stranger wrote:chriskin wrote:
βρε evil ναι, lawful ομως δεν στεκει
οι μονοι καημενοι lawful στη σειρα ηταν οι πρακτορες του fbi - ολοι ειδαμε που κατεληξαν ομως
Μα αυτό ήταν και το νόημα του manga, δηλαδή να σε βάλει να σκεφτείς τι είναι πραγματικά δικαιοσύνη. Και απ' ότι φαίνεται ο καθένας έχει την δική του αντίληψη σε αυτό το θέμα. Για παράδειγμα εμένα οι πράκτορες του FBI μου την έσπαγαν, γιατί αν κάθονταν στα αυγά τους καί θα ζούσαν καί θα ήταν ο κόσμος criminal free...
PS: είμαστε ο ορισμός του geek - καθόμαστε και διαφωνούμε για ένα manga

...screw that...το προτιμώ από το να μιλάω πχ για ποδόσφαιρο
ναι , το προβλημα μου δεν ειναι στο evil/good/neutral δευτερο μερος της φρασης ομως αλλα στο lawful/chaotic/neutral πρωτο μερος της φρασης
λεει lawful evil αρα : κακος που ακολουθει τους νομους. οταν στην πραξη ο φωτης ηταν καλος που δεν ακολουθει τους νομους (συμφωνα με τη λογικη του τουλαχιστον γιατι εγω δεν μπορω να θεωρησω σωστη τακτικη την εκτελεση εγκληματιων, ειδικα την εκτελεση κρατουμενων για πειραματισμο οπως εκανε μερικες φορες.)
το μονο lawful που εκανε σε ολοκληρο το manga/anime ειναι οτι αγορασε πατατακια
με δυο λογια η διαφωνια μου ειναι σε καθαρα στη χρηση της φρασης για το lawful/chaotic μερος του
alignment απο pen & paper παιχνιδια και οχι στο ιδιο το manga/anime
PS: βαριεμαι πολυ αγρια - τοσο πολυ που εχω χασει την τελευταια ωρα να αλλαζω χρωματα στο eclipse