Εγώ απο το ίδιο κεφάλαιο έκανα και τις 3. Για την μικροδιδασκαλία προσπάθησα να βρω κάτι πιο ενδιαφέρον(λέμε τώρα με αυτο το απαρχαιωμένο βιβλίο)georgiamos wrote:Να κάνω και εγώ μια ερώτηση μπορούμε να κάνουμε πχ και τα 4 σχέδια μαθήματος από το ίδιο κεφάλαιο ή πρέπει από ξεχωριστά κεφάλαια?? Ή πρέπει από το ίδιο κεφάλαιο υποχρεωτικά και τα 4?
Παιδαγωγική Επάρκεια
-
- Kilobyte level
- Academic status: 4th year
Re: Παιδαγωγική Επάρκεια
- WoLfeN Ilic
- Mbyte level
Η μικροδιδασκαλια ειναι το ιδιο με το σχεδιο μαθηματος απλα σε λιγοτερο χρονο?
Αν οχι μπορει καποιος να μου εξηγησει λιγο πρακτικα τι πρεπει να γραψουμε στη μικροδιδασκαλια?
Αν οχι μπορει καποιος να μου εξηγησει λιγο πρακτικα τι πρεπει να γραψουμε στη μικροδιδασκαλια?
- georgiamos
- byte level
eliza wrote:Εγώ απο το ίδιο κεφάλαιο έκανα και τις 3. Για την μικροδιδασκαλία προσπάθησα να βρω κάτι πιο ενδιαφέρον(λέμε τώρα με αυτο το απαρχαιωμένο βιβλίο)georgiamos wrote:Να κάνω και εγώ μια ερώτηση μπορούμε να κάνουμε πχ και τα 4 σχέδια μαθήματος από το ίδιο κεφάλαιο ή πρέπει από ξεχωριστά κεφάλαια?? Ή πρέπει από το ίδιο κεφάλαιο υποχρεωτικά και τα 4?
Kαι όλα αυτά από το βιβλίο της Β Λυκείου Τεχνολογία Επικοινωνιών έτσι?
- ariadni
- Kilobyte level
- Academic status: Alumnus/a
Φύλλο πληροφοριών χρειάζεται να συμπληρώσουμε ? κι αν ναι τι είναι ??
edit : ακυρο
edit : ακυρο
Αν δώσουμε φύλλα εφαρμογών ειναι για το σπίτι ή για την ώρα του μαθηματος;;

-
- Kilobyte level
ΝΑΙgeorgiamos wrote:eliza wrote:Εγώ απο το ίδιο κεφάλαιο έκανα και τις 3. Για την μικροδιδασκαλία προσπάθησα να βρω κάτι πιο ενδιαφέρον(λέμε τώρα με αυτο το απαρχαιωμένο βιβλίο)georgiamos wrote:Να κάνω και εγώ μια ερώτηση μπορούμε να κάνουμε πχ και τα 4 σχέδια μαθήματος από το ίδιο κεφάλαιο ή πρέπει από ξεχωριστά κεφάλαια?? Ή πρέπει από το ίδιο κεφάλαιο υποχρεωτικά και τα 4?
Kαι όλα αυτά από το βιβλίο της Β Λυκείου Τεχνολογία Επικοινωνιών έτσι?
-
- Kilobyte level
Νομίζω για την ώρα του μαθήματος.melen wrote:Αν δώσουμε φύλλα εφαρμογών ειναι για το σπίτι ή για την ώρα του μαθηματος;;
-
- Kilobyte level
Περίπου ναι, θα σε βοηθήσει το παράδειγμα σχεδίου μαθήματος για μικροδιδασκαλία που έχει, εγώ πάντως σύμφωνα με εκείνο την έκανα.WoLfeN Ilic wrote:Η μικροδιδασκαλια ειναι το ιδιο με το σχεδιο μαθηματος απλα σε λιγοτερο χρονο?
Έχει συγκεκριμένο παράδειγμα για τη μικροδιδασκαλία;; ¨Εχω χαθεί μέσα σε τόοοοσα αρχεία!eliza wrote:Περίπου ναι, θα σε βοηθήσει το παράδειγμα σχεδίου μαθήματος για μικροδιδασκαλία που έχει, εγώ πάντως σύμφωνα με εκείνο την έκανα.WoLfeN Ilic wrote:Η μικροδιδασκαλια ειναι το ιδιο με το σχεδιο μαθηματος απλα σε λιγοτερο χρονο?

- photisd
- Mbyte level
είναι και τόσο ηλίθιο το βιβλίο που άντε να βρεις για τι να μιλήσεις και πως να το προσαρμόσεις ανάλογα...
ερ1: τελικά φύλλα αξιολόγησης και πληροφοριών που ρώτησε μια κοπέλα φτιάχνουμε?
ερ2: αύριο σε αυτά που θα παραδώσουμε θα είναι μόνο τα σχέδια μαθημάτων ή πρέπει να δώσουμε και διαφάνεις που και καλά θα δείξουμε? αν ναι, τότε τι θα βάλουμε δηλαδή, σε λίδες του βιβλίου??
ερ1: τελικά φύλλα αξιολόγησης και πληροφοριών που ρώτησε μια κοπέλα φτιάχνουμε?
ερ2: αύριο σε αυτά που θα παραδώσουμε θα είναι μόνο τα σχέδια μαθημάτων ή πρέπει να δώσουμε και διαφάνεις που και καλά θα δείξουμε? αν ναι, τότε τι θα βάλουμε δηλαδή, σε λίδες του βιβλίου??

...Τα μεγαλύτερα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ έξω απ' το κουτί. Χρειάζεται μεγάλο θάρρος για να τα βγάλεις στο φως, να τα κρατήσεις ψηλά και να δεις τον πραγματικό σου εαυτό να αντικατοπτρίζεται μέσα τους...
- kostas_naxos
- byte level
- Academic status: N>4
εγω απ'οτι καταλαβα:
προσαρμοζουμε μονο το σχεδιο της μικροδιδασκαλιας επειδη απευθυνεται σε φοιτητες (βρισκεις καποιο τμημα να μη χρειαζεται μεγαλη προσαρμογη)
και ναι πρεπει να δωσουμε τις δηθεν διαφανειες σαν περιληπτικα τμηματα απο το βιβλιο με μπουλετς κτλ
εγω τα εφτιαξα στο γουορντ
προσαρμοζουμε μονο το σχεδιο της μικροδιδασκαλιας επειδη απευθυνεται σε φοιτητες (βρισκεις καποιο τμημα να μη χρειαζεται μεγαλη προσαρμογη)
και ναι πρεπει να δωσουμε τις δηθεν διαφανειες σαν περιληπτικα τμηματα απο το βιβλιο με μπουλετς κτλ
εγω τα εφτιαξα στο γουορντ
for one moment
i wish you'd hold your stage
with no feelings at all
open minded
i'm sure i used to be so free
http://steelfm.gr
Feel The Steel
i wish you'd hold your stage
with no feelings at all
open minded
i'm sure i used to be so free
http://steelfm.gr
Feel The Steel
- photisd
- Mbyte level
στο 4ο κεφάλαιο αναφέρονται σε διπλανές σελίδες τα λειτουργικά συστήματα και οι γλώσσες προγραμματισμού... μπορούμε να τα κάνουμε ξεχωριστά σε διδασκαλίες ή θεωρούνται ίδιο κομμάτι?
...Τα μεγαλύτερα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ έξω απ' το κουτί. Χρειάζεται μεγάλο θάρρος για να τα βγάλεις στο φως, να τα κρατήσεις ψηλά και να δεις τον πραγματικό σου εαυτό να αντικατοπτρίζεται μέσα τους...
- ninaT
- byte level
- Academic status: N>4
το λέει αυτό σε κάποια ανακοίνωση ή κάπου αλλού??????kostas_naxos wrote: και ναι πρεπει να δωσουμε τις δηθεν διαφανειες σαν περιληπτικα τμηματα απο το βιβλιο με μπουλετς κτλ
αφού δεν είμαστε σίγουροι ότι θα παρουσιάσουμε και γενικά ζήτησε μόνο σχέδια μαθήματος!μήπως είναι προαιρετικό?
My dream is to fly,over the rainbow ..so high..
-
- Kilobyte level
Παιδιά διαβάζω τις ερωτήσεις σας αλλά νομίζω κανένας δεν μπορεί να απαντήσει, εγώ δεν άκουσα οτι είπε οτι στη μικροδιδασκαλία θέλει οπωσδήποτε διαφάνειες, έγω την έιχα ρωτήσει γενίκα αμα θέλει και μου είπε οτι δεν είναι υποχρεωτικό.Δεν ξέρω ρε παιδιά έχουμε τόσες απορίες που θα έπρεπε να μας τις έχει λύσει.
- photisd
- Mbyte level
ξέρει κανένας να μου απαντήσει παρακαλώ?photisd wrote:στο 4ο κεφάλαιο αναφέρονται σε διπλανές σελίδες τα λειτουργικά συστήματα και οι γλώσσες προγραμματισμού... μπορούμε να τα κάνουμε ξεχωριστά σε διδασκαλίες ή θεωρούνται ίδιο κομμάτι?
και επίσης πρέπει να διαλέξουμε και συγκεκριμένα από τα κομμάτια της ύλης ε?
Last edited by photisd on Mon Oct 24, 2011 10:24 am, edited 1 time in total.
- WoLfeN Ilic
- Mbyte level
Συγγνωμη κιολας αλλα απο αυτο το "συναρπαστικο" βιβλιο, τι διαολο μπορουμε να διδαξουμε σε φοιτητες? Δυο κεφαλαια εχει σχετικα με υπολογιστες (αρα και με πληροφορικη) και αυτα ειναι τα στοιχειωδη πως λειτουργει ενας υπολογιστης και συσκευες εισοδου εξοδου. Υποτιθεται οτι σε καποιο απο αυτα τα 2 κεφαλαια θα βρει ενας φοιτητης πληροφορικης ενδιαφερον για να παρακολουθησει τη μικροδιδασκαλια? Γιατι εγω προβλεπω πως θα χασμουριουνται και τα 15 λεπτα οι φοιτητες με αυτα
έβγαλε ανακοινωση ότι η εργασία θα παραδωθεί στον στον 5ο όροφο των γραφείων ΟΠΑ οδού Δεριγνύ
12 (πάνω από το ταχυδρομείο) αντί για Α32. Έχετε πάει ποτέ εκεί; είναι εκτός του κτηριου της σχολής;
12 (πάνω από το ταχυδρομείο) αντί για Α32. Έχετε πάει ποτέ εκεί; είναι εκτός του κτηριου της σχολής;

- enum21
- Venus Former Team Member
Ναι είναι εκτός του κεντρικού κτιρίου. Όπως βγαίνεις από Δεριγνύ ακριβώς απέναντι, δίπλα στο θέατρο από αριστερά.melen wrote:έβγαλε ανακοινωση ότι η εργασία θα παραδωθεί στον στον 5ο όροφο των γραφείων ΟΠΑ οδού Δεριγνύ
-
- Kilobyte level
Συμφωνω απολύτως, το βιβλίο είναι πάρα πολύ χάλια.WoLfeN Ilic wrote:Συγγνωμη κιολας αλλα απο αυτο το "συναρπαστικο" βιβλιο, τι διαολο μπορουμε να διδαξουμε σε φοιτητες? Δυο κεφαλαια εχει σχετικα με υπολογιστες (αρα και με πληροφορικη) και αυτα ειναι τα στοιχειωδη πως λειτουργει ενας υπολογιστης και συσκευες εισοδου εξοδου. Υποτιθεται οτι σε καποιο απο αυτα τα 2 κεφαλαια θα βρει ενας φοιτητης πληροφορικης ενδιαφερον για να παρακολουθησει τη μικροδιδασκαλια? Γιατι εγω προβλεπω πως θα χασμουριουνται και τα 15 λεπτα οι φοιτητες με αυτα
παιδιά δεν ξέρω αν σας λύθηκε η απορία σχετικά με το αν πρέπει να φτιάξουμε διαφάνειες αλλά είχε πει στο μάθημα ότι η παρουσίαση δεν χρειάζεται.Αν θέλουμε μπορούμε να κάνουμε και την παρουσίαση αλλά είναι προαιρετικό, απλά πρέπει οπωσδήποτε να κάνουμε τη μικροδιδασκαλία με διαφάνειες χωρίς όμως να πρέπει να τις φτιάξουμε στη συγκεκριμένη φάση .
Το φύλλο πληροφοριών είναι απαραίτητο τελικά? Πρέπει να το βάλουμε και στα 4 σχέδια ή όπου και αν κρίνουμε εμείς οτι μας χρειάζεται???
- photisd
- Mbyte level
finitooooo...