Μεταπτυχιακό στο ALBA

Συζητήσεις και ενημέρωση σχετικά με μεταπτυχιακές σπουδές σε Ελληνικά και ξένα πανεπιστήμια.
Post Reply
maria_vret
Buffer underflow exception
Academic status: 4th year
Μεταπτυχιακό στο ALBA

Post by maria_vret » Thu Mar 08, 2012 2:59 am

Καλησπέρα...είμαι καινούρια στο φορουμ..θα ήθελα να ρωτήσω εαν ξέρει κανείς καποιον απόφοιτο του ALBA για να μου δώσει πληροφορίες σχετικά με τα μεταπτυχιακά. Γενικότερα, τι πιστεύετε για το ALBA σε σχεση με την ΑΣΟΕΕ και το ΠαΠει ?
photisd
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: Alumnus/a
Re: Μεταπτυχιακό στο ALBA

Post by photisd » Thu Mar 08, 2012 12:52 pm

maria_vret wrote:Καλησπέρα...είμαι καινούρια στο φορουμ..θα ήθελα να ρωτήσω εαν ξέρει κανείς καποιον απόφοιτο του ALBA για να μου δώσει πληροφορίες σχετικά με τα μεταπτυχιακά. Γενικότερα, τι πιστεύετε για το ALBA σε σχεση με την ΑΣΟΕΕ και το ΠαΠει ?
Αν μπορούσα να σε συμβουλεύσω, θα σου έλεγα κανένα από τα 3 :-D Εγώ στη θέση σου θα έφευγα για μεταπτυχιακό έξω. ;)
‎...Τα μεγαλύτερα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ έξω απ' το κουτί. Χρειάζεται μεγάλο θάρρος για να τα βγάλεις στο φως, να τα κρατήσεις ψηλά και να δεις τον πραγματικό σου εαυτό να αντικατοπτρίζεται μέσα τους...
maria_vret
Academic status: 4th year

Post by maria_vret » Sun Mar 11, 2012 12:18 am

Η αλήθεια είναι πως θα προτιμούσα να κάνω ένα μεταπτυχιακό αρχικά στην Ελλάδα...Το εξωτερικό το σκέφτομαι για αργότερα..Δηλαδή έχεις αρνητική άποψη για όλα τα παραπάνω??? :???:
photisd
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by photisd » Sun Mar 11, 2012 12:14 pm

Αρνητική δεν ξέρω αν έχω, αλλά σίγουρα από όσα ακούω, είναι πολύ καλύτερα και σε υψηλότερο επίπεδο έξω. Και σίγουρα προσωπικά, θα προτιμούσα από το να δώσω εδώ πέρα 5-10 χιλιάδες, να δώσω έξω 1-2 χιλιάδες και ας μου βγει το συνολικό ποσό μαζί με τη ζωή έστω και λίγο παραπάνω.
‎...Τα μεγαλύτερα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ έξω απ' το κουτί. Χρειάζεται μεγάλο θάρρος για να τα βγάλεις στο φως, να τα κρατήσεις ψηλά και να δεις τον πραγματικό σου εαυτό να αντικατοπτρίζεται μέσα τους...
Post Reply

Return to “Μεταπτυχιακά”