Εγγραφή πρωτοετή..
Εγγραφή πρωτοετή..
Ζήτώ τα φώτα σας!Ένας φίλος μου περιμένει να περάσει σε κάποιο τμήμα της ΑΣΟΕΕ (μέσω του 10%) μπορεί και στη Πληροφορική.Το πρόβλημα είναι ότι στη περίοδο των εγγραφών και μέχρι τον Δεκέμβρη θα ναι στο εξωτερικό λόγο επαγγελματικού ταξιδιού.Επειδή είμαι κι εγω εκτός Αθηνών και δεν κατάφερα να επικοινωνήσω με τη γραμματεία ξέρει κανείς τη διαδικασία εγγραφής πρωτοετή μέσω αντιπροσώπου-πληρεξούσιου;
<<Τας λεωφόρους μή βαδίζειν>>
- a_s
- Mbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Re: Εγγραφή πρωτοετή..
Πάρε στη γραμματεία να ρωτήσεις 210.8203314-316salo wrote:Επειδή είμαι κι εγω εκτός Αθηνών και δεν κατάφερα να επικοινωνήσω με τη γραμματεία ξέρει κανείς τη διαδικασία εγγραφής πρωτοετή μέσω αντιπροσώπου-πληρεξούσιου;
όλα στη ζωή είναι ένας κύκλος...
Έπαιρνα χθές και προχθές και δεν απάντούσε κανείς.Γι αυτο και πόσταρα..Αν κάποιος έχει προσωπική εμπειρία ας βοηθήσει..a_s wrote:Πάρε στη γραμματεία να ρωτήσεις 210.8203314-316
<<Τας λεωφόρους μή βαδίζειν>>
- a_s
- Mbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Καλύτερα σε τέτοια θέματα να μην σου πούμε εμείς κάτι και μετά να δαπιστώσεις ότι δεν ισχύει.salo wrote:Έπαιρνα χθές και προχθές και δεν απάντούσε κανείς.Γι αυτο και πόσταρα..Αν κάποιος έχει προσωπική εμπειρία ας βοηθήσει..
Πάρε τη γραμματεία από 22 Αυγούστου να σου πεί σίγουρα ποια χαρτιά θέλει.
Εννοείται βέβαια ότι θα χρειαστείς πάλι σίγουρα να περάσεις από εκείνες τις εξετάσεις του νοσοκομείου. Καλό θα ήταν να τις έχεις κάνει από τώρα να είναι έτοιμες. Τα υπόλοιπα χαρτιά που θα ζητήσουν είναι φωτογραφίες, απολυτήρια κλπ..
όλα στη ζωή είναι ένας κύκλος...
- AnINffected
- Gbyte level
Με εξουσιοδότηση γράφτηκα.
Εκτός από τα στανταρ χαρτιά όπως αυτά που είπε ο a_s χρειάζεται χαρτί γιατρού και να γράψει και ενα κείμενο εξουσιοδότησης.
Tο κείμενο το δίνει σε αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ να το σφραγίσουν και μετά ο εξουσιοδοτημένος δείχνει το σφραγισμένο κείμενο στη γραμματεία, μαζί με τα υπόλοιπα στάνταρ χαρτιά.
Σε όλες τις περιπτώσεις τους δείχνεις και το χαρτί γιατρού ως απόδειξη του προβλήματος.
Εκτός από τα στανταρ χαρτιά όπως αυτά που είπε ο a_s χρειάζεται χαρτί γιατρού και να γράψει και ενα κείμενο εξουσιοδότησης.
Tο κείμενο το δίνει σε αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ να το σφραγίσουν και μετά ο εξουσιοδοτημένος δείχνει το σφραγισμένο κείμενο στη γραμματεία, μαζί με τα υπόλοιπα στάνταρ χαρτιά.
Σε όλες τις περιπτώσεις τους δείχνεις και το χαρτί γιατρού ως απόδειξη του προβλήματος.
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace
Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!!

Ada Lovelace
Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!!

- default_user
- Kilobyte level
Μπορεί να σου κάνει εξουσιοδότηση στην ελληνική πρεσβεία της χώρας που βρίσκεται αρκεί να γνωρίζει τα στοιχεία της αστυνομικής ταυτότητας σου , ή του διαβατηρίου σου.Μετά σου στέλνει την εξουσιοδότηση με ένα courier...
Γενικά στη γραμματεία μας είναι πολύ εξυπηρετικοί όλοι , οπότε αν πας με εξουσιοδότηση , έστω και περασμένη μέσω φαξ ,(ελλείψει χρόνου) , θα σε βοηθήσουν.
Γενικά στη γραμματεία μας είναι πολύ εξυπηρετικοί όλοι , οπότε αν πας με εξουσιοδότηση , έστω και περασμένη μέσω φαξ ,(ελλείψει χρόνου) , θα σε βοηθήσουν.
- lumenintervalum
- Wow! Terabyte level
τα έγγραφα του νοσοκομείου εμένα δε μου τα ζήτησαν την ημέρα εγγραφής..ούτε καν το ήξερα τότε..αργότερα τα πήγα απ ότι θυμάμαι...
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Visions from a dying brain
I hope you don't understand