P.s Εντάξει να είναι και σχετικά απλό να εξοικειωθώ.Πχ μου έχουν προτείνει το Eclipse.Εσείς τι λέτε??
Τι γλώσσα θες να γράφεις;BitterSweet wrote:Μέχρι τώρα προγραμματίζω σε Notepad++ και "τρέχω" σε command line.Ποιό εργαλείο μου προτείνετε ώστε να ξεφύγω απο τα...πρωτόγονα?![]()
P.s Εντάξει να είναι και σχετικά απλό να εξοικειωθώ.Πχ μου έχουν προτείνει το Eclipse.Εσείς τι λέτε??
Για Java το Netbeans το βρίσκω τέλειο να πω την αλήθεια. Τα projects του έχουνε αρκετές δυνατότητες, αρκεί να μην πειράξεις τα folders ιδιαίτερα. Επίσης μαρέσει το interface πιο πολύ απο του Eclipse, τα πολλά plugins (μπορείς να του βάλεις και για C/C++ ή άλλες γλώσσες όπως php ), το integration και τα wizards που έχει για την χρήση versioning system, και φυσικά το πολύ καλό Documentation Viewer που έχει, αλλά πολλά τα βλέπεις χρησιμοποιώντας το κυρίως, με αλλα λόγια το καλύτερο είναι να κατεβάσεις και να δοκιμάσεις ή έστω να δεις κανα vid χρήσης στο youtube για κάθε IDE που σε ενδιαφέρει.BitterSweet wrote:Μέχρι τώρα προγραμματίζω σε Notepad++ και "τρέχω" σε command line.Ποιό εργαλείο μου προτείνετε ώστε να ξεφύγω απο τα...πρωτόγονα?![]()
Εσύ πρέπει να είσαι φαν του Γιαννακουδάκη...stranger wrote:Όλοι οι προγραμματιστές έχουν πάντα δίκιο και είναι super cool και γαμάτοι (και έχουν και τις IP διευθύνσεις σας και θα σας εντοπίσουν όπου κι αν πάτε)
Η τελευταία σπόντα ήταν όντως γι'αυτόν, αλλά καταβάθως τον συμπαθώ...Eldebryn wrote:Εσύ πρέπει να είσαι φαν του Γιαννακουδάκη...stranger wrote:Όλοι οι προγραμματιστές έχουν πάντα δίκιο και είναι super cool και γαμάτοι (και έχουν και τις IP διευθύνσεις σας και θα σας εντοπίσουν όπου κι αν πάτε)
Πιστεύω ότι θα σου αρέσει το WebMatrix.Luke wrote:Μια και είδα αυτό το thread μου γεννήθηκε η απορία κι εμένα για έναν καλό editor/IDE αλλά για PHP, πέραν των Notepad++ και NetBeans. Έχει χρησιμοποιήσει κανείς κάποιο άλλο και να είναι ικανοποιημένος;
Με δυνατότητα integrated FTP για να μπορεί να συγχρονίζεται με τον production server και να γίνονται αυτόματα και οι αλλαγές on-line.
Thanks.