Desktop environment

Συζητήσεις για θέματα που σχετίζονται με software.
Post Reply
Tomahawk
Mbyte level
Mbyte level

Post by Tomahawk » Fri Sep 09, 2005 4:21 pm

Για να μην ανοιγω καινουργιο thread...

Ρε παιδια μπορειτε να με προσανατολισετε σε καποια αλλη λυση γιατι απεχθανομαι το KDE???
Δεν ζητω τελειως αλλη λυση οπως Gnome (που και αυτο ειναι χαλια για μενα) αλλα καποιο τροπο να του αλλαξω τελειως το look.Ειναι πολυ "βαρυ" ακομα και σε 1280x1024.Χοντρα εικονιδια,αγαρμπη μπαρα,"φορτωμενο" explorer,εμφανιση αρχειων στον konqueror με αγαρμπο τροπο που γενικα με μπερδευει κτλ κτλ.
ΔΕΝ ζητω τροπο να τα αλλαξω μονος μου!!Ψαχνω για ετοιμη λυση.Κατι που να το μετατρεπει σε κατι πιο ανθρωπινο οπως MacOSX η Windows??Κατι πιο λεπτεπιλεπτο (δεν ξερω πως γραφεται αυτο απλα μαντευω :D:D )

Εχω το SUSE 9.3 PRO το οποιο ειναι εξαιρετικο!!Για μενα αυτο που παντα με ξενερωνει σε οποιο distro δοκιμασω ειναι το GUI!!Και αυτο προφανως γιατι ολα ,σχεδον, ερχονται με KDE (νταξει ξερω ειναι και το gnome αλλα και αυτο χαλια ειναι).Μετα τη περιπετεια μου με το suse9.3pro μπορω ανετα να πω οτι τα μονα πραγματα που με απωθουνε (και με διαφορα) ειναι το χαλια GUI και η αδυναμια μου (αλλα και πολλων αλλων) να εγκαταστησω σωστα του drivers για την καρτα μου ATI Radeon 9200.

Yπαρχει λυση για μενα???
Einherjar
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Academic status: Alumnus/a

Post by Einherjar » Fri Sep 09, 2005 5:31 pm

ξέρεις καλά ότι δεν υπάρχει λύση για σένα... ποτέ...! ίσως για λίγο να γ@μαει αλλά μετά από λίγο γίνεται για τον π00τσο (όπως όπως θα έλεγες χαρακτηριστικά) :-D
[Better to understand a little than to misunderstand a lot]
tsilochr
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: PhD

Post by tsilochr » Fri Sep 09, 2005 6:14 pm

nek, u rock!
mikem4600
Gbyte level
Gbyte level

Post by mikem4600 » Fri Sep 09, 2005 8:15 pm

Tomahawk wrote:Υπαρχει λυση για μενα???
α) Stick to Windows.
β) Γύρνα το στο MacOS (ενδεχομένως να θες και νέο hardware :-D ).

Πέρα από την πλάκα, μόνο αν κάτσεις και αλλάξεις σχεδόν τα πάντα μόνος σου ίσως σου αρέσει (και το KDE έχει ΠΟΛΛΕΣ ρυθμίσεις). Πάντως το KDE 4 θα είναι σαφώς βελτιωμένο, και χάρμα οφθαλμών (τουλάχιστον περισσότερο από τώρα). Κουράγιο ~1 χρόνο. :)
Autocracy hates questions. Anarchy hates answers.
HdkiLLeR
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by HdkiLLeR » Sat Sep 10, 2005 2:52 pm

Βασικά έχω δεί καλές κριτικές και για το Xfce αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη(να βάλω και 5ο window manager επάνω δεν έχω δυστιχώς τον χρόνο να το κάνω τώρα).
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------

"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
PaP
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by PaP » Sat Sep 10, 2005 9:26 pm

To KDE4 θα είναι ότι καλύτερο υπάρχει από ότι έχω δει θα ξεπερνάει ότι υπάρχει αυτή τη στιγμή στον κόσμο

http://appeal.kde.org
Tomahawk
Mbyte level
Mbyte level

Post by Tomahawk » Mon Sep 12, 2005 7:59 pm

Παιδια εσεις που το δουλευετε κιολας..Ξερετε αν υπαρχει καμια λυση all-in-one για πληρης αλλαγη του GUI ?Μιλαω για ολο το desktop theme σε στυλ οπως το longhorn tranformation pack ή flyakiteOS για Gnome κυριως??Ειμαι που ειμαι ασχετος δεν το αντεχω να περασω 2 μερες επειδη δεν μπορω να τα ρυθμισω ολα ενα ενα.Ενα πακετο να τα φτιαξει ολα μαζι να δω ενα αξιοπρεπες environement μπας και καταφερω να κατσω λιγο παραπανω απο 2 ωρες σε linux.
Τελικα ενοιωσα τη πικρα των rpm :(:( Μου βγηκε η πιστη με τα dependancies για να βαλω το apt4rpm και τελικα δεν το καταφερα.Γι'αυτο κατεβαζω να δοκιμασω το ubuntu.
Post Reply

Return to “Software”