Superleague 2011-2012

Οτιδήποτε έχει σχέση ή θα ήθελε να έχει σχέση με αθλητικά και τον αθλητισμό γενικότερα.
captain-cook
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: N>4
Re: Superleague 2011-2012

Post by captain-cook » Sat Jan 28, 2012 11:28 pm

Εγώ πάντως βαρέθηκα. Και σήμερα. Τσούκου τσούκου να πάει η μπάλα δεξιά ή αριστερά και να βγάλουμε σέντρα.

Και στην επόμενη επίθεση πάλι τα ίδια. Και ξανά και ξανά.

Φοβερό επιθετικό πλάνο.
Stayrakas
Mbyte level
Mbyte level

Post by Stayrakas » Sat Jan 28, 2012 11:31 pm

Σκεψου οτι αυτο , αλλοι χαιρονται οταν πιανουν τετοια αποδοση..
Three Rings for the Elven-kings under the sky,Seven for the Dwarf-lords in their halls of stone,Nine for Mortal Men doomed to die,
One for the Dark Lord on his dark throne,In the Land of Mordor where the Shadows lie.
One Ring to rule them all, One Ring to find them,One Ring to bring them all and in the darkness bind them
In the Land of Mordor where the Shadows lie.
captain-cook
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by captain-cook » Sat Jan 28, 2012 11:41 pm

Stayrakas wrote:Σκεψου οτι αυτο , αλλοι χαιρονται οταν πιανουν τετοια αποδοση..
Γι' αυτό αυτοί είναι Παναθηναϊκοί και εγώ Ολυμπιακός. Δε θέλω πρωτάθλημα διαόλε λίγη μπάλα θέλω να δω.

Να το κάνω τι το πρωτάθλημα; Να πάρει τα μύρια του ΤΣ.Λ. ο χοντρός και να μας γεμίσει με 15 παρτάλια;
samiwinch
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: MSc

Post by samiwinch » Sat Jan 28, 2012 11:49 pm

γυρω στις 10 κλασικες ευκαιριες χασαμε σημερα..δεν βαζω και τις κανονικες ευκαιριες μεσα,μονο τις κλασικες...τι αλλο θελετε δηλαδη??παιζουν και οι αντιπαλοι μπαλα(και μαλιστα βαρανε στο ψαχνο),δεν παιζουμε μονοι μας!!για τα δεδομενα του ελληνικου πρωταθληματος και το πως μας παιζουν οι αντιπαλοι(μαζικη αμυνα + τσεκουροκλαδευτηρια + καποια αθλια γηπεδα),μια χαρα μπαλα παιζουμε στην πλειοψηφια των αγωνων...αν τελειωναμε καλα και τις φασεις που δημιουργουμε,θα πεταγαμε χαλαρα 4αρες και 5αρες στην πλειοψηφια των αγωνων...σημερα καναμε παρα πολυ καλη εμφανιση(κυριως πριν τις αποβολες),αν εχετε και παραπονο,τι να σας πω??

καλομαθατε μου φαινεται καποιοι,δεν γιναμε Μπαρτσελονα ξαφνικα...

(και μην ξεχνατε και τις απουσιες που εχουμε σχεδον ολη τη χρονια φετος και ειδικα τον Γεναρη που λειπουν οι 2 πιο επικινδυνοι παικτες μας στην επιθεση)
When you walk through a storm Hold your chin up high And don't be afraid of the dark.
At the end of a storm Is a golden sky And the sweet, silver song of a lark.

Walk on, through the wind Walk on, through the rain, Though your dreams be tossed and blown.
Walk on, walk on with hope in your heart, And YOU'LL NEVER WALK ALONE, YOU'LL NEVER WALK ALONE...
http://www.youtube.com/watch?v=lR4n_Ttx ... re=related
captain-cook
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by captain-cook » Sun Jan 29, 2012 12:09 am

samiwinch wrote:γυρω στις 10 κλασικες ευκαιριες χασαμε σημερα..δεν βαζω και τις κανονικες ευκαιριες μεσα,μονο τις κλασικες...τι αλλο θελετε δηλαδη??παιζουν και οι αντιπαλοι μπαλα(και μαλιστα βαρανε στο ψαχνο),δεν παιζουμε μονοι μας!!για τα δεδομενα του ελληνικου πρωταθληματος και το πως μας παιζουν οι αντιπαλοι(μαζικη αμυνα + τσεκουροκλαδευτηρια + καποια αθλια γηπεδα),μια χαρα μπαλα παιζουμε στην πλειοψηφια των αγωνων...αν τελειωναμε καλα και τις φασεις που δημιουργουμε,θα πεταγαμε χαλαρα 4αρες και 5αρες στην πλειοψηφια των αγωνων...σημερα καναμε παρα πολυ καλη εμφανιση(κυριως πριν τις αποβολες),αν εχετε και παραπονο,τι να σας πω??

καλομαθατε μου φαινεται καποιοι,δεν γιναμε Μπαρτσελονα ξαφνικα...

(και μην ξεχνατε και τις απουσιες που εχουμε σχεδον ολη τη χρονια φετος και ειδικα τον Γεναρη που λειπουν οι 2 πιο επικινδυνοι παικτες μας στην επιθεση)
Ναι ναι καλομάθαμε. Για πες μου ποιο είναι το επιθετικό πλάνο της αρμάδας του Βαλβέρδε; Γιατί εγώ πέρα από τις σέντρες και τις ατομικές εμπνεύσεις 2-3 παικτών δε βλέπω άλλο τρόπο να βγάλουμε φάση..
samiwinch
Mbyte level
Mbyte level

Post by samiwinch » Sun Jan 29, 2012 12:24 am

αν δεν εχεις καταλαβει ακομα το επιθετικο πλανο της "αρμαδας του Βαλβερδε"(προφανως το λες ειρωνικα),τοτε προβλημα σου...εγω βλεπω οτι η ομαδα βγαζει πολλες και ωραιες φασεις,απλα δεν μπορει να τις τελειωσει...και παιζουμε το ιδιο καλα επιθετικα και στην Ευρωπη με παρομοια πολλες και ωραιες φασεις,οχι οπως αλλες χρονιες που τις περισσοτερες φορες εγερνε το γηπεδο μολις βγαιναμε απο Ελλαδα παιζοντας παθητικο ποδοσφαιρο στις περισσοτερες περιπτωσεις...τωρα αν εσυ νομιζεις οτι ολες αυτες οι φασεις βγαινουν τυχαια μονο απο σεντρες(μεσα στο παιχνιδι και αυτες) και ατομικες εμπνευσεις 2-3 παικτων(λες και ακομα και η Μπαρτσα δεν βασιζεται σε εμπνευσεις 2-3 παικτων σε μεγαλο ποσοστο των γκολ της),δεν εχω να πω κατι αλλο...

προφανως,εχει υπαρξει τροπος παιχνιδιου αλλων προπονητων μας που ηταν πιο συγχρονος με περισσοτερο πλουραλισμο και σου αρεσε περισσοτερο...για μενα δεν εχει ξαναπαιξει τετοιο οργανωμενο και συγχρονο ποδοσφαιρο η ομαδα και δυσκολα θα ξαναπαιξει οταν φυγει ο Ερνεστο(εκτος και αν ερθει παρομοιου στυλ και φιλοσοφιας προπονητης)...πλεον εχουμε δικο μας τροπο και φιλοσοφια παιχνιδιου και προσπαθουμε να τον επιβαλουμε στον αντιπαλο και οχι να προσαρμοστουμε στο δικο του τροπο παιχνιδιου...ειτε ο αντιπαλος ειναι η Κερκυρα,ειτε ειναι η Αρσεναλ...
When you walk through a storm Hold your chin up high And don't be afraid of the dark.

Walk on, through the wind Walk on, through the rain, Though your dreams be tossed and blown.
Walk on, walk on with hope in your heart, And YOU'LL NEVER WALK ALONE, YOU'LL NEVER WALK ALONE...
ganon
bit level
bit level

Post by ganon » Sun Jan 29, 2012 2:42 am

photisd wrote:
Υ.Γ.: Ο Κάκος απλά τραγικός.. Ο άνθρωπος έδινε ρέστα, αλλά δε φταίει αυτός.. Ο Δούρος ξεκίνησε τη δουλειά που του ανέθεσε ο Βαγγέλης και ο Σάββας αμέσως...
FIXED :smt023
samiwinch
Mbyte level
Mbyte level

Post by samiwinch » Sun Jan 29, 2012 2:58 am

ganon wrote:
photisd wrote:
Υ.Γ.: Ο Κάκος απλά τραγικός.. Ο άνθρωπος έδινε ρέστα, αλλά δε φταίει αυτός.. Ο Δούρος ξεκίνησε τη δουλειά που του ανέθεσε ο Βαγγέλης και ο Σάββας αμέσως...
FIXED :smt023
αμα ο ανθρωπος δεν βγαζει τα πρασινα γυαλια του ουτε δευτερολεπτο...

captain-cook
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by captain-cook » Sun Jan 29, 2012 3:12 am

samiwinch wrote:αν δεν εχεις καταλαβει ακομα το επιθετικο πλανο της "αρμαδας του Βαλβερδε"(προφανως το λες ειρωνικα),τοτε προβλημα σου...εγω βλεπω οτι η ομαδα βγαζει πολλες και ωραιες φασεις,απλα δεν μπορει να τις τελειωσει...και παιζουμε το ιδιο καλα επιθετικα και στην Ευρωπη με παρομοια πολλες και ωραιες φασεις,οχι οπως αλλες χρονιες που τις περισσοτερες φορες εγερνε το γηπεδο μολις βγαιναμε απο Ελλαδα παιζοντας παθητικο ποδοσφαιρο στις περισσοτερες περιπτωσεις...τωρα αν εσυ νομιζεις οτι ολες αυτες οι φασεις βγαινουν τυχαια μονο απο σεντρες(μεσα στο παιχνιδι και αυτες) και ατομικες εμπνευσεις 2-3 παικτων(λες και ακομα και η Μπαρτσα δεν βασιζεται σε εμπνευσεις 2-3 παικτων σε μεγαλο ποσοστο των γκολ της),δεν εχω να πω κατι αλλο...

προφανως,εχει υπαρξει τροπος παιχνιδιου αλλων προπονητων μας που ηταν πιο συγχρονος με περισσοτερο πλουραλισμο και σου αρεσε περισσοτερο...για μενα δεν εχει ξαναπαιξει τετοιο οργανωμενο και συγχρονο ποδοσφαιρο η ομαδα και δυσκολα θα ξαναπαιξει οταν φυγει ο Ερνεστο(εκτος και αν ερθει παρομοιου στυλ και φιλοσοφιας προπονητης)...πλεον εχουμε δικο μας τροπο και φιλοσοφια παιχνιδιου και προσπαθουμε να τον επιβαλουμε στον αντιπαλο και οχι να προσαρμοστουμε στο δικο του τροπο παιχνιδιου...ειτε ο αντιπαλος ειναι η Κερκυρα,ειτε ειναι η Αρσεναλ...
Kαταρχήν ο Βαλβέρδε κατ' εμέ μαζί με τον Μπάγεβιτς είναι ότι καλύτερο είχαμε στη θέση του προπονητή. Γι' αυτό και έχω και απαιτήσεις. Από ποιον θα είχα; Από το Ζίκο;

Από εκεί και πέρα. Στην ευρώπη όντως παίξαμε πολύ καλά. Το πρόβλημα όμως είναι πως σε 5 μήνες έχω να θυμάμαι τα 4,5 παιχνίδια του ΤΣ.Λ. και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Εγώ ρώτησα εσένα και όποιον άλλον είναι ευχαριστημένος με την εικόνα του Ολυμπιακού ποιο είναι το πλάνο στην επίθεση. Και κάθεσαι και μου λες αν δεν καταλαβαίνεις ποιο είναι, πρόβλημα σου. Τώρα είναι απάντηση αυτή;

Δηλαδή εσένα δεν σου φαίνεται μονότονο αυτό το πράγμα με τις σέντρες; Ο Βαλβέρδε παίζει στρωτό ποδόσφαιρο.. Τι είναι αυτό το πράγμα φέτος με τα γεμίσματα;

Όσο για το τελευταίο, συμφωνούμε. Ένας λόγος που πάω το Βαλβέρδε είναι αυτός ακριβώς. Ότι έχει τη δική του φιλοσοφία και την ακολουθεί ανεξάρτητα από τον αντίπαλο.
statakos
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by statakos » Sun Jan 29, 2012 12:00 pm

captain-cook wrote: Εγώ ρώτησα εσένα και όποιον άλλον είναι ευχαριστημένος με την εικόνα του Ολυμπιακού ποιο είναι το πλάνο στην επίθεση. Και κάθεσαι και μου λες αν δεν καταλαβαίνεις ποιο είναι, πρόβλημα σου. Τώρα είναι απάντηση αυτή;
Image
"Always program as if the person who will be maintaining your program is a violent psychopath that knows where you live."
samiwinch
Mbyte level
Mbyte level

Post by samiwinch » Sun Jan 29, 2012 12:51 pm

captain-cook wrote:Kαταρχήν ο Βαλβέρδε κατ' εμέ μαζί με τον Μπάγεβιτς είναι ότι καλύτερο είχαμε στη θέση του προπονητή. Γι' αυτό και έχω και απαιτήσεις. Από ποιον θα είχα; Από το Ζίκο;
εδω συμφωνουμε...αυτοι οι 2 ειναι μακραν οι καλυτεροι προπονητες που ειχαμε την τελευταια 15ετια που βλεπω μπαλα...μετα ακολουθει ο Τακαρος...απλα,ο Βαλβερδε ειναι 2 κλασεις πανω απο Ντουσαν και 3 απο Λεμονη...

απαιτησεις καλα κανεις και εχεις,αλλα δεν νομιζω οτι ο Βαλβερδε δεν εχει ανταποκριθει με επιτυχια στις περισσοτερες απαιτησεις των υγιως σκεπτομενων Ολυμπιακων...και καλη μπαλιτσα παιζει η ομαδα,και πολλες ευκαιριες κανει στην πλειοψηφια των αγωνων,και γκολ πολλα βαζει,και φουλ επιθεση παιζουμε,και πιεζουμε ανελεητα τον αντιπαλο,και εχουμε κανει ματσαρες στην Ευρωπη, και και και...και μην ξεχνας οτι εφυγε ενας βασικοτατος στα πλανα του Ερνεστο παικτης της ομαδας(Ριερα) μετα τη ληξη των μεταγραφων χωρις να αντικατασταθει,αλλαζοντας αρδην τον οποιο σχεδιασμο υπηρχε για τη χρονια...
captain-cook wrote:Από εκεί και πέρα. Στην ευρώπη όντως παίξαμε πολύ καλά. Το πρόβλημα όμως είναι πως σε 5 μήνες έχω να θυμάμαι τα 4,5 παιχνίδια του ΤΣ.Λ. και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.
εχεις να θυμασαι αυτα,γιατι αυτοι ηταν οι μεγαλυτερης δυσκολιας αγωνες...πχ η ομαδα και χθες επαιξε εξαιρετικα και στην Ξανθη επαιξε πολυ καλα και στην Κερκυρα και στην Νεα Σμυρνη και στη Λιβαδεια και στο Βικελιδης και με τη Δοξα εντος και με τον ΠΑΟΚ εντος για ενα ημιχρονο και κατι...απλα καποιες απο αυτες τις ομαδες ειναι χαμηλης δυναμικοτητας,οποτε λεει ο αλλος "ελα μωρε,με την Κερκυρα επαιζε,αναμενομενο ηταν"...το οποιο δεν ειναι απολυτα αληθες βεβαια,γιατι ποσοι και ποσοι αγωνες στραβωνουν με μικρες ομαδες σε ολα τα πρωταθληματα(δες και τις γκελες μας φετος)...γενικα,εγω εχω μεινει ικανοποιημενος απο τη μπαλα που εχω δει φετος,δεδομενου οτι εχουμε και Ευρωπη κατι που προσθετει επιπλεον κουραση(που δεν υπηρχε περυσι)...
captain-cook wrote:Εγώ ρώτησα εσένα και όποιον άλλον είναι ευχαριστημένος με την εικόνα του Ολυμπιακού ποιο είναι το πλάνο στην επίθεση. Και κάθεσαι και μου λες αν δεν καταλαβαίνεις ποιο είναι, πρόβλημα σου. Τώρα είναι απάντηση αυτή;
το πλανο στην επιθεση το ξερουμε ολοι οσοι βλεπουμε το Θρυλο πανω κατω...ειναι μεγαλο να κατσεις να το γραφεις τωρα,πιστευω ξερεις και συ ποιο ειναι το πλανο και η φιλοσοφια παιχνιδιου μας...αν σε καποια ματς δεν βγαινει,δεν σημαινει οτι παιζουμε στην τυχη(aka χωρις πλανο) ολη τη χρονια...απλα καποιες φορες η ομαδα δεν ειναι σε καλη βραδια,καποιες αλλες ο αντιπαλος ειναι καλυτερος του αναμενομενου,καποιες αλλες λειπουν σημαντικοι παικτες,καποιες αλλες συνδυασμος των παραπανω κλπ...καμια ομαδα δεν παιζει σουπερ ολη τη χρονια χωρις να κανει καποια "κακα" παιχνιδια,οπου δεν θα δουλεψει τιποτα σωστα...
captain-cook wrote:Δηλαδή εσένα δεν σου φαίνεται μονότονο αυτό το πράγμα με τις σέντρες; Ο Βαλβέρδε παίζει στρωτό ποδόσφαιρο.. Τι είναι αυτό το πράγμα φέτος με τα γεμίσματα;
μα ποιες σεντρες ρε συ??ενταξει,ισως παιζουμε παραπανω απο περυσι με σεντρες,αλλα οχι οτι παιζουμε μονο με σεντρες...προσπαθουμε να περασουμε καθετες,παιζουμε ωραιο passing game,κανουμε εναλλαγες ακραιων,πατανε περιοχη τα χαφ(Μανιατης και Μακουν κυριως,ασχετα που δεν τελειωνουν καλα τις φασεις) και γενικα δοκιμαζουμε διαφορους τροπους στην επιθεση...χθες εγω θυμαμαι ενα σωρο μπαλιες που βγηκαν καθετα...αλλες καλες,αλλες οχι...ο Ντιογκο πρωτος απο ολους εκανε τετοιες πασες...και ο Φετφα με τον Μακουν εκαναν 2-3 καλες οταν μπηκαν...απλα το κακο αυτην την περιοδο,ειναι οτι οταν δεν μπαινει η μαμημενη η μπαλα νωρις,αγχωνομαστε απο ενα σημειο και μετα και ο αντιπαλος κραταει σφιχτα πισω, δεν παιζουμε με καθαρο μυαλο,και τοτε ισως κανουμε περισσοτερες σεντρες σαν εκτακτη λυση για να μπει απεγνωσμενα το γκολ...γενικα ομως,δεν ειναι μονοδιαστατος ο τροπος παιχνιδιου μας,ημαρτον!!
captain-cook wrote:Όσο για το τελευταίο, συμφωνούμε. Ένας λόγος που πάω το Βαλβέρδε είναι αυτός ακριβώς. Ότι έχει τη δική του φιλοσοφία και την ακολουθεί ανεξάρτητα από τον αντίπαλο.
++

barbarosa
Gbyte level
Gbyte level

Post by barbarosa » Sun Jan 29, 2012 11:03 pm

Ο Τοτσέ ξανάβαλε γκολ στο Μαρινάκη! Κοιτα να δεις που αρχίζω να τον συμπαθώ. Μπράβο μωρή ομαδάρα 6 συνεχόμενη νίκη και ένα ακόμα ματς που δεν απειληθήκαμε. Μόνο κάτι τσουρουκοσουτ από μακρια οι αντίπαλοι.

Χαλαρά τώρα με ένα ματσάκι την εβδομάδα, προσοχή και το πρωτάθλημα είναι δικό μας.

Ο Κάκος αντι-Ολυμπιακός έ? Πάλι γαργάρα πέναλτι στο 0-0.
Βολευτείτε με τον Κάρολ τώρα και πολύς σας είναι.

EDIT. ξέχασα και το βασικότερο. Καλά ρε με 9 παίχτες? Άρα ο Ολυμπιακός έπαιζε με 5 παραπάνω αχαχαχαχα :smt016
samiwinch
Mbyte level
Mbyte level

Post by samiwinch » Sun Jan 29, 2012 11:58 pm

barbarosa wrote:Μπράβο μωρή ομαδάρα 6 συνεχόμενη νίκη και ένα ακόμα ματς που δεν απειληθήκαμε. Μόνο κάτι τσουρουκοσουτ από μακρια οι αντίπαλοι.
ναι,ενω εσεις απειλησατε τρομερα!!ιδιες τελικες ειχατε με τη Δοξα,αλλα ως συνηθως η κωλ@ρ@ σας δουλεψε για τα καλα!!
barbarosa wrote:Ο Κάκος αντι-Ολυμπιακός έ? Πάλι γαργάρα πέναλτι στο 0-0.
το οτι ο Εργοτελης επρεπε να παιζει με 10 παικτες απο το 3' και γενικα επρεπε να το τελειωσει τον αγωνα με 7 παικτες το προσπερνας ε??να ναι καλα ο καραβαζελοργιου που δινει εντολη να μας τσεκουρωνουν αβερτα καθε φορα,ενω με εσας ανοιγει τα ποδαρακια του μπας και σας προπονησει καμια μερα τοσο πολυ που σας λατρευει...
barbarosa wrote:Βολευτείτε με τον Κάρολ τώρα και πολύς σας είναι.
μια χαρα ειναι ο Καρολ,ειδικα για 2ος!!εσυ κατσε εκει με τα 3 Κ να χαιρεσαι!!
barbarosa wrote:EDIT. ξέχασα και το βασικότερο. Καλά ρε με 9 παίχτες? Άρα ο Ολυμπιακός έπαιζε με 5 παραπάνω αχαχαχαχα
ο,τι και να πω,θα ειναι λιγο...

ειστε αηδια και δυσφημιση για το ποδοσφαιρο ετσι οπως αγωνιζεστε...καταντια να ειναι 1η στο πρωταθλημα μια τοσο αθλια ομαδα...ο Παοκ εχει απειρως καλυτερη ομαδα απο εσας,δεν το συζητω...ας οψονται τα κορακια και η κωλοφαρδια σας!!

barbarosa
Gbyte level
Gbyte level

Post by barbarosa » Mon Jan 30, 2012 12:13 am

Lol ρε πως φαίνεται ότι δεν βλέπεις καν τους αγώνες μας. Οι τελικές προσπάθειες δεν μετράνε παρά μόνο στα στατιστικά και μην ξεχνάς πως και από δω σπίτι μου να σουτάρω τελική είναι. Τέλος κωλοφαρδία είναι όταν γίνεται μια φορά. Αν γίνεται συνέχεια είναι ικανότητα.

Ο ΠΑΟΚ μιας που τον ανέφερες έχει να παίξει μπάλα από τότε που έπαιξε με την Τότεναμ. Σήμερα είδα το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και μιλάμε τα παόκια δεν έπαιξαν καθόλου. Απορώ πως έβαλαν 2 γκολ. Από το πουθενά.
samiwinch
Mbyte level
Mbyte level

Post by samiwinch » Mon Jan 30, 2012 12:35 am

barbarosa wrote:Lol ρε πως φαίνεται ότι δεν βλέπεις καν τους αγώνες μας. Οι τελικές προσπάθειες δεν μετράνε παρά μόνο στα στατιστικά και μην ξεχνάς πως και από δω σπίτι μου να σουτάρω τελική είναι. Τέλος κωλοφαρδία είναι όταν γίνεται μια φορά. Αν γίνεται συνέχεια είναι ικανότητα.
lol πως φαινεται οτι ψαρωσες!! :-p μια χαρα ειδα τον αγωνα σας σημερα(ναι αντεξα,δεν με πηρε ο υπνος) επιτηδες,για να μπορω να μιλησω συγκεκριμενα για φασεις...2 ευκαιριες της προκοπης κανατε σε ολο τον αγωνα...1 το γκολ και 1 το αχαστο του Τοτσε...ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ...το ενα λαθος μετα το αλλο και στο τελευταιο 10λεπτο διωξιματα και ροκανισμα χρονου...η Δοξα ηταν πιο επικινδυνη επιθετικα,απλα ειναι τοσο αμπαλοι που δεν μπορουν να βγαλουν οργανωμενη φαση μεχρι τελους...θυμαμαι χαρακτηριστικα στο 1ο ημιχρονο που εβγαιναν σε αντεπιθεση 3 παικτες της Δοξας με 2 δικους σας και εκανε αψυχη πασα, που δεν κανει ουτε 5χρονο, ο παικτης της Δοξας χωρις πιεση...αν την εκανε σωστα,εβγαινε φατσα με τον Καρνεζη ο παικτης της Δοξας που ακολουθουσε...γι'αυτο μη μου λες οτι δεν μετρανε τα στατιστικα...οταν κανεις 2 φασεις σε ολο τον αγωνα και κερδιζεις τσουκου τσουκου μπολ,οχι σε 1-2 ματς,αλλα κατ'επαναληψη ολη τη χρονια,τοτε εισαι κωλοφαρδος,ΤΕΛΟΣ!!!μονο ποδοσφαιρο δεν λεγεται αυτο που παιζετε φετος παντως...
barbarosa wrote:Ο ΠΑΟΚ μιας που τον ανέφερες έχει να παίξει μπάλα από τότε που έπαιξε με την Τότεναμ. Σήμερα είδα το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και μιλάμε τα παόκια δεν έπαιξαν καθόλου. Απορώ πως έβαλαν 2 γκολ. Από το πουθενά.
δεν ειδα τον συγκεκριμενο αγωνα,ειδα μονο τα γκολ που ηταν γκολαρες και τα 2!!Αθανασιαδης,τρελη παικτουρα...Γεωργιαδης ολο και ανεβαινει...και σιγουρα ο Παοκ εχει παιξει απειρως καλυτερη μπαλα απο εσας ολη τη χρονια φετος...βασικα,μεσα στο Γεναρη ειδικα εσεις,το εχετε ξεφτιλισει το θεμα τελειως οσον αφορα την ποιοτητα...

κλασικα βεβαια την επομενη εβδομαδα πιθανοτατα θα κανει το παιχνιδι της χρονιας του(μετα την Τοτεναμ) σε ο,τι κατασταση και αν βρισκεται...

Stayrakas
Mbyte level
Mbyte level

Post by Stayrakas » Mon Jan 30, 2012 1:23 am

barbarosa wrote:Σήμερα είδα το ΑΕΚ-ΠΑΟ(Κ) και μιλάμε τα παό(κια) δεν έπαιξαν καθόλου. Απορώ πως έβαλαν 2(-1) γκολ. Από το πουθενά.
(οπου αεκ βαλε το μεγαλυτερο μερος της sl)
Α ρε τι σου ειναι η γλωσσα..Με 4 μικρες αλλαγες στη συγκεκριμενη προταση πως περιγραφεις ολη τη χρονια του παο μεχρι τωρα...
Three Rings for the Elven-kings under the sky,Seven for the Dwarf-lords in their halls of stone,Nine for Mortal Men doomed to die,
One for the Dark Lord on his dark throne,In the Land of Mordor where the Shadows lie.
One Ring to rule them all, One Ring to find them,One Ring to bring them all and in the darkness bind them
samiwinch
Mbyte level
Mbyte level

Post by samiwinch » Mon Jan 30, 2012 2:02 am

Stayrakas wrote:
barbarosa wrote:Σήμερα είδα το ΑΕΚ-ΠΑΟ(Κ) και μιλάμε τα παό(κια) δεν έπαιξαν καθόλου. Απορώ πως έβαλαν 2(-1) γκολ. Από το πουθενά.
(οπου αεκ βαλε το μεγαλυτερο μερος της sl)
Α ρε τι σου ειναι η γλωσσα..Με 4 μικρες αλλαγες στη συγκεκριμενη προταση πως περιγραφεις ολη τη χρονια του παο μεχρι τωρα...
πωπωπωπωπωπωπωπωπω!!!ονειρο ζω,μην με ξυπνατε!!

προσκυνω Stayraka!!RESPECT!! :smt023

photisd
Mbyte level
Mbyte level

Post by photisd » Mon Jan 30, 2012 8:03 pm

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 97143.html

από βλαχιά και "εγώ" άλλο τίποτα :-D
αγόρι μου τι "αλληλοσυνένδετο"... "όποιος μου ασκήσει πίεση θα του κοπούν τα πόδια στον Κωνσταντινέα"... όχι απλά δε σφυρίζει σωστά, ούτε ελληνικά δεν μπορεί να μιλήσει :smt011
Last edited by photisd on Tue Jan 31, 2012 12:39 am, edited 1 time in total.
‎...Τα μεγαλύτερα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ έξω απ' το κουτί. Χρειάζεται μεγάλο θάρρος για να τα βγάλεις στο φως, να τα κρατήσεις ψηλά και να δεις τον πραγματικό σου εαυτό να αντικατοπτρίζεται μέσα τους...
Stayrakas
Mbyte level
Mbyte level

Post by Stayrakas » Tue Jan 31, 2012 12:13 am

Δεν καταλαβα κυριε φωτη, εχουμε προβλημα με τους καλαματιανους??? :smt018 :smt018
necrofear_13
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by necrofear_13 » Tue Jan 31, 2012 12:48 am

Stayrakas wrote:Δεν καταλαβα κυριε φωτη, εχουμε προβλημα με τους καλαματιανους??? :smt018 :smt018
Τους σε εας και σμός αφήστε τους. Θα κατέβουμε όλη η μανη να σας φάμε λαχανο
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.

In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
samiwinch
Mbyte level
Mbyte level

Post by samiwinch » Tue Jan 31, 2012 12:53 am

necrofear_13 wrote:
Stayrakas wrote:Δεν καταλαβα κυριε φωτη, εχουμε προβλημα με τους καλαματιανους??? :smt018 :smt018
Τους σε εας και σμός αφήστε τους. Θα κατέβουμε όλη η μανη να σας φάμε λαχανο
ψιτ γατακια,εδω Κρητη!!τι να μας πειτε και εσεις?? ;)

photisd
Mbyte level
Mbyte level

Post by photisd » Tue Jan 31, 2012 5:26 pm

Ανάθεμα και υπάρχει σχεδιασμός και σωστή τακτική στην ομάδα.. Δεν είμαι εγώ υπεύθυνος για τις μετεγγραφές να ξέρω τι προσπαθούν και τι κάνουν, αλλά μιλάω με όσα βλέπω!
Στην περίοδο του Γενάρη συνήθως έχεις κλείσει τους παίκτες από πριν και σου έρχονται νωρίς νωρίς για να προσαρμοστούν γρήγορα...
Τώρα εμείς τελευταία στιγμή κλείνουμε τον ακραίο Καζίμ (παικταράς) που έλειπε από την ομάδα και τον Χλεμπ (υψηλής ποιότητας παίκτη) που έχει τους χίλιους δυο τραυματισμούς... Αν κλείσουν και οι 2, κάποιος πρέπει να φύγει.. Ο Μόνχε δε θα φεύγει γιατί δε θα μπορεί να παίξει πουθενά μπάλα, τον Φέισα τον πιστεύουν και τον περιμένουν... Επίσης δεν ξέρω τι γίνεται με τις αλλαγές για την Ευρώπη και ποιοι θα μπορούν να παίξουν σε 2 εβδομάδες.. Τι να πω, ανοργανωσιά σκέτη! Κλείνουμε 2 πολύ καλούς παίκτες και δεν μπορώ να το χαρώ!
‎...Τα μεγαλύτερα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ έξω απ' το κουτί. Χρειάζεται μεγάλο θάρρος για να τα βγάλεις στο φως, να τα κρατήσεις ψηλά και να δεις τον πραγματικό σου εαυτό να αντικατοπτρίζεται μέσα τους...
Post Reply

Return to “Αθλητισμός”