Η Ελλάδα αντιστέκεται
Re: Η Ελλάδα αντιστέκεται
Αυτοι εχουν το αλάθητο του ΠΑΠΑ μην τα ξαναλέμε. Γνωστός ο chriskin και σε 10 χρονια τα ιδια θα λεει.
που θα πάει θα το δουμε...
οχι, δεν ειμαι σιγουρος για τον "cool αλεξη" - οπως δεν ημουν σιγουρος και για αλλους που ειχα ψηφισει πριν απο αυτον
ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος - μπορεις ομως να εισαι καπως πιο κοντα στο "σιγουρος" αμα εχεις ασχοληθει και λιγακι περα απο ενα βιντεακι και μια συνεντευξη.
μεγαλοι ανθρωποι ειμαστε, δεν γινεται να επιλεγουμε κομμα με τον ιδιο τροπο που διαλεγαμε παιδακια για το 15μελες!
Δεν εχω κανενα προβλημα με το αμα θα απορριψεις η οχι την αριστερα. Θα ηθελα , προφανως, να της δωσεις μια ευκαιρια (μιας και δεν φαινεται να θελεις να δεις καν τι λεει) αλλα αμα η ιδεολογια σου σε πηγαινει οπουδηποτε αλλου ας σε παει - να ειναι η ιδεολογια ομως, σταθεροποιημενη μετα απο καιρο ψαξιματος και σκεψης, οχι ενα πενταλεπτο σε καποιο site.
-----------
οχι, κανεις δεν ειχε την ψευδαισθηση οτι ο συνασπισμος θα εβγαζε τοσο μεγαλο ποσοστο ωστε να παρει και αυτοδυναμη κυβερνηση. ηξερα ομως οτι θα παρει ποσοστα που θα μπορουσαν να επηρεασουν καπως την πραγματικοτητα - οχι να ειναι ενα ακομα κομμα εκτος βουλης με ωραιο ονομα
ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος - μπορεις ομως να εισαι καπως πιο κοντα στο "σιγουρος" αμα εχεις ασχοληθει και λιγακι περα απο ενα βιντεακι και μια συνεντευξη.
μεγαλοι ανθρωποι ειμαστε, δεν γινεται να επιλεγουμε κομμα με τον ιδιο τροπο που διαλεγαμε παιδακια για το 15μελες!
Δεν εχω κανενα προβλημα με το αμα θα απορριψεις η οχι την αριστερα. Θα ηθελα , προφανως, να της δωσεις μια ευκαιρια (μιας και δεν φαινεται να θελεις να δεις καν τι λεει) αλλα αμα η ιδεολογια σου σε πηγαινει οπουδηποτε αλλου ας σε παει - να ειναι η ιδεολογια ομως, σταθεροποιημενη μετα απο καιρο ψαξιματος και σκεψης, οχι ενα πενταλεπτο σε καποιο site.
-----------
οχι, κανεις δεν ειχε την ψευδαισθηση οτι ο συνασπισμος θα εβγαζε τοσο μεγαλο ποσοστο ωστε να παρει και αυτοδυναμη κυβερνηση. ηξερα ομως οτι θα παρει ποσοστα που θα μπορουσαν να επηρεασουν καπως την πραγματικοτητα - οχι να ειναι ενα ακομα κομμα εκτος βουλης με ωραιο ονομα
- Clouseau
- Kilobyte level
- Academic status: Alumnus/a
Ναι δεν κατάλαβες, αυτό που είπα ήταν η απαντησή μου στο κειμενάκι.mosquito110 wrote:http://antapocrisis.gr/index.php/2012-0 ... E%BD%CE%ACClouseau wrote:Αν υλοποιηθούν έστω κάποιες από τις προτάσεις της Δημιουργίας Ξανά θα το σκεφτώ να μείνω στην Ελλάδα.
μια καλή απάντηση...
Exceptions, gotta catch 'em all!
- ja_the_invincible
- Wow! Terabyte level
- Academic status: N>4
Τρομερές οι απόψεις του Τζήμερου.Πανομοιότυπες με αυτές του Μάνου και των Νδ/Πασοκ.Ειδικά αυτή για το πώς θα καταφέρουμε να πιούμε το αίμα των μεταναστών , κρατώντας στο μεταξύ περισσότερους Έλληνες άνεργους είναι πολύ μπροστά. 

f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
- nachos
- Gbyte level
1) Κρίνε για τον εαυτό σου αν ψηφίζεις σαν παιδάκι δεκαπενταμελούς και άσε τον υπόλοιπο κόσμο στην απέξω. Δεν θυμάμαι από πότε έχεις λαβειν αναφοράς για το ποια είναι η ενασχόλησή του καθενός μας με την πολιτική.chriskin wrote:οχι, δεν ειμαι σιγουρος για τον "cool αλεξη" - οπως δεν ημουν σιγουρος και για αλλους που ειχα ψηφισει πριν απο αυτον
-----------
2) Αριστερός υπήρξα από τα 16 μου εως τα 20, μετά μεγάλωσα, ωρίμασα και άρχισα να καταλαβαίνω πως λειτουργεί ο κόσμος. Άρα είμαι σε θέση να γνωρίζω αρκετά καλύτερα από εσένα τι είναι, τι πρεσβεύει και πως λειτουργεί ο αριστερός χώρος. Παρεπιπτώντως, το άνωθεν γεγονός διαψεύδει τον συνάδελφο rose ως προς το ότι η αριστερά είναι νόσος ανίατη. Υπάρχει πάντα ελπίδα

3) Αν παμε σε εκλογές και συνεχίσει το ρεύμα να κυλάει όπως φαίνεται αυτή τη στιγμη, η "δημιουργία ξανά", παίζει και να φάει αρκετούς ψήφους από το σύριζα ώστε να γίνει ένα κόμμα με ωραίο όνομα εντός βουλής. Αν αυτό λοιπόν ήταν το μόνο σου κόλλημα, feel free να εγκαταλείψεις τον Alexis, και να το ρίξεις Τζήμερο.

Nothing is impossible for the man who doesn't have to do it himself
Κατά τα άλλα έχει απέχθεια για εγκληματίες τύπου Χιτλερ και Στάλιν. Αλυσιδούλα, μαστίγιο και ανεξάρτητες οικονομικές ζώνες. Κάποιος πρέπει να καίει το κάρβουνο. Ας πρόσεχαν να γεννιόντουσαν Έλληνες.ja_the_invincible wrote:Τρομερές οι απόψεις του Τζήμερου.Πανομοιότυπες με αυτές του Μάνου και των Νδ/Πασοκ.Ειδικά αυτή για το πώς θα καταφέρουμε να πιούμε το αίμα των μεταναστών , κρατώντας στο μεταξύ περισσότερους Έλληνες άνεργους είναι πολύ μπροστά.
"With soap, baptism is a good thing"
εγω δεν καταλαβα πως γινεται ο κουβελης να ειχε προβλημα στο νδ-πασοκ-δημαρ και τωρα δεν εχει προβλημα στο πασοκ-νδ-δημαρ 

ο chriskin επισης εχει μελετησει παγκοσμια οικονομικη ιστορία και εχει καταληξει στο συμπέρασμα οτι η αριστερα δουλευει, ειναι σε ολα σωστά πληροφορημένος.chriskin wrote: Δεν εχω κανενα προβλημα με το αμα θα απορριψεις η οχι την αριστερα. Θα ηθελα , προφανως, να της δωσεις μια ευκαιρια (μιας και δεν φαινεται να θελεις να δεις καν τι λεει) αλλα αμα η ιδεολογια σου σε πηγαινει οπουδηποτε αλλου ας σε παει - να ειναι η ιδεολογια ομως, σταθεροποιημενη μετα απο καιρο ψαξιματος και σκεψης, οχι ενα πενταλεπτο σε καποιο site.
χαχα οκ τοτε ευκολα παιρνεις κανεις το μερος τους. Συγχωρεμενος.nachos wrote:2) Αριστερός υπήρξα από τα 16 μου εως τα 20, μετά μεγάλωσα, ωρίμασα και άρχισα να καταλαβαίνω πως λειτουργεί ο κόσμος. Άρα είμαι σε θέση να γνωρίζω αρκετά καλύτερα από εσένα τι είναι, τι πρεσβεύει και πως λειτουργεί ο αριστερός χώρος. Παρεπιπτώντως, το άνωθεν γεγονός διαψεύδει τον συνάδελφο rose ως προς το ότι η αριστερά είναι νόσος ανίατη. Υπάρχει πάντα ελπίδα
Απλο.chriskin wrote:εγω δεν καταλαβα πως γινεται ο κουβελης να ειχε προβλημα στο νδ-πασοκ-δημαρ και τωρα δεν εχει προβλημα στο πασοκ-νδ-δημαρ
- WoLfeN Ilic
- Mbyte level
Τον πρωτο στοχο ενος κομματος που ειναι να κανει τους ψηφοφορους να νιωθουν ισοτιμα μελη του κομματος, το εχει καταφερει παντωςrose wrote: Εχουμε φρικάρει με συριζαιους, χρυσαυγίτες, παλαιοκομματικους και ολους τους απιθανους. Επιτέλους λιγη λογική πρεπει να μπει στην βουλή.
κατα τα αλλα δεν καταλαβα που μπηκε συγκριση τσιπρα τζημερου.
Quote of the day:
Συμπερασμα: αν καποιος πιστευε κατι στην εφηβεια του και πλεον δεν το πιστευει, σημαινει αυτοματως πως γνωριζει πως λειτουργει ενας τετοιος πολιτικος χωρος. Ειδικα το να λες οτι ειμαι αριστερος, ειναι στην ελλαδα σα να λες ειμαι ανθρωπος, προσωπικα δεν μου λεει τιποτα απολυτως για την πολιτικη σου ταυτοτητα, απλα δινει μια ενδειξη για το τι κομματα δεν ψηφιζεις (που ειναι λιγοτερα απο αυτα που πιθανον να ψηφιζεις με αυτη την ιδιοτητα)nachos wrote: 2) Αριστερός υπήρξα από τα 16 μου εως τα 20, μετά μεγάλωσα, ωρίμασα και άρχισα να καταλαβαίνω πως λειτουργεί ο κόσμος. Άρα είμαι σε θέση να γνωρίζω αρκετά καλύτερα από εσένα τι είναι, τι πρεσβεύει και πως λειτουργεί ο αριστερός χώρος.
- ja_the_invincible
- Wow! Terabyte level
- Academic status: N>4
Πφφφφ κουραστικοί γίνεστε μεν και δε.
Σύμφωνα με φήμες χθες μέλος ΔΕΠ της Ασοεε το οποίο διαμαρτυθήθηκε για την σύλληψη του καθηγητή Ράι εισέπραξε την απάντηση " Εσύ τι θες τώρα?Άντε μην σε βάλω μέσα για παιδεραστία(!)" .
Σύμφωνα με φήμες χθες μέλος ΔΕΠ της Ασοεε το οποίο διαμαρτυθήθηκε για την σύλληψη του καθηγητή Ράι εισέπραξε την απάντηση " Εσύ τι θες τώρα?Άντε μην σε βάλω μέσα για παιδεραστία(!)" .
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
rose wrote:ο chriskin επισης εχει μελετησει παγκοσμια οικονομικη ιστορία και εχει καταληξει στο συμπέρασμα οτι η αριστερα δουλευει, ειναι σε ολα σωστά πληροφορημένος.chriskin wrote: Δεν εχω κανενα προβλημα με το αμα θα απορριψεις η οχι την αριστερα. Θα ηθελα , προφανως, να της δωσεις μια ευκαιρια (μιας και δεν φαινεται να θελεις να δεις καν τι λεει) αλλα αμα η ιδεολογια σου σε πηγαινει οπουδηποτε αλλου ας σε παει - να ειναι η ιδεολογια ομως, σταθεροποιημενη μετα απο καιρο ψαξιματος και σκεψης, οχι ενα πενταλεπτο σε καποιο site.

Γνωστο και ως : γιατι οπως ολοι βλεπουμε, η οικονομικη θεωρια που υποστηριζεις εσυ παει παρα πολυ καλα
edit : με την ευκαιρια θα ειχε πλακα να εξηγουσες το πως βλεπεις τον ορισμο της αριστερας - κατι μου λεει οτι θα βαζεις μεσα απο "κομμουνιστικα" κρατη τυπου κορεας μεχρι "σοσιαλιστικα" με κυβερνησεις σαν το πασοκ
Last edited by chriskin on Thu May 10, 2012 8:11 pm, edited 2 times in total.
- nachos
- Gbyte level
Ζήτησα σε κάποιο σημείο την αναγνώρισή σου επί της παρελθοντικής πολιτικής ταυτότητάς μου; Η απάντηση αν θυμάμαι πήγαινε στον chriskinWoLfeN Ilic wrote:Τον πρωτο στοχο ενος κομματος που ειναι να κανει τους ψηφοφορους να νιωθουν ισοτιμα μελη του κομματος, το εχει καταφερει παντωςrose wrote: Εχουμε φρικάρει με συριζαιους, χρυσαυγίτες, παλαιοκομματικους και ολους τους απιθανους. Επιτέλους λιγη λογική πρεπει να μπει στην βουλή.
κατα τα αλλα δεν καταλαβα που μπηκε συγκριση τσιπρα τζημερου.
Quote of the day:Συμπερασμα: αν καποιος πιστευε κατι στην εφηβεια του και πλεον δεν το πιστευει, σημαινει αυτοματως πως γνωριζει πως λειτουργει ενας τετοιος πολιτικος χωρος. Ειδικα το να λες οτι ειμαι αριστερος, ειναι στην ελλαδα σα να λες ειμαι ανθρωπος, προσωπικα δεν μου λεει τιποτα απολυτως για την πολιτικη σου ταυτοτητα, απλα δινει μια ενδειξη για το τι κομματα δεν ψηφιζεις (που ειναι λιγοτερα απο αυτα που πιθανον να ψηφιζεις με αυτη την ιδιοτητα)nachos wrote: 2) Αριστερός υπήρξα από τα 16 μου εως τα 20, μετά μεγάλωσα, ωρίμασα και άρχισα να καταλαβαίνω πως λειτουργεί ο κόσμος. Άρα είμαι σε θέση να γνωρίζω αρκετά καλύτερα από εσένα τι είναι, τι πρεσβεύει και πως λειτουργεί ο αριστερός χώρος.
Φυσικά, υπάρχουν διάφορες προσεγγίσεις στο πως περιορίζεις την ατομική ελευθερία.chriskin wrote:edit : με την ευκαιρια θα ειχε πλακα να εξηγουσες το πως βλεπεις τον ορισμο της αριστερας - κατι μου λεει οτι θα βαζεις μεσα απο "κομμουνιστικα" κρατη τυπου κορεας μεχρι "σοσιαλιστικα" με κυβερνησεις σαν το πασοκ
- Gewitter
- Venus Former Team Member
- Academic status: PhD
Όχι επιθετικά ποστ σας παρακαλώ.Ας πέσουν λίγο οι τόνοι.
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Καθεστωτικό ΜΜΕ (alpha) δημοσιοποίησε δημοσκόπηση που δείχνει για την ώρα αντίθετα ρεύματα (http://www.palo.gr/cluster/articles/pol ... id=4806254). Συρρίκνωση τζήμερου και αλματώδη αύξηση σύριζα. Φυσικά οι δημοσκοπήσεις τους πάντα πρέπει να τις κοιτάμε με αμφισβήτηση.nachos wrote: 3) Αν παμε σε εκλογές και συνεχίσει το ρεύμα να κυλάει όπως φαίνεται αυτή τη στιγμη, η "δημιουργία ξανά", παίζει και να φάει αρκετούς ψήφους από το σύριζα ώστε να γίνει ένα κόμμα με ωραίο όνομα εντός βουλής. Αν αυτό λοιπόν ήταν το μόνο σου κόλλημα, feel free να εγκαταλείψεις τον Alexis, και να το ρίξεις Τζήμερο.
"With soap, baptism is a good thing"
-
- Gbyte level
Το λάθος του συγκεκριμένου κόμματος είναι το ότι θα συνεργαστεί με τη Ντόρα, που εκπροσωπεί τον ορισμό του ελιτισμού, του κρατισμού, της οικογενειοκρατίας, του παλαιοκομματισμού, του κρατικοδίαιτου καπιταλισμού, του ιδιωτικού τομέα που διαπλέκεται με το κομματικό κράτος και του υπόλοιπου ιδιωτικού τομέα που απλώς δεν έχει καμία τύχη επειδή δεν έχει τις διασυνδέσεις. Τόσο η Ντόρα όσο και οι οικογένειες πίσω απ'το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ εκπροσωπούν το μίγμα των χειρότερων στοιχείων του κρατισμού με τα χειρότερα στοιχεία ελεύθερης αγοράς που δεν υπόκειται σε κανέναν ορθολογικό έλεγχο. Όσο κι αν δεν είμαι κοντά στη φιλοσοφία του νεοφιλελευθερισμού (libertarianism) με την οποία κατεβαίνει η Δημιουργία Ξανά, ο Μάνος κλπ., πιστεύω ότι αδικούν τον εαυτό τους και την πολιτική τους θεώρηση αν κατέβουν με τη Ντόρα.
- nachos
- Gbyte level
Καλά μη φανταστείς ότι το παίζω δημοσκόπος, περισσότερο για πικάρισμα στον chriskin το είπα
Πέρα από την πλάκα, μπορώ να μιλήσω μόνο με βάση τις εντυπώσεις που αποκομίζω από κόσμο με τον οποίο μιλάω, ο οποίος όπως και εγώ φαίνεται να κοιτάζει με πολλή συμπάθεια αυτή την κίνηση. Δεν αποκλείεται βέβαια να συσπειρωθεί κόσμος πάνω στο Σύριζα για να επιταγχύνει την πτώση του δικομματισμού. Επίσης υπάρχει και πολύς κόσμος όντως που σκεφτεται με τη λογική που παρέθεσε ο chriskin νωρίτερα, δηλαδή το "να ψηφίσω κάτι που να είμαι σίγουρος πως θα μπει στη βουλή, για να μη χαθεί η ψήφος". Και αυτό είναι μια συνιστώσα που μπορεί όντως να δώσει στον Alexis κατιτίς παραπάνω
@michalis
Σε συνέντευξή του ο Τζήμερος διέψευεσε συνεργασία με Μπακογιάννη. Κι εγώ αλλά και ο περισσότερος κοσμός δε τη γουστάρει καθόλου και νομίζω ότι αυτό το vibe το έχουν υπόψιν τους.
edit:
Κοιτάζω ξανά αυτό που έγραψα παραπάνω:

Πέρα από την πλάκα, μπορώ να μιλήσω μόνο με βάση τις εντυπώσεις που αποκομίζω από κόσμο με τον οποίο μιλάω, ο οποίος όπως και εγώ φαίνεται να κοιτάζει με πολλή συμπάθεια αυτή την κίνηση. Δεν αποκλείεται βέβαια να συσπειρωθεί κόσμος πάνω στο Σύριζα για να επιταγχύνει την πτώση του δικομματισμού. Επίσης υπάρχει και πολύς κόσμος όντως που σκεφτεται με τη λογική που παρέθεσε ο chriskin νωρίτερα, δηλαδή το "να ψηφίσω κάτι που να είμαι σίγουρος πως θα μπει στη βουλή, για να μη χαθεί η ψήφος". Και αυτό είναι μια συνιστώσα που μπορεί όντως να δώσει στον Alexis κατιτίς παραπάνω
@michalis
Σε συνέντευξή του ο Τζήμερος διέψευεσε συνεργασία με Μπακογιάννη. Κι εγώ αλλά και ο περισσότερος κοσμός δε τη γουστάρει καθόλου και νομίζω ότι αυτό το vibe το έχουν υπόψιν τους.
edit:
Κοιτάζω ξανά αυτό που έγραψα παραπάνω:
Ζούμε ιστορικές στιγμέςΔεν αποκλείεται βέβαια να συσπειρωθεί κόσμος πάνω στο Σύριζα για να επιταγχύνει την πτώση του δικομματισμού.

Προσοχή ακολουθεί ξύλινη γλώσσα! Διαβάστε με δική σας ευθύνη.
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- nachos
- Gbyte level
Αν ο rose πάθει έμφραγμα, είσαι ένοχος για ανθρωποκτωνία εξ' αμελείας να ξέρεις. Στο προκείμενο, άσε τα όνειρα για ρήξη του συστήματος και κοίτα να το δαμάσεις όπως έχουν κάνει κι άλλοι πριν από σένα. Τέλος, έστω ότι αφήνουμε ΕΣΣΔ και Βόρεια Κορέα, το case study Κούβα τι σου λέει;
εμενα μου λεει , παντως, οτι μια χωρα που δεχεται επιθεσεις απο παντου καταφερε να κρατησει την αξιοπρεπεια της σχετικα ψηλα.
κατι που αλλες χωρες, με πιο εμμεσο αποκλεισμο - η και χωρις αυτον, που ηταν σε παρομοια οικονομικη κατασταση δεν το καταφερνουν ουτε για πλακα
*για το παραπανω μηνυμα σου : εσυ με ειρωνευοσουν οταν χρησιμοποιουσα προσωπικες εμπειριες σε επιχειρηματα.
κατι που αλλες χωρες, με πιο εμμεσο αποκλεισμο - η και χωρις αυτον, που ηταν σε παρομοια οικονομικη κατασταση δεν το καταφερνουν ουτε για πλακα
*για το παραπανω μηνυμα σου : εσυ με ειρωνευοσουν οταν χρησιμοποιουσα προσωπικες εμπειριες σε επιχειρηματα.
- necrofear_13
- Wow! Terabyte level
Χωρίς να συμφωνώ ή να μη συμφωνώ με ότι λένε rose και nachos σε τι ακριβώς κρατήσαμε την αξιοπρέπειά μας σε κάποιο επίπεδο? Απλά κατά τη γνώμη μου έχει συμβεί το ακριβώς αντίθετο(τουλάχιστον για το όπως ορίζω εγώ την αξιοπρέπεια).chriskin wrote:εμενα μου λεει , παντως, οτι μια χωρα που δεχεται επιθεσεις απο παντου καταφερε να κρατησει την αξιοπρεπεια της σχετικα ψηλα.
κατι που αλλες χωρες, με πιο εμμεσο αποκλεισμο η και χωρις αυτον, που ηταν σε παρομοια οικονομικη κατασταση δεν το καταφερνουν ουτε για πλακα
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
- nachos
- Gbyte level
Όχι ακριβώςchriskin wrote:εμενα μου λεει , παντως, οτι μια χωρα που δεχεται επιθεσεις απο παντου καταφερε να κρατησει την αξιοπρεπεια της σχετικα ψηλα.
κατι που αλλες χωρες, με πιο εμμεσο αποκλεισμο η και χωρις αυτον, που ηταν σε παρομοια οικονομικη κατασταση δεν το καταφερνουν ουτε για πλακα
http://en.wikipedia.org/wiki/Prostitution_in_Cuba
Αν και αυτό είναι μονάχα η κορυφή του παγόβουνου. Ποιότητα ζωής, ελευθερία λόγου μηδέν.