Τους τύπους από τα τελευταία κεφάλαια και τη βασική θεωρία! Δεν χρειάζεται κάτι άλλο από κει και πέρα!(Πέρα από κομπιουτεράκι και γρήγορο γράψιμο )nickpro wrote:Λοιπόν, μιας και έχει κλείσει το περσυνό thread, υπάρχει κανείς που να έχει περάσει Λογιστική?? Τι έχει να συμβουλέψει ως προς τα θέματα?? Έχω ακούσει ότι δεν θέλει πολλά πράγματα να ξέρεις..
Daywalkings... 06:01-23:59
- XaviannNJ
- Gbyte level
- Academic status: N>4
Re: Daywalkings... 06:01-23:59
- lost_noni_dw
- Mbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Θέλει λίγα και καλά. Άμα ξέρεις ισολογισμό,ΚΑΧ,εγγραφές και πώς να βρίσκεις κάτι δείκτες(τύπους δλδ) είσαι οκ.nickpro wrote:Λοιπόν, μιας και έχει κλείσει το περσυνό thread, υπάρχει κανείς που να έχει περάσει Λογιστική?? Τι έχει να συμβουλέψει ως προς τα θέματα?? Έχω ακούσει ότι δεν θέλει πολλά πράγματα να ξέρεις..
Ευχαριστώ. Θα εκτιμούσα και κάποιο πμ με λίγο περισσότερες λεπτομέριες. Αν και μπαίνω 5ο έτος, δεν το έχω δώσει ποτέ το μάθημα.
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
Μία ταινία μικρού μήκους με έναν τύπο που λιώνει όλη μέρα στο pc και δε βγαίνει με τους φίλους του πώς λέγεται?
Ο τίτλος ήταν κάτι σε "τίποτα","τπτ","tpt" κάτι τέτοιο νομίζω.
Παίζει να είχε μπει και εδώ πριν από αρκετό καιρό.
Ο τίτλος ήταν κάτι σε "τίποτα","τπτ","tpt" κάτι τέτοιο νομίζω.
Παίζει να είχε μπει και εδώ πριν από αρκετό καιρό.
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
-
- Kilobyte level
Συμβαινει κατι παραξενο στον υπολογιστη μου τις τελευταιες μερες.Με το που τον ανοιγω κανει ενα πολυ δυνατο θορυβο κ στην αρχη νομιζα οτι ηταν το ανεμιστηρακι αλλα μετα απο 5 λεπτα ξαφνικα σταματαει απο μονο του.Μηπως μπορει κανεις να μου πει τι πιστευει οτι μπορει να ειναι?
- emperormario
- Wow! Terabyte level
Το έκανε και μένα η παλιά κάρτα γραφικών μου..Πρέπει να είναι απο τη σκόνη
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
Τετάρτη-Πέμπτη μεγάλο καλό θα συμβεί στη χώρα μου, έτσι μου είπανε.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
- necrofear_13
- Wow! Terabyte level
Meaning????stoupeace wrote:Τετάρτη-Πέμπτη μεγάλο καλό θα συμβεί στη χώρα μου, έτσι μου είπανε.
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
stoupeace wrote:Τετάρτη-Πέμπτη μεγάλο καλό θα συμβεί στη χώρα μου, έτσι μου είπανε.
σχετικο με το transit η ασχετο;
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
Αφήστε με να τρολάρω.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Και εμένα παλιά μου συνέβενε κάτι τέτοιο, με μερικές κλωτσιές σταμάταγε, δεν είναι τίποτα. Μάλλον απο τη σκόνη είναι όπως είπαν.asoee4ever wrote:Συμβαινει κατι παραξενο στον υπολογιστη μου τις τελευταιες μερες.Με το που τον ανοιγω κανει ενα πολυ δυνατο θορυβο κ στην αρχη νομιζα οτι ηταν το ανεμιστηρακι αλλα μετα απο 5 λεπτα ξαφνικα σταματαει απο μονο του.Μηπως μπορει κανεις να μου πει τι πιστευει οτι μπορει να ειναι?
nickpro wrote:με μερικές κλωτσιές σταμάταγε
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Μπα, εγω το φυσαω και με blower και δεν σταματαει...εχω προσεξει οτι οταν το κανει εχει χαμηλη θερμοκρασια εξω. Δεν ξερω ομως αν ειναι απο αυτο.
Ψάξε πάνω στο pc σου για το διακόπτη με αυτό το σύμβολοultimate_aektzis wrote:Μπα, εγω το φυσαω και με blower και δεν σταματαει...εχω προσεξει οτι οταν το κανει εχει χαμηλη θερμοκρασια εξω. Δεν ξερω ομως αν ειναι απο αυτο.
http://www.besiris.gr/CHAPTERS/_6Parart ... mage44.gif
και άνοιξέ τον.
Να ρωτησω και εγω κατι για τον υπολογιστη ;
Δε μπορώ να τον κλεισω ...καθε φορα που παταω τερματισμο λειτουργιας αυτος μου κανει επανακίνηση και αναγκαζομαι να το κλείνω απο το κουμπί έχει κανείς καμια ιδέα για το τι μπορει να γίνεται ;
Δε μπορώ να τον κλεισω ...καθε φορα που παταω τερματισμο λειτουργιας αυτος μου κανει επανακίνηση και αναγκαζομαι να το κλείνω απο το κουμπί έχει κανείς καμια ιδέα για το τι μπορει να γίνεται ;
- cypher
- Venus Former Team Member
Αν εχεις windows στον πίνακα ελέγχου/ρυθμίσεις ενέργειας αν πας στα προχωρημένα κάπου θα βρείς τι πρέπει να κάνει το shutdown κουμπακι. Για κάποιο λόγο έχει ρυθμιστεί σε επανεκκινηση.evridiki wrote:Να ρωτησω και εγω κατι για τον υπολογιστη ;
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Επειδη κατα 99% με δουλευεις, η απορια μου ειναι: οδηγεις?nickpro wrote:Ψάξε πάνω στο pc σου για το διακόπτη με αυτό το σύμβολοultimate_aektzis wrote:Μπα, εγω το φυσαω και με blower και δεν σταματαει...εχω προσεξει οτι οταν το κανει εχει χαμηλη θερμοκρασια εξω. Δεν ξερω ομως αν ειναι απο αυτο.
http://www.besiris.gr/CHAPTERS/_6Parart ... mage44.gif
και άνοιξέ τον.
cypher wrote:Αν εχεις windows στον πίνακα ελέγχου/ρυθμίσεις ενέργειας αν πας στα προχωρημένα κάπου θα βρείς τι πρέπει να κάνει το shutdown κουμπακι. Για κάποιο λόγο έχει ρυθμιστεί σε επανεκκινηση.evridiki wrote:Να ρωτησω και εγω κατι για τον υπολογιστη ;
το κοιταξα αλλα αυτο εχει να κανει με το κουμπι εκκινησης με το κουμπι turn off δε εχει καμια επιλογη ....
- Loner
- Academic status: N>4
Εγώ έχω ένα HP netbook με XP που δεν μπορεί να κάνει τερματισμό, κλείνει οθόνη, δίσκος αλλά λειτουργεί ακόμα, κάνει ακόμα θόρυβο... Μετά ό,τι κι αν πατήσω δεν επανέρχεται, πρέπει να το κάνω force shutdown πατώντας το κουμπί παρατεταμένα...
You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
- cypher
Στο bios το halt mode ειναι S1 η S3; S3 βάλτο.Loner wrote:Εγώ έχω ένα HP netbook με XP που δεν μπορεί να κάνει τερματισμό, κλείνει οθόνη, δίσκος αλλά λειτουργεί ακόμα, κάνει ακόμα θόρυβο... Μετά ό,τι κι αν πατήσω δεν επανέρχεται, πρέπει να το κάνω force shutdown πατώντας το κουμπί παρατεταμένα...
- Funk
Μου το έκανε και εμένα για λίγο καιρό ένας παλιός υπολογιστής. (έφυγε μόνο του ή από τύχη)... Δες μήπως έχεις το roxio (google source) εγκατεστημένο...evridiki wrote:cypher wrote:Αν εχεις windows στον πίνακα ελέγχου/ρυθμίσεις ενέργειας αν πας στα προχωρημένα κάπου θα βρείς τι πρέπει να κάνει το shutdown κουμπακι. Για κάποιο λόγο έχει ρυθμιστεί σε επανεκκινηση.evridiki wrote:Να ρωτησω και εγω κατι για τον υπολογιστη ;
το κοιταξα αλλα αυτο εχει να κανει με το κουμπι εκκινησης με το κουμπι turn off δε εχει καμια επιλογη ....
- MoonShadow
Υπολογιστής->δεξί κλικ->Ρυθμίσεις Συστήματος για προχωρημένους->Ρυθμίσεις(Εκκίνηση και αποκατάσταση)->Βγάλε το tick στο Αυτόματη Επανεκκίνησηevridiki wrote: το κοιταξα αλλα αυτο εχει να κανει με το κουμπι εκκινησης με το κουμπι turn off δε εχει καμια επιλογη ....
Κάνε κανονικά shutdown και δες αν βγάλει κάποιο error ώστε να ξέρουμε τι παίζει.Aν δεν βγάλει ξαναβάλε το tick.