WTF!?!

με το online τι παίζει το έχει τσεκάρει κανείς;Xrhstos_kiP wrote:Για τους NFS lovers : παιδια παιξτε και το NFS the run.. το παιχνιδι απλα τα σπαει.. Εισαι σε αγωνα απο San Fransisco προς New York και περνας απο 15 gigabyte τοπια![]()
Link
++Xrhstos_kiP wrote:Για τους NFS lovers : παιδια παιξτε και το NFS the run.. το παιχνιδι απλα τα σπαει.. Εισαι σε αγωνα απο San Fransisco προς New York και περνας απο 15 gigabyte τοπια![]()
Link
οχι ρε,χαλαρωσε...chriskin wrote:ειναι ενας συνεχομενος αγωνας με τους ιδιους "αντιπαλους" (και λογικα και ιδιο αμαξι);
οντως ρε φιλε,θεϊκη πιστα!!και την περασα χωρις κανενα retry,οταν σε κατι αλλες γελοιες εχω χρειαστει 2 και 3 retries...Xrhstos_kiP wrote:Η πιστα στα Rocky Mountains που τρεχεις με 250+ km/h και πεφτουν χιονοστιβαδες και κοτρονες τα σπαει
μη ξεχνάς και το revelationschriskin wrote:καταλαβα. αρα δεν εφτανε το skyrim και το la noire, τωρα θα βαλω και τριτο παιχνιδι...
Funk wrote:μη ξεχνάς και το revelationschriskin wrote:καταλαβα. αρα δεν εφτανε το skyrim και το la noire, τωρα θα βαλω και τριτο παιχνιδι...
Stayrakas wrote:Funk wrote:μη ξεχνάς και το revelationschriskin wrote:καταλαβα. αρα δεν εφτανε το skyrim και το la noire, τωρα θα βαλω και τριτο παιχνιδι...
Mπα αυτο ειναι μικρο.. μια μερα full καψιματος μονο.. :S
Funk wrote:μη ξεχνάς και το revelationschriskin wrote:καταλαβα. αρα δεν εφτανε το skyrim και το la noire, τωρα θα βαλω και τριτο παιχνιδι...
ειναι πιο πολυ υποθεσεις ντετεκτιβ τις οποιες καλεισαι να λυνεις μαζι με τον συνεργατη σου(ουσιαστικα ομως εσυ κανεις ολη τη δουλεια)...μαζευεις στοιχεια,πρεπει να κοιτας τις εκφρασεις των προσωπων(εξαιρετικα γραφικα,αποτυπωνουν και την παραμικρη λεπτομερεια) και το υφος ομιλιας οσων ανακρινεις για να απαντας αναλογα και αν πεφτεις μεσα,σου δινουν απαντηση που σε βοηθα στην ερευνα,αλλιως δεν παιρνεις ολες τις πληροφοριες που πρεπει κλπ κλπ...εχει και καμποσες περιπτωσεις που εχεις οπλα και πρεπει να σταματησεις κακοποιους απο ληστειες η οτιδηποτε αλλο εγκλημα για να προσφερει και πιο αμεση δραση και να κραταει το ενδιαφερον οποιου βαριεται να ερευνα μονο καθαρα σαν ντετεκτιβ...ειναι πολυ ωραιο παιχνιδακι γενικα και ειναι και ενα ειδος που δεν υπηρχε ακριβως τοσο προσεγμενο μεχρι τωρα,οποτε για τους fans των αστυνομικων σειρων εξιχνιασης μυστηριων,εγκληματων,κλοπων κλπ ειναι οτι πρεπει...vasilaros69 wrote:Ρε παιδια το la noire τι σοι game ειναι???Οπλα δεν εχει??2-3 walkthrough που ειδα στο youtube καθε 3 και λιγο εχει κι απο ενα βιντεο...
yup!!εκτος απο αυτο,μπορεις να φτιαχνεις και τις δικες σου βομβες,να κανεις recruit δικους σου assassins και να τους εξελισεις level στελνοντας τους σε διαφορες αποστολες ανα την Ευρωπη,εχει καποια νεα οπλα(εχει και τοξο,τα προηγουμενα νομιζω δεν ειχαν αν θυμαμαι καλα),η ιστορια του και ο τροπος εξελιξης φαινεται αρκετα ενδιαφερουσα και γενικα ειναι ισως το καλυτερο AC που εχει βγει...επισης,το ολο σκηνικο(τουλαχιστον προς το παρον) διαδραματιζεται κυριως στην Κωνσταντινουπολη και εχει πολλες φρασεις και λεξεις που ακους στα ελληνικα καθως τριγυρνας στους δρομους και τα σοκακια...η ακομα και οι εχθροι μιλανε καποιες φορες ελληνικα και εχουν και ελληνικα ονοματα καποιοι απο αυτους...και γραφικα τελεια οπως παντα!!η Κωνσταντινουπολη πανεμορφη!!προσωπικα,μου αρεσει παρα πολυ!!αξιζει να το παιξει κανεις...chriskin wrote:Funk wrote:μη ξεχνάς και το revelationschriskin wrote:καταλαβα. αρα δεν εφτανε το skyrim και το la noire, τωρα θα βαλω και τριτο παιχνιδι...
να σου πω την αληθεια δεν ξερω αμα θελω να χασω την ωρα μου με αυτο
το πρωτο μου ειχε φανει πολυ καλο και μετα καθε ενα που εβγαζαν ηταν και ελαφρως πιο βαρετο και με ακομα πιο τραβηγμενο σεναριο - σε αυτο ακουσα πως εχει ακομα και tower defense μερη![]()
![]()
τι μικρο ρε??εγω προσπαθω να τα κανω ολα,οχι μονο το Main story και μια χαρα πολυ μου φαινεται μεχρι στιγμης...Stayrakas wrote:Mπα αυτο ειναι μικρο.. μια μερα full καψιματος μονο.. :S
chriskin » Τετ Νοέμ 30, 2011 1:52 am wrote:να σου πω την αληθεια δεν ξερω αμα θελω να χασω την ωρα μου με αυτο
το πρωτο μου ειχε φανει πολυ καλο και μετα καθε ενα που εβγαζαν ηταν και ελαφρως πιο βαρετο και με ακομα πιο τραβηγμενο σεναριο - σε αυτο ακουσα πως εχει ακομα και tower defense μερη
chriskin » Τρί Δεκ 06, 2011 1:48 am wrote:το εβαλα τελικα το ass revelations
βασικα το εβαλα χθες το βραδυ στις 3-4 , επαιζα συνεχομενα μεχρι περιπου τις 5 σημερα , κοιμηθηκα λιγο και συνεχισα μεχρι τωρα
εννοεις τα συστατικα με τα οποια συνθετεις βομβες,σωστα??εγω τα εχω χρησιμοποιησει 2-3 φορες,αν και ελαχιστες φορες εχω πεταξει βομβα...συνηθως με μαχαιρακια την βγαζω...chriskin wrote:***επισης ερωτηση προς οσους παιζουν : χρησιμοποιει κανεις τα κομματια απο βομβες που βρισκει;