chriskin wrote:ναι ηταν ιστορικο foul - αρκετο για να το κρατησω σε screenshot για να το εχω και για αργοτερα.
δεν νομιζω. η πιθανοτητα να υπαρχει κι αλλος προεδρος στην ιδια περιοχη (τωρα μιλαω για τον perez γιατι ο peres ειναι αρκετα πιο μακρια) με παρομοιο ονομα ειναι υπερβολικα μικρη για να ψαρωσει καποιος.
Κι εγώ δε νομίζω, απλά εσύ έκανες τον κόπο να το google-άρεις. Άστα μπαρμπούτσαλα σε μένα.
fo@ wrote:Μια εκδήλωση που γιορτάζει την ελευθερία ή/και τον αγώνα που έγινε για αυτήν δεν περιλαμβάνει επιβαλλόμενες μηχανοποιημένες κινήσεις
Η παρέλαση είναι ένα αμιγώς στρατιωτικό τελετουργικό εργαλείο και ως τέτοιο διακατέχεται από στοιχεία της φιλοσοφίας αυτού του συνόλου. Δε βλέπω καν το λόγο να σε απασχολούν οι επιβαλλόμενες μηχανοποιημένες κινήσεις, εκτός αν είσαι απλά ο κλασσικός αριστεριστής ξερόλας που θίγεται από κάθε τι μιλιταριστικό, καθώς του θυμίζει τα βασανιστήρια στο γεδί κουλέ που δεν έζησε ποτέ.
Χμμμ... μόλις θυμήθηκα ότι είσαι.
fo@ wrote:Δεν υπαρχουν μορφές που αξίζουν να στέκονται σε βάθρο πόσο μάλλον αν ανήκουνε σε βόθρο
Σωστά. Ένας μαχητής του πληκτρολογίου π.χ. είναι ισάξιος με το συντ/ρχη Μακρυγιάννη που φιγουράρει με προτομή στο πεδίο του Άρεως. Ίδιος αγώνας, ίδιες θυσίες, ίδια επιτεύγματα μέσα στη ροή του ιστορικού γίγνεσθαι. Για να μη σου πω κιόλας ότι το να τρολάρεις στο web είναι μεγαλύτερο κατόρθωμα.
fo@ wrote:Το να εκτιμάς πραγματικά την ελευθερία και να λαμβάνεις ηδονή από μια εκκολαπτόμενη γενιά ρομποτομηχανών απλώς δε γίνεται.
Αυτό ξαναπέστο μου στο επόμενο ποστ όπου θα προσπαθήσεις να θέσεις εαυτόν ως κυρίαρχο του πνευματικού status quo απένατι στις "αγέλες των ζώων". Τρομάρα σου.
@michalis
Ενδιαφέρουσα ανάλυση αν και δε συμφωνώ ιδιαίτερα με την πολιτική διάσταση που δίνεις στην επανάσταση του '21. Θα προσπαθήσω να ποστάρω επαυτού μόλις βρω χρόνο (μάλλον απόγευμα μεριά) ή και σε pm.