ganon wrote:Επειδή φαίνεται ότι ξέρεις χαρτί και καλαμάρι τους κανονισμούς του ποδοσφαίρου πες μου για ποιον λόγο έπρεπε να δοθεί πέναλτι χθες στον Ολυμπιακό και όχι στην ΑΕΚ στο χέρι του Μέλμπεργκ το 2009.
Απαντήσεις του στυλ "φοράω κόκκινα γυαλιά" μόνο και μόνο για σένα είναι αποδεκτές...
1ον)δεν ειναι ακριβως ιδιες φασεις...ο Μελμπεργκ τοτε ενστικτωδως βαζει το χερι μπροστα απο το προσωπο του για να προστατευθει,ο χθεσινος το ειχε σηκωμενο χωρις καποιο προφανη λογο...επισης,με την Αεκ αν περνουσε η μπαλα δεν θα γινοταν και τιποτα τρομερο(πιθανοτατα θα πηγαινε στο προσωπο του Ολαφ),ενω χθες το πιθανοτερο ηταν να εμπαινε γκολ...
2ον)αλλο να παιζεις αγωνα εκτος εδρας στο Τσαμπιονς Λιγκ οπου το παραμικρο λαθος πληρωνεται και να αδικεισαι και αλλο να παιζεις ελληνικο πρωταθλημα εντος εδρας και να μην παιρνεις 1 σφυριγμα(αμφιλεγομενο)...αλλιως μπορω να σου πω και εγω για το περυσινο γκολ της Αεκ στο Οακα που ηταν παγκοσμιο γεγονος να συνεχιζεται ο αγωνας με φωτοβολιδα μεσα στην μικρη περιοχη...και πολλα αλλα βεβαια ακομη,αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα μας...
3ον)σε 15 χρονια στο Τσαμπιονς Λιγκ εχουμε παρει 1 μονο πεναλτι(Αν θυμαμαι καλα) και εχουμε αδικηθει ενα σωρο αλλες φορες...και μιλαμε για επιπεδο Champions League επαναλαμβανω οπου δεν εισαι η Μπαρτσελονα η η Ρεαλ για να νικας τον αντιπαλο ακομα και με κοντρα διαιτησια...και εσεις κλασικα μη χασετε,να συγκρινετε το χθεσινο με φαση απο το ελληνικο πρωταθλημα...ιδιο πραγμα ρε παιδι μου και ιδια δυσκολια...
4ον)επισης,ξαναρωταω : με ποιον παιζεις εσυ σημερα??δεν εχεις κανενα φιλικο να παιξεις οπως την Κυριακη?

When you walk through a storm Hold your chin up high And don't be afraid of the dark.
At the end of a storm Is a golden sky And the sweet, silver song of a lark.
Walk on, through the wind Walk on, through the rain, Though your dreams be tossed and blown.
Walk on, walk on with hope in your heart, And YOU'LL NEVER WALK ALONE, YOU'LL NEVER WALK ALONE...
http://www.youtube.com/watch?v=lR4n_Ttx ... re=related