Ανέκδοτα
- silmarillion
- bit level
- Academic status: 3rd year
Re: Ανέκδοτα
τι κοινο εχει η πατατα και η τοματα
?

Τελειώνουν σε -άτα!silmarillion wrote:τι κοινο εχει η πατατα και η τοματα?
“Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.”
MpoMp @ Discord
- mpatsis
- Gbyte level
- Academic status: MSc
Είναι στο ίδιο κρύο ανέκδοτο του silmarilion!silmarillion wrote:τι κοινο εχει η πατατα και η τοματα?

I'm Starting With The Man In The Mirror. I'm Asking Him To Change His Ways...
Aueb's NLP Group!

May the foss be with you!!!
Aueb's NLP Group!

κανενα απο τα δυο δεν μπορει να βρισκεται διπλα στο αλλο μεσα στο σουβλακι μου ?
επισης : και τα δυο ειναι κοκκινα (εκτος απο την πατατα)
επισης : και τα δυο ειναι κοκκινα (εκτος απο την πατατα)
Tomatoes and potatoes: more in common than meets the eye
If you put a tomato and potato side by side, they don't appear to have much in common. But the plants that produce them actually look very much alike and have such similar genetic backgrounds that they should be grouped in the same plant genus.
That recommendation comes from U.S. Department of Agriculture and university scientists who collected wild potato and tomato plants and compared their genetic make-ups. David Spooner, a scientist with USDA's Agricultural Research Service in Madison, Wisconsin, says tomato and potato plants are not considered by most people to be related, because the parts that are eaten appear to be so different. It's not the fruits but the tubers that grow on potato roots that are so widely valued as a dietary staple.
"But in South America, it's not unusual to find a cherry tomato-size fruit growing on wild potato plants," says Spooner, a botanist in the agency's Vegetable Crops Research Unit in Madison. "And wild tomatoes have small fruits that may never turn red and that have a color and shape similar to many wild potato fruits."
Potatoes are now taxonomically placed in the Solanum genus; tomatoes in Lycopersicon.
Spooner, Gregory J. Anderson of the University of Connecticut, and Robert K. Jansen of the University of Texas believe that tomatoes belong in Solanum. They reported their findings in an American Journal of Botany article about two of the world's most popular vegetables.
Spooner says the researchers' findings were based on an examination of DNA from chloroplasts of 21 Solanum species, three Lycopersicon species, and three other related genera. Chloroplasts are green structures in plant leaves that contain chlorophyll, which is involved in plant photosynthesis.
By comparing markers for certain genes, he says, the scientists were able to match those genes among the various species--allowing them to establish how closely related potatoes and tomatoes are. They also based their finding on morphological traits such as the flowers and the form of the overall plant.
Originally, Swedish biologist Carl Linnaeus, in 1753, placed tomatoes in Solanum, but another scientist later moved them into Lycopersicon. Scientists have debated the issue ever since.--By Sean Adams, ARS.
David M. Spooner is in the USDA-ARS Vegetable Crops Research Unit, 1575 Linden Drive, Madison, WI 53706-1590; phone (608) 262-0159, fax (608) 262-4743.
COPYRIGHT 1994 U.S. Government Printing Office
COPYRIGHT 2008 Gale, Cengage Learning
Πηγή: http://findarticles.com/p/articles/mi_m ... _14862164/
ΟΧΙ στη καταστροφή της χαράς, ΝΑΙ στη χαρά της καταστροφής 

- cypher
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Chuck norris facts!
Ήταν ένα φρύδι, νωρίς το πρωί και συνάντησε μια τσίμπλα.
- Πού πας;
- Στο μάτι, πάμε παρέα;
- Πάμε.
Στο δρόμο συναντούν το στόμα.
- Πού πας ρε φρύδι τόσο νωρίς;
- Στο μάτι, παράτα μας.
Παρακάτω συναντούν το μάγουλο.
- Στο μάτι πάμε, τι πάθατε όλοι, μπααααα...!
Λίγο πιο πέρα βρίσκουν τη μύτη.
- Καλά ρε φρύδι πού τρέχεις τόσο νωρίς;
- Στο μάτι πάω με τη φίλη μου την τσίμπλα ρε γμτ τι πάθατε όλοι;
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Ήταν ένα φρύδι, νωρίς το πρωί και συνάντησε μια τσίμπλα.
- Πού πας;
- Στο μάτι, πάμε παρέα;
- Πάμε.
- Στο μάτι, παράτα μας.

Ο Χριστόφορος Κολόμβος μπόρεσε να ανακαλύψει την Αμερική επειδή ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΑΝΤΡΟΣ!!!!!!
Αν ο Χριστόφορος Κολόμβος είχε γυναίκα, θα είχε ακούσει τα παρακάτω :
- Και γιατί πρέπει να πας εσύ;
- Τι; Δεν μπορούν να στείλουν κάποιον άλλον; Τι είσαι εσύ; Ο μοναδικός; Χωρίς εσένα δεν γίνεται; Δεν βλέπεις ότι σε εκμεταλλεύονται;
- Εσύ δεν γνωρίζεις καλά ούτε την οικογένειά μου και πας να ανακαλύψεις το Νέο Κόσμο; Τι κρύβεις;
- Ποια στρογγυλή Γη, μωρέ;
- Τι; Θα πάνε μόνο άντρες; Σώπα!
- Γιατί δεν μπορώ να έρθω κι εγώ; Αφού εσύ είσαι το αφεντικό. Εμένα ποτέ δεν με πας ταξίδια.
- Αν βγεις από την πόρτα εγώ την ίδια στιγμή επιστρέφω στη μαμά μου.
- Τι λες; Και η βασίλισσα θα πουλήσει τα κοσμήματά της για να ταξιδέψεις εσύ; Τι νομίζεις ότι είμαι, βλαμμένη; Τι τρέχει με σένα και αυτήν τη γριά;
- Δεν μπορείς να πας! Τελεία και παύλα!
- Μην ντύνεσαι, διότι εσύ ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!
-------------------
2 φίλοι συζητούν:
-Δεν βλέπω την ώρα να γυρίσω σπίτι και να βγάλω το στρινγκ της γυναίκας μου..
-Ωπααα ορεξούλες έχουμε;
-Όχι ρεεε συ....με στενεύει.
Αν ο Χριστόφορος Κολόμβος είχε γυναίκα, θα είχε ακούσει τα παρακάτω :
- Και γιατί πρέπει να πας εσύ;
- Τι; Δεν μπορούν να στείλουν κάποιον άλλον; Τι είσαι εσύ; Ο μοναδικός; Χωρίς εσένα δεν γίνεται; Δεν βλέπεις ότι σε εκμεταλλεύονται;
- Εσύ δεν γνωρίζεις καλά ούτε την οικογένειά μου και πας να ανακαλύψεις το Νέο Κόσμο; Τι κρύβεις;
- Ποια στρογγυλή Γη, μωρέ;
- Τι; Θα πάνε μόνο άντρες; Σώπα!
- Γιατί δεν μπορώ να έρθω κι εγώ; Αφού εσύ είσαι το αφεντικό. Εμένα ποτέ δεν με πας ταξίδια.
- Αν βγεις από την πόρτα εγώ την ίδια στιγμή επιστρέφω στη μαμά μου.
- Τι λες; Και η βασίλισσα θα πουλήσει τα κοσμήματά της για να ταξιδέψεις εσύ; Τι νομίζεις ότι είμαι, βλαμμένη; Τι τρέχει με σένα και αυτήν τη γριά;
- Δεν μπορείς να πας! Τελεία και παύλα!
- Μην ντύνεσαι, διότι εσύ ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!
-------------------
2 φίλοι συζητούν:
-Ωπααα ορεξούλες έχουμε;
smile wrote: 2 φίλοι συζητούν:
-Ωπααα ορεξούλες έχουμε;

MpoMp @ Discord
- silmarillion
- bit level
- Academic status: 3rd year
ναι βλακεια εγραψα ενοουσα πια η διαφορα μεταξη της πατατας και τησ ντοματαςMpoMp wrote:Τελειώνουν σε -άτα!silmarillion wrote:τι κοινο εχει η πατατα και η τοματα?

ενα αλλο καλο τωρα
ηταν ενας αγροτης και εδω και καιρο εψαχνε την κατσηκα του.εψαχνε,εψαχνε....εψαχνε τιποτα .μια νυχτα που την εψαχνε τον επιασε τρομερη νεροποντη και αποφασησε να βρει καπου να μεινει.εκει κοντα βλεπει ενα μοτελ ,μπενει μεσα και ζητα ενα δωματιο .λεει ο ιδιοκτητης δεν εχουμε κανενα δωματιο να μεινεις αμα θες να σε χωσω απο καπιο κρεβατι να ξαπλωσεις και απο πανω θα κοιμαται ενα ζευγαρι. τι να κανει και αφτος δεχτηκε.παει....χωνετε, ερχετε το ζευγαρι απο πανω..ξαπλωνουνε και λεει ο αντρας στη γυναικα και λεει "αγαπη μου στα ματια σου βλεπω ολο τον κοσμο" και πεταγετε αφτος απο κατω και φωναζει "μηπως βλεπεις και τη κατσικα μου".
- PatrickFTW
- Mbyte level
- Academic status: N>4
Oι άνθρωποι δεν πρέπει να φοβούνται τις κυβερνήσεις, οι κυβερνήσεις πρέπει να φοβούνται τους ανθρώπους...
- ismael blanco
- Kilobyte level
cypher wrote: Ήταν ένα φρύδι, νωρίς το πρωί και συνάντησε μια τσίμπλα.
- Πού πας;
- Στο μάτι, πάμε παρέα;
- Πάμε.
- Στο μάτι, παράτα μας.

Live your dreams...
- Loner
cypher wrote:-Why is 6 afraid of 7?
-Because 7 8 9!

You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
- MoonShadow
Είναι 2 ξανθιές και πάνε βόλτα στον ζωολογικό κήπο.Όπως περπατάνε βλέπουν τις ζέβρες.Επειδή όμως δεν κουνιόντουσαν οι ζέβρες προχωράνε παρακάτω.Προχωρώντας βλέπουν τους ελέφαντες.Τα ίδια και εδώ,οι ελέφαντες δεν κάναν τίποτα οπότε πάνε παρακάτω.Φτάνουν στα λιοντάρια.Ξαφνικά το ένα λιοντάρι βρυχάται.Λέει η μια ξανθιά στην άλλη:
-Βαρέθηκα πάμε να φύγουμε?
-Πήγαινε εσύ εγώ θα κάτσω να δω την ταινία
--------------------------
Πώς λένε τον Τούρκο moderator?
-Βαρέθηκα πάμε να φύγουμε?
-Πήγαινε εσύ εγώ θα κάτσω να δω την ταινία
--------------------------
Πώς λένε τον Τούρκο moderator?

- samiwinch
- Mbyte level
- Academic status: MSc
Μια γυναίκα φτάνει ξαφνικά στο σπίτι και βρίσκει τον άντρα της να...
κάνει έρωτα με μια νεαρή κοπέλα…σκέτη μπόμπα!!!
- Ανήθικε!, πως μπορείς να το κάνεις αυτό σε εμένα, την μητέρα των παιδιών σου, την πιστή γυναίκα σου;;; Θέλω διαζύγιο τώωωωωωωραααααα!!!
-Περίμενε ένα λεπτό αγάπη μου, σου ορκίζομαι υπάρχει μια εξήγηση.
-Mμμμμμ… μίλα αλλά γρήγορα, δεν θέλω να σε ξαναδώ ποτέ πια στη ζωή μου, θέλω να φύγεις αμέσως και για πάντα.
-Συνέβη το εξής: Γύριζα στο σπίτι μετά από μια τρομερή μέρα στο γραφείο και είδα αυτή την φτωχή κοπέλα που έκανε ωτοστόπ στη λεωφόρο. Μου φάνηκε τόσο ανυπεράσπιστη που αποφάσισα να τη βοηθήσω.
Πρόσεξα ότι ήταν πολύ αδύνατη, κακοντυμένη και βρώμικη και μου είπε ότι είχε τρεις μέρες να φάει. Συγκινήθηκα, την έφερα στο σπίτι και της ζέστανα τα μακαρόνια που σου έφτιαξα χτες βράδυ και δεν τα έφαγες γιατί παχαίνουν…η καημενούλα τα καταβρόχθισε!
Έπειτα, όπως ήταν τόσο βρώμικη, της είπα να κάνει ένα μπάνιο και εν τω μεταξύ είδα ότι τα ρούχα της ήταν σε κακή κατάσταση. Έτσι τα πέταξα στα σκουπίδια και της έδωσα εκείνα τα παντελόνια που χρόνια τώρα δεν φοράς επειδή δεν μπορείς να τα κουμπώσεις, την μπλούζα που σου χάρισα για την επέτειο και δεν φοράς, γιατί δεν έχω καλό γούστο και δεν ξέρω να σου διαλέγω ρούχα, το sweater που σου χάρισε η μάνα μου για τα Χριστούγεννα και δεν φοράς, για να της μπεις στο μάτι και τις μπότες που αγόρασες για 1000 ευρώ και τις φόρεσες μια μόνο φορά, επειδή η φίλη σου αγόρασε τις ίδιες.
Στο τέλος και καθώς έφευγε γεμάτη ευγνωμοσύνη και χαρά η κοπέλα γύρισε με δάκρυα στα μάτια και με ρώτησε:
.
.
- Υπάρχει κάτι άλλο που η γυναίκα σου δεν χρησιμοποιεί;;;
κάνει έρωτα με μια νεαρή κοπέλα…σκέτη μπόμπα!!!
- Ανήθικε!, πως μπορείς να το κάνεις αυτό σε εμένα, την μητέρα των παιδιών σου, την πιστή γυναίκα σου;;; Θέλω διαζύγιο τώωωωωωωραααααα!!!
-Περίμενε ένα λεπτό αγάπη μου, σου ορκίζομαι υπάρχει μια εξήγηση.
-Mμμμμμ… μίλα αλλά γρήγορα, δεν θέλω να σε ξαναδώ ποτέ πια στη ζωή μου, θέλω να φύγεις αμέσως και για πάντα.
-Συνέβη το εξής: Γύριζα στο σπίτι μετά από μια τρομερή μέρα στο γραφείο και είδα αυτή την φτωχή κοπέλα που έκανε ωτοστόπ στη λεωφόρο. Μου φάνηκε τόσο ανυπεράσπιστη που αποφάσισα να τη βοηθήσω.
Πρόσεξα ότι ήταν πολύ αδύνατη, κακοντυμένη και βρώμικη και μου είπε ότι είχε τρεις μέρες να φάει. Συγκινήθηκα, την έφερα στο σπίτι και της ζέστανα τα μακαρόνια που σου έφτιαξα χτες βράδυ και δεν τα έφαγες γιατί παχαίνουν…η καημενούλα τα καταβρόχθισε!
Έπειτα, όπως ήταν τόσο βρώμικη, της είπα να κάνει ένα μπάνιο και εν τω μεταξύ είδα ότι τα ρούχα της ήταν σε κακή κατάσταση. Έτσι τα πέταξα στα σκουπίδια και της έδωσα εκείνα τα παντελόνια που χρόνια τώρα δεν φοράς επειδή δεν μπορείς να τα κουμπώσεις, την μπλούζα που σου χάρισα για την επέτειο και δεν φοράς, γιατί δεν έχω καλό γούστο και δεν ξέρω να σου διαλέγω ρούχα, το sweater που σου χάρισε η μάνα μου για τα Χριστούγεννα και δεν φοράς, για να της μπεις στο μάτι και τις μπότες που αγόρασες για 1000 ευρώ και τις φόρεσες μια μόνο φορά, επειδή η φίλη σου αγόρασε τις ίδιες.
Στο τέλος και καθώς έφευγε γεμάτη ευγνωμοσύνη και χαρά η κοπέλα γύρισε με δάκρυα στα μάτια και με ρώτησε:
.
.
- Υπάρχει κάτι άλλο που η γυναίκα σου δεν χρησιμοποιεί;;;
When you walk through a storm Hold your chin up high And don't be afraid of the dark.
At the end of a storm Is a golden sky And the sweet, silver song of a lark.
Walk on, through the wind Walk on, through the rain, Though your dreams be tossed and blown.
Walk on, walk on with hope in your heart, And YOU'LL NEVER WALK ALONE, YOU'LL NEVER WALK ALONE...
http://www.youtube.com/watch?v=lR4n_Ttx ... re=related
At the end of a storm Is a golden sky And the sweet, silver song of a lark.
Walk on, through the wind Walk on, through the rain, Though your dreams be tossed and blown.
Walk on, walk on with hope in your heart, And YOU'LL NEVER WALK ALONE, YOU'LL NEVER WALK ALONE...
http://www.youtube.com/watch?v=lR4n_Ttx ... re=related
Μπαινει ενας τρομοκρατης σε ενα pet shop , αφηνει μια βομβα και λεει οτι θα εκραγει σε 60 sec .
Και ακουγεται η χελωνα απο το βαθος του διαδρομου : ε , εισαι και πολυ μ@λ@κ@ς ...
Και ακουγεται η χελωνα απο το βαθος του διαδρομου : ε , εισαι και πολυ μ@λ@κ@ς ...

- photisd
- Mbyte level
xaxaxaxaaxaxdose_pono wrote:Μπαινει ενας τρομοκρατης σε ενα pet shop , αφηνει μια βομβα και λεει οτι θα εκραγει σε 60 sec .
...Τα μεγαλύτερα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ έξω απ' το κουτί. Χρειάζεται μεγάλο θάρρος για να τα βγάλεις στο φως, να τα κρατήσεις ψηλά και να δεις τον πραγματικό σου εαυτό να αντικατοπτρίζεται μέσα τους...
jajajajajadose_pono wrote:Μπαινει ενας τρομοκρατης σε ενα pet shop , αφηνει μια βομβα και λεει οτι θα εκραγει σε 60 sec .
MpoMp @ Discord
- photisd
- Mbyte level
Μου θύμισες αυτό που είναι λίγο παλιό...dose_pono wrote:Μπαινει ενας τρομοκρατης σε ενα pet shop , αφηνει μια βομβα και λεει οτι θα εκραγει σε 60 sec .
Μία χελώνα περπατούσε αμέριμνη σε έναν δρόμο. Ξαφνικά, βλέπει από έναν διπλανό θάμνο να πετάγονται τρία σαλιγκάρια με απειλητικές διαθέσεις... Ανάσταστη η χελώνα, επιταχύνει το βήμα της, ενώ τα σαλιγκάρια την παίρνουν στο κατόπι. Η χελώνα προχωρά σταθερά για να ξεφύγει, αλλά μετά από μισή ώρα τα σαλιγκάρια αρχίζουn να την πλησιάζουν. Ένα από αυτά της κλείνει το δρόμο, ένα άλλο την αρχίζει στα χαστούκια και το τρίτο της παίρνει το πορτοφόλι. Στη συνέχεια, φεύγουν, ενώ η σοκαρισμένη χελώνα κατευθύνεται προς το αστυνομικό τμήμα... Φανερά τρομοκρατημένη, βρίσκει τον αξιωματικό υπηρεσίας:
- Θέλω να καταγγείλω μία επίθεση και κλοπή!
- Ηρεμήστε και πείτε μου από την αρχή τι συνέβη!
- Αχ, τι να σας πω; Έγιναν όλα τόσο γρήγορα!!!

...Τα μεγαλύτερα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ έξω απ' το κουτί. Χρειάζεται μεγάλο θάρρος για να τα βγάλεις στο φως, να τα κρατήσεις ψηλά και να δεις τον πραγματικό σου εαυτό να αντικατοπτρίζεται μέσα τους...
- Funk
Μπαίνει η χελώνα στο bar της πόλης και κάνει στο barman:
-Πιάσε μια μπύρα.
-Δε σερβίρουμε χελώνες, απαντάει ο barman.
-Ε- βάλε μου ένα ουίσκι τότε...
-Δε σερβίρουμε χελώνες είπα!!!
-Καλά, τότε θα πάρω μία λεμονάδα!
Οπότε πιάνει ο barman τη χελώνα, βγαίνει από το μαγαζί και την κλωτσάει με όλη του τη δύναμη στην άλλη άκρη της πόλης...
Μετά από 2 μήνες μπαίνει η χελώνα στο bar και φωνάζει στο barman: "Ε τώρα αυτό γιατί το έκανες;"
-Πιάσε μια μπύρα.
-Δε σερβίρουμε χελώνες, απαντάει ο barman.
-Ε- βάλε μου ένα ουίσκι τότε...
-Δε σερβίρουμε χελώνες είπα!!!
-Καλά, τότε θα πάρω μία λεμονάδα!
Οπότε πιάνει ο barman τη χελώνα, βγαίνει από το μαγαζί και την κλωτσάει με όλη του τη δύναμη στην άλλη άκρη της πόλης...
Μετά από 2 μήνες μπαίνει η χελώνα στο bar και φωνάζει στο barman: "Ε τώρα αυτό γιατί το έκανες;"