Online Βαθμολόγηση Καθηγητών
- Zifnab
- Venus Former Team Member
- Academic status: MSc
Re: Online Βαθμολόγηση Καθηγητών
Google will do its Job Γιατί όταν για κάποιο όνομα καθηγητή ή για κάποιο τμήμα υπάρχουν ενδεικτικές κακές κριτικές (όπως ισχύει με τα reviews στα προιόντα) τότε εμφανίζεται κάτι σαν αξιολόγηση με "ubiquitous δικαστή" την Google... με αποτέλεσμα την στροφή των υποψήφιων φοιτητών σε καλύτερες επιλογές τμημάτων και μαθημάτων/καθηγητών.
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Για το αριστα στον Κωνσταντοπουλο λες?Και γω το ιδιο σκεφτηκα.Καλά κάποιοι καθηγητές το έχουν πάρει σβάρνα και βαθμολογούν απο 3-4 φορές τον εαυτό τους
Γιατι αν γινεται μεσω "Διοδος" μπορουν να σε βρουν χωρις δικαστικη εντολη?Δεν νομιζω.Αν δεν μπαίνεις μέσω "Δίοδος" πώς γίνεται μέσω ip να γίνει εύκολα γνωστό, δηλαδή χωρίς να δώσει στοιχεία ο ISP, ότι π.χ. είσαι ο 30ΧΧΧΧΧ@aueb ?
- Theofaman
- Mbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Δεν έχω "Δίοδος" και δεν ξέρω καλά την διαδικασία αλλά νομίζω παίρνεις ip του πανεπιστημίου και κάνεις login με στοιχεία έχει αποθηκευμένα αυτό, οπότε ίσως είναι αρκετά πιο εύκολο έτσι. Πχ, να ρωτήσει κάποιος το πανεπιστήμιο το ΑΜ αυτού που μπήκε με αυτή την ip συγκεκριμένη ώρα. Δεν λέω ότι είναι εύκολο, απλά φαντάζομαι είναι ευκολότερο από το να είσαι σε κανονικό ISP. Αν κάποιος ξέρει πώς δουλεύει το "Δίοδος" ας διαφωτίσειultimate_aektzis wrote:Γιατι αν γινεται μεσω "Διοδος" μπορουν να σε βρουν χωρις δικαστικη εντολη?Δεν νομιζω.Αν δεν μπαίνεις μέσω "Δίοδος" πώς γίνεται μέσω ip να γίνει εύκολα γνωστό, δηλαδή χωρίς να δώσει στοιχεία ο ISP, ότι π.χ. είσαι ο 30ΧΧΧΧΧ@aueb ?
Theo(pame na)fam(e mprizoles)an!
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Λογικα μπαινει και παλι στη μεση το απορρητο των τηλεπικοινωνιων.Για αυτο λεω οτι δεν ειναι ευκολο.
- proskopos
- Wow! Terabyte level
αν εγω ομως πω οτι ο ultimate είναι @#@#@#@# και του @@#@$$$#, τότε πίστεψε με, θα δωθούν... Και εύκολα μάλιστα... Και βέβαια αυτο ειναι και το σωστό, αλλά αυτο ειναι άλλο θέμα..ultimate_aektzis wrote:Λογικα μπαινει και παλι στη μεση το απορρητο των τηλεπικοινωνιων.Για αυτο λεω οτι δεν ειναι ευκολο.
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Εσυ διαβαζεις δικαιο οποτε λογικα θα εισαι και πιο σιγουρος, αλλα κατα γραμμα του νομου πρεπει να υπαρχει υποψια κακουργηματος.Οπως δεν μπορεις να αρεις το απορρητο επειδη κανεις αναπαντητες σε καποιον που δεν ξερει τον αριθμο σου, ετσι και δεν μπορεις να κανεις αρση επειδη στο καθε ταγαρι δεν του αρεσει η βαθμολογια στο ratemyprofessor
Ξεθάβω το θέμα γιατί σήμερα που θυμήθηκα τη σελίδα και ήθελα να τη στείλω σε κάτι φίλους από Νομική που έχουν υποστεί χειρότερες καταστάσεις από εμάς με τους βαθμούς στην τελευταία εξεταστική τους, είδα ότι το site είναι offline.
Κάπου πήρε το μάτι μου ότι τους έκλεισαν κάποιοι καθηγητές. Ξέρει κανείς τι παίχτηκε?
Κάπου πήρε το μάτι μου ότι τους έκλεισαν κάποιοι καθηγητές. Ξέρει κανείς τι παίχτηκε?
“Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.”
MpoMp @ Discord
- nikolas17
- Gbyte level
- Academic status: N>4
Δεν ξέρω τι έγινε αλλά νομίζω πως ειναι off εδώ και λίγο καιρό - είχα προσπαθήσει να μπω πριν μήνες και δεν λειτουργούσε ούτε τότε.
- Zifnab
- Academic status: MSc
Παλιά έλεγε ότι το φτιάχνουν και είναι under maintenance - αλλά φαντάζομαι θα δέχτηκε αρκετές "επιθέσεις" από ανθρώπους που ως γνωστόν δεν θέλουν να αξιολογηθούν..
- enum21
++Zifnab wrote:Παλιά έλεγε ότι το φτιάχνουν και είναι under maintenance - αλλά φαντάζομαι θα δέχτηκε αρκετές "επιθέσεις" από ανθρώπους που ως γνωστόν δεν θέλουν να αξιολογηθούν..
διάβασα σε ένα forum (δυστυχώς δεν θυμάμαι ποιο) ότι κινήθηκαν νομικά καθηγητές και το έκλεισαν γιατί δεν έπαιρναν καλά σχόλια. Δεν ξέρω αν είναι ράδιο αρβύλα αλλά λογικό μου ακούγεται.
Άλλος ένας λόγος να πούμε "καληνύχτα Ελλάδα".
MpoMp @ Discord
enum21 wrote: Δεν ξέρω αν είναι ράδιο αρβύλα
ραδιο-αρβυλα ακουγεται παντως
- PASCAL
- Wow! Terabyte level
Μπα μην το λες. Μην κρίνεις από τους δικούς μας καθηγητές που να είναι προσγειωμένοι τύποι. Πήγαινε νομική να δεις τουπέ και ψώνισμα και θα καταλάβεις ότι μάλλον κάτι τέτοιο έπαιξε.chriskin wrote:ραδιο-αρβυλα ακουγεται παντωςenum21 wrote: Δεν ξέρω αν είναι ράδιο αρβύλα
- photisd
- Mbyte level
επειδή εγώ τώρα το μυρίστηκα αυτός, για πείτε τι βαθμοί έπαιζαν να γελάσουμε λίγο
υ.γ.: αν θυμάστε και γίνεται ..
υ.γ.: αν θυμάστε και γίνεται ..
...Τα μεγαλύτερα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ έξω απ' το κουτί. Χρειάζεται μεγάλο θάρρος για να τα βγάλεις στο φως, να τα κρατήσεις ψηλά και να δεις τον πραγματικό σου εαυτό να αντικατοπτρίζεται μέσα τους...
++++PASCAL wrote: Μπα μην το λες. Μην κρίνεις από τους δικούς μας καθηγητές που να είναι προσγειωμένοι τύποι. Πήγαινε νομική να δεις τουπέ και ψώνισμα και θα καταλάβεις ότι μάλλον κάτι τέτοιο έπαιξε.
Έχω ακούσει, από φίλους που είναι εκεί, επιεικώς εξοργιστικές ιστορίες περί βαθμολογιών και αντιμετώπισης των φοιτητών από καθηγητές/καθηγήτριες.
MpoMp @ Discord