Φθηνό DSL για τους φοιτητές????
- tsilochr
- Wow! Terabyte level
- Academic status: PhD
Για τους προπτυχιακούς λέει ότι αφορά την κανονική περίοδο σπουδών άρα συμπεραίνω ότι αν είσαι στο 4+ έτος δεν σε πιάνει. Και έχουμε την απαίτηση να έχουμε σταθερή σύνδεση στο όνομα του φοιτητή. Πόσο εύκολα γίνεται αλλαγή του ονόματος της γραμμής στο σπίτι μας? Αυτό δεν το ξέρω.
Γραμμή 512kbps,ε? Για να δούμε τι θα γίνει και με τους ISPs μήπως μπει κάποια ογκοχρέωση.
Γραμμή 512kbps,ε? Για να δούμε τι θα γίνει και με τους ISPs μήπως μπει κάποια ογκοχρέωση.
- vagalati
- Mbyte level
Οι ISPs δίνουν 512 με 10 ευρώ το μήνα και με ογκοχρέωση για πάνω απο 5GB! Η προσφορά του OTE είναι φοβερή αλλά δεν θα έλεγα το ίδιο και για τους ISPs. Με 10 ευρώ το μήνα τώρα παίρνεις μια 256 χωρίς ογκοχρέωση.
Α! Και και απο Σεπτέμβριο δεν θα υπάρχουν 384 γραμμές
! Θα γίνουν 512. Προφανώς θα αλλάξουν και οι τιμές των πιο υψηλών ταχυτήτων.
Α! Και και απο Σεπτέμβριο δεν θα υπάρχουν 384 γραμμές

Ni!! Ni!! Ni!!
- vagalati
- Mbyte level
Αυτό που ξέρω και έχω ακούσει είναι ότι ο ΟΤΕ θα αναβαθμίσει όλες τις 384 σε 512. Μαλλον η 512 θα πάει στη θέση της 384 στην ίδια τιμή και ανάλογα οι μεγαλύτερες θα γίνουν πιο προσιτές. Λογικά αυτό θα περιλαμβάνει και τις γραμμές των έτοιμων πακέτων αφού και αυτά έχουν μέσα access του ΟΤΕ. Δεν ξέρω τι σύμβαση έχουν τα πακέτα, αλλά λογικά προπληρώνεις κάτι συγκεκριμένο και υπογράφεις συμβόλαιο οπότε ναι μεν θα έχεις αναγκαστικά π.χ νέα αναβαθμισμένη γραμμή ΟΤΕ αλλά αλλά ο ISP σου θα παραμείνει 384.
Άρα, για τα έτοιμα πακέτα: Αν οι ISPs μειώσουν και αυτοί απο Σεπτέμβρη τις τιμές (η Vivodi τις μείωσε ήδη σαν ISP) δεν θα είναι και τόσο προσφορές όσο φαίνονται...
Πάντως αν το προσέξετε: Όταν κυκλοφορούν πακέτα με ωραίες προσφορές κάτι ξέρουν
. Η Τελλάς κορόιδο ήταν που είχε βγάλει το πακέτο izi δύο χρόνων συμφωνα με το οποίο αυτόματα μετά απο ένα χρόνο θα σου έκάναν upgrade τη γραμμή σε 512 μετά απο ένα χρόνο... 
Άρα, για τα έτοιμα πακέτα: Αν οι ISPs μειώσουν και αυτοί απο Σεπτέμβρη τις τιμές (η Vivodi τις μείωσε ήδη σαν ISP) δεν θα είναι και τόσο προσφορές όσο φαίνονται...
Πάντως αν το προσέξετε: Όταν κυκλοφορούν πακέτα με ωραίες προσφορές κάτι ξέρουν

Ni!! Ni!! Ni!!
- Einherjar
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
myphone.gr wrote:Η ΟΤΕnet «περνάει τις πύλες» των ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας, υποστηρίζοντας την πρόταση της Πολιτείας για οικονομική πρόσβαση των φοιτητών στο γρήγορο Internet.
Συγκεκριμένα, η εταιρία θα προσφέρει στους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές ΑΕΙ και ΤΕΙ την υπηρεσία πρόσβασης στο Internet μέσω ADSL 512kbps, με ογκοχρέωση που θα καλύπτει τις ανάγκες τους, στην ιδιαίτερα ελκυστική τιμή της τάξης των 10 ευρώ το μήνα. Η προσφορά αυτή θα ισχύσει από την ακαδημαϊκή χρονιά 2005 – 2006. Επιπλέον, η ΟΤΕnet θα υλοποιήσει χορηγικό πρόγραμμα επιβράβευσης των προσπαθειών των φοιτητών, προσφέροντας μία δωρεάν σύνδεση στο Internet -ADSL 512kbps με ογκοχρέωση- στον πρώτο εισαχθέντα κάθε σχολής (AEI και ΤΕΙ) καθώς και στους πρωτεύσαντες κάθε έτους.
Η OTEnet είναι πάντα αρωγός πρωτοβουλιών που έχουν ως στόχο την περαιτέρω διάδοση του Internet και της ευρυζωνικότητας, με όραμα τον εκσυγχρονισμό της χώρας μας. Για περαιτέρω πληροφορίες αναφορικά με τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών, θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση.
[Better to understand a little than to misunderstand a lot]
-
- Venus Project Founder
Αρνητικό είναι οτι έχεις δικαίωμα αίτησης μόνο αν η γραμμή τηλεφώνου ανήκει στο όνομα σου! (του φοιτητή δηλαδή) Αυτό εξυπηρετεί όσους δεν σπουδάζουν στον τόπο τους...
βέβαια με μία απλή αίτηση στον πΟΤΕ η γραμμή εύκολα αλλάζει κάτοχο!
ΆΡΑ πάμε όλοι(περισσότεροι) για αίτηση.. (που επειδή θα γίνει πανικός θα εγκριθεί με τους κλασσικούς ελληνικούς γραφειοκρατικούς μηχανισμούς σε διάστημα 2 μηνών αντί 2 ημερών...)
βέβαια με μία απλή αίτηση στον πΟΤΕ η γραμμή εύκολα αλλάζει κάτοχο!
ΆΡΑ πάμε όλοι(περισσότεροι) για αίτηση.. (που επειδή θα γίνει πανικός θα εγκριθεί με τους κλασσικούς ελληνικούς γραφειοκρατικούς μηχανισμούς σε διάστημα 2 μηνών αντί 2 ημερών...)
People are never more insecure than when they become obsessed with their fears at the expense of their dreams
- mikem4600
- Gbyte level
Βασικά μας ψιλοδουλεύουν με αυτή την "προσφορά", αν είναι όντως τόσο περιορισμένη. Μακάρι να έδινε (τζάμπα ή πραγματικά φθηνή) σύνδεση το ΕΔΕΤ, για να τρίξει λίγο τα δόντια στους εμπορικούς ISPs που την έχουν δει και ευεργέτες...
Autocracy hates questions. Anarchy hates answers.
- lewton
- Kilobyte level
Όπως είπα και εξαρχής είναι μια προσφορά που πραγματικά θα βοηθήσει όσους είναι αυτή τη στιγμή με PSTN για οικονομικούς λόγους.
Θα χαλάνε τα ίδια λεφτά και θα έχουν ADSL 512/125Kbps. Αυτό είναι καθαρά το νόημα της προσφοράς, να δώσει τη δυνατότητα σε όλους τους φοιτητές να αποκτήσουν "γρήγορο" internet.
Όποιος θέλει always on θα πρέπει να πληρώσει όσα πληρώνει κάθε Έλληνας πολίτης για την ίδια υπηρεσία. Έτσι είναι το σωστό. Άλλο το ότι πρέπει γενικά να πέσουν οι τιμές στο οποίο όλοι συμφωνούμε και άλλο το να δίνουν μόνο στους φοιτητές.
Πάντως αν αποκτήσεις πρόσβαση στα 512/128 με 5€ το μήνα μπορείς να πάρεις και μια απεριόριστη στα 256/128 από Vivodi με 12,9€ και να έχεις always on ADSL στα 256/128Kbs με λιγότερα από 20€ το μήνα. Δεν είναι κακό.
Θα χαλάνε τα ίδια λεφτά και θα έχουν ADSL 512/125Kbps. Αυτό είναι καθαρά το νόημα της προσφοράς, να δώσει τη δυνατότητα σε όλους τους φοιτητές να αποκτήσουν "γρήγορο" internet.
Όποιος θέλει always on θα πρέπει να πληρώσει όσα πληρώνει κάθε Έλληνας πολίτης για την ίδια υπηρεσία. Έτσι είναι το σωστό. Άλλο το ότι πρέπει γενικά να πέσουν οι τιμές στο οποίο όλοι συμφωνούμε και άλλο το να δίνουν μόνο στους φοιτητές.
Πάντως αν αποκτήσεις πρόσβαση στα 512/128 με 5€ το μήνα μπορείς να πάρεις και μια απεριόριστη στα 256/128 από Vivodi με 12,9€ και να έχεις always on ADSL στα 256/128Kbs με λιγότερα από 20€ το μήνα. Δεν είναι κακό.

Stop playing games... feel them.

- Paralias
- Gbyte level
Κοιτάξτε τι βρήκα:

Δεν αναφέρει κάτι για ογκοχρέωσηChip.gr wrote:Ειδική προσφορά για όλους τους φοιτητές πανελλαδικά, όσον αφορά στην πρόσβαση ADSL, το τέλος ενεργοποίησης και τη μηνιαία σύνδεση εγκαινιάζει ο ΟΤΕ. Η προσφορά αφορά τόσο στους προπτυχιακούς όσο και τους μεταπτυχιακούς φοιτητές των ΑΕΙ και ΤΕΙ όλης της χώρας.
Αναλυτικά, η ειδική προσφορά του ΟΤΕ για όλους τους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές των ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας, που θα ισχύει από τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά, περιλαμβάνει:
5 ευρώ το μήνα για πρόσβαση ADSL από 35,90 ευρώ που είναι σήμερα για ταχύτητα 512/128Kbps
μείωση κατά 50% στο εφάπαξ τέλος ενεργοποίησης από το εκάστοτε ισχύον (δηλ. 17,50 ευρώ από 34,99 ευρώ που ισχύει σήμερα).
Οι παραπάνω τιμές είναι χωρίς ΦΠΑ. Η μηνιαία σύνδεση στο Internet μέσω οποιουδήποτε παρόχου Internet (ISP) θα προσφέρεται επίσης σε ειδική τιμή, ώστε η ολοκληρωμένη υπηρεσία να μην ξεπερνάει τα 15 ευρώ το μήνα. Η προσφορά αυτή ισχύει καθ’ όλη την κανονική διάρκεια των σπουδών για τους προπτυχιακούς φοιτητές, ενώ για τους μεταπτυχιακούς ισχύει για 2 χρόνια από την έναρξη του μεταπτυχιακού κύκλου σπουδών ή μέχρι τη λήξη του. Η φοιτητική ιδιότητα και η διάρκεια των σπουδών θα πιστοποιείται με σχετική βεβαίωση που εκδίδει η γραμματεία κάθε τμήματος.
Οι φοιτητές, οι οποίοι χρειάζεται να έχουν σταθερή τηλεφωνική γραμμή στο όνομά τους, δικαιούνται την ειδική προσφορά για πρόσβαση ADSL εντός του νομού στον οποίο έχει έδρα η σχολή που είναι εγγεγραμμένοι.
Τέλος, παρέχεται δωρεάν πρόσβαση ADSL 512/128Kbps από τον ΟΤΕ για τον/την πρώτο/η που εισάγεται σε κάθε τμήμα ΑΕΙ και ΤΕΙ καθώς και τον/την πρώτο/η φοιτητή/τρια κάθε έτους κάθε τμήματος για τον επόμενο χρόνο (καθ’ υπόδειξη της σχολής). Με την πρωτοβουλία αυτή, ο ΟΤΕ επιβραβεύει τις προσπάθειες των νέων για εισαγωγή στα ΑΕΙ και ΤΕΙ αλλά και την εξαιρετική τους πορεία κατά τη διάρκεια των σπουδών τους.

- mikem4600
- Gbyte level
Μια ενδιαφέρουσα άποψη...
(περισσότερα links υπάρχουν στο original άρθρο)Ο Nikos Kakavoulis δίνει ένα μπράβο στον ΟΤΕ και όσους από την κυβέρνηση πίεσαν για να δοθεί φτηνό DSL στους φοιτητές. Όπως θα έλεγε και κάποιος φίλος: ας ξεράσω κροκόδειλους. ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥΣ μπράβο.
- Κανένα μπράβο στον ΟΤΕ. Μας χρεώνει 20 Ευρώ την 384/128, 36 Ευρώ την 512/128, με packet based traffic shaping και που καθιστούν προβληματικές εφαρμογές που στέλνουν πολλά και μικρά πακέτα (και όχι, εκτός από το bittorrent υπάρχει και το VoIP!!), και ξαφνικά με λίγη πολιτική πίεση ανακαλύπτουμε πως τα περιθώρια κέρδους του είναι της τάξης του (για μισό … [(36-5)/5]*100 … όχι κάποιο λάθος κάνω … για να ανοίξω κομπιουτεράκι … ) 620%. ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΕΙΚΟΣΙ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ! Εκτός και αν έχει κανείς την εντύπωση πως ο ΟΤΕ πουλάει κάτω του κόστους.
- Κανένα μπράβο στους ISPs. Που ξαφνικά βρίσκουμε να δίνουν 5 GB το μήνα με 10€, όταν μέχρι χτες το καλύτερο που μπορούσαν να κάνουν ήταν 1 GB με 9 Ευρώ. Και καλά λέει η (θεωρία σχετικά με την) ελεύθερη αγορά οδηγεί σε ανταγωνισμό, συμπίεση τιμών και άλλες τέτοιες μαλακίες ε; ΟΥΣΤ με τα κάθε είδους καρτέλ. Που μόλις βλέπουν οποιαδήποτε … “απειλή” ξαφνικά συνασπίζονται, πενταπλασιάζουν το προσφερόμενο προϊόν για την ίδια ποσότητα χρημάτων και φυσικά μας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες και μας δουλεύουν ψιλό γαζί, μιλώντας για “τις προσπάθειες αυτές που βασίζονται στις δυνάμεις της αγοράς και προφυλάσσουν την ορθή λειτουργία της”.
Ποια ορθή λειτουργία ρε; 17 Euro έχει η DSL 256 χωρίς όριο. Η οποία αντιστοιχεί maximum σε [πάλι το κομπιουτεράκι … 256Kbits/sec * 3600 seconds/hour * 24 hours/day * 30 days/month * 1/8 bytes/bit *1/1024 kbytes/Mbyte * 1/1024 Mbytes/Gbyte …] ~79 Gbytes το μήνα. Σιγά ρε δυνάμεις της αγοράς, ο ανταγωνισμός και η συμπίεση των τιμών θα σας φάει. Δώστε 40GB ογκοχρέωση (άντε 35 … να υπολογίσω τα ATM overheads που σκοπίμως αγνόησα πριν) και μετά μιλήστε μου για δυνάμεις της αγοράς.
- Μισό μπράβο στην κυβέρνηση. Που ένας οργανισμός που λειτούργησε προνομιακά ως μονοπώλιο επί 50 χρόνια, που έγινε ό,τι έγινε με τα λεφτά του Έλληνα φορολογούμενου αφήνεται να πουλάει με περιθώριο κέρδους 620%. Και που φυσικά ενώ υπάρχει εναλλακτική πρόταση από την ΕΔΕΤ που προσφέρει σε χαμηλότερο κόστος πρόσβαση ΑΝΕΥ ογκοχρέωσης, υποτάσσεται στις επιθυμίες του κάθε καρτέλ που (ω τι θαύμα μπαμπά!) δεν ανταγωνίζεται για το ποιος θα κερδίσει τους φοιτητές, αλλά ομόφωνα επιλέγει να προσφέρει στην ελκυστική τιμή των 10€ ADSL με ογκοχρέωση.
- Ούτε ένα μπράβο στην κυβέρνηση (ναι ξέρω ότι έδωσα μισό! το παίρνω πίσω) που ενώ ο ΟΤΕ και οι ISPs μας λένε στα μούτρα μας ότι μας κλέβουν [*] και ενώ υποτίθεται ότι εποπτεύει την ορθή λειτουργία της αγοράς κάνει ψηφοθηρία, επιτρέποντας σε ISP και ΟΤΕ να μας τα αρπάζουν χοντρά και πουλώντας μετά κοινωνικό πρόσωπο εμποδίζοντας την αρπαγή από μια μόνο ομάδα χρηστών, και αφού την έχει επιτρέψει επί 2+ χρόνια.
Με μια λέξη μόνο: ΟΥΣΤ!
Υ.Γ. Διαβάστε και τα σχετικά άρθρα των νέων επί του θέματος
[*] Ελεύθερη ερμηνεία της φράσης Φαίνεται πως το «δωρεάν» στην Ελλάδα αγγίζει τα 20 ευρώ. Και αν αναλογιστούμε ότι οι υπόλοιποι 250.000 χρήστες που ήδη έχουν DSL πληρώνουν περισσότερα από 60 ευρώ του προέδρου της ΕΕΧΙ Νίκου Βασιλάκου
Autocracy hates questions. Anarchy hates answers.
Έγω πάλι δεν το καταλαβαίνω το μέτρο τι θα πεί πρέπει να έχει γραμμή στο όνομα του ο φοιτητής ?
Πες για αυτόν που σπουδάζει σε άλλη πόλη έχει αυτός που σπουδάζει και μένει στο σπίτι με τους γονείς του δεν έχει δικαίωμα στο μέτρο που στάνταρ δεν είναι η γραμμή στο όνομά του.
Τους είπε κανείς ότι οποιος μένει με τους γονείς του σημαίνει ότι έχει την δυνατότητα να πληρώνει dsl??? 'H αυτός δεν έχει δικαίωμα στον γρήγορο internet.....
Φαίνεται ο πΟΤΕΣ έχει υπολογίσει τα φράγγα που 8α κερδίσει από τις μεταβιβάσεις γραμμών που θα γίνουν. Έχει γουστο να μην ισχύει για μεταβιβασμένες γραμμές και θα τρέξουν κάμποσοι να βάλουν νέα γραμμή και θα πληρώσουν ακόμα πιο πολλά.
Και ας μην ξεχνάμε το super μέτρο της 512 βγήκε την ώρα που ο πΟΤΕΣ διαδίδει ότι σύντομα θα κάνει όλες τις 384 γραμμές 512.
Τέλος τα 5gb ογκοχρέωση να μου πουν αν φτάνουν αν θέλω να σερφάρω να κατεβάσω κάποιο πρόγραμμα απο το MSDNAA και να κατεβάσω μια distro linux ή bsd. Κακά το ψέμματα όποιος θέλει dsl ->καίγεται για την ταχύτητα->άρα σταντέ κάνει downloads..... Αν είναι μόνο για surfing μια PSTN φτάνει άλλωστε πόσες ώρες την ημέρα θα φάς online για να δείς τα νεα
Πες για αυτόν που σπουδάζει σε άλλη πόλη έχει αυτός που σπουδάζει και μένει στο σπίτι με τους γονείς του δεν έχει δικαίωμα στο μέτρο που στάνταρ δεν είναι η γραμμή στο όνομά του.
Τους είπε κανείς ότι οποιος μένει με τους γονείς του σημαίνει ότι έχει την δυνατότητα να πληρώνει dsl??? 'H αυτός δεν έχει δικαίωμα στον γρήγορο internet.....
Φαίνεται ο πΟΤΕΣ έχει υπολογίσει τα φράγγα που 8α κερδίσει από τις μεταβιβάσεις γραμμών που θα γίνουν. Έχει γουστο να μην ισχύει για μεταβιβασμένες γραμμές και θα τρέξουν κάμποσοι να βάλουν νέα γραμμή και θα πληρώσουν ακόμα πιο πολλά.
Και ας μην ξεχνάμε το super μέτρο της 512 βγήκε την ώρα που ο πΟΤΕΣ διαδίδει ότι σύντομα θα κάνει όλες τις 384 γραμμές 512.
Τέλος τα 5gb ογκοχρέωση να μου πουν αν φτάνουν αν θέλω να σερφάρω να κατεβάσω κάποιο πρόγραμμα απο το MSDNAA και να κατεβάσω μια distro linux ή bsd. Κακά το ψέμματα όποιος θέλει dsl ->καίγεται για την ταχύτητα->άρα σταντέ κάνει downloads..... Αν είναι μόνο για surfing μια PSTN φτάνει άλλωστε πόσες ώρες την ημέρα θα φάς online για να δείς τα νεα
- Proxenos
- Gbyte level
Με όλα τα υπόλοιπα συμφωνώ απολύτως, με αυτό το τελευταίο πάλι όχι. Εγώ πλήρωνα με την PSTN περισσότερα από όσα με τη DSL. Δε με έκαιγε η ταχύτητα, αλλά η δυνατότητα να είμαι συνέχεια μέσα - always on (και να πληρώνω λιγότερο - flat rate). Downloads έκανα ελάχιστα, ήθελα φυσικά να κατεβαίνουν γρήγορα αλλά δεν κατέβαζα ταινίες και mp3s. Συμπέρασμα: flat rate σε κάθε περίπτωση, ο καθένας για τους δικούς του λόγουςfotisaueb wrote: Κακά το ψέμματα όποιος θέλει dsl ->καίγεται για την ταχύτητα->άρα σταντέ κάνει downloads..... Αν είναι μόνο για surfing μια PSTN φτάνει άλλωστε πόσες ώρες την ημέρα θα φάς online για να δείς τα νεα

One who pays some attention to history will not be surprised if those who cry most loudly that we must smash and destroy are later found among the administrators of some new system of repression. - Noam Chomsky
- lewton
- Kilobyte level
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τους τελευταίους 3 που έγραψαν.
Ειδικά στο θέμα της ποιότητας που αναφέρει το άρθρο των νέων.
Στην περιοχή μου το DSLAM του ΟΤΕ είναι πήχτρα, σύμφωνα με όσα γράφουν οι χρήστες στο http://www.adslgr.com. Σιγά μην αφήσω τη Vivodi που μου δίνει 512/128 Κbps χωρίς κανένα περιορισμό με 45€ το μήνα, για να πάω να μπω στο DSLAM του ΟΤΕ με ογκοχρέωση μετά τα 5 GB και να χαίρομαι όταν θα πιάνω το 70% της ταχύτητας.
Και φυσικά, όχι ότι η Vivodi μπαίνει μέσα, με γδύνει και αυτή, αλλά με κάποιο μέτρο.
Μόνο όταν αρχίσουν και άλλες εταιρίες να διαθέτουν ADSL με δικιά τους πρόσβαση (μέσω του LLU που μας έλεγε ο Οικονόμου στη Μετάδοση) και όχι με πρόσβαση ΟΤΕ θα δούμε να ξυπνάει ο ανταγωνισμός στο ADSL. Εκτός από τη Vivodi μόνο η Telepassport κάνει το ίδιο, αλλά παρέχει SDSL και αρκετά ακριβότερο.
Η Forthnet σύμφωνα με φήμες θα διαθέσει υπηρεσίες μέσω LLU μέχρι το τέλος του χρόνου. Αν μπει η Forthnet στο LLU, με το όνομα που έχει φτιάξει τόσα χρόνια ως ο πλέον ποιοτικός ΙSP, θα γίνει κάτι.
Επίσης αναμένουμε και από την Tellas να διαθέσει αντίστοιχες υπηρεσίες, τόσα λεφτά δίνει η ΔΕΗ, κρίμα είναι να πηγαίνουν όλα για να βλέπουμε τα μυρμήγκια στην τηλεόραση.
Ειδικά στο θέμα της ποιότητας που αναφέρει το άρθρο των νέων.
Στην περιοχή μου το DSLAM του ΟΤΕ είναι πήχτρα, σύμφωνα με όσα γράφουν οι χρήστες στο http://www.adslgr.com. Σιγά μην αφήσω τη Vivodi που μου δίνει 512/128 Κbps χωρίς κανένα περιορισμό με 45€ το μήνα, για να πάω να μπω στο DSLAM του ΟΤΕ με ογκοχρέωση μετά τα 5 GB και να χαίρομαι όταν θα πιάνω το 70% της ταχύτητας.
Και φυσικά, όχι ότι η Vivodi μπαίνει μέσα, με γδύνει και αυτή, αλλά με κάποιο μέτρο.
Μόνο όταν αρχίσουν και άλλες εταιρίες να διαθέτουν ADSL με δικιά τους πρόσβαση (μέσω του LLU που μας έλεγε ο Οικονόμου στη Μετάδοση) και όχι με πρόσβαση ΟΤΕ θα δούμε να ξυπνάει ο ανταγωνισμός στο ADSL. Εκτός από τη Vivodi μόνο η Telepassport κάνει το ίδιο, αλλά παρέχει SDSL και αρκετά ακριβότερο.
Η Forthnet σύμφωνα με φήμες θα διαθέσει υπηρεσίες μέσω LLU μέχρι το τέλος του χρόνου. Αν μπει η Forthnet στο LLU, με το όνομα που έχει φτιάξει τόσα χρόνια ως ο πλέον ποιοτικός ΙSP, θα γίνει κάτι.
Επίσης αναμένουμε και από την Tellas να διαθέσει αντίστοιχες υπηρεσίες, τόσα λεφτά δίνει η ΔΕΗ, κρίμα είναι να πηγαίνουν όλα για να βλέπουμε τα μυρμήγκια στην τηλεόραση.
Stop playing games... feel them.

lewton δυστυχως οσο πολυ και αν θελω να πιστεψω οτι η forthnet (της οποιας ειμαι συνδρομητης) θα δωσει LLU οι καθετες απαντησεις απο την εταιρια μου εχουν σβησει τις ελπιδες τουλαχιστον για μικρο χρονικο διαστημα.Με αλλα λογια τους εχω ρωτησει ξανα και ξανα αν ισχυει κατι τετοιο αλλα με χιωνουν κανονικα.Βεβαια ποτε δεν ξερεις <blink>
- a_s
- Mbyte level
Από το καλοκαίρι και μετά θα δειςTomahawk wrote:lewton δυστυχως οσο πολυ και αν θελω να πιστεψω οτι η forthnet (της οποιας ειμαι συνδρομητης) θα δωσει LLU οι καθετες απαντησεις απο την εταιρια μου εχουν σβησει τις ελπιδες τουλαχιστον για μικρο χρονικο διαστημα.Με αλλα λογια τους εχω ρωτησει ξανα και ξανα αν ισχυει κατι τετοιο αλλα με χιωνουν κανονικα.Βεβαια ποτε δεν ξερεις <blink>

όλα στη ζωή είναι ένας κύκλος...
- AnINffected
- Gbyte level
- Paralias
- Gbyte level
Μίλησα σήμερα με τον πΟΤΕ για το "φθηνό" DSL και μου είπε ότι σε δύο περίπου βδομάδες θα ανακοινωθεί και επίσημα το πακέτο.Τον ρώτησα αν ξέρει περίπου τιμές κτλ και μου είπε ότι θα είναι 20 ευρώ το δίμηνο και φυσικά με ογκοχρέωση.Τον ρώτησα επίσης αν ξέρει πόσα GB θα έχουμε αρχικά δωρεάν και μου είπε "Ποιος ξέρει;1 GB;3 GB;Θα δούμε."
Και λέω εγώ τώρα... Αξίζει;Τα 3GB θα κατεβαίνουν για πλάκα σε 2 μέρες με απλό σερφάρισμα.Που να κατεβάζω κιόλας mp3..Θα φτάσω το λογαριασμό...
Υπάρχει,λέω εγώ τώρα,και η Vivodi η οποία δίνει με 45 ευρώ το μήνα 512/128 Shared LLU όλα πληρωμένα.Και αν θέλω Full LLU με 48,55 ευρώ + 9,54 ευρώ όπου με αυτά τα 9,54 μου παρέχει 2 τηλεφωνικούς αριθμούς δικούς της(δηλαδή φεύγω από τον ΟΤΕ) και 500' δωρεάν αστικές και υπεραστικές.
Τελικά τι συμφέρει;Εσείς τι έχετε,τι θα βάλετε ή τι θα βάζατε αν μπορούσατε;
Υ.Γ.: Γίνεται να έχω τη γραμμή μόνο ADSL από τον ΟΤΕ ώστε να εκμεταλλευτώ την προνομιακή φοιτητική τιμή και provider να πάρω από κάπου αλλού ή θα είναι πακέτο όλο αυτό;(Δυστυχώς αυτό ξέχασα να το ρωτήσω)
Και λέω εγώ τώρα... Αξίζει;Τα 3GB θα κατεβαίνουν για πλάκα σε 2 μέρες με απλό σερφάρισμα.Που να κατεβάζω κιόλας mp3..Θα φτάσω το λογαριασμό...
Υπάρχει,λέω εγώ τώρα,και η Vivodi η οποία δίνει με 45 ευρώ το μήνα 512/128 Shared LLU όλα πληρωμένα.Και αν θέλω Full LLU με 48,55 ευρώ + 9,54 ευρώ όπου με αυτά τα 9,54 μου παρέχει 2 τηλεφωνικούς αριθμούς δικούς της(δηλαδή φεύγω από τον ΟΤΕ) και 500' δωρεάν αστικές και υπεραστικές.
Τελικά τι συμφέρει;Εσείς τι έχετε,τι θα βάλετε ή τι θα βάζατε αν μπορούσατε;
Υ.Γ.: Γίνεται να έχω τη γραμμή μόνο ADSL από τον ΟΤΕ ώστε να εκμεταλλευτώ την προνομιακή φοιτητική τιμή και provider να πάρω από κάπου αλλού ή θα είναι πακέτο όλο αυτό;(Δυστυχώς αυτό ξέχασα να το ρωτήσω)