ala_magesMoonShadow wrote:Προτείνω meme good guy ala_mages![]()
Ο πιο τίμιος
ala_magesMoonShadow wrote:Προτείνω meme good guy ala_mages![]()
necrofear_13 wrote:wrong φίλε.ala_mages wrote:άλλοvasilaros69 wrote:Αν εχει να πει και κανεις κατι αλλο...?
Κάτι άλλο
Όχι, δεν πρέπει να ευχαριστείς εμένα ala_mages, πρέπει να ευχαριστείς το θεο που σε αξίωσε να περάσεις στην ΑΣΟΕΕ και να βιώσεις την εμπειρία να σε εκπροσωπεί η ΠΑΣΠ, τους καθηγητές σου που σε εκπαίδευσαν κατάλληλα για να περάσεις στην ΑΣΟΕΕ και να βιώσεις την εμπειρία να σε εκπροσωπεί η ΠΑΣΠ, τους γονείς σου που πληρώσαν τους καθηγητές σου που σε εκπαίδευσαν κατάλληλα για να περάσεις στην ΑΣΟΕΕ και να βιώσεις την εμπειρία να σε εκπροσωπεί η ΠΑΣΠ, το τεράστιο Ελληνικό Κράτος και το σύστημα παιδείας του και την μεγάλη ελληνική οικονομία, που έφεραν ευημερία και ευμάρια στον τόπο και σε όλους τους Έλληνες και στους γονείς σου, που πληρώσαν τους καθηγητές σου που σε εκπαίδευσαν κατάλληλα για να περάσεις στην ΑΣΟΕΕ και να βιώσεις την εμπειρία να σε εκπροσωπεί η ΠΑΣΠ.ala_mages wrote:ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον nickpro που στο thread Λειτουργία Εργαστηρίων (CSLabs) μου θύμισε πόσο πρέπει να ευχαριστώ αυτούς που προσφέρουν πραγματικά στο πανεπιστήμιο
και πάλι ευχαριστώ nickpro
έχεις δίκιο μαν, όλοι πρεπει να δώσουμε ένα φόρο τιμής(και οχι μόνο τιμής) στους συναδέλφουςnickpro wrote:Όχι, δεν πρέπει να ευχαριστείς εμένα ala_mages, πρέπει να ευχαριστείς το θεο που σε αξίωσε να περάσεις στην ΑΣΟΕΕ και να βιώσεις την εμπειρία να σε εκπροσωπεί η ΠΑΣΠ, τους καθηγητές σου που σε εκπαίδευσαν κατάλληλα για να περάσεις στην ΑΣΟΕΕ και να βιώσεις την εμπειρία να σε εκπροσωπεί η ΠΑΣΠ, τους γονείς σου που πληρώσαν τους καθηγητές σου που σε εκπαίδευσαν κατάλληλα για να περάσεις στην ΑΣΟΕΕ και να βιώσεις την εμπειρία να σε εκπροσωπεί η ΠΑΣΠ, το τεράστιο Ελληνικό Κράτος και το σύστημα παιδείας του και την μεγάλη ελληνική οικονομία, που έφεραν ευημερία και ευμάρια στον τόπο και σε όλους τους Έλληνες και στους γονείς σου, που πληρώσαν τους καθηγητές σου που σε εκπαίδευσαν κατάλληλα για να περάσεις στην ΑΣΟΕΕ και να βιώσεις την εμπειρία να σε εκπροσωπεί η ΠΑΣΠ.ala_mages wrote:ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον nickpro που στο thread Λειτουργία Εργαστηρίων (CSLabs) μου θύμισε πόσο πρέπει να ευχαριστώ αυτούς που προσφέρουν πραγματικά στο πανεπιστήμιο
Και φυσικά, πρέπει να ευχαριστήσεις την ίδια την ΠΑΣΠ που είχες την ευκαιρία να διαβάσεις το post μου που σου θύμησε όλα αυτά, γιατί , ναι το έχω ακούσει και αυτό, το Venus υπάρχει μετά από αίτημα της ΠΑΣΠ.
Να το ξαναπώ?MpoMp wrote:τα παραταξιακά δεν επιτρέπονται
nickpro wrote: γιατί , ναι το έχω ακούσει και αυτό, το Venus υπάρχει μετά από αίτημα της ΠΑΣΠ.
-.-chriskin wrote:nickpro wrote: γιατί , ναι το έχω ακούσει και αυτό, το Venus υπάρχει μετά από αίτημα της ΠΑΣΠ.
![]()
![]()
ναι το εχω ακουσει κι εγω αυτο
νομιζα οτι το ελεγαν μονο παλιοτερα αλλα το ακουσα και απο ενα καινουριο μελος τους φετος
netharis wrote:-.-chriskin wrote:nickpro wrote: γιατί , ναι το έχω ακούσει και αυτό, το Venus υπάρχει μετά από αίτημα της ΠΑΣΠ.
![]()
![]()
ναι το εχω ακουσει κι εγω αυτο
νομιζα οτι το ελεγαν μονο παλιοτερα αλλα το ακουσα και απο ενα καινουριο μελος τους φετος
http://venus.cs.aueb.gr/forum/viewtopic.php?f=1&t=19
Le psofos incorporated
Epic!
nickpro wrote:Όχι, δεν πρέπει να ευχαριστείς εμένα ala_mages, πρέπει να ευχαριστείς το θεο που σε αξίωσε να περάσεις στην ΑΣΟΕΕ και να βιώσεις την εμπειρία να σε εκπροσωπεί η ΠΑΣΠ, τους καθηγητές σου που σε εκπαίδευσαν κατάλληλα για να περάσεις στην ΑΣΟΕΕ και να βιώσεις την εμπειρία να σε εκπροσωπεί η ΠΑΣΠ, τους γονείς σου που πληρώσαν τους καθηγητές σου που σε εκπαίδευσαν κατάλληλα για να περάσεις στην ΑΣΟΕΕ και να βιώσεις την εμπειρία να σε εκπροσωπεί η ΠΑΣΠ, το τεράστιο Ελληνικό Κράτος και το σύστημα παιδείας του και την μεγάλη ελληνική οικονομία, που έφεραν ευημερία και ευμάρια στον τόπο και σε όλους τους Έλληνες και στους γονείς σου, που πληρώσαν τους καθηγητές σου που σε εκπαίδευσαν κατάλληλα για να περάσεις στην ΑΣΟΕΕ και να βιώσεις την εμπειρία να σε εκπροσωπεί η ΠΑΣΠ.ala_mages wrote:ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον nickpro που στο thread Λειτουργία Εργαστηρίων (CSLabs) μου θύμισε πόσο πρέπει να ευχαριστώ αυτούς που προσφέρουν πραγματικά στο πανεπιστήμιο
Και φυσικά, πρέπει να ευχαριστήσεις την ίδια την ΠΑΣΠ που είχες την ευκαιρία να διαβάσεις το post μου που σου θύμησε όλα αυτά, γιατί , ναι το έχω ακούσει και αυτό, το Venus υπάρχει μετά από αίτημα της ΠΑΣΠ.
Μιλάς με γρίφους γέρονταultimate_aektzis wrote:Η Πασπ λεει στον Τσακ να παρει 5 καμψεις...
Εγω εχω ακουσει πασπιτη να λεει οτι ειμαστε δακτυλος της ΔΑΠ(αληθεια).
Το λόγο ύπαρξής σουultimate_aektzis wrote:Ποιο απο τα 2 δεν καταλαβες, ποιμνιο?
Τι σου πε ultimate, τα μισά να μου λεγε.ala_mages wrote:Το λόγο ύπαρξής σουultimate_aektzis wrote:Ποιο απο τα 2 δεν καταλαβες, ποιμνιο?
Δεν είναι ακόμα όμως!!!!!MpoMp wrote:Τελειώνετε, πάει 12.