zaveti wrote:Γενικα οταν παιρνω κατι,παιρνω κατι καλο-δυνατο(συνεπως ακριβο) που ομως ξερω οτι θα κρατησει για καποια χρονια χωρις προβληματα.Δεν εχω δυνατοτητα ανα 2-3 χρονια για κατι καινουργιο..οποτε παιρνω κατι που να το κανω να αντεξει αρκετο χρονικο διαστημα.
Η ποιοτητα και μονο υλικων της sony και οσα εχει μεσα ειναι πραγματικο δελεαρ.Θα το σκεφτω πολυ σοβαρα.
Αυτό εγώ το βρίσκω υπερπλήρες πάντως, αν και δε θα δινα τόσα πολλά, θα συμβιβαζόμουν ας πούμε με κάτι λιγότερο σε γραφικά, δίσκο και μνήμη (θα κρατούσα i7 όμως) για να με ρίξει γύρω στα 800....Και το Full HD μάλλον δε θα χρειαστεί και τόσο......Πάντως γενικά εντάξει, μπορεί τα vaio όντως να είναι στα 100-200 ευρώ περισσότερο απ'τα αντίστοιχα της κατηγορίας τους, αλλά γενικά δύσκολα θα βγάλουν πρόβλημα τα πρώτα 2-3 χρόνια, ανάλογα βέβαια και τη χρήση που κάνεις. Άλλες εταιρείες θα σου βγάλουν συνήθως ένα προβληματάκι στη 2ετία, είτε στα pixel, είτε στην τροφοδοσία κλπ. που συνήθως θα χρειαστεί κάποια χρήματα στο service γιατί σε λάπτοπ δε μπορείς μόνος σου να κάνεις και πολλά...Για μένα και μετρητοίς να τα δώσεις αξίζει το vaio γιατί έχεις λιγότερες πιθανότητες να τα σκας μετά σε επισκευές....Ακόμη και η ποιότητα του πλαστικού παίζει το ρόλο της ορισμένες φορές, πχ. στο αν θα κάνουν καλή επαφή οι θύρες. Με το συγκεκριμενο μηχάνημα, πάντως, νομίζω ότι και μετά από 4 χρόνια "στη μόδα" θα είσαι.

Ε τώρα για παραπάνω εντάξει......άντε 5. Γενικά πάντως τα vaio της κλάσης 700-800 ευρώ είναι κομπλέ τουλάχιστον για 3 χρόνια απ'οσο έχω δει. Ανάλογα βεβαια και πόσο καινούρια πράγματα φοράει το μοντέλο που θα πάρεις.