Pc Gaming

Οτιδήποτε έχει σχέση με gaming (ψηφιακό και μη)
Forum rules
Υπενθυμίζουμε ότι οι συζητήσεις πρέπει να συμφωνούν με τους κανονισμούς χρήσης
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Re: Pc Gaming

Post by chriskin » Mon Nov 14, 2011 1:39 am

Stayrakas wrote:Για να μην απαντανε.. νομιζω μπορουμε να μαντεψουμε την κατασταση τους.

:lol: :lol:

εγω παιζω ανετα 6-7 ωρες τη μερα παντως - τετοιο καψιμο με παιχνιδι μονο δυο-τρια μου εχουν προκαλεσει (τι 2-3 δηλαδη, μονο ενα μπορω να σκεφτω τωρα)

vasilaros69 wrote:Σε τι φαση ειναι τα παιδακια που παιζουν skyrim???
αποσυνθεσης
γνωστο και ως female dark elf μαγος 21 level με 91 level destruction magic :-D
Loner
Venus Former Team Member
Academic status: N>4

Post by Loner » Mon Nov 14, 2011 12:29 pm

chriskin wrote:
vasilaros69 wrote:Σε τι φαση ειναι τα παιδακια που παιζουν skyrim???
αποσυνθεσης
γνωστο και ως female dark elf μαγος 21 level με 91 level destruction magic :-D
shrinked image
You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by zweistein » Mon Nov 14, 2011 3:48 pm

είναι πολύ κάψιμο.... παρα πολύ.......
Image
Lifer
Mbyte level
Mbyte level

Post by Lifer » Mon Nov 14, 2011 5:51 pm

Τρομερο το skyrim !Τεραστιος κοσμος , απολαυστικο παιχνιδι , τρομερη ατμοσφαιρα.10 level ειμαι ... χαλαρα παμε
emperormario
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by emperormario » Mon Nov 14, 2011 6:11 pm

Σταματήστε βρε, ζηλεύω :smt014
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Giggity giggity goo! [img]http://www.eternalduel.com/forums/images/smiles/quag.gif[/img]
[color=#800000][size=85]1) You are on the internet 2) You are visiting Venus forum 3) You are reading my signature 5) You didn't notice that point 4 is missing 6) You just checked for point 4 7) You are smiling [/size][/color]
samiwinch
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: MSc

Post by samiwinch » Mon Nov 14, 2011 6:38 pm

Lifer wrote:Τρομερο το skyrim !Τεραστιος κοσμος , απολαυστικο παιχνιδι , τρομερη ατμοσφαιρα.10 level ειμαι ... χαλαρα παμε
το μονο κακο με μενα σε τετοια παιχνιδια,ειναι οτι πολυψαχουλευω το ποσα αντικειμενα μπορω να κουβαλαω ωστε να μεγιστοποιησω τα κερδη μου απο μελλοντικη τους πωληση η χρηση...ε και χανω τη μπαλα συνηθως και πολυ χρονο ταυτοχρονα...εχει και το σπαστικο οτι δεν μπορεις να τρεξεις αμα κουβαλας αντικειμενα συνολικα μεγαλυτερου βαρους απο το επιτρεπομενο,οποτε αντιμετωπιζω μεγαλο προβλημα οσο αφορα αυτο το κομματι του παιχνιδιου... :smt021 :smt021

κατα τα αλλα,ομως, ειναι εξαιρετικο game!! :smt023
When you walk through a storm Hold your chin up high And don't be afraid of the dark.
At the end of a storm Is a golden sky And the sweet, silver song of a lark.

Walk on, through the wind Walk on, through the rain, Though your dreams be tossed and blown.
Walk on, walk on with hope in your heart, And YOU'LL NEVER WALK ALONE, YOU'LL NEVER WALK ALONE...
http://www.youtube.com/watch?v=lR4n_Ttx ... re=related
vasilaros69
Gbyte level
Gbyte level

Post by vasilaros69 » Mon Nov 14, 2011 6:53 pm

Lifer χαλαρα ρε εσυ...μην αγχωνεσαι,υπαρχει χρονος! :-p
Με τετοια παιχνιδια εγω εχω παρατηρησει σε μενα οτι το main quest το αφηνω προς το τελος και κανω αλλα ασχετα quests που ειναι για αλλους λογους.Κι αν τα αρχισω πρεπει οπωσδηποτε να τα τελειωσω..
(σαν τα παιδακια που αμα σπασουν μια φουσκαλιτσα απο το σελοφαν με τις φουσκες με τον αερα μεσα,τοτε πρεπει να τις σπασουν ολες :smt016 )
"Sometimes questions are more powerful than answers,..."
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Mon Nov 14, 2011 6:57 pm

samiwinch wrote:
Lifer wrote:Τρομερο το skyrim !Τεραστιος κοσμος , απολαυστικο παιχνιδι , τρομερη ατμοσφαιρα.10 level ειμαι ... χαλαρα παμε
το μονο κακο με μενα σε τετοια παιχνιδια,ειναι οτι πολυψαχουλευω το ποσα αντικειμενα μπορω να κουβαλαω ωστε να μεγιστοποιησω τα κερδη μου απο μελλοντικη τους πωληση η χρηση...ε και χανω τη μπαλα συνηθως και πολυ χρονο ταυτοχρονα...εχει και το σπαστικο οτι δεν μπορεις να τρεξεις αμα κουβαλας αντικειμενα συνολικα μεγαλυτερου βαρους απο το επιτρεπομενο,οποτε αντιμετωπιζω μεγαλο προβλημα οσο αφορα αυτο το κομματι του παιχνιδιου... :smt021 :smt021

κατα τα αλλα,ομως, ειναι εξαιρετικο game!! :smt023

προσελαβε - η πεισε καποιον αρχοντα να σου δωσει δωρεαν - καποιον βοηθο . οποτε γεμισεις απλα τα δινεις σε αυτον/αυτην και εισαι κομπλε
οταν γεμισετε και οι δυο ας εχεις καποιο σπιτι και πετα τα εκει μεσα
samiwinch
Mbyte level
Mbyte level

Post by samiwinch » Mon Nov 14, 2011 7:31 pm

chriskin wrote:προσελαβε - η πεισε καποιον αρχοντα να σου δωσει δωρεαν - καποιον βοηθο . οποτε γεμισεις απλα τα δινεις σε αυτον/αυτην και εισαι κομπλε
οταν γεμισετε και οι δυο ας εχεις καποιο σπιτι και πετα τα εκει μεσα
αα,δεν τα εχω δει ακομα αυτα τα κολπα.. :)

το μονο κοντινο σε αυτο που μου ειπες,ειναι που ειπα στον τραγουδιστη του πανδοχειου του Riverdale(καπως ετσι νομιζω λεγεται,ειναι η 1η περιοχη που πας μετα που δραπετευεις απο την αρχικη τοποθεσια) να με ακολουθησει για λιγο και του εδωσα καποια πραγματα...αλλα νομιζα οτι θα με ακολουθουσε μονο μεσα στο πανδοχειο και γι'αυτο τον αφησα πριν βγω εξω απο αυτο...με αρχοντες δεν εχω παρε-δωσε ακομα..στην περιοχη που ειμαι ομως τωρα,λογικα εχει αρχοντα απ'οτι εχω καταλαβει,οποτε θα διαπραγματευτω για κανα βοηθο εκει αν ειναι... :-D
When you walk through a storm Hold your chin up high And don't be afraid of the dark.

Walk on, through the wind Walk on, through the rain, Though your dreams be tossed and blown.
Walk on, walk on with hope in your heart, And YOU'LL NEVER WALK ALONE, YOU'LL NEVER WALK ALONE...
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Mon Nov 14, 2011 8:51 pm

και σε αυτον αμα γυρισεις θα σε ακολουθησει κανονικα οπου και να πας, απλα αμα ερθει κανενας δρακος τα κλανει λιγακι και φευγει αντι να πολεμησει
αργοτερα μπορεις να διαλεξεις απο αρκετους ομως - αν και εχω ειμαι ακομα με μια ψιλοαχρηστη που μαζεψα λιγο παρακατω
samiwinch
Mbyte level
Mbyte level

Post by samiwinch » Mon Nov 14, 2011 10:18 pm

chriskin wrote:και σε αυτον αμα γυρισεις θα σε ακολουθησει κανονικα οπου και να πας, απλα αμα ερθει κανενας δρακος τα κλανει λιγακι και φευγει αντι να πολεμησει
αργοτερα μπορεις να διαλεξεις απο αρκετους ομως - αν και εχω ειμαι ακομα με μια ψιλοαχρηστη που μαζεψα λιγο παρακατω
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ησουν κατατοπιστικοτατος!! :-D :-D

chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Mon Nov 14, 2011 10:30 pm

αμα ακουσεις τη φωνη του οταν ερχεται ο δρακος θα γελας για κανα διωρο μετα παντως
samiwinch
Mbyte level
Mbyte level

Post by samiwinch » Tue Nov 15, 2011 12:42 am

chriskin wrote:αμα ακουσεις τη φωνη του οταν ερχεται ο δρακος θα γελας για κανα διωρο μετα παντως
αχαχαχαχαχαχα...ανυπομονω!!θα γυρισω πισω στο Riverdale να τον παρω μαζι μου, μονο και μονο για αυτη τη σκηνη!! :-p :-p :lol: :lol:

barbarosa
Gbyte level
Gbyte level

Post by barbarosa » Tue Nov 15, 2011 3:31 am

++ για το Skyrim. Δεν πειράζει που είναι direct port απ τις κονσόλες το παιχνίδι είναι υπερπλήρες και μην ξεχνάμε μόνο με 5,7gbs.

Με βλέπω να κάνω σερί σήμερα :P
photisd
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by photisd » Tue Nov 15, 2011 3:56 pm

για δώστε ότι πληροφορίες έχετε για το Skyrim και το Lord of the Rings το καινούργιο... :-D
‎...Τα μεγαλύτερα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ έξω απ' το κουτί. Χρειάζεται μεγάλο θάρρος για να τα βγάλεις στο φως, να τα κρατήσεις ψηλά και να δεις τον πραγματικό σου εαυτό να αντικατοπτρίζεται μέσα τους...
samiwinch
Mbyte level
Mbyte level

Post by samiwinch » Tue Nov 15, 2011 7:21 pm

βγηκε και το νεο NFS...μολις το βαζω για εγκατασταση,αν και δεν νομιζω να προλαβω να το αγγιξω σημερα...

Φωτη,επαιξα πολυ λιγο το LOTR,αλλα δεν μου φανηκε τοσο ωραιο οσο το skyrim...κολλουσε και αρκετα σε μενα,δεν μπορω να καταλαβω γιατι...αλλα το επαιξα ελαχιστα,οποτε δεν μπορω να πω με σιγουρια...το skyrim παντως σιγουρα αξιζει!!ας πουν και τα παιδια που το εχουν προχωρησει περισσοτερο απο εμενα...εγω ειμαι σχετικα στην αρχη ακομα...

ala_mages
Gbyte level
Gbyte level

Post by ala_mages » Wed Nov 16, 2011 1:00 pm

Εγώ συνάδελφοι προτείνω να κλείσει το thread ώστε να μην σπαταλάνε φοιτητές τον χρόνο τους σε pc games ειδικά σε περίοδο εξαμήνου που οι απαιτήσεις των μαθημάτων είναι πολλές. Δεν είναι σωστό να παίζουμε games στο pc , το pc φτιάχτηκε για σοβαρή δουλειά και τίποτα άλλο, με τέτοιες συμπεριφορές υποβαθμίζεται η έννοια της πληροφορικής, σκεφτείτε το
Mpomp is building an army.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ______☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
Welcome to the [url=http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=pAY9CNkKOsg#t=59]ricefields[/url] mathaf*ka [url=http://foss.aueb.gr]Turn on the foss please![/url]
Chuang
bit level
bit level
Academic status: 4th year

Post by Chuang » Wed Nov 16, 2011 2:11 pm

ala_mages wrote:Εγώ συνάδελφοι προτείνω να κλείσει το thread ώστε να μην σπαταλάνε φοιτητές τον χρόνο τους σε pc games ειδικά σε περίοδο εξαμήνου που οι απαιτήσεις των μαθημάτων είναι πολλές. Δεν είναι σωστό να παίζουμε games στο pc , το pc φτιάχτηκε για σοβαρή δουλειά και τίποτα άλλο, με τέτοιες συμπεριφορές υποβαθμίζεται η έννοια της πληροφορικής, σκεφτείτε το
Αυτό τώρα το λες σοβαρά ή απλώς ειρωνεύεσε ?
Δεν είναι το γιατί, είναι το πώς και πού το κάνεις ,
Δεν είναι από που είσαι, είναι που είσαι και τι κάνεις
ala_mages
Gbyte level
Gbyte level

Post by ala_mages » Wed Nov 16, 2011 2:25 pm

Chuang wrote: Αυτό τώρα το λες σοβαρά ή απλώς ειρωνεύεσε ?
Δεν κάνω πλάκα, γιατί να ειρωνεύομαι?
Mpomp is building an army.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ______☻/︻╦╤─
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
Welcome to the [url=http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=pAY9CNkKOsg#t=59]ricefields[/url] mathaf*ka [url=http://foss.aueb.gr]Turn on the foss please![/url]
Chuang
bit level
bit level
Academic status: 4th year

Post by Chuang » Wed Nov 16, 2011 2:48 pm

Νομίζω ότι τελευταία φορά που κοίταξα όλοι εδώ είναι ενήλικοι και έχουν κάθε δικαιώμα να αποφασίσουν τι να κάνουν τον χρόνο τους και σίγουρα δεν χρειάζονται "μπαμπά" να τους πει τι να κάνει.
Δεν είναι το γιατί, είναι το πώς και πού το κάνεις ,
Δεν είναι από που είσαι, είναι που είσαι και τι κάνεις
photisd
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by photisd » Wed Nov 16, 2011 2:50 pm

Chuang wrote:Νομίζω ότι τελευταία φορά που κοίταξα όλοι εδώ είναι ενήλικοι και έχουν κάθε δικαιώμα να αποφασίσουν τι να κάνουν τον χρόνο τους και σίγουρα δεν χρειάζονται "μπαμπά" να τους πει τι να κάνει.
χαλαρώσε ρε συ λίγο... κλασσικός magas τους πειράζει όλους :smt005 :smt023
‎...Τα μεγαλύτερα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ έξω απ' το κουτί. Χρειάζεται μεγάλο θάρρος για να τα βγάλεις στο φως, να τα κρατήσεις ψηλά και να δεις τον πραγματικό σου εαυτό να αντικατοπτρίζεται μέσα τους...
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: High school

Post by stoupeace » Wed Nov 16, 2011 2:51 pm

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε τα λεγόμενα του Γιάννη Λαζώη.
Οταν είσαι θύμα βιασμού, το τελευταίο πράγμα που θα σε νοιάξει είναι ο καρκίνος του πνεύμονα.
ala_mages++
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Post Reply

Return to “Gaming”