DrNio wrote:Σήμερα δεν τους είχες ! Είναι θέμα προπονητή να βρει την λύση σε αυτό το πρόβλημα.Δεν γίνεται όλη την χρονιά να την βγάλεις χωρίς απουσίες!
αστο το σημερα για τους συγκεκριμενους...γενικα,εχουν χασει πολλα γκολ τους και οι 2 φετος,ασχετα που ειναι πρωτοι σκορερ μας μαζι με τον Μαρκο...
DrNio wrote:
Δεν θα σχολιάσω κάτι.

*
ο Ντιογκο μαζι με τον Φετφα ηταν οι καλυτεροι παικτες μας σημερα...με το που μπηκε,αρχισαν οι σωρηδων ευκαιριες της ομαδας...επαιξε παρα πολυ καλα(ουτε εγω δεν το περιμενα),απλο και γρηγορο παιχνιδι,χωρις παιδεμα της μπαλας,με ωραιες πασες και καλες τοποθετησεις στην περιοχη...αμα ειχε ξεκινησει βασικος ισως και να ειχαμε σκοραρει τελικα σημερα...
DrNio wrote:Αυτό μόνο εγώ το βλέπω ως θετικό για την ομάδα μου?Εγώ φέτος χαίρομαι που δεν κάνει γεμίσματα ο ΠΑΟ.Μόνο τα μπακ σηκώνουν την μπάλα.
hellooo...γεμισματα θεωρουνται και οι σεντρες!!!επισης,για να μπορεις να κανεις γεμισματα της προκοπης πρεπει να εχεις και καταλληλους παικτες...
DrNio wrote:Και ο τρόπος που παίζει ο ΠΑΟ είναι λογικό να κάνει λίγοτερες τελικές απο μία ομάδα που έχει 1-2 σέντερ φορ στην βασική ενδεκάδα.
λιγοτερες και απο τον Εργοτελη και την φετινη Κουλα που παιζει με παικτακια της σειρας??και ιδιες με τον Αστερα??Δεν Νομιζω Τακη...
DrNio wrote:ΥΓ * : Είχε πολύ γέλιο η φάση με τον Ντιόγκο που πάει να κάνει το σουτ ( σε ένα τετ-α-τετ ) και δεν βρήκε την μπάλα !
1η επαφη με την μπαλα ηταν,δεν ειναι και τοσο τραγικο...κρυος ηταν ακομα,δεν εκανε καλο κοντρολ,συμβαινουν αυτα!!και γενικα,εγω εχω πει οτι τον πραγματικο Ντιογκο θα τον δουμε του χρονου(αν μεινει ειδικα ο Ερνεστο και κανει προετοιμασια μαζι του)!!αλλα οσο εχει αγωνιστει μεχρι σημερα εμενα μου αρεσε παρα πολυ...τον περιμενα χειροτερο με βαση τα οσα εχει περασει τον τελευταιο 1,5 χρονο...μακαρι να παιξει βασικος την Τεταρτη με τον Πανιωνιο!!
When you walk through a storm Hold your chin up high And don't be afraid of the dark.
At the end of a storm Is a golden sky And the sweet, silver song of a lark.
Walk on, through the wind Walk on, through the rain, Though your dreams be tossed and blown.
Walk on, walk on with hope in your heart, And YOU'LL NEVER WALK ALONE, YOU'LL NEVER WALK ALONE...
http://www.youtube.com/watch?v=lR4n_Ttx ... re=related