_______
Zifnab
cypher
MpoMp
necrofear_13
Gewitter
marios
photisd
PatrickFTW (+2)
ja_the_invincible
stoupeace (θα φέρει παρέα)
Funk
nachos
nikosk
ctm
barbarosa
Loner (?)
BitterSweet (?)
masque
StRanastassis
Counter (μαζί με τους ?)
21
Άντε καιρός είναι σιγά σιγά............Zifnab wrote:Για να το διοργανώνουμε μόλις τελειώσει η εξεταστική - mods/admins βάλτε poll με ημερομηνίες που τα ξέρετε καλύτερα
καιρός να αφαιρεθεί το venus lucky user από μένα :P - Moderator για λίγο ακόμαnecrofear_13 wrote:Άντε καιρός είναι σιγά σιγά............Zifnab wrote:Για να το διοργανώνουμε μόλις τελειώσει η εξεταστική - mods/admins βάλτε poll με ημερομηνίες που τα ξέρετε καλύτερα
Των φρονίμων τα παιδιά ... Ναι και τελευταία στιγμή τρέχουμε να βρούμε και μέρος και μέρα και ώρα και πίτα - (και είναι Πάσχα)Too early ρε συ, θα ανοίξουμε poll κάπου στο τέλος της εξεταστικής.
Tidbit??? Χμ ε Zifnab????cypher wrote:Ψήνω να βρεθούμε στο Tidbit η σε κάτι παρόμοιο.
11 Μάρτη φεύγει και ο netharis, οπότε πρέπει να γίνει πριν!!! Αν κάνω λάθος να το πει ο fox!!!Loner wrote:Όσον αφορά τις ημερομηνίες, Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου τελειώνει η εξεταστική και Τρίτη 28 Φεβρουαρίου ξεκινάνε τα μαθήματα. Εκείνο το ΣΚ καλύτερα όχι, θα λείπουν λογικά πολλοί, οπότε πάμε για ΠΣΚ 2-3-4, 9-10-11 ή 16-17-18
Αν θελήσουμε να λάβουμε υπόψιν μας το πρόγραμμα της Superleague,μάλλον πρέπει να αποκλείσουμε οπωσδήποτε τις Κυριακές 4 και 11 Μαρτίου τουλάχιστον...
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
με Zifnab ναι - αλλά στο tidbit όχι - το μαγαζί έχει γενικά χαλάσει και γενικά μας γράφει όταν λέμε ότι θέλουμε τον πάνω χώρο.. - καλύτερα να βρούμε άλλον χώροnecrofear_13 wrote:Tidbit??? Χμ ε Zifnab????cypher wrote:Ψήνω να βρεθούμε στο Tidbit η σε κάτι παρόμοιο.
ναι στο bierhoff θα σερβίρεται βασιλόμπυρα - δεν ταιριάζει (αυτή τη φορά μόνο)stoupeace wrote:Εγώ δεν σας ξαναβρίσκω, αχάριστοι.
Μια σας τη σπάνε οι κολώνες.
Την άλλη ο καλούλης αφεντικός που ζητάει 100 ευρώ παραπάνω.
Kαι μια playlist που δεν έπαιξε ποτέ.
Να μου το θυμηθείτε, πάλι bierhoff θα καταλήξουμε.
Και που'στε: Οπου κι αν πάμε, αν το'χουμε όλο ή το μισό δικό μας αφήνουμε και κανα tip ε!
και να δινουμε κομματι πιτας στις κοπελες - ψηνομαιvasilaros69 wrote:Κανα στριπτιτζαδικο παιζει?
Για κοπή πίτας? Άλλα πράγματα κόβονται εκεί.vasilaros69 wrote:Κανα στριπτιτζαδικο παιζει?
σιγά μην κοπεί κανα string! Προγραμματισταράαα μου! σου βάζω και concatenator για να κολλάειMpoMp wrote:Για κοπή πίτας? Άλλα πράγματα κόβονται εκεί.vasilaros69 wrote:Κανα στριπτιτζαδικο παιζει?
γκομενοσυμβουλές και φροντιστηριακή - ψυχολογική υποστήριξη στο εαρινό εξάμηνο από το necrofearbarbarosa wrote:Τι δώρο θα κερδίσει αυτός που θα βρει το φλουρί?
photisd wrote:γκομενοσυμβουλές και φροντιστηριακή - ψυχολογική υποστήριξη στο εαρινό εξάμηνο από το necrofearbarbarosa wrote:Τι δώρο θα κερδίσει αυτός που θα βρει το φλουρί?
Κάτι ξέρεις κάτι ξέρεις. Επίσης εγώ απλά μεταλαμπαδευω ό,τι μου έχει μάθει ο netharis. Υπάρχουν 2-3 βήματα που ο μεγάλος γκουρού τα έχει μοιραστεί μαζί μου.Stayrakas wrote:photisd wrote:γκομενοσυμβουλές και φροντιστηριακή - ψυχολογική υποστήριξη στο εαρινό εξάμηνο από το necrofearbarbarosa wrote:Τι δώρο θα κερδίσει αυτός που θα βρει το φλουρί?
Και ολα αυτα με κερασμενα ,απο τον ιδιο, ρακομελα φυσικα..
Δώρα σε τέτοιους δύσκολους καιρούς δεν παίζουν...! Όποιος βρει το φλουρί κερνάει τους άλλουςbarbarosa wrote:Τι δώρο θα κερδίσει αυτός που θα βρει το φλουρί?