Λειτουργία Πανεπιστημίου και Γενικά Θέματα
-
- Kilobyte level
- Academic status: Alumnus/a
Re: Λειτουργία Πανεπιστημίου και Γενικά Θέματα
Εγω στο Β που ημουν πηγαν να πλακωθουν καποιοι.Κατα τ αλλα η ΔΑΠ είχε τις περισσότερες ψηφους στο Β.
stoupeace wrote: Εμενα με βρίσκει φωνήεν.
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
.

Μην ξεκινήσουμε το σπαμ, ε αγορίνες? 

“Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.”
MpoMp @ Discord
Πάντως, το πλαίσιο που έχει στο paspasoee δεν το ξεκαθαρίζει απόλυτα κάτι τέτοιο. Απλώς καλούνε για συμμετοχή το τριήμερο. Είναι σίγουρο ότι θα είναι και κλειστά?mxsar.opa wrote:Μου είπαν ότι ψηφίστηκε το πλαίσιο της ΠΑΣΠ, οπότε Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη θα είμαστε κλειστά
Δεν θα σου πεί ότι θα ναι κλειστά, απλά ότι δεν θα διεξαχθούν τα μαθήματα, για να συμμετέχουν οι φοιτητές σε εκδηλώσεις κλπ κλπ κλπ.Spiros_21 wrote:Πάντως, το πλαίσιο που έχει στο paspasoee δεν το ξεκαθαρίζει απόλυτα κάτι τέτοιο. Απλώς καλούνε για συμμετοχή το τριήμερο. Είναι σίγουρο ότι θα είναι και κλειστά?mxsar.opa wrote:Μου είπαν ότι ψηφίστηκε το πλαίσιο της ΠΑΣΠ, οπότε Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη θα είμαστε κλειστά
Καλά ρε η ΠΑΣΠ δεν ντρέπεται να συμμετέχει ακόμα σε δημόσιες εκδηλώσεις?
Γιατί να ντραπεί ?? Εφόσον έχει κοινό γιατί να ντραπεί?? Αυτός που θα έπρεπε να ντραπεί είναι ο κόσμος που στηρίζει ΠΑΣΠ.barbarosa wrote:Καλά ρε η ΠΑΣΠ δεν ντρέπεται να συμμετέχει ακόμα σε δημόσιες εκδηλώσεις?
- WoLfeN Ilic
- Mbyte level
Ετσι κι αλλιως κλειστη θα ειναι. Ειτε απο τον πρυτανη, ειτε απο τα ματ, ειτε και απ'τους δυο. Το οτι δεν γινονται μαθηματα το τριημερο του πολυτεχνειου, ειναι το μονο σιγουροmxsar.opa wrote:Μου είπαν ότι ψηφίστηκε το πλαίσιο της ΠΑΣΠ, οπότε Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη θα είμαστε κλειστά...
(2 χαμένα μαθήματα Υπολογιστικών Μαθ/κων... Μας βλέπω και το άλλο Σάββατο στη σχολή για αναπλήρωση...)
ε θα μάθουμε αύριο σίγουραnikolas17 wrote:Τελικά υπάρχει κάτι "επίσημο"?
Mpomp is building an army.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ______☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ______☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
Περιμένετε να υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση για το αν θα γίνει μια παράνομη κατάληψη ?? ? ??
Ανακοίνωση θα βγει μόνο αν συμφωνίσει και η πρυτανεία σε αυτό, οπότε δεν θα είναι κατάληψη αλλά επίσημη ακύρωση.
Ανακοίνωση θα βγει μόνο αν συμφωνίσει και η πρυτανεία σε αυτό, οπότε δεν θα είναι κατάληψη αλλά επίσημη ακύρωση.
- ja_the_invincible
- Wow! Terabyte level
- Academic status: N>4
nickpro wrote: Ανακοίνωση θα βγει μόνο αν συμφωνίσει και η πρυτανεία σε αυτό, οπότε δεν θα είναι κατάληψη αλλά επίσημη ακύρωση.

Κατά το συμφωνίζω?
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
Συμφωνίζω , μετοχή: συμφωνιζιμένοςja_the_invincible wrote:Κατά το συμφωνίζω?

- mxsar.opa
- Mbyte level
Πάντως σήμερα οι ΠΑΣΠίτες (που υποτίθεται ότι το δικό τους πλαίσιο ψηφίστηκε) λένε ότι πουθενά δεν αναφέρει κατάληψη παρά μόνο συμμετοχή στις εκδηλώσεις της επετείου. Οπότε πρέπει να περιμένουμε τι θα αποφασίσει η πρυτανεία. 
Για καλό και για κακό αύριο πριν έρθουμε σχολή (γιατί βλέπω να γίνονται τα μαθήματα...) ας πάρουμε κανα τηλεφωνο αν λειτουργούν όλα κανονικά, μην ερχόμαστε άδικα.

Για καλό και για κακό αύριο πριν έρθουμε σχολή (γιατί βλέπω να γίνονται τα μαθήματα...) ας πάρουμε κανα τηλεφωνο αν λειτουργούν όλα κανονικά, μην ερχόμαστε άδικα.
Laugh as much as you breathe and love as long as you live.
- Zifnab
- Venus Former Team Member
- Academic status: MSc
σπαμμεριάριδες!!!nickpro wrote:Συμφωνίζω , μετοχή: συμφωνιζιμένοςja_the_invincible wrote:Κατά το συμφωνίζω?

- vasilaros69
- Gbyte level
Μηπως οι πασπιτες το λενε οτι δεν αναφερεται καταληψη για να μαζεψουν κοσμο στη γιορτη που κανουν??Γτ ουτως 'η αλλως η πρυτανεια να βγαλει ανακοινωση λιγο δυσκολο....
"Sometimes questions are more powerful than answers,..."
Εγώ το μόνο που ξέρω αυτή τη στιγμή είναι ότι έτσι όπως τα έχει καταφέρει η ΠΑΣΠ, αυτή τη στιγμή δεν ξέρω αν πρέπει να σηκωθώ αύριο 7 το πρωί για να κατέβω στη σχολή να κάνω μάθημα.... Δηλαδή πόσο για τα μπάζα έχουν καταντήσει πλέον ?? Υποτίθεται ότι λειτουργούν για τα συμφέροντά μας (και καλά). Ακόμα και πρώην μέλη της την κράζουν πλέον ανοιχτά.
Anyway, μας βλέπω άυριο 9 το πρωί στη σχολή να μαθαίνουμε ότι δεν έχουμε μάθημα.
Anyway, μας βλέπω άυριο 9 το πρωί στη σχολή να μαθαίνουμε ότι δεν έχουμε μάθημα.
- Gewitter
- Venus Former Team Member
- Academic status: PhD
Παιδιά ρώτησα σήμερα.
Πήρα ξεκάθαρη απάντηση:
αν δεν βγει ανακοίνωση από τον πρύτανη σήμερα το βράδυ(μέχρι τις 10 υποθέτω κλασσικά) αύριο έχουμε κανονικά σχολή..
Πήρα ξεκάθαρη απάντηση:
αν δεν βγει ανακοίνωση από τον πρύτανη σήμερα το βράδυ(μέχρι τις 10 υποθέτω κλασσικά) αύριο έχουμε κανονικά σχολή..
ποιον ρωτησες;
- DrNio
- Mbyte level
Ρε τι γίνεται ρε ....
Ρε γαμώτο (
) εγώ θυμάμαι οτι διάβασα,κάπου(?) γραπτώς, να αναφέρεται οτι ένα 3μερο θα είναι κλειστή η σχολή...και στο μόνο site που μπαίνω είναι στο aueb.

Ρε γαμώτο (

Everything that has a beginning has an end
- vasilaros69
- Gbyte level
Εντωμεταξυ καποιοι καθηγητες ανεπισημα μας το ειχαν πει οτι προβλεποταν τριτη,τεταρτη καταληψη..
"Sometimes questions are more powerful than answers,..."
- mpatsis
- Gbyte level
- Academic status: MSc
Στο venus το διάβασες φίλε, όπως και εγώ όπως και πολλοί από εμάς...DrNio wrote:Ρε τι γίνεται ρε ....![]()
Ρε γαμώτο () εγώ θυμάμαι οτι διάβασα,κάπου(?) γραπτώς, να αναφέρεται οτι ένα 3μερο θα είναι κλειστή η σχολή...και στο μόνο site που μπαίνω είναι στο aueb.
Μπλέξαμε τα μπούτια μας μόνοι μας εδώ μέσα ... και πραγματικά μετανιώνω που δεν κατέβηκα αυτή την φορά στην συνέλευση...
Last edited by mpatsis on Mon Nov 14, 2011 9:57 pm, edited 1 time in total.
I'm Starting With The Man In The Mirror. I'm Asking Him To Change His Ways...
Aueb's NLP Group!

May the foss be with you!!!
Aueb's NLP Group!