enum21 wrote:Για ποιο mail μιλάμε?
Εμένα δε μου έχει έρθει τίποτα..
στης σχολης μου ηρθε (!)
και να πεις οτι λεει τιποτα μεσα το μηνυμα αξιολογο. πρακτικα απλα εξηγει πως ειναι οι πιο γαματοι που υπαρχουν εκει εξω και πως ειναι φοβεροι και πως το κινημα (

) τους ειναι τελειο, το μονο υγιες που υπαρχει και αλλα τετοια - κι ας ερχονταν οι μισοι απο αυτους να ψηφισουν μονο στο τελος και κατεστρεφαν καθε νοημα δημοκρατιας (στη δημοκρατια δεν θεωρειται υγιες να ψηφιζεις χωρις να εχεις ακουσει πρωτα τι ειπε ο καθε υποψηφιος. Λεω εγω τωρα...)
α ναι και βριζουν ολους τους αλλους βαζοντας τους ολους μαζι ως ομαδες που χαρακτηριζονται απο "διαφθορα , ρουσφετια, διαπλοκη, αδιαφανεια, ψυχολογικη και σωματικη βια, βανδαλισμους" κτλ κτλ κτλ
θεωρητικα αυτοι δεν θα ειχαν εξαφανιστει μολις τελειωναν οι καταληψεις; ετσι ελεγαν με μια σιγουρια που σχεδον τους πιστεψα
οι πολιτικες (οσο ηλιθιες και να ειναι) αποψεις εχουν καθε δικαιωμα να εκφραζονται. κανεις δεν εχει ομως το δικαιωμα να προσβαλει ολους τους αλλους και να γλυφει τον εαυτο του ΜΕΣΑ ΣΤΟ INBOX ΜΟΥ!
να παει να το κανει στο facebook του η τη σελιδα του, πως την ειδαμε εδω (<--μεταφορικο το "εδω") μεσα ;