δικαιοσύνης Αναστάσιου Πεπονή. Έτσι για να μην ξεχνάμε τους δοσίλογους.
Re: Η Ελλάδα αντιστέκεται (19-20 Οκτώβρη)
Λίστα με τις απεργίες.Στους δρόμους και τις πλατείες της χώρας μετακινείται το πολιτικό επίκεντρο για αυτό εικοσιτετράωρο, με τους εργαζόμενους σε απεργιακές κινητοποιήσεις μαζικού χαρακτήρα.
Σήμερα οι πορείες ήταν μαζικές. Ο κόσμος αντιστέκεται. Μην απογοητευτείτε από τα ξεφτιλίκια που κλασσικά θα γίνουν από τους ασφαλίτες και τους συνεργάτες τους τώρα που έχουν τελειώσει οι διαδηλώσεις.
Και αύριο όλοι στο δρόμο!
τι εγινε με το αντ1, γιατι ειναι Τοσο φιλικο προς τις πορειες σημερα; 

- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
κόντρα στο mega?chriskin wrote:τι εγινε με το αντ1, γιατι ειναι Τοσο φιλικο προς τις πορειες σημερα;
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
- ja_the_invincible
- Wow! Terabyte level
- Academic status: N>4
Διαίρει και βασίλευε.Σήμερα δεν είχαμε τους μπάτσους είχαμε τους τσάτσους και τους προβοκάτορες.
Όσοι κάτσατε μετά τις 4 μεταφέρετε τι γίνεται αν είναι δυνατόν , εγώ έφυγα κατά τις 4.20...
Όσοι κάτσατε μετά τις 4 μεταφέρετε τι γίνεται αν είναι δυνατόν , εγώ έφυγα κατά τις 4.20...
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
Πότε άρχισαν να σας πνίγουνε?ja_the_invincible wrote:Διαίρει και βασίλευε.Σήμερα δεν είχαμε τους μπάτσους είχαμε τους τσάτσους και τους προβοκάτορες.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
- ja_the_invincible
- Wow! Terabyte level
Δεν έφυγα για αυτό...stoupeace wrote:Πότε άρχισαν να σας πνίγουνε?ja_the_invincible wrote:Διαίρει και βασίλευε.Σήμερα δεν είχαμε τους μπάτσους είχαμε τους τσάτσους και τους προβοκάτορες.
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
Ναι λεω το πνίξιμο πότε άρχισε? Γιατί διαβάζω για άπειρα χημικά, ματ στην πλατεία που πιέζουν τον κόσμο προς Ερμού και τέτοια.ja_the_invincible wrote:Δεν έφυγα για αυτό...stoupeace wrote:Πότε άρχισαν να σας πνίγουνε?ja_the_invincible wrote:Διαίρει και βασίλευε.Σήμερα δεν είχαμε τους μπάτσους είχαμε τους τσάτσους και τους προβοκάτορες.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
- ja_the_invincible
- Wow! Terabyte level
Κατά τις 4 παρά νομίζω.Μου είχε πέσει η μπαταρία οπότε δεν ξέρω στα σίγουρα αλλά εκεί νομίζω άρχισε το δακρυγόνο να πέφτει.Βέβαια μην φανταστείς τίποτα σαν του Αυγούστου η κατάσταση στην μέση της πλατείας παλευόταν και χωρίς μάσκα.stoupeace wrote: Ναι λεω το πνίξιμο πότε άρχισε? Γιατί διαβάζω για άπειρα χημικά, ματ στην πλατεία που πιέζουν τον κόσμο προς Ερμού και τέτοια.
- gasparosoft
- Gbyte level
Πέθανε ένας διαδηλωτής του ΠΑΜΕ από ανακοπή καρδιάς. Τι να πει κανείς....
ενας γιατρος του ευαγγελισμου (αμα δεν κανω λαθος) ειπε οτι ηταν απο χτυπηματα στο κεφαλι, οχι απο ανακοπη
η ανακοινωση της αστυνομιας ειναι που λεει για ανακοπη
Διάβασα στο news247 ότι όντως ήταν απο ανακοπή, και ότι είχε χρόνια αναπνευστηκά προβλήματα που επιδεινώθηκαν από τα χημικά.chriskin wrote:ενας γιατρος του ευαγγελισμου (αμα δεν κανω λαθος) ειπε οτι ηταν απο χτυπηματα στο κεφαλι, οχι απο ανακοπη
ναι βγηκε και ανακοινωση του νοσοκομειου τωρα - μπορει να ακουσα για αλλον η να ελεγε ο γιατρος που μιλαγε τη δικη του αποψη και οχι την επισημη του νοσοκομειου 

Πολλά θα ακούσεις. Εγώ ας πούμε άκουσα ότι η αστυνομία παρέμενε αμέτοχη για αρκετή ώρα. Μα καλά στραβοί είναι?? Δεν τους βλέπουν τόσες ώρες που πετάνε μολότωφ και πέτρες?? Και μετά σου λένε ότι δεν έχουμε δυναμική αστυνομία...chriskin wrote:ναι βγηκε και ανακοινωση του νοσοκομειου τωρα - μπορει να ακουσα για αλλον η να ελεγε ο γιατρος που μιλαγε τη δικη του αποψη και οχι την επισημη του νοσοκομειου
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- PASCAL
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
Ο συνδικαλιστής τους πέθανε από τα χημικά και οι κνίτες ενοχλούνται με τους "κουκουλοφόρους"...
nickpro wrote:Πολλά θα ακούσεις. Εγώ ας πούμε άκουσα ότι η αστυνομία παρέμενε αμέτοχη για αρκετή ώρα. Μα καλά στραβοί είναι?? Δεν τους βλέπουν τόσες ώρες που πετάνε μολότωφ και πέτρες?? Και μετά σου λένε ότι δεν έχουμε δυναμική αστυνομία...chriskin wrote:ναι βγηκε και ανακοινωση του νοσοκομειου τωρα - μπορει να ακουσα για αλλον η να ελεγε ο γιατρος που μιλαγε τη δικη του αποψη και οχι την επισημη του νοσοκομειου
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη

- ja_the_invincible
- Wow! Terabyte level
Μπα , μακάρι να ήταν ασφαλίτες αυτοί.Δυστυχώς όμως ήταν οι κλασικοί που απαρτίζουν το αναρχικό μπλοκ στην Ελλάδα.Πλουσιόπαιδα με απωθημένα ( τα απανταχού στέκια ) , χουλιγκάνια και κάτι 15χρονα που δεν ξέρω τι ρόλο βαράνε.nickpro wrote:Πολλά θα ακούσεις. Εγώ ας πούμε άκουσα ότι η αστυνομία παρέμενε αμέτοχη για αρκετή ώρα. Μα καλά στραβοί είναι?? Δεν τους βλέπουν τόσες ώρες που πετάνε μολότωφ και πέτρες?? Και μετά σου λένε ότι δεν έχουμε δυναμική αστυνομία...chriskin wrote:ναι βγηκε και ανακοινωση του νοσοκομειου τωρα - μπορει να ακουσα για αλλον η να ελεγε ο γιατρος που μιλαγε τη δικη του αποψη και οχι την επισημη του νοσοκομειου
ja_the_invincible wrote:Μπα , μακάρι να ήταν ασφαλίτες αυτοί.Δυστυχώς όμως ήταν οι κλασικοί που απαρτίζουν το αναρχικό μπλοκ στην Ελλάδα.Πλουσιόπαιδα με απωθημένα ( τα απανταχού στέκια ) , χουλιγκάνια και κάτι 15χρονα που δεν ξέρω τι ρόλο βαράνε.nickpro wrote:Πολλά θα ακούσεις. Εγώ ας πούμε άκουσα ότι η αστυνομία παρέμενε αμέτοχη για αρκετή ώρα. Μα καλά στραβοί είναι?? Δεν τους βλέπουν τόσες ώρες που πετάνε μολότωφ και πέτρες?? Και μετά σου λένε ότι δεν έχουμε δυναμική αστυνομία...chriskin wrote:ναι βγηκε και ανακοινωση του νοσοκομειου τωρα - μπορει να ακουσα για αλλον η να ελεγε ο γιατρος που μιλαγε τη δικη του αποψη και οχι την επισημη του νοσοκομειου
δεν ισχυει, ακουσα απο αρκετους οτι επιασαν 4 με ταυτοτητας αστυνομιας να πετανε πετρες
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
Το διάβασα κι εγώ κατα τις 8 αυτό.chriskin wrote:δεν ισχυει, ακουσα απο αρκετους οτι επιασαν 4 με ταυτοτητας αστυνομιας να πετανε πετρες
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
- ja_the_invincible
- Wow! Terabyte level
Άσε τι άκουσες.Μπροστά ήμουνα και αναγνώρισα αρκετές φάτσες που ξέρω.Δεν γίνεται όλο το μπλακ μπλοκ να είναι ασφαλίτες..chriskin wrote: δεν ισχυει, ακουσα απο αρκετους οτι επιασαν 4 με ταυτοτητας αστυνομιας να πετανε πετρες
προφανως δεν ειναι ολοι - αυτο δεν σημαινει πως δεν ισχυει οτι η αστυνομια προκαλεσε επεισοδια (παλι)