Κανείς δεν ξέρει.. Μακάρι να ισχύει ακόμα.Cyberman wrote:παιδια αυτο ισχυει ακομα οσον αφορα τα χρηματα της πρακτικης?emperormario wrote:Κάτι λιγότερο απο 1200€
Πρακτική Άσκηση
- enum21
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Re: πρακτική
Τα λεφτά ήταν από τον ΕΣΠΑ απ' ότι είχα ακούσει.enum21 wrote:Κανείς δεν ξέρει.. Μακάρι να ισχύει ακόμα.Cyberman wrote:παιδια αυτο ισχυει ακομα οσον αφορα τα χρηματα της πρακτικης?emperormario wrote:Κάτι λιγότερο απο 1200€
Συγκεκριμένα είχε υποθεί ότι είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2012 και ότι όσα λεφτά περισέψουν θα γυρίσουν πίσω στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Οπότε θέλω να ελπίζω ότι δεν έχει αλλάξει και σε αυτό!
Έχω και εγώ πρόβλημα με την ημερομηνία γέννησης στην αίτηση..ότι και να βάλω δεν το δέχεται!!Ξέρει κανείς τι φταίει;
- NoRoadsLeft
- Mbyte level
- Academic status: N>4
αν το βαλεις αναποδα πχ. 2012-02-28?christi wrote:Έχω και εγώ πρόβλημα με την ημερομηνία γέννησης στην αίτηση..ότι και να βάλω δεν το δέχεται!!Ξέρει κανείς τι φταίει;
Δυστυχώς ούτε έτσι δουλεύει. Ενώ πριν έβγαζε "The value ... is not valid for DateOfBirth", όταν βάζω την ημερομηνία ανάποδα βγάζει "Sorry, an error occured while processing your request" και δεν μου επιτρέπει να ολοκληρώσω την αίτηση. Δοκίμασα και 1/4/1990 12:00:00 ΑΜ όπως στις οδηγίες, αλλά τίποτα!
- zoubb
- Kilobyte level
βάλε ανάποδα ημέρα-μήνα ,π.χ. 2/28/2012 ,έτσι το δέχεται!christi wrote:Δυστυχώς ούτε έτσι δουλεύει. Ενώ πριν έβγαζε "The value ... is not valid for DateOfBirth", όταν βάζω την ημερομηνία ανάποδα βγάζει "Sorry, an error occured while processing your request" και δεν μου επιτρέπει να ολοκληρώσω την αίτηση. Δοκίμασα και 1/4/1990 12:00:00 ΑΜ όπως στις οδηγίες, αλλά τίποτα!
ετσι ακριβωςzoubb wrote:βάλε ανάποδα ημέρα-μήνα ,π.χ. 2/28/2012 ,έτσι το δέχεται!christi wrote:Δυστυχώς ούτε έτσι δουλεύει. Ενώ πριν έβγαζε "The value ... is not valid for DateOfBirth", όταν βάζω την ημερομηνία ανάποδα βγάζει "Sorry, an error occured while processing your request" και δεν μου επιτρέπει να ολοκληρώσω την αίτηση. Δοκίμασα και 1/4/1990 12:00:00 ΑΜ όπως στις οδηγίες, αλλά τίποτα!

本物の男性が下り坂の戦い -Keiichi Tsuchiya
-
- Kilobyte level
hey guys!!Να ρωτήσω..δέχεται η σχολή να κάνω τη πρακτική μου σε κάποια εταιρεία η οποία όμως δεν είναι στη λίστα με τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις???Δεν υπάρχει κάποιο θέμα με αυτο έτσι??
- enum21
yup, np!dimitra13 wrote:hey guys!!Να ρωτήσω..δέχεται η σχολή να κάνω τη πρακτική μου σε κάποια εταιρεία η οποία όμως δεν είναι στη λίστα με τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις???Δεν υπάρχει κάποιο θέμα με αυτο έτσι??

- NoRoadsLeft
- Mbyte level
Οι αιτήσεις πρέπει απλά να έχουν υποβληθεί μέχρι τις 2/3 ή και η κατάσταση τους να έχει γίνει accepted στο dasta?
Το πρωτοNoRoadsLeft wrote:Οι αιτήσεις πρέπει απλά να έχουν υποβληθεί μέχρι τις 2/3 ή και η κατάσταση τους να έχει γίνει accepted στο dasta?

本物の男性が下り坂の戦い -Keiichi Tsuchiya
- mpatsis
- Gbyte level
- Academic status: MSc
Σας έχουν πάρει κανένα τηλέφωνο?
I'm Starting With The Man In The Mirror. I'm Asking Him To Change His Ways...
Aueb's NLP Group!

May the foss be with you!!!
Aueb's NLP Group!

Σου έχουν εμφανιστεί οι θέσεις?mpatsis wrote:Σας έχουν πάρει κανένα τηλέφωνο?

- NoRoadsLeft
- Mbyte level
εμένα οχι..melen wrote:Σου έχουν εμφανιστεί οι θέσεις?mpatsis wrote:Σας έχουν πάρει κανένα τηλέφωνο?

-
- Kilobyte level
Πιστεύω πως αφότου λήξει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων θα εμφανιστεί κ η λίστα με τις επιχειρήσεις..NoRoadsLeft wrote:εμένα οχι..melen wrote:Σου έχουν εμφανιστεί οι θέσεις?mpatsis wrote:Σας έχουν πάρει κανένα τηλέφωνο?
Ερώτηση..αν θέλουμε να κάνουμε πρακτική σε κάποια επιχείρηση που έχουμε βρει εκτός λίστας,θα πρέπει να επικοινωνήσουμε με το γραφείο πρακτικής άσκησης να το δηλώσουμε φαντάζομαι..?Αλλα η αίτηση θα μετράει αυτη που κάναμε αρχικά στο dasta έτσι??Γιατί υπάρχει και το θέμα προτεραιότητας στις αιτήσεις...
Και κάτι ακόμα..Το αντικείμενο της πρακτικής πρέπει αναγκαστικά να είναι έχει σχέση με πληροφορική ή οικονομικά?Ή μπορώ να πάω κάνω πρακτική και στη στατιστική πχ?
Last edited by dimitra13 on Thu Mar 01, 2012 11:03 pm, edited 1 time in total.
- Loner
Με το γραφείο πρακτικής θα επικοινωνήσεις όταν κλείσεις εταιρεία και επιβλέποντα καθηγητή, δεν τους νοιάζει πού θα την βρεις την εταιρεία, απλά θα σε παίρνουν τηλέφωνα για συνεντεύξεις και θα λες "Συγγνώμη, αλλά έχω κλείσει ήδη, οπότε δεν ενδιαφέρομαι" 
Επίσης, Υποχρεώσεις ασκούμενων φοιτητών

You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
-
- Kilobyte level
Loner wrote:Με το γραφείο πρακτικής θα επικοινωνήσεις όταν κλείσεις εταιρεία και επιβλέποντα καθηγητή, δεν τους νοιάζει πού θα την βρεις την εταιρεία, απλά θα σε παίρνουν τηλέφωνα για συνεντεύξεις και θα λες "Συγγνώμη, αλλά έχω κλείσει ήδη, οπότε δεν ενδιαφέρομαι"
Ok thanks!απλά δε πολυκαταλαβαίνω το κομμάτι που αναφέρεται στη περίπτωση που κάποιος έχει βρει εταιρεία εκτός λίστας που λέει ότι :
"Θα πρέπει να ενημερώσουν εξ'αρχής το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης ωστε να ακολουθήσουν την διαδικασία μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος."
- Loner
Ωπ, συγγνώμη, είχα μείνει στα του προηγούμενου εξαμήνου...
Αφού λέει έτσι, στείλε email στο csio[παπάκι]aueb.gr, λογικά θα σου απαντήσει η κυρία Νυφλή, απαντάει γρήγορα γενικά 

You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
Εχουν βγει οι θέσεις εργασιας. για πείτε οι "παλιοί" γνώμες για τι εταιρειες γιατιαυτη τη φορα δηλώνουμε ενδιαφέρον οπου μας ενδιαφέρει. Κοιταξα και σε παλαιότερα θέματα αλλά όποιος ξέρει για
'Οτι ξέρετε μοιραστείτε το ελέυθερα!!!
- ελξις αε
Agiltech
Awapai - Eventora
MDATA
Clarus Advisory Services
SiEBEN
Obrela Security Industries
Means4
Systema Technologies
TASTY FOODS SA
IMC Technologies
'Οτι ξέρετε μοιραστείτε το ελέυθερα!!!

- Serendipity
- Gbyte level
Awapai normal startup εταιρεία αναπτύσσουν ένα σύστημα για να κλείνεις εισιτήρια και το φτιάχνουν και σε κινητό.είναι στο δημόκριτο.
Sieben πολύ καλή εταιρεία για software engineering. Tην συστήνω ήταν μία από τις επιλογές μου για να πάω. Είναι στον γέρακα.
Means4 δεν είχα ακούσει τα καλύτερα, ακουγα ότι είχαν φοιτητές πιο πολύ για χαμαλοδουλειές.
Systema software engineering εταιρεία που τα οικονομικά της δεν πάνε πολύ καλά και από εργαζόμενους έχουν φύγει οι περισσότεροι. Δεν τρελάθηκα...
ΜData είχα ακούσει καλά λόγια και μάλιστα νομίζω είχαν προσλάβει και μια φοιτήτρια μετά την πρακτική αλλά δεν ξέρω λεπτομέρειες.
Sieben πολύ καλή εταιρεία για software engineering. Tην συστήνω ήταν μία από τις επιλογές μου για να πάω. Είναι στον γέρακα.
Means4 δεν είχα ακούσει τα καλύτερα, ακουγα ότι είχαν φοιτητές πιο πολύ για χαμαλοδουλειές.
Systema software engineering εταιρεία που τα οικονομικά της δεν πάνε πολύ καλά και από εργαζόμενους έχουν φύγει οι περισσότεροι. Δεν τρελάθηκα...
ΜData είχα ακούσει καλά λόγια και μάλιστα νομίζω είχαν προσλάβει και μια φοιτήτρια μετά την πρακτική αλλά δεν ξέρω λεπτομέρειες.
-Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
--Albert Einstein--

My new blog Serendipity's thoughts!
--Albert Einstein--

My new blog Serendipity's thoughts!
- PASCAL
- Wow! Terabyte level
Από το Γραφείο Πρακτικής ΄Άσκησης του Τμήματος Πληροφορικής του ΟΠΑ μας ζήτησαν να σας στείλουμε το ακόλουθο μήνυμα:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σας ενημερώνουμε ότι παρατείνεται το διάστημα υποβολής αιτήσεων των φοιτητών 6ου και επομένων εξαμήνων που ενδιαφέρονται να κάνουν Πρακτική Άσκηση κατά το Εαρινό Εξάμηνο Ακαδημαϊκού Έτους 2011- 2012.
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές και φοιτήτριες να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για Πρακτική Άσκηση υποβάλλοντας ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Δ.Α.Σ.Τ.Α του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών http://www.dasta-is.aueb.gr
Παράταση Υποβολής Αιτήσεων: έως την Παρασκευή 09-03-2012.
Η Πρακτική Άσκηση για το Εαρινό Εξάμηνο Ακαδημαϊκού έτους 2011 - 2012 αρχίζει μεταξύ 15/03/2012 και 30/03/2012 και ολοκληρώνεται μεταξύ 15/07/2012 και 30/07/2012 αντίστοιχα.
Για σαφείς οδηγίες αναφορικά με τη διαδικασία υποβολής αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος επισκεφθείτε τον ιστότοπο της Πρακτικής Άσκησης του τμήματος Πληροφορικής http://internship.cs.aueb.gr/
---------------------------------------------------------------------------------