Με το που είδα λίγο το νέο οδηγό, αυτό μου ήρθε στο μυαλό!

Εγώ σε 2, 3, και 4 ταλαντεύομαι.
Δηλ. Συστήματα και Δίκτυα, Βάσεις Δεδομένων και Πληροφοριακά.
Δύσκολο να επιλέξεις

Πρέπει να αποφασίσεις πρωτα απ όλα τι σ αρέσει... Λίγη αυτοπεποίθησηAnINffected wrote:...Αν ήσασταν πρωτοετείς ή δευτεροετείς, ποιούς κύκλους θα παρακολουθούσατε;
Με το που είδα λίγο το νέο οδηγό, αυτό μου ήρθε στο μυαλό!![]()
Εγώ σε 2, 3, και 4 ταλαντεύομαι.
Δηλ. Συστήματα και Δίκτυα, Βάσεις Δεδομένων και Πληροφοριακά.
Δύσκολο να επιλέξεις
Και αν κάνω λάθος;;;
Το θέμα λοιπόν εδώ είναι να ξέρεις τι θέλεις και τι σ'αρέσει!Ethel wrote: Aν κάτι σ'αρέσει πραγματικά, απλά το ξέρεις και δεν μπαίνει στο μυαλό σου ο παράγοντας "λάθος"
Το ενα από τα δύο είναι τα Οικονομικά της Πληροφορικής ε;semis19 wrote:πάντως αν είχαμε αυτό το σύστημα εμείς θα διάλεγα με κλειστά τα μάτια 3 και 5!
Μη με βρίσεις.Αλλά και αυτό το φαντάστηκα.HdkiLLeR wrote:Δύο (2) και Τέσσερα (4) σίγουρα.
Πρώτα από όλα να ζήσουμε και μετά η γνώση!!!AnINffected wrote:Το ενα από τα δύο είναι τα Οικονομικά της Πληροφορικής ε;semis19 wrote:πάντως αν είχαμε αυτό το σύστημα εμείς θα διάλεγα με κλειστά τα μάτια 3 και 5!
Ήμουν απόλυτα σίγουρος semis19!![]()
Καλά και εγώ αν είχα 3ο θα έπαιρνα τον 6ο με τα μπούνια αλλά στους 2 τρίτος δεν χωρεί οπότε σε αυτές τις ροές θα πηγαίνει από 0% έως 5% των φοιτητών.HdkiLLeR wrote:Μπά μην το λές εάν είχα την δυνατότητα - χρόνο να πάρω 3 κύκλους θα ήθελα οπωσδήποτε κάποια μαθήματα απο το 1. Αλλά προσωπική προτίμηση είναι οπότε περι ορέξεως...
από τον 1, όχι όμως από τον 6, αλλά κι αυτός λίγο βαρύς μου πέφτει εμένα πάντως...HdkiLLeR wrote:Μπά μην το λές εάν είχα την δυνατότητα - χρόνο να πάρω 3 κύκλους θα ήθελα οπωσδήποτε κάποια μαθήματα απο το 1. Αλλά προσωπική προτίμηση είναι οπότε περι ορέξεως...