Δεν έχω ιδέα. Μπορεί να έχουν προβλεφθεί άλλα μυστήρια κονδύλια για να τους αμείψουν!chriskin wrote: με την ευκαιρια, βγαζει τιποτα ο γερμανος απο το ολο θεμα η μονο διαφημιση;
αμα 2 ευρω εκανε το πασο και τα υπολοιπα ειναι φορος, το κερδος του γερμανου ποιο ειναι;
Διανομή πάσων
Re: Διανομή πάσο
“Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.”
MpoMp @ Discord
- Stayrakas
- Mbyte level
- Academic status: N>4
Και τα 4 λεπτα στο καθε πασο καποιο κερδος ειναι..
Δεν ξερω για σας, αλλα προσωπικα πηγαν να μου τα κλεψουν.. και σε αλλους 2 που ηταν πριν απο μενα..
Δεν ξερω για σας, αλλα προσωπικα πηγαν να μου τα κλεψουν.. και σε αλλους 2 που ηταν πριν απο μενα..
Three Rings for the Elven-kings under the sky,Seven for the Dwarf-lords in their halls of stone,Nine for Mortal Men doomed to die,
One for the Dark Lord on his dark throne,In the Land of Mordor where the Shadows lie.
One Ring to rule them all, One Ring to find them,One Ring to bring them all and in the darkness bind them
In the Land of Mordor where the Shadows lie.
One for the Dark Lord on his dark throne,In the Land of Mordor where the Shadows lie.
One Ring to rule them all, One Ring to find them,One Ring to bring them all and in the darkness bind them
In the Land of Mordor where the Shadows lie.
στο super market ζητατε και τα 2λεπτα;
οταν δεν ζητανε στα μαγαζια τα 2λεπτα και τα 5λεπτα ειναι "κατι λογικο μιας και ειναι μικρο ποσο, σιγα το θεμα", οταν δεν τα δινουν ειναι "πηγαν να με κλεψουν"
επισης, σε περιπτωση που εγκριθουν ολες οι αιτησεις για πασο σε ολη την ελλαδα το "κερδος" απο τα 4 λεπτα ανα πασο ειναι λιγο λιγοτερα απο 10 χιλιαρικα και αναλογουν σε 22 ευρω ανα καταστημα.
Δεν μου φαινεται καμια περιουσια
οταν δεν ζητανε στα μαγαζια τα 2λεπτα και τα 5λεπτα ειναι "κατι λογικο μιας και ειναι μικρο ποσο, σιγα το θεμα", οταν δεν τα δινουν ειναι "πηγαν να με κλεψουν"
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
επισης, σε περιπτωση που εγκριθουν ολες οι αιτησεις για πασο σε ολη την ελλαδα το "κερδος" απο τα 4 λεπτα ανα πασο ειναι λιγο λιγοτερα απο 10 χιλιαρικα και αναλογουν σε 22 ευρω ανα καταστημα.
Δεν μου φαινεται καμια περιουσια

Last edited by chriskin on Sat Oct 22, 2011 6:40 pm, edited 1 time in total.
Ναι.chriskin wrote:στο super market ζητατε και τα 2λεπτα?
Και για τα υπόλοιπα που λες, προφανώς και δεν σκεφτόμαστε έτσι. Αν δεν στο ζητήσει ο άλλος, σκασίλα σου, πρόβλημά του.
Και δε νομίζω ότι στην τελική είναι σωστό (ούτε τυχαίο) να βάζουν τιμές του τύπου 9.99 αντί για 10 ευρώ.
“Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.”
MpoMp @ Discord
- DrNio
- Mbyte level
Eγώ τα άφησα tips.
Για την Ελλάδα ρε γαμώτο!
Να ρωτήσω , μέσα στον φάκελο , λέει κάτι σημαντικό?
Γιατί αναφέρονται κάτι τηλέφωνα , αλλά δεν ξέρω τον λόγο γιατί το έσκισα με μίσος.*
Γιατί?
Γιατί πήγα για το πάσο , και μόνο που δεν μου πούλησαν internet και συμβόλαιο στο κινητό μου.

edit : * Όχι εντάξει κατά λάθος.
Για την Ελλάδα ρε γαμώτο!
Να ρωτήσω , μέσα στον φάκελο , λέει κάτι σημαντικό?
Γιατί αναφέρονται κάτι τηλέφωνα , αλλά δεν ξέρω τον λόγο γιατί το έσκισα με μίσος.*
Γιατί?
Γιατί πήγα για το πάσο , και μόνο που δεν μου πούλησαν internet και συμβόλαιο στο κινητό μου.

edit : * Όχι εντάξει κατά λάθος.
Everything that has a beginning has an end
μπα, το μονο σημαντικο εκει μεσα ειναι το πασο
- Zifnab
- Venus Former Team Member
- Academic status: MSc
bad marketingΓιατί πήγα για το πάσο , και μόνο που δεν μου πούλησαν internet και συμβόλαιο στο κινητό μου.

- Loner
- Venus Former Team Member
you mean good marketingZifnab wrote:bad marketingΓιατί πήγα για το πάσο , και μόνο που δεν μου πούλησαν internet και συμβόλαιο στο κινητό μου.

You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
αφου δεν επιασε κακο θα ηταν
εμενα μου ειπαν αμα θελω να παρω μερος σε διαγωνισμο για blackberry. εγω με blackberry στη σχολη δεν κυκλοφορω με τιποτα
εμενα μου ειπαν αμα θελω να παρω μερος σε διαγωνισμο για blackberry. εγω με blackberry στη σχολη δεν κυκλοφορω με τιποτα
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
- zaveti
- Mbyte level
φανταζομαι για προφανεις λογουςchriskin wrote:αφου δεν επιασε κακο θα ηταν

εμενα δεν μου ειπαν ουτε για διαγωνισμο αλλα ουτε καν για τα 4 ολοκληρα λεπτα που ειχα ρεστα!!

- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
- DrNio
- Mbyte level
To όλο στόρυ τελείωσε όταν τους είπα παιδιά συνάδελφος είμαι , οπότε οτι θέλω ...chriskin wrote:αφου δεν επιασε κακο θα ηταν

Πήρα μέρος και στον διαφωνισμό του Blackberry.
Αλλά έβαλα fake e-mail.

Αρκετά μου τα έχουν πρήξει το Πλαίσιο και κάτι άλλα forums.
Everything that has a beginning has an end
DrNio wrote: ...............Αρκετά μου τα έχουν πρήξει το Πλαίσιο..........
++++++++++++
- zaveti
- Mbyte level
lolultimate_aektzis wrote:Τσιπηδες ΚΚΕδες....για τα 4 ολοκληρα λεπτα που ειχα ρεστα!!

εννοειται πως ουτε θα εμπαινα στη διαδικασια να τα ζητησω..12 πρωην δραχμες δεν αξιζουν τιποτα σημερα
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
zaveti wrote:lolultimate_aektzis wrote:Τσιπηδες ΚΚΕδες....για τα 4 ολοκληρα λεπτα που ειχα ρεστα!!![]()
εννοειται πως ουτε θα εμπαινα στη διαδικασια να τα ζητησω..12 πρωην δραχμες δεν αξιζουν τιποτα σημερα
για να ειμαστε ειλικρινεις, ουτε παλια αξιζαν τιποτα
- vasilaros69
- Gbyte level
chriskin wrote:
για να ειμαστε ειλικρινεις, ουτε παλια αξιζαν τιποτα
Επαιρνες μια τσιχλα και ειχες και 2 δραχμες ρεστα...

No more offtopic..I promise
"Sometimes questions are more powerful than answers,..."
- vasilaros69
- Gbyte level
Πηρα το πασο την πεμπτη...ειχα κανει την αιτηση την προηγουμενη κυριακη.σχετικα γρηγορα ε??
Μια ερωτηση...Μολις πηρατε το πασο επεσε και σε σας διαφημιση τυπου "εχουμε προγραμμα cosmote για το κινητο μπλα μπλα...." ???
Μια ερωτηση...Μολις πηρατε το πασο επεσε και σε σας διαφημιση τυπου "εχουμε προγραμμα cosmote για το κινητο μπλα μπλα...." ???
"Sometimes questions are more powerful than answers,..."
- lost_noni_dw
- Mbyte level
- Academic status: Alumnus/a
- ja_the_invincible
- Wow! Terabyte level
Yeapvasilaros69 wrote: Μια ερωτηση...Μολις πηρατε το πασο επεσε και σε σας διαφημιση τυπου "εχουμε προγραμμα cosmote για το κινητο μπλα μπλα...." ???

f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
Ούτε εμένα. Ίσως γιατί ήθελαν να με ξεφορτωθούν πριν αραδιάσω κι άλλα χάλκινα κέρματα!lost_noni_dw wrote:Εμένα δεν μου είπαν τίποτα,πήρα το πάσο και έφυγα.Έλεος πάντως!