Αντιμάθημα για SOPA-PIPA-ACTA στην ΑΣΟΕΕ
Αντιμάθημα για SOPA-PIPA-ACTA στην ΑΣΟΕΕ
Αντιμάθημα Πληροφορικής τη Πέμπτη 15/3 στις 15:00 στο αμφ.Αντωνιάδου
με θέμα τις προωθούμενες αλλαγές στο internet (SOPA-PIPA-ACTA) και την περιστολή των ελευθεριών μας.
Εισηγητές :
Γ.Ξυλωμένος, καθηγητής ΑΣΟΕΕ
Μ.Κάνδιας, υποψ.διδάκτορας ΑΣΟΕΕ
Α.Ρ.Εν.Α.
fb event: http://www.facebook.com/events/285449074861620/
με θέμα τις προωθούμενες αλλαγές στο internet (SOPA-PIPA-ACTA) και την περιστολή των ελευθεριών μας.
Εισηγητές :
Α.Ρ.Εν.Α.
Last edited by Greg on Tue Mar 13, 2012 11:04 am, edited 1 time in total.
Re: Αντιμάθημα για SOPA-PIPA-ACTA στην ΑΣΟΕΕ
Greg wrote:Αντιμάθημα Πληροφορικής τη Πέμπτη 15/3 στις 15:00 στο αμφ.Αντωνιάδου
Εισηγητές :
Α.Ρ.Εν.Α.
η αρενα που κολλαει με τον καθηγητη και τον διδακτωρικο?
παιζει και πουθενα.
μια στο τοσο η αρενα φωναζει κοσμο να μιλησει για καποιο θεμα - δεν φερνει μονο μελη του συριζα
μια στο τοσο η αρενα φωναζει κοσμο να μιλησει για καποιο θεμα - δεν φερνει μονο μελη του συριζα
μ' αρέσει που σκαλώνεις ρε @nks ...
εδω πολλοι από εμας δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ (κάποιοι ουτε καν τον ψηφίζουν) και δν θα φέρναμε ομιλητες που δεν είναι;;;!
για όνομα του Δια, της Αθηνάς και όλου του δωδεκάθεου!!
http://arena-asoee.gr/liga-logia-gia-emas/tautotita
εδω πολλοι από εμας δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ (κάποιοι ουτε καν τον ψηφίζουν) και δν θα φέρναμε ομιλητες που δεν είναι;;;!
δεν ειναι θέμα σκαλωματος greg,ρωτάω για αν πρόκειται για θέμα εκμετάλευσης.Greg wrote:μ' αρέσει που σκαλώνεις ρε @nks ...
Ξαναρωτάω λοιπόν,το διοργάνωσε η αρένα αυτο,προβλέπεται στο πρόγραμμα να μίλησουν ατομα από εσας?ερωτηση έκανα εξαρχης..
- PASCAL
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
Γιατί υπάρχει κάποιο πρόβλημα να μιλήσει η ΑΡΕΝΑ; Ποιά εκμετάλευση; Ελευθέρωσε λίγο το μυαλό σου. Άμα δε γουστάρεις παίξε λίγο SUDOKU ή άκου λίγο μουσική μέχρι να τελειώσουν.
wtf φιλε...PASCAL wrote:Γιατί υπάρχει κάποιο πρόβλημα να μιλήσει η ΑΡΕΝΑ; Ποιά εκμετάλευση; Ελευθέρωσε λίγο το μυαλό σου. Άμα δε γουστάρεις παίξε λίγο SUDOKU ή άκου λίγο μουσική μέχρι να τελειώσουν.
ειπα εγω οτι εχω προβλημα καπου?

ερωτηση εκανα κ ακομα δεν εχει απαντηθει με σαφηνεια...μου φαινεται πρεπει να προσθεσουμε στον οδηγο σπουδων το "Εκφραση-Εκθεση" απο το σχολειο..
Γενικα παντως, καχυποψία για τις εκδηλώσεις που διοργανώνονται απο παρατάξεις, είναι το λιγότερο άκρως δικαιολογημένη.
- zaveti
- Mbyte level
- Academic status: N>4
Greg wrote:μ' αρέσει που σκαλώνεις ρε @nks ...
Ναι ρε ενταξει αλλοι ειστε του Συνασπισμου,αλλοι ειστε απο ΚΟΕ,ΑΚΟΑ,ΔΕΑ,ΔΗΚΚΙ,ΚΕΔΑ,Οικοσοσιαλιστες,Ροζα,Κοκκινο κ.α
Ολοι οι καλοι αριστεροι χωρανε στην Αρενα.
- enum21
- Venus Former Team Member
Τώρα θα το πάμε πάλι στα κομματικά - πολιτικά?
Το θέμα είναι ότι γίνεται μια εκδήλωση. Μιλάει ένας καθηγητής και ένας διδακτορικός του τμήματός μας.
@nks
Δεν ξέρω πού κολλάει η αρένα αλλά από ό,τι φαίνεται είναι η μόνη που πήρε την πρωτοβουλία να διοργανώσει μια τέτοιου είδους εκδήλωση.
Προφανώς ζήτησε ομιλητές που έχουν γνώση για το θέμα.
Δέχτηκαν όσοι δέχτηκαν και έτσι η ομιλία θα διεξαχθεί την Πέμπτη.
Το θέμα είναι ότι γίνεται μια εκδήλωση. Μιλάει ένας καθηγητής και ένας διδακτορικός του τμήματός μας.
@nks
Δεν ξέρω πού κολλάει η αρένα αλλά από ό,τι φαίνεται είναι η μόνη που πήρε την πρωτοβουλία να διοργανώσει μια τέτοιου είδους εκδήλωση.
Προφανώς ζήτησε ομιλητές που έχουν γνώση για το θέμα.
Δέχτηκαν όσοι δέχτηκαν και έτσι η ομιλία θα διεξαχθεί την Πέμπτη.
- nachos
- Gbyte level
PASCAL wrote:Γιατί υπάρχει κάποιο πρόβλημα να μιλήσει η ΑΡΕΝΑ; Ποιά εκμετάλευση; Ελευθέρωσε λίγο το μυαλό σου. Άμα δε γουστάρεις παίξε λίγο SUDOKU ή άκου λίγο μουσική μέχρι να τελειώσουν.
Link
Θα καταφέρει άραγε η ΑΡΕΝΑ να γίνει ο νέος NesCafe; Όπως και να χει, το σύνθημα δόθηκε... Open up!!!
Last edited by nachos on Tue Mar 13, 2012 8:15 pm, edited 1 time in total.
Nothing is impossible for the man who doesn't have to do it himself
Τι σημαίνει το παλι? Δεν έχει να κανει με το "που το πάμε". Έχει να κάνει με το οτι μια παράταξη διοργανώνει την εκδηλωση. Αυτό δεν σημαίνει πως η συγκεκριμένη εκδήλωση δεν θα είναι καλή. Εγώ πιστεύω πώς η συγκεκριμένη θα αξίζει. Σημαίνει πως γενικά, οποιοδήποτε σκεπτόμενο άτομο, το παίρνει υπόψην του πρίν πάει.
- Stayrakas
- Mbyte level
Ελληνάρεεες μου!!
Το τρολλινγκ και το σπαμ στα καλύτερα του..
ΔΕΝ πας για τη παράταξη , πας για τους ομιλητές...
Κάνουν μια ομιλία, 2 άνθρωποι που σίγουρα έχουν γνώση πάνω στο θέμα (και προσωπικά τουλάχιστον θεωρώ άξιοι εμπιστοσύνης), και το μόνο που νοιάζει τους μισούς εδώ μέσα είναι ότι τους κάλεσε η αρένα.. Μήπως πλέον θα τους έχετε και στη μπούκα επειδή δέχθηκαν να μιλήσουν ?
Κάνουν μια ομιλία, 2 άνθρωποι που σίγουρα έχουν γνώση πάνω στο θέμα (και προσωπικά τουλάχιστον θεωρώ άξιοι εμπιστοσύνης), και το μόνο που νοιάζει τους μισούς εδώ μέσα είναι ότι τους κάλεσε η αρένα.. Μήπως πλέον θα τους έχετε και στη μπούκα επειδή δέχθηκαν να μιλήσουν ?
Three Rings for the Elven-kings under the sky,Seven for the Dwarf-lords in their halls of stone,Nine for Mortal Men doomed to die,
One for the Dark Lord on his dark throne,In the Land of Mordor where the Shadows lie.
One Ring to rule them all, One Ring to find them,One Ring to bring them all and in the darkness bind them
In the Land of Mordor where the Shadows lie.
One for the Dark Lord on his dark throne,In the Land of Mordor where the Shadows lie.
One Ring to rule them all, One Ring to find them,One Ring to bring them all and in the darkness bind them
In the Land of Mordor where the Shadows lie.
επειδη δε βρισκω την πολλαπλη παραθεση των ΔΙΚΩΝ μου posts ,και επειδη βαριεμαι να τα ξαναγραψω,ας πω συνοπτικα...
Ρωτησα κατι,και δοξα το Θεο βρεθηκε η enum να μου απαντησει.δε σκαλωσα καπου,ουτε με ενοιαξε πουθενα αν θα μιλησουν τα παιδια απο την αρενα..
ρωτησα ΑΝ θα μιλησουν,και ΑΝ το διοργανωσαν αυτοι..μου απαντηθηκε επειτα απο αρκετα posts,και εχω να πω ενα μεγαλο μπραβο στην αρενα για αυτη την κινηση.
για να μη βγαινουμε off,
καλο ειναι οσοι μπορουν να πανε γιατι μας αφορα πολυ αμεσα αυτο το γεγονος..
αυτα,
(απο εναν που δεν εχει ελευθερο μυαλο και τυχαινει να ειναι κ ελληναρας.)
Ρωτησα κατι,και δοξα το Θεο βρεθηκε η enum να μου απαντησει.δε σκαλωσα καπου,ουτε με ενοιαξε πουθενα αν θα μιλησουν τα παιδια απο την αρενα..
ρωτησα ΑΝ θα μιλησουν,και ΑΝ το διοργανωσαν αυτοι..μου απαντηθηκε επειτα απο αρκετα posts,και εχω να πω ενα μεγαλο μπραβο στην αρενα για αυτη την κινηση.
για να μη βγαινουμε off,
καλο ειναι οσοι μπορουν να πανε γιατι μας αφορα πολυ αμεσα αυτο το γεγονος..
αυτα,
(απο εναν που δεν εχει ελευθερο μυαλο και τυχαινει να ειναι κ ελληναρας.)
- nachos
- Gbyte level
Βία στη βία του Γιώργου Ξυλωμένου!!!Stayrakas wrote:Μήπως πλέον θα τους έχετε και στη μπούκα επειδή δέχθηκαν να μιλήσουν ?

Πέρα από την πλάκα (και το κομματικό ζύμωμα) όμως, xGeorge εγγύηση-ποιότητα, καλό θα είναι όσοι μπορούν να μη το χάσουν.
Αμαζόοοοοοοοονες/ομορφάαααααντρες μου!!!
Nothing is impossible for the man who doesn't have to do it himself
Συμφωνώ, αλλά να δώ αμα δεν μπορούμε να καταλάβουμε 1 απλό post τι θα καταλάβουμε απο την εκδήλωση. Οσο για τους ομιλητές, μπράβο που διαθέτουν τον χρόνο τους για να μας μαθουν κάποια πράγματα παραπάνω.Stayrakas wrote:Ελληνάρεεες μου!!

@nks
απαντάω στις ερωτήσεις σου :
α) ναι το διοργανώνει η Α.Ρ.ΕΝ.Α. για αυτο το γράφει από κάτω
β) ναι ο Σπύρος ένας από μας θα κάνει μια μικρή εισαγωγή
Κάνω edit γιατί τρόλαρα λίγο πριν Το ότι κάποιοι από εμάς συμμετέχουν σε μία συλλογικότητα (που δν ειναι παράταξη αλλά σχήμα ), και κάποιοι όχι, δεν θα πρέπει να λειτουργεί αντιπαραθετικά στο να βρούμε κοινό πεδίο συζήτησης. Σκεφτήκαμε ότι θα ήταν ενδιαφέρον να γίνει μία εκδήλωση για το θέμα της ιδιωτικότητας, και το τι σημαίνουν αυτές οι αλλαγές για τους απλούς χρήστες. Ελπίζουμε να σας δούμε εκεί
απαντάω στις ερωτήσεις σου :
α) ναι το διοργανώνει η Α.Ρ.ΕΝ.Α. για αυτο το γράφει από κάτω
β) ναι ο Σπύρος ένας από μας θα κάνει μια μικρή εισαγωγή
Κάνω edit γιατί τρόλαρα λίγο πριν Το ότι κάποιοι από εμάς συμμετέχουν σε μία συλλογικότητα (που δν ειναι παράταξη αλλά σχήμα ), και κάποιοι όχι, δεν θα πρέπει να λειτουργεί αντιπαραθετικά στο να βρούμε κοινό πεδίο συζήτησης. Σκεφτήκαμε ότι θα ήταν ενδιαφέρον να γίνει μία εκδήλωση για το θέμα της ιδιωτικότητας, και το τι σημαίνουν αυτές οι αλλαγές για τους απλούς χρήστες. Ελπίζουμε να σας δούμε εκεί

Last edited by Greg on Wed Mar 14, 2012 1:33 am, edited 4 times in total.
ευχαριστω greg..θα προσπαθησω να ρθω..
- zweistein
- Wow! Terabyte level
θα ήθελα πολύ να παρευρεθώ αλλα εργάζομαι. θα περιμένω εντυπώσεις. 
αν κάποιος κάνει recording με βιντεοκάμερα θα είναι πολύ χρήσιμο. νομίζω η ομιλία αυτή μας αφορά όλους ειδικά λόγο του τμήματος..

αν κάποιος κάνει recording με βιντεοκάμερα θα είναι πολύ χρήσιμο. νομίζω η ομιλία αυτή μας αφορά όλους ειδικά λόγο του τμήματος..

- ja_the_invincible
- Wow! Terabyte level
Ξεκολλάτε λίγο , σαν ομιλία σίγουρα αξίζει και πιστεύω αν και αρκετοί από εμάς έχουν μία καλή εικόνα κανένας δεν έχει πλήρως κατανοήσει τις ακριβείς συνέπειες αυτού του νομοσχεδίου.
Συγχαρητήρια στην Αρένα για την επιλογή του θέματος και του ομιλητή και μακάρι να βλέπουμε τέτοιες κινήσεις πιο συχνά.
stavrakas ++++ άντε λογικευθείτε και οι υπόλοιποι
Συγχαρητήρια στην Αρένα για την επιλογή του θέματος και του ομιλητή και μακάρι να βλέπουμε τέτοιες κινήσεις πιο συχνά.
stavrakas ++++ άντε λογικευθείτε και οι υπόλοιποι
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
-
- Gbyte level
nks wrote:δεν ειναι θέμα σκαλωματος greg,ρωτάω για αν πρόκειται για θέμα εκμετάλευσης.Greg wrote:μ' αρέσει που σκαλώνεις ρε @nks ...
Ξαναρωτάω λοιπόν,το διοργάνωσε η αρένα αυτο,προβλέπεται στο πρόγραμμα να μίλησουν ατομα από εσας?ερωτηση έκανα εξαρχης..
Εκμετάλλευση θα ήταν αν πχ. μιλούσε ο Τσίπρας για τα συγκεκριμένα θέματα. Έχω την εντύπωση ότι άνθρωποι που υπογράφουν ως επιστήμονες, ασχέτως πεποιθήσεων (οι οποίες δε μας αφορούν, είναι ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο), δε θα επιχειρήσουν σε καμία περίπτωση να μετατρέψουν μία τέτοια συζήτηση σε προπαγάνδα, ακόμη κι αν διοργανωτής είναι ένας πολιτικός φορέας. Είναι εντελώς απαράδεκτο να στεκόμαστε στο γεγονός ότι διοργανώνει τη συζήτηση η ΑΡΕΝΑ, αντί στο γεγονός ότι θα μιλήσουν δυο ερευνητές στην περιοχή των Δικτύων...έλεος. Και φυσικά δεν υπάρχει τίποτα ανέντιμο απ΄τη στιγμή που δηλώνεται ξεκάθαρα ο διοργανωτής, οι καλεσμένοι και το περιεχόμενο. Εδώ δηλώνονται ως εκδηλώσεις του "φοιτητικού συλλόγου ΑΣΟΕΕ" ομιλίες στελεχών συγκεκριμένων κομμάτων και παρατάξεων, μιλάμε σοβαρά δηλαδή; Δεν έχει τύχει ποτέ να βρεθείτε σε κομματική ομιλία, νομίζοντας ότι πήγατε σε εκδήλωση της ΑΣΟΕΕ;