Ανέκδοτα

Σίγουρα όλο και κάτι δε θα ταιριάζει με τις παραπάνω ψυχαγωγικές κατηγορίες...
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Re: Ανέκδοτα

Post by chriskin » Wed Jan 25, 2012 10:27 pm

^ ακριβως ιδια αντιδραση με του funk :-D
mpatsis
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: MSc

Post by mpatsis » Wed Jan 25, 2012 10:32 pm

chriskin wrote:^ ακριβως ιδια αντιδραση με του funk :-D
Most of us! :-p :lol:
Δεν σε παρεξηγούμε MoonShadow!!! Αντίθετα σε καταλαβαίνουμε... :smt023 :smt023
I'm Starting With The Man In The Mirror. I'm Asking Him To Change His Ways...
Aueb's NLP Group!
Image
Image May the foss be with you!!!
Loner
Venus Former Team Member
Academic status: N>4

Post by Loner » Wed Jan 25, 2012 10:56 pm

Μόνο σ'εμένα δηλαδή αρέσουν αυτά τα ανέκδοτα? :smt017 Keep posting MoonShadow! :-D :smt023
You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
cypher
Venus Former Team Member
Academic status: Alumnus/a

Post by cypher » Fri Jan 27, 2012 3:17 am

Mαθητης: Κυριε τι βαζετε στις εξετασεις?
Καθηγητης:Τι βαζω?Τον πατερα μου και τη μανα μου βαζω ρε μεγαλε! Γραμματικουπα! Περιληψη, εκθεση, ασκησεις, μεταφραση...ευκολη αν εχεις διαβασει, δυσκολη αν δεν εχεις. Σε κοβω να μην εχεις....
Μαθητης: Οοοχι...
Καθηγητης: Μαθητααααααααααρα μουυυυυ! Δεν πειραζει! Θα σου δοσω και τα sos ,για να περασεις! Σκονακια, σημειωσεις αντιγραφες και για τους μετεξεταστεους εξεταση μπες-βγες!
Μαθητης: Φτιαξε μου δυο απ'ολα..
Καθηγητης: Πωπωπωπω, ονειρο ζω μη με ξυπνατε
Είναι ένας βάτραχος και μία σαύρα και βαράνε ένα (γερό) μπάφο.
Μετά από ώρα στεγνώνει η σαύρα.
-Πάω να πιώ λίγο νερό, λέει.
Στο ποτάμι που πάει, την βλέπει ένας κροκόδειλος. Πιάνει τι έχει παιχτεί και της λέει:
-Κάνω και ‘γω κέφι. Τι παίζει;
-Να, θα πας πιο πάνω, θα βρεις τον βάτραχο και θα κανονίσεις.
Κινάει ο κροκόδειλος, τον βρίσκει και του φωνάζει:
-Έι βάτραχε…
Γυρίζει ο βάτραχος, γουρλώνει τα μάτια, σαλτάρει και λέει:
Καλά μωρή σαύρα πόσο νερό ήπιες?
ImageImageImageImageImageImageImage
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Fri Jan 27, 2012 10:25 am

cypher wrote: Καλά μωρή σαύρα πόσο νερό ήπιες?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
photisd
Mbyte level
Mbyte level

Post by photisd » Fri Jan 27, 2012 1:24 pm

ala_mages wrote:εδώ μέσα έπεσε πολύ βαρύς χειμώνας λέμε

πάω να εξοπλιστώ
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
[img]http://www.electricmarket.gr/datafiles/3117l.jpg[/img]
:-D :smt023
‎...Τα μεγαλύτερα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ έξω απ' το κουτί. Χρειάζεται μεγάλο θάρρος για να τα βγάλεις στο φως, να τα κρατήσεις ψηλά και να δεις τον πραγματικό σου εαυτό να αντικατοπτρίζεται μέσα τους...
captain-cook
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by captain-cook » Fri Jan 27, 2012 5:46 pm

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μιά εμπειρία μου επάνω στο ποτό και την οδήγηση.Όπως όλοι σας γνωρίζετε πάρα πολύς κόσμος έχει προβλήματα με την τροχαία ενώ επεστρέφει σπίτι από ένα μπαρ στο οποίο είχε συναντηθεί με καλούς φίλους.
Προχθές βρέθηκα κι εγώ μαζί με μερικούς καλούς φίλους σ' ένα μπαράκι.Μερικές μπύρες παραπάνω,δυό ουισκάκια παραπάνω,κι όλα αυτά σε μιά ζεστή,φιλική ατμόσφαιρα.
Στο τέλος της βραδιάς και έχοντας καταλάβει ότι είχα πιεί κάτι παραπάνω έκανα κάτι που δεν είχα κάνει ποτέ μου για να επιστρέψω σπίτι μου.Πήρα το λεωφορείο.
Έφτασα στο σπίτι σώος και αβλαβής και χωρίς κανένα ατύχημα πράγμα που με άφησε έκπληκτο διότι δεν είχα οδηγήσει ποτέ μου λεωφορείο.Επιπλέον δε,δεν μπορώ να θυμηθώ από που το πήρα..
vasilaros69
Gbyte level
Gbyte level

Post by vasilaros69 » Sun Jan 29, 2012 2:57 pm

ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑχαχα....!!!φημες λενε οτι προκειται για αληθινη εμπειρια του captain-cook.
"Sometimes questions are more powerful than answers,..."
Xrhstos_kiP
Gbyte level
Gbyte level

Post by Xrhstos_kiP » Sun Jan 29, 2012 3:36 pm

Αν εχει γραφτει ηδη, σοζ!

Βλεπει ο Θεος τη κατασταση της Ελλαδας και αποφασιζει να στειλει κατω το Χριστο.
Παει λοιπον στο κοινοβουλιο και λεει "Πανω μου ολες οι αμαρτιες σας, σας χαριζω ολο το χρεος. Δειτο σαν θαυμα, καντε καινουρια αρχη!"
Χειροκροτηματα και χαρες απο ολη τη βουλη, σωθηκαμε λενε..!!
"Υπο εναν ορο!" λεει ο Χριστος. "Αυριο θα παραιτηθειτε ολοι που βρισκεστε εδω μεσα.."
Το σκεφτονται οι βουλευτες και λενε για αυτο θα πρεπει να κανουμε συμβουλιο και θα σου απαντησουμε αυριο.
Παει αυριο λοιπον και του απαντανε "Καταγγελουμε το Θεο για αυθαιρετη παρεμβαση στα της Ελλαδας!!"
captain-cook
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by captain-cook » Sun Jan 29, 2012 5:25 pm

vasilaros69 wrote:ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑχαχα....!!!φημες λενε οτι προκειται για αληθινη εμπειρια του captain-cook.

Χαχα ρε εγώ τρακάρω ξεμέθυστος με μηχανάκι. Φαντάσου να οδηγώ μεθυσμένος λεωφορείο..! :razz:
samiwinch
Mbyte level
Mbyte level

Post by samiwinch » Sun Feb 05, 2012 6:26 pm

Μια ξανθια στο ταμειο του σουπερ μαρκετ:
Ταμιας: -Έχετε καρτα..;;
Ξανθια: -Μονο για αναπαντητη..!!
When you walk through a storm Hold your chin up high And don't be afraid of the dark.
At the end of a storm Is a golden sky And the sweet, silver song of a lark.

Walk on, through the wind Walk on, through the rain, Though your dreams be tossed and blown.
Walk on, walk on with hope in your heart, And YOU'LL NEVER WALK ALONE, YOU'LL NEVER WALK ALONE...
http://www.youtube.com/watch?v=lR4n_Ttx ... re=related
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Sun Feb 05, 2012 6:33 pm

samiwinch wrote:Μια ξανθια στο ταμειο του σουπερ μαρκετ:
Ταμιας: -Έχετε καρτα..;;
Ξανθια: -Μονο για αναπαντητη..!!

:smt023
vasilaros69
Gbyte level
Gbyte level

Post by vasilaros69 » Wed Feb 08, 2012 4:34 pm

Πρότυπο Βιογραφικού σημειώματος Το κείμενο το βρήκα σε αυτο το [url=http://www.e-doatap.gr/index.php/topic,983.0.html]forum[/url]. Έχει πολύ γέλιο ************************************************************************************ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ονοματεπώνυμο: Τζίμης ο φωτοβολίδας ή πεταλούδας ή τζαμπατζής Διεύθυνση: Πλατεία Κάφρων 35, δίπλα από τον Μπάμπη με τον πατσά. Τηλέφωνο: Μου το κλέψανε γμ την ατυχία μου! Μόλις το 'χα πάρει. Είχε φωτογραφική μηχανή, μπλου-τουθ, θρι-τζι και αναγνώριση κλήσης. Το 'χα πάρει από ένα «ντου» που κάναμε με τον Βαγγέλη τον Σουγιά στα Εξάρχεια. Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Οπα, ρε μάγκα! Τι εννοείς με το ηλεκτρονικό; Αλλάξανε τα κόζα; Δεν τα φέρνει πλέον τα γράμματα ο ταχυδρόμος; Υπηκοότητα: Ο πατέρας μου είναι από την Καλαμάτα και η μητέρα μου από τα Τρίκαλα. Ημερομηνία γέννησης: 01/04/1980. Αν θέλετε να μου κάνετε δώρο στα γενέθλιά μου, πάρτε μου ένα κινητό. Το προηγούμενο μου το φάγανε γμ την ατυχία μου. Διαβάστε παραπάνω. Οικογενειακή κατάσταση: Εγώ τα 'χω με τη Μαρία από την Ηλιούπολη. Έχω και την Σούλα από το Παγκράτι. Πηγαίνω που και που και της πετάω τα μάτια έξω. Ο πατέρας μου είναι παντρεμένος με τη μητέρα μου. Έχω κι ένα αδερφό. Είναι τέσσερα χρόνια μικρότερος. Έχω και 8 ξαδέλφια. Τρία από το σόι του πατέρα μου και πέντε από της μητέρας μου. Δεν ξέρω αν σας φτάνουν αυτά; Θέλετε να προχωρήσω και στους άλλους συγγενείς; ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΕΙΡΑ Επαγγελματικό Παρελθόν: Έχω δουλέψει με τον πατέρα μου στα υδραυλικά, αλλά όταν έσπασα το καζανάκι της κυρά Φρόσως και γέμισε το σπίτι σκ...ά με απέλυσε! Ο ίδιος μου ο πατέρας!!! Έχω δουλέψει και με το μηχανάκι πιτσαδόρος. Μια φορά όμως έφαγα την πίτσα! Τι να κάνω ρε παιδιά; Πεινούσα! Δεν θυμάμαι άλλη δουλειά. Ξέρω να φτιάχνω πανό, μολότοφ και να σπάω αυτοκίνητα. Αυτό μετράει στην επαγγελματική πείρα; ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ Σπουδές: Έχω τελειώσει την πρώτη γυμνασίου χωρίς να μείνω στην ίδια τάξη! Το γιορτάσαμε και με τους κολλητούς. Επίσης έχω πάει μια φορά σε μάθημα εγγλέζικων. Έφυγα όμως γιατί ο καθηγητής μιλούσε εγγλέζικα και εγώ δεν καταλάβαινα! Ξέρω να φτιάχνω πανό χωρίς να κάνω ορθογραφικό λάθος! Αυτό μετράει στις σπουδές; άλλες γλώσσες: Μιλάω τη γλώσσα του έρωτα... Ρώτα την Σούλα από το Παγκράτι να σου πει. ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ Ξέρω να χειρίζομαι άριστα το κομπιουτεράκι! Μπορώ να σου κάνω πράξη σε δύο δευτερόλεπτα. Ο αδερφός μου έχει ένα κομπιούτερ σπίτι, αλλά δεν με αφήνει να το χρησιμοποιώ. Θέλω να στείλω καμιά προκήρυξη και δεν με αφήνει! Excel: Τι είναι αυτά που με ρωτάτε ρε μάγκες; Τι σημαίνει αυτό; Word: Κόσμος δεν σημαίνει; Είδες που το ξέρω; Όχι, δεν έχω γυρίσει τον κόσμο. Θέλω, όμως, όλος ο κόσμος να έχει ειρήνη. Launch Microsoft Outlook: Οπα ρε μάγκες! Αυτό δεν το ξέρει ούτε ο Γιάννης ο Φυτούκλας που έχει πάρει κάτι διπλώματα στην Αγγλία. ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ Πήγα Πεζικό στην Τρίπολη. Ωραία ήταν. Είχαμε ένα μαλ...α διοικητή, αλλά πέρασα καλά. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί με έδιωξαν στον τρίτο μήνα. Τους φάνηκε περίεργο που πήρα το άρμα και έκανα κωλιές και σπιναρίσματα στο στρατόπεδο. Τι φοβήθηκαν; Δεν με έχουν δει στα Λιμανάκια γι' αυτό φωνάζουν! ΕΙΔΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ Ξέρω να φτιάχνω πανό, μολότοφ, να σπάω αυτοκίνητα και να βάζω φωτιές σε συνδέσμους. Επίσης μπορώ να κάψω μηχανάκι με μία κίνηση σε δέκα δευτερόλεπτα. Ο Μήτσος ο Κουβάς μου λέει ότι είμαι ο καλύτερος σε αυτό. Τον λέμε Κουβά γιατί παίζει συνέχεια στοίχημα και χάνει. Κάποια μέρα θα σας μιλήσω γι αυτόν. Α! Μπορώ να στέλνω το κάθισμα 11 μέτρα και 37 εκατοστά. Μόνο ο Λούης ο Σφηνάκιας μπορεί να με περάσει. Αυτό μετράει στην ειδικές ικανότητες; ΧΟΜΠΙ Το διάβασμα. Μου αρέσει να διαβάζω εφημερίδα! Φυσικά την εφημερίδα της ομάδας μου! Μου αρέσει και το διάβασμα στους τοίχους! Διαβάζω όλα τα συνθήματα. Σε ορισμένα απαντώ κιόλας! Ξέρω να φτιάχνω πανό, μολότοφ και να σπάω αυτοκίνητα. Αυτό μετράει σαν χόμπι; ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Είμαι Κριός. Προχθές το έμαθα που έβλεπα Μενεγάκη. Όχι, δεν ξυπνάω πρωί για να δω πρωϊνάδικα. Απλώς εκείνη τη μέρα μόλις είχα μπει σπίτι και έβαλα τηλεόραση για να κοιμηθώ. Είχαμε πάει με τα φιλαράκια στο γήπεδο το προηγούμενο βράδι. Πολύ κούραση μωρέ αδελφάκι μου! Ξέρεις πως είναι να σε κυνηγάνε οι μπάτσοι και εσύ να κουβαλάς τρεις σιδερόβεργες, δύο κασόνια, ένα κρύπτοναιτ, ξέρετε αυτό που δένουμε τα μηχανάκια, και το πανό; Πήγαν να μας κλέψουν το πανό τα μου...α! Μας έκαναν ένα ντου, αλλά κατάφερα και το μάζεψα! Αμα το έχανα θα φρίκαιρνα! Δύο μήνες το έφτιαχνα! Όχι γιατί ήταν μεγάλο, αλλά γιατί έψαχνα να βρω πως γράφεται το «κουφάλες». Ο Μάκης ο Μπαζούκας μου έλεγε ότι γράφεται με αι! ΥΓ: Αν μπορείτε πάρτε με σε αυτή τη δουλειά! Χρωστάω 32 κλήσεις για το μηχανάκι. Τον άλλο μήνα έχω δικαστήριο. Σας παρακαλώ πάρτε με στη δουλειά. Είμαι καλό παιδί. Αν γίνεται μόνο μη με βάζετε να δουλεύω σε μέρες Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλω να πηγαίνω γήπεδο.
πηγή
enum21
Venus Former Team Member

Post by enum21 » Sat Feb 11, 2012 9:41 pm

Ένας ινδιάνος πάει στο Ληξιαρχείο γιατί θέλει να αλλάξει το όνομα του καθώς είναι πολύ μεγάλο.
Τον ρωτάει λοιπόν ο υπάλληλος:
-Πως σε λένε;
-Βράχος που κατρακυλάει την βουνοπλαγιά και πέφτει μες το ποτάμι.
-Και πως θες να λέγεσαι τώρα;
-Πλατς.

:lol:
vasilaros69
Gbyte level
Gbyte level

Post by vasilaros69 » Sun Feb 19, 2012 9:04 pm

Δύο φιλικά ζευγάρια αποφάσισαν να περάσουν ένα Σαββατοκύριακο σε ένα ξενοδοχείο. Μόλις έφτασαν σκέφτηκαν να κάνουν ανταλλαγή συντρόφων,
έτσι για δοκιμή. Μετά από 2 ώρες τρελού σεξ δίπλα στο τζάκι ο ένας τύπος λέει:
- Γουάου ήταν το καλύτερο σεξ που έκανα ποτέ! Αναρωτιέμαι άραγε πώς να τα πάνε και τα κορίτσια.
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Sun Feb 19, 2012 9:24 pm

vasilaros69 wrote:Δύο φιλικά ζευγάρια αποφάσισαν να περάσουν ένα Σαββατοκύριακο σε ένα ξενοδοχείο. Μόλις έφτασαν σκέφτηκαν να κάνουν ανταλλαγή συντρόφων,
έτσι για δοκιμή. Μετά από 2 ώρες τρελού σεξ δίπλα στο τζάκι ο ένας τύπος λέει:
- Γουάου ήταν το καλύτερο σεξ που έκανα ποτέ! Αναρωτιέμαι άραγε πώς να τα πάνε και τα κορίτσια.

:lol: :smt023
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by zweistein » Wed Feb 22, 2012 12:12 am

σοκαριστική είδηση
βρέθηκε στο διαμέρισμα του ζωντανός ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.
Image
Stayrakas
Mbyte level
Mbyte level

Post by Stayrakas » Wed Feb 22, 2012 12:19 am

zweistein wrote:σοκαριστική είδηση
βρέθηκε στο διαμέρισμα του ζωντανός ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Επισκεπτης του Μητσοτακη εννοεις..
edit Αν δεν περασω οικονομια , θα ξερω ποιος θα φταιει..
Three Rings for the Elven-kings under the sky,Seven for the Dwarf-lords in their halls of stone,Nine for Mortal Men doomed to die,
One for the Dark Lord on his dark throne,In the Land of Mordor where the Shadows lie.
One Ring to rule them all, One Ring to find them,One Ring to bring them all and in the darkness bind them
In the Land of Mordor where the Shadows lie.
evridiki
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by evridiki » Thu Feb 23, 2012 11:16 pm

Μια μέρα έκει που περπατούσε ο λαγός στο δάσος βλέπει την αλεπού να είναι έτοιμη να βαρέσει ένεση και αρχίζει : Μη βρε αλεπού και η ζωή είναι ωραία και έλα να τρέξουμε μαζί στο δάσος να χαρούμε την φύση .Εντάξει του λέει η αλέπου και αρχίζουνε και τρέχουνε .Παρακάτω συναντάνε τον λύκο και αυτός στην ίδια φάση με την άλεπου ,όποτε ξαναρχίζει ο λαγός -Όχι βρε λύκε μη το κάνεις αυτό η ζωή είναι ωραία έλα να απολαύσουμε την φύση .Εντάξει λεεί και ο λυκος και πηγαίνει μαζί τους.Παρακάτω βλεπούν το λιοντάρι να να είναι ετοίμο να βαρέσει ένεση οπότε του αρχίζουν όλα μαζί να του λένε τα ίδια .Και γυρνάει το λιονταρί και τους λέει :
Βρε δε πάτε στο διάολο , που κάθε φορά που θα μαστουρώνει ο λαγός θα τρέχουμε έμεις σα τους μα@@@ς πάνω κάτω στο δάσος...
Loner
Venus Former Team Member

Post by Loner » Thu Feb 23, 2012 11:29 pm

Το έχω ακούσει με περισσότερη φαντασία στα ναρκωτικά, δε βαρούσαν όλοι ενέσεις και ο λαγός είχε πάρει έκσταση :smt016
You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Thu Feb 23, 2012 11:55 pm

loners version++ .μόνο σε ανέκδοτο παίζει να δείτε μαστουρωμένο να τρέχει :-p
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
mpatsis
Gbyte level
Gbyte level

Post by mpatsis » Fri Feb 24, 2012 10:19 am

ja_the_invincible wrote:loners version++ .μόνο σε ανέκδοτο παίζει να δείτε μαστουρωμένο να τρέχει :-p
:lol: loner++; και από μένα. Αν οι μαστουρωμένοι έτρεχαν, τότε εδώ θα είχαμε σοβαρό πρόβλημα. :-p
Εγώ πάντως έχω δει μαστουρωμένο να κοπανάει ζικ ζακ στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα του δρόμου. Μία στην μια μεριά, μία στην άλλη.
Μέχρι που έσκασε πάνω σε έναν σκουπιδοντενεκέ και έμεινε εκεί. :-p
Κρίμα δεν είχα κινητό με κάμερα τότε...
I'm Starting With The Man In The Mirror. I'm Asking Him To Change His Ways...
Aueb's NLP Group!
Image
Image May the foss be with you!!!
Post Reply

Return to “Άλλα ψυχαγωγικά θέματα”