Η Ελλάδα αντιστέκεται

Αναδημοσιεύσεις άρθρων και κειμένων που βρήκατε κάπου αλλού και θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας .
Locked
Gewitter
Venus Former Team Member
Academic status: PhD
Re: Η Ελλάδα αντιστέκεται

Post by Gewitter » Fri Jun 08, 2012 10:25 pm

PASCAL wrote:rose γουστάρεις Κασιδιάρη βλέπω. Ποστάρεις και βιντεάκια με τις βλακείες και το μίσος που αραδιάζει, μπράβο!
Και η Gewitter βλέπω ακολουθεί, πιο πολύ πιστεύει τις "ερωτήσεις" του Κασιδιάρη παρά της απαντήσεις της Κοντούλη. Καλά πάμε.

Δεν νομίζω ότι υποστήριξα κανέναν PASCAL..απλά σχολίαζα αυτό που είδα,ούτε αυτό δεν επιτρέπεται?Πρέπει να τρώμε λογοκρισία για όλα και από τους με και από τους δε..?για μένα όλοι τα ίδια σκ***α είναι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο...
Και η αλήθεια είναι αυτή...κάνει ο ένας μια ερώτηση η άλλη το πάει αλλού και μετά το πάει και αυτός αλλού και εν τέλη αντί να λύσουν κάτι τσακώνονται για τις ιδεολογίες τους...οπότε πως κατάλαβες ότι "γουστάρω"?και τι ακριβώς απάντησε η Κυρία?πες μου γιατί τότε μάλλον δεν το κατάλαβα.
Αν νομίζεις ότι με αυτά τα σχόλια σε έθιξα κάπου μπορούμε να το συζητήσουμε..ξέρεις πολύ καλά πόσο συζητήσιμο άτομο είμαι και από εδώ και από κοντά.

---------------------
Επίσης όταν μιλάνε ταυτόχρονα όλοι και φωνάζουν επίσης δεν καταλαβαίνω τι λένε...

Clouseau wrote: Μπα δε νομίζω ότι είναι τόσο αυτό (που και αυτό παίζει). Απλά πρώτα είναι οπαδοί των ιδεολογιών τους και καραδέσμιοι αυτών και μετά υπηρέτες της χώρας. Τρομάρα τους.
++ και αυτό... απλά δεν ξέρω πόσο στην άκρη πρέπει να φτάσουμε για να γίνει κάτι...
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
[i][b][color=#004080]No,no...Listen...He said that if they dug his father's body up, it would be gone. They planted a seed over his grave. The seed became a tree. Moses said his father became a part of that tree. He grew into the wood, into the bloom. And when a sparrow ate the tree's fruit, his father flew with the birds. He said... death was his father's road to awe!.[/color][/i][/b]
rose
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: 4th year

Post by rose » Fri Jun 08, 2012 10:26 pm

Για το Ευρω που λεει η κυρία των οικολογων ισχυει αυτό, μάθαν πως γ****μαστε, πλάκωσαν και οι γύφτοι .

Οσο για τον κασιδιαρη, ισχύει οτι τελικά ο Ελληνικος λαός ειναι σοφός! Σωστά πεφτουν τα σκ@τά(ακα φαπες)! Ισως να θελαμε καποιον αλλον στην θεση του κασιδιάρη αλλα ελα που δεν υπάρχει! Αξιο τελικά το 7%.
Last edited by MpoMp on Sat Jun 09, 2012 1:51 pm, edited 1 time in total.
Reason: Swearing
που θα πάει θα το δουμε...
nachos
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by nachos » Fri Jun 08, 2012 10:36 pm

Gewitter wrote:
PASCAL wrote:rose γουστάρεις Κασιδιάρη βλέπω. Ποστάρεις και βιντεάκια με τις βλακείες και το μίσος που αραδιάζει, μπράβο!
Και η Gewitter βλέπω ακολουθεί, πιο πολύ πιστεύει τις "ερωτήσεις" του Κασιδιάρη παρά της απαντήσεις της Κοντούλη. Καλά πάμε.

Δεν νομίζω ότι υποστήριξα κανέναν PASCAL..απλά σχολίαζα αυτό που είδα,ούτε αυτό δεν επιτρέπεται?Πρέπει να τρώμε λογοκρισία για όλα και από τους με και από τους δε..?για μένα όλοι τα ίδια σκ***α είναι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο...
Και η αλήθεια είναι αυτή...κάνει ο ένας μια ερώτηση η άλλη το πάει αλλού και μετά το πάει και αυτός αλλού και εν τέλη αντί να λύσουν κάτι τσακώνονται για τις ιδεολογίες τους...οπότε πως κατάλαβες ότι "γουστάρω"?και τι ακριβώς απάντησε η Κυρία?πες μου γιατί τότε μάλλον δεν το κατάλαβα.
Αν νομίζεις ότι με αυτά τα σχόλια σε έθιξα κάπου μπορούμε να το συζητήσουμε..ξέρεις πολύ καλά πόσο συζητήσιμο άτομο είμαι και από εδώ και από κοντά.
Έλα Gewitter άστα κόλπα σου, οι μάσκες έπεσαν, όλοι πλέον καταλάβαμε πως ετοιμάζεις στρατιωτικό πραξικόπημα με τη αστρική σου ναυαρχίδα. Είναι τυχαία άραγε η μάσκα που φοράς; Κασιδιάρης και Darth Vader σε μια ανίερη συμμαχία με σκοπό την διαγαλαξιακή χούντα.

ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ
Nothing is impossible for the man who doesn't have to do it himself
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by PASCAL » Fri Jun 08, 2012 10:41 pm

Gewitter wrote:

Και η αλήθεια είναι αυτή...κάνει ο ένας μια ερώτηση η άλλη το πάει αλλού και μετά το πάει και αυτός αλλού και εν τέλη αντί να λύσουν κάτι τσακώνονται για τις ιδεολογίες τους...οπότε πως κατάλαβες ότι "γουστάρω"?
Ο φασίστας λέει βλακείες και ψέματα. Πρώτον τα κόμματα και ειδικά τα αριστερά όπως οι Οικολόγοι δεν είναι φιλανθρωπικές οργανώσεις για να μοιράζουν λεφτά. Ο στόχος τους είναι αυτό να το κάνει το κράτος μέσα από δομές πρόνοιας και δίκαιης κατανομής πλούτου. Επομένως οι ερωτήσεις του φασίστα στερούνται νοήματος και κακώς απαντάει η Κοντούλη. Δεύτερον ο φασίστας ειρωνεύεται το μικρό ποσοστό των οικολόγων και υπονοεί ότι η συμμορία του του πήρε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό(που πήρε). Και ορθώς απαντάει η Κοντούλη ότι και τον Χίτλερ τον ψήφισαν πολλοί. Απαντάει με ένα ιστορικό παράδειγμα για εξηγήσει την άνοδο του Ναζισμού. Άρα ο φασίστας κακώς ειρωνεύεται. Μάλιστα μετά από αυτό που έκανε χτες μάλλον η δικιά του συμμορία θα πρέπει να αρχίσει να ψάχνει ψήφους.

Το πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι οικονομικό-τεχνικό για να πάνε σε ένα καφενείο να λύσουν τα "ιδεολογικά" τους. Είναι πρωτίστως ιδεολογικό-πολιτικό απ' όπου προκύπτει και το οικονομικό-τεχνικό πρόβλημα. Για τους Ναζί εν προκειμένω η ρίζα του προβλήματος είναι οι μετανάστες και η λύση που προτείνουν είναι οι μαχαιρίες και το ξύλο. Αντιθέτως για τους Οικολόγους η ρίζα του προβλήματος είναι ο καπιταλισμός που κανιβαλίζει το περιβάλλον και η λύση που προτείνουν είναι ένας οικολογικός σοσιαλισμός.

Δεν με έθιξες. Με ενοχλεί η προβολή του κάθε ναζί και το τσουβάλιασμα του, η ισότιμη μεταχείριση με άτομα σοβαρά όπως η κ. Κοντούλη(της οποίας το κόμμα δεν με καλύπτει αλλά θεωρώ ότι δεν έχει θέση δίπλα στο φασίστα).
Gewitter
Venus Former Team Member

Post by Gewitter » Fri Jun 08, 2012 10:55 pm

Είσαι πολύ καλά εκπαιδευμένος για να καταλαβαίνεις τι λένε...Εγώ ακούω μόνο τη μία φωνή πάνω στην άλλη από τα 30 δεύτερα του βίντεο και μετά..
Πάντως όσον αφορά τα χρήματα...ναι ok δεν είναι φιλανθρωπικές οργανώσεις αλλά όταν ένας πολίτης που δεν ανήκει κάπου κομματικά βλέπει τον ισολογισμό του κάθε κόμματος και στη προκειμένη των οικολόγων και βλέπει έσοδα/έξοδα 2010 κοντά 2.000.000,ενώ υπάρχουν πολίτες που πεινάνε, κάπου τρελαίνεται...και για να έχουν αυτοί 2.000.000 είναι αυτονόητο τι έχουν και τα άλλα και ειδικά τα πιο μεγάλα κόμματα...Δηλαδή 2.000.000 τέτοια περίοδο είναι πολλά..αντικειμενικά είναι πολλά..
[i][b][color=#004080]No,no...Listen...He said that if they dug his father's body up, it would be gone. They planted a seed over his grave. The seed became a tree. Moses said his father became a part of that tree. He grew into the wood, into the bloom. And when a sparrow ate the tree's fruit, his father flew with the birds. He said... death was his father's road to awe!.[/color][/i][/b]
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by PASCAL » Fri Jun 08, 2012 11:16 pm

Gewitter wrote:Είσαι πολύ καλά εκπαιδευμένος για να καταλαβαίνεις τι λένε...Εγώ ακούω μόνο τη μία φωνή πάνω στην άλλη από τα 30 δεύτερα του βίντεο και μετά..
Πάντως όσον αφορά τα χρήματα...ναι ok δεν είναι φιλανθρωπικές οργανώσεις αλλά όταν ένας πολίτης που δεν ανήκει κάπου κομματικά βλέπει τον ισολογισμό του κάθε κόμματος και στη προκειμένη των οικολόγων και βλέπει έσοδα/έξοδα 2010 κοντά 2.000.000,ενώ υπάρχουν πολίτες που πεινάνε, κάπου τρελαίνεται...και για να έχουν αυτοί 2.000.000 είναι αυτονόητο τι έχουν και τα άλλα και ειδικά τα πιο μεγάλα κόμματα...Δηλαδή 2.000.000 τέτοια περίοδο είναι πολλά..αντικειμενικά είναι πολλά..
Ναι η αλήθεια είναι ότι το αποκτάς αυτό το χάρισμα όσο μελετάς το φαινόμενο φασιστας.

Οκ. Αν ο πολίτης που πεινάει δεν ψηφίσει αριστερό κόμμα, δεν συμμετέχει στις διαδηλώσεις, δεν διεκδικήσει το μισθό/φαϊ του, δεν του φταίνε οι Οικολόγοι που δεν έκαναν τα λεφτά συσσίτια. Οι Οικολόγοι όπως και καθε αριστερό κόμμα επιδιώκουν αξιοπρέπεια(δουλειά), όχι εξάρτηση(συσίτια). Επιδιώκουν αυτό που λέει η παροιμία "δώσε σε έναν άνθρωπο ένα ψάρι και θα φάει μια μέρα, μάθε τον να ψαρεύει και θα τρώει για πάντα". Οι ψηφοφόροι και ειδικά οι πεινασμένοι πρέπει να αποφασίσουν αν θέλουν "φιλάνθρωπία"/"ελεημοσύνη" ή ανατροπή του σύστηματος που τους κάνει να πεινάνε.
barbarosa
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: N>4

Post by barbarosa » Sat Jun 09, 2012 1:34 am

@Gewitter (κάνε τον κόπο να το διαβάσεις κι ας είναι μεγάλο :smt016 )

Τι είναι τα δύο εκατομύρια? πολλά? Μια μικρομεσαία επιχείρηση των 10 υπαλλήλων τα έχει χαλαρά τζίρο ετησίως. Για επίπεδο κράτους τα δύο εκατομύρια είναι ψίχουλα. 2 εκατομύρια είναι 20 καινούρια διαμερίσματα. Είναι το 1/3 των χρημάτων που κοστίζει ένα άρμα μάχης και το 1/50 του κόστους για ένα πολεμικό αεροσκάφος. Είναι το 1/9000 από τα λεφτά που δώθηκαν στις τράπεζες πριν μια βδομάδα στην πλάτη του δημοσίου (αν αναφερθούμε στα λεφτά που έχει χώσει το δημόσιο τα τελευταία 5 χρόνια το κλάσμα τείνει στο 0) και το 1/5000 περίπου αυτών που δίνονται επιδότηση στους εφοπλιστές.
Καταρχήν όπως βλέπεις το ποσό είναι ασήμαντο μπροστά στα προβλήματα της Ελλάδας. Το γεγονός ότι παραχωρούνται αυτά τα ποσά στα κόμματα που καταφέρνουν να μπουν στην βουλή δεν έχει κάποιο αντίκτυπο στην οικονομία της χώρας.

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται ο λαϊκισμός διάφοροι "σωτήρες" της Ελλάδος όπως οι χρυσαυγίτες να αρνούνται αυτά τα λεφτά ή να τα δίνουν σε φιλανθρωπία όπως ο Καρατζαφέρης σε προηγούμενες εκλογές και μετά να το προβάλουν προς τα έξω όσο περισσότερο μπορούν. Ταυτόχρονα κατηγορούν τους υπολοίπους που τα "τσεπώνουν τα λεφτά του δημοσίου" όπως λένε. Στην ουσία όμως τα χρησιμοποιούν για τον ίδιο ακριβώς λόγο όπως και τα υπόλοιπα κόμματα. Διαφήμιση. Απλά κάποιοι το κάνουν με αφίσες και κάποιοι με φιλανθρωπίες. Λες και θα μπορέσει με μερικά συσίτια να αλλάξει η κατάσταση. Ειλικρινά αυτές οι κινήσεις μου θυμίζουν τις φιλανθρωπίες της Βαρδινογιάννη που αφού η οικογένειά της έχει ρημάξει την Ελλάδα, μου χτίζουν κι ένα νοσοκομείο για παιδάκια με προβλήματα και βγαίνουν και φιλάνθρωποι. Άντε και θα ταίσουν 100 ανθρώπους σήμερα. Άντε άλλους 100 αύριο. Με τους υπόλοιπους 100000 τι θα γίνει? Όταν μετά από ένα μήνα σταματήσει η φιλανθρωπία τι θα γίνει ακόμα και μ' αυτούς? Το πρόβλημα είναι της πολιτικής που ακολουθείται. Αυτό πρέπει να αλλάξει και για αυτό πρέπει πρωτίστως να παλεύουμε όλοι για να πάει μπροστά η κοινωνία. Το να ταίσεις και κάποιον που πεινάει στο μεταξύ δεν είναι κακό, αλλά ο στόχος είναι να εξαλείψεις την πείνα! (Πολλές φορές όμως αυτοί που οργανώνουν συσίτια για N άτομα, έχουν πάρει το φαί έμεσα ή άμεσα από N^Ν άτομα)

Και μια παρένθεση σχετικά με τις κομματικές επιδοτήσεις.
Περισσότερο πολεμική γίνεται κατά της αριστεράς. Αν η αριστερά απαρνηθεί τις επιδοτήσεις που της δίνει νόμιμα το κράτος, στην ουσία θα πρέπει από πιο δυσχερή θέση να αντιπαλέψει την προπαγάνδα του ισχυρού νεοφιλελεύθερου μπλοκ υπέρ του καπιταλισμού που φυσικά θα συνεχίσει να λαμβάνει κανονικά της επιδοτήσεις του. Νησίδες δικαιοσύνης δεν μπορούν να υπάρξουν σε τέτοια θέματα.
Επίσης, και αναφέρομαι πάλι σε εσένα Gewitter έχω την εντύπωση πως έχεις μια τάση να εξισώνεις όλα τα πολιτικά κόμματα με την πρώτη ευκαιρία. Παρατηρώ αυτό το κλίμα γενικά στην κοινωνία. Επειδή μεγάλο μερίδιο του πληθυσμού απογοητεύτηκε από τις πολιτικές των δύο κομμάτων που κυβέρνησαν, του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, αυτόματα ονόμασε ψεύτες και κλέφτες και τα υπόλοιπα κόμματα. Δεν είναι έτσι διότι υπήρχαν πάντα κάποιοι επίσης πολιτικοί οι οποίοι προειδοποιούσαν για τις συνέπειες του λάθος δρόμου που ακολουθούσαμε σαν χώρα, πολιτικοί οι οποίοι προσπάθησαν να αντιστρέψουν την κατάσταση αλλά προφανώς ο συσχετισμός δυνάμεων δεν έδινε περιθώρια να τα καταφέρουν. Ακόμα κι αν δεν πιστεύεις ότι εξυπηρέτησαν κάποιον χρήσιμο σκοπό, το σίγουρο είναι ότι δεν μπορείς να τσουβαλιάζεις κόμματα που δεν κυβέρνησαν με το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ σε λογικές "τόσα χρόνια ήταν κι αυτοί στη βουλή","είναι όλοι κλέφτες μαζί τα φάγανε", "όλοι οι πολιτικοί στο γουδί"κτλ κτλ. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν κόμματα όπως το ΚΚΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ οι Οικολόγοι Πράσινοι και διάφορα άλλα κόμματα. Να για παράδειγμα παρόλο που εγώ έχω δηλώσει τις προτιμήσεις και αυτές δεν είναι οι Οικολόγοι, δεν μπορώ να πω ότι η Κοντούλη είναι βολεμένη που τα τρώει γιατί στο 90% τουλάχιστον των περιπτώσεων(μην πως όλες γιατί δεν ξέρω αναλυτικά για το συγκεκριμένο κόμμα) ήταν αντίθετη και κατέθετε διαφορετική πρόταση από τους ΠΑΣΟΚ/ΝΔ.

Στο περιστατικό με τον Κασιδιάρη τώρα. Έχω την εντύπωση πως γενικά επειδή η Κανέλλη λέει αλήθειες που πονάνε έχει αποκτήσει και πολλούς αντιπάλους. Ως εκτούτου δεν μας πείραξε και πολύ που έφαγε τα χαστούκια...
Στο συγκεκριμένο περιστατικό το τι έγινε είναι προφανές. Ακολουθεί spoiler για συρρίκνωση του σεντονιού.
Την εκπομπή έτυχε και την είδα live Αρχικά ο Κασιδιάρης προκαλεί την Κανέλλη λέγοντάς της πως έβαλε τα ΚΝΑΤ να περιφρουρούν τη βουλή μαζί με πακιστανούς και πως η Παπαρήγα συνεργάζεται με την αστυνομία. [b][u](Παρεπιπτόντως και άσχετο με την ιστορία, για θυμηθείτε εδώ πέρα πια ιδεολογική γκρούπα έλεγε τα ίδια με τους χρυσαυγίτες σχετικά με "περιφρούρηση του ΠΑΜΕ στη βουλή")[/u][/b] Ανεβαίνουν λίγο οι τόνοι και στη συνέχεια η Κανέλλη τον λέει απαξιωτικά φασισταριό. Ο Κασιδιάρης απαντάει λέγοντάς την παλιοκομούνι. Υπάρχει μια γενική λογομαχία και η Δούρου τον ρωτάει αν πήρε αναβολή. Τα παίρνει αυτός. Ως εδώ καλά. Αν απλώς φώναζε λίγο και αργότερα το θέμα έληγε και δεν θα υπήρχε ιδιαίτερο πρόβλημα παρόλο που ακούστηκαν ακραίοι ισχυρισμοί. Πολιτική είναι εδώ με φίλους μας συζητάμε και τα παίρνουμε καμιά φορά. Σηκώνεται όμως μετά από λίγο και πετάει με μίσος το νερό στη Δούρου. (το μίσος φαίνεται στο πρόσωπό του στο slow motion :smt025 ) Ο Παπαδάκης σηκώνεται μπας και τον ηρεμίσει, και η Κανέλλη αηδιασμένη από την πράξη βίας του Κασιδιάρη τον σκουντάει με μια εφημερίδα λέγοντας του φύγε από δω ρε. [b]Συγγνώμη τώρα με αυτό που είχε μόλις γίνει θεωρείται ακραίο?[/b] Η απάντηση του Κασιδιάρη είναι φαπίδια ιδιαίτερης βιαιότητας. Τα ωραία συνεχίστηκαν και αφότου έκλεισαν οι κάμερες με τον Κασιδιάρη να απειλεί και να χτυπάει εργαζομένους του σταθμού όπως κάμεραμαν και κορίτσια μακιγιέζ. Αφού πήρε τον αρχηγό να του πει ότι θέλει 100 άτομα γιατί έχει πρόβλημα, έσπασε μια πόρτα και το σκασε τρέχοντας στα χωράφια. Ο ίδιος άνθρωπος την ίδια μέρα δικαζόταν για συνέργεια σε ληστεία και ξυλοδαρμό και για παράνομη οπλοκατοχή. Δεν καταδικάστηκε ακόμα για κάτι από αυτά και δεν ξέρουμε το αποτέλεσμα της δίκης, αλλά το γεγονός ότι δικάζεται μειώνει κάπως την αξιοπιστία του. On camera διαπράτει άλλα δύο assaults. Αυτό θεωρείται "πολιτικοί που η χώρα καίγεται και δεν μπορούν να τα βρουν?" Να τα βρουν με ποιον, με τον Κασιδιάρη? Με το κόμμα που ο αρχηγός του την προηγούμενη μέρα, σε ανοιχτή συγκέντρωση στην Πάτρα είχε πει πως το καθεστώς Παπαδόπουλου ήταν το καλύτερο που έχει γνωρίσει η χώρα? Εδώ δεν είναι αμοιβαίες οι ευθύνες, η ευθύνη βαρύνει μόνο την πλευρά της χρυσής αυγής
michalis
Gbyte level
Gbyte level

Post by michalis » Sat Jun 09, 2012 1:50 am

Clouseau wrote:
μάλλον μας δουλεύουν ομαδικώς..
Μπα δε νομίζω ότι είναι τόσο αυτό (που και αυτό παίζει). Απλά πρώτα είναι οπαδοί των ιδεολογιών τους και καραδέσμιοι αυτών και μετά υπηρέτες της χώρας. Τρομάρα τους.
Δεν ξέρω πόσο εύκολα μπορείς να το λες αυτό για κάποιον που πολιτεύεται. Γι'αυτούς η προβολή της ιδεολογίας τους ταυτίζεται με τις προτάσεις που πιστεύουν ότι ωφελούν τη χώρα. Η ιδεολογία και η πολιτική δεν είναι κάτι που διαχωρίζονται. Στο παραπάνω δεν περιλαμβάνονται οι τυχοδιώκτες πολιτικοί που μπήκαν για να τ'αρπάξουν ή για να βοηθήσουν άλλους να το κάνουν και η ρητορική τους πάντα περιορίζεται στο ρόλο του παπαγάλου. Εκείνοι που μπορούν μέσα σε ένα μήνα να αλλάξουν κόμματα, πολιτικές θέσεις και απόψεις χωρίς να το αιτιολογήσουν.
Το λάθος που βλέπω ότι κάνουν πολλοί είναι ότι κάθονται και συζητάνε πραγματικά επί των απόψεων και των επιχειρημάτων της ΧΑ σε διάφορες συζητήσεις. Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι έχουν μία και πολύ συγκεκριμένη στόχευση όντας στην πολιτική, δεν είναι για να συζητήσουν και αρκετοί το ξέραμε και πριν εκλεγούν και γίνουν της μόδας. Καμία νομιμοποιήση στην πολιτική τους ύπαρξη με το να συζητάμε πράγματα που λένε, που ρωτάνε ή που απαντάνε. Το ότι κάθονται και συζητάνε είναι πρόφαση για πολλά πράγματα και είναι λάθος να λαμβάνεται υπ'όψιν.
By the way ελπίζω τα περί Κασιδιάρη να είναι καθαρό τρολάρισμα γιατί το τελευταίο που περιμένω ν'ακούσω είναι φιλελεύθεροι να δίνουν το οκ σε φασιστικές πρακτικές.

@barbarosa
++Για ό,τι λες για το φασίστα και τις επιδοτήσεις. Ωστόσο το θέμα αυτό πρέπει να το συζητήσουμε περισσότερο. Δε νοείται στην περίσταση αυτή να πηγαίνουμε έτσι απλά σε εκλογές, σταματώντας την παραγωγή της χώρας για ένα τετραήμερο και να ξαναδίνουμε εκατομμύρια στα κόμματα για την προβολή τους λες κι έχει αλλάξει κάτι από ένα μήνα πριν που ξαναπήραν τα λεφτά. Το πως χρηματοδοτούνται τα κόμματα πρέπει ν'αλλάξει. Τέρμα οι επιδοτήσεις και τα δάνεια απ'τις καταθέσεις του κόσμου. Όποιος θέλει να ιδρύει και να έχει κόμμα ας βρίσκει και το funding που χρειάζεται για να επιβιώνει, από μέλη, από δικές του εταιρείες ή από σπόνσορες. Ο μόνος τρόπος να γίνει αυτό με διαφάνεια είναι να καταρτίζονται δημόσια όλες οι δωρεές. Να ξέρω ότι η Χαλυβουργική χρηματοδοτεί τη Νέα Δημοκρατία και ότι το ΚΚΕ λαμβάνει έσοδα από την Τυποεκδοτική που λειτουργεί ως ιδιωτική επιχείρηση. Δεν δέχομαι ότι εγώ πρέπει να πληρώνω τη λόξα του κάθε πολιτευτή και του κάθε κόμματος να υπάρχει στο πολιτικό στερέωμα με έξοδα του κράτους. Ούτε φυσικά τις απαράδεκτες βουλευτικές αποζημιώσεις. Η αποζημίωση έχει το νόημα να αποζημιώνει το βουλευτή που εργάζεται λιγότερο για να ανταπεξέρχεται στα πολιτικά του καθήκοντα, όχι το νόημα να κάνει 300 άτομα ή τα κόμματά τους ή τις φιλανθρωπίες τους κατά μερικές χιλιάδες ευρώ πλουσιότερους. Σε τέτοιες εποχές όλα αυτά αξιολογούνται όχι λόγω πραγματικού κόστους αλλά λόγω σημασίας στον τρόπο που σκέφτεται το πολιτικό σύστημα.

PS: Τα συσσίτια της ΧΑ "μόνο για Έλληνες" είναι για κλάματα. Είμαι 100% σίγουρος ότι η αποζημίωση του Μαίου που θα εισπράξουν σε ένα μεγάλο βαθμό θα πάει σε κουκούλες, μαύρα μπλουζάκια, αναβολικά, προπονήσεις body building και ό,τι άλλο κρίνεται απαραίτητο για τον "ιερό" σκοπό της οργάνωσης.
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Sat Jun 09, 2012 9:24 am

Οι οικολόγοι είναι το πλέον γελοίο κόμμα που διεκδικεί είσοδο στην Ελληνική Βουλή , ένα πολιτικό κατακάθι , και είμαι πραγματικά ικανοποιημένος που τέτοιοι πουλημένοι άνθρωποι μείναν εκτός Βουλής.
michalis wrote: Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι έχουν μία και πολύ συγκεκριμένη στόχευση όντας στην πολιτική, δεν είναι για να συζητήσουν και αρκετοί το ξέραμε και πριν εκλεγούν και γίνουν της μόδας. Καμία νομιμοποιήση στην πολιτική τους ύπαρξη με το να συζητάμε πράγματα που λένε, που ρωτάνε ή που απαντάνε. Το ότι κάθονται και συζητάνε είναι πρόφαση για πολλά πράγματα και είναι λάθος να λαμβάνεται υπ'όψιν.
Δημοκρατικότατη άποψη.Δεν μπορείς να κόψεις τον διάλογο από κανένα , αυτό είναι το στοιχειώδες θεμέλιο της δημοκρατίας.Αν είσαι τόσο ανώτερος του φασίστα χτύπα τον στα λόγια , δεν είναι δα και δύσκολο να καταρρίψεις οποιαδήποτε ρητορική μίσους.Μπορείς όμως?Προσωπικά έχω απογοητευτεί με κάθε εκπρόσωπο κόμματος που έχει βρεθεί απέναντι του Κασιδιάρη γιατί πολύ απλά αυτό που περιμένεις από ανθρώπους σαν την Κανέλλη π.χ είναι να υπερισχύσουν με επιχειρήματα όχι να παίζουνε σε loop την κασέτα (Φασίστας , φασίστας , φασισμός μπουρου μπουρου ).Αλλά η πολιτική στελεχώνεται από τόσο αδαείς και λαικιστές ανθρώπους που δεν μπορούν ούτε απέναντι ενός τέτοιου ανθρώπου να αρθρώσουν λόγο με δομή και επιχειρήματα.
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
nachos
Gbyte level
Gbyte level

Post by nachos » Sat Jun 09, 2012 10:41 am

ja_the_invincible wrote:Οι οικολόγοι είναι το πλέον γελοίο κόμμα που διεκδικεί είσοδο στην Ελληνική Βουλή , ένα πολιτικό κατακάθι , και είμαι πραγματικά ικανοποιημένος που τέτοιοι πουλημένοι άνθρωποι μείναν εκτός Βουλής.
michalis wrote: Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι έχουν μία και πολύ συγκεκριμένη στόχευση όντας στην πολιτική, δεν είναι για να συζητήσουν και αρκετοί το ξέραμε και πριν εκλεγούν και γίνουν της μόδας. Καμία νομιμοποιήση στην πολιτική τους ύπαρξη με το να συζητάμε πράγματα που λένε, που ρωτάνε ή που απαντάνε. Το ότι κάθονται και συζητάνε είναι πρόφαση για πολλά πράγματα και είναι λάθος να λαμβάνεται υπ'όψιν.
Δημοκρατικότατη άποψη.Δεν μπορείς να κόψεις τον διάλογο από κανένα , αυτό είναι το στοιχειώδες θεμέλιο της δημοκρατίας.Αν είσαι τόσο ανώτερος του φασίστα χτύπα τον στα λόγια , δεν είναι δα και δύσκολο να καταρρίψεις οποιαδήποτε ρητορική μίσους.Μπορείς όμως?Προσωπικά έχω απογοητευτεί με κάθε εκπρόσωπο κόμματος που έχει βρεθεί απέναντι του Κασιδιάρη γιατί πολύ απλά αυτό που περιμένεις από ανθρώπους σαν την Κανέλλη π.χ είναι να υπερισχύσουν με επιχειρήματα όχι να παίζουνε σε loop την κασέτα (Φασίστας , φασίστας , φασισμός μπουρου μπουρου ).Αλλά η πολιτική στελεχώνεται από τόσο αδαείς και λαικιστές ανθρώπους που δεν μπορούν ούτε απέναντι ενός τέτοιου ανθρώπου να αρθρώσουν λόγο με δομή και επιχειρήματα.
Quoted for truth
Gewitter
Venus Former Team Member

Post by Gewitter » Sat Jun 09, 2012 11:04 am

@Barbarosa
Αν δεν κάνω λάθος (διόρθωσέ με αλλιώς) τα χρήματα των κομμάτων είναι κρατικά..δλδ είναι από φόρους και χρήματα δικά μας, άρα δεν κάνουν ακριβώς φιλανθρωπία.Το ποσό είναι προφανώς μικρό συγκριτικά με το πρόβλημα αλλά και πάλι ,φαίνεται άσχημο...και μη ξεχνάς ότι τόσα χρόνια τέτοια ποσά κλέβονταν και φτάσαμε ως εδώ.
Επίσης τους εξισώνω, διότι βλέπω πως με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο κανένας δεν βοηθάει ουσιαστικά.Δεν είναι ότι τους θεωρώ κλέφτες όλους.Όπως προείπες ανήκω κ'εγώ σ'αυτή τη κατηγορία απλών ψηφοφόρων που δεν ακολουθούν κάτι άμεσα και είναι απογοητευμένοι.Προσπαθώ όμως να ακούσω τι λένε όλοι προκειμένου να βγάλω συμπέρασμα για να πάω και εγώ και συνειδητά να ψηφίσω και να λέω στον εαυτό μου ότι έκανα την καλύτερη επιλογή για αυτή τη χώρα.Και αυτό που ακούω είναι μόνο αερολογίες,λαικισμοί και κωλοτούμπες...Μερικοί μένουν σταθεροί(πχ ΚΚΕ) και αυτό είναι παρηγορητικό αλλά μερικοί άλλοι κάνουν τούμπες αλλάζοντας προτάσεις οικονομικών μέτρων λίγο πριν τις εκλογές ,πολλές φορές,και αυτό πραγματικά με τρομάζει(ΣΥΡΙΖΑ).
rose
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: 4th year

Post by rose » Sat Jun 09, 2012 12:49 pm

Η ΔΗΜΑΡ γιατι εφυγε απο τον ΣΥΡΙΖΑ; Μηπως επειδη ειναι εκσυγχρονιστές?
που θα πάει θα το δουμε...
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Sat Jun 09, 2012 2:13 pm

ja++

Δεν ευνοούνται όλα τα κόμματα από τέτοιες επιδοτήσεις πάντως. Οπότε αυτά που δεν ευνοούνται είτε έχουν δυνατό προσωπικο κεφάλαιο τα μέλη τους(?), ή παλεύουν με δωρεές μελών να καταφέρουν να βγάλουν τα έξοδα για να συμμετάσχουν καλά-καλά στις εκλογές, όχι να διαφημιστούν αφού μπουν στη Βουλή. Παράδειγμα, το Κόμμα Πειρατών Ελλάδος παλεύει για να βγάλει και μόνο τα βασικά έξοδα για τη συμμετοχή του στις εκλογές. Δε μένει και τίποτα για διαφήμιση. Όπως και άλλα πολλά μικρά κόμματα, φαντάζομαι.

Επίσης, πέρα από το ότι και 'γω θεωρώ άχρηστο κι ανούσιο το κόμμα των οικολόγων γιατί τους θεωρώ ακατάλληλους και ανίκανους για κυβέρνηση, δε πρόκειται να δώσω κανένα εύσημο σε ανθρώπους που θέλουν να είναι βουλευτές ενώ δε μπορούν να συζητήσουν χωρίς να φωνάζει ο ένας πάνω από τη φωνή του άλλου, σε μια δημόσια συζήτηση που αφορά τη χώρα μας και το μέλλον μας.

Όσο για τον Κασιδιάρη, καταφέρνει να κερδίσει οπαδούς προσπαθώντας να δείξει ότι μιλάει "στα ίσια" και ότι η Χ.Α. έχει ηθικό και αισιόδοξο σχέδιο για τη χώρα. Βλέπω εκατοντάδες άτομα (ακόμα και στο περιβάλλον μου) να ισχυρίζονται ότι "κακώς δε τους ψήφισα νωρίτερα".
Ο Κασιδιάρης εφαρμόζει την τεχνική όπου οι Χ.Α. αφήνουν την εικόνα του φασίστα στην άκρη για λίγο για να προωθήσουν τον δήθεν "politically correct" χαρακτήρα τους. Και πετυχαίνει.
Ένιωσα πολύ περίεργα όταν είδα στη Ν. Μάκρη έναν φίλο φίλου μου(30 χρονών άνθρωπος με νεογέννητο γιό) να χαιρετάει στη μέση του δρόμου κάποιον με το χαιρετισμό των ναζί.
Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.
MpoMp @ Discord
barbarosa
Gbyte level
Gbyte level

Post by barbarosa » Sat Jun 09, 2012 2:34 pm

MpoMp wrote: Όσο για τον Κασιδιάρη, καταφέρνει να κερδίσει οπαδούς προσπαθώντας να δείξει ότι μιλάει "στα ίσια" και ότι η Χ.Α. έχει ηθικό και αισιόδοξο σχέδιο για τη χώρα. Βλέπω εκατοντάδες άτομα (ακόμα και στο περιβάλλον μου) να ισχυρίζονται ότι "κακώς δε τους ψήφισα νωρίτερα".
Ο Κασιδιάρης εφαρμόζει την τεχνική όπου οι Χ.Α. αφήνουν την εικόνα του φασίστα στην άκρη για λίγο για να προωθήσουν τον δήθεν "politically correct" χαρακτήρα τους. Και πετυχαίνει.
Προσπάθησε η αλήθεια είναι όμως πως δεν τα κατάφερε. Ούτε το κόμμα του τα καταφέρνει, αλλά νομίζω πως από ένα σημείο και έπειτα δεν το επιδιώκει κιόλας επειδή έχει καταλάβει ότι θα κερδίσει ψήφους αν δείξει το πραγματικό του πρόσωπο. Θα το αναλύσω κάποια στιγμή πριν τις εκλογές αν προλάβω αλλά όχι τώρα γιατί θα είναι μεγάλο σεντονάκι.
Ο Κασιδιάρης εκτός των άλλων είναι και μεγάλη κότα, διότι αφού επιτέθηκε σε γυναίκες κρυβόταν για 2 μέρες να περάσει το αυτόφορο και να μην τον μπουζουριάσουν. Ο ίδιος που μιλάει συνεχώς για ορδές εγκληματιών που δρουν ανεξέλεγκτα, όταν διέπραξε αδίκημα κρύφτηκε.

Προς το παρών ας μιλήσει ο Μπρεχτ
Όταν ήρθαν να πάρουν τους Εβραίους, δεν διαμαρτυρήθηκα, γιατί δεν ήμουν Εβραίος. Όταν ήρθαν για τους κομμουνιστές δεν φώναξα, γιατί δεν ήμουν κομμουνιστής. Όταν κατεδίωξαν τους τσιγγάνους, ούτε τότε φώναξα, γιατί δεν ήμουν τσιγγάνος. Όταν έκλεισαν το στόμα των Ρωμαιοκαθολικών που αντιτάσσονταν στο φασισμό, δεν έκανα τίποτα γιατί δεν ήμουν καθολικός. Μετά ήρθαν να συλλάβουν εμένα, αλλά δεν υπήρχε πια κανείς να αντισταθεί μαζί μου.
Για τον φίλο φίλου δείξε το απόσπασμα από την ομιλία του Γλέζου με στοιχεία σχετικά με τους νεκρούς της κατοχής του Ναζισμού : [i]Οι συνέπειες απ’ αυτή την εξαιρετική επιδρομή υπήρξαν ένας τραγικός απολογισμός στον πληθυσμό της χώρας καθώς και στην οικονομία της και στο υπόβαθρό της. Οι συνέπειες από τον υποσιτισμό κλόνισε την υγεία των κατοίκων, αναζωπύρωσε την ελονοσία και την φυματίωση, διόγκωσε τα αφροδίσια νοσήματα και η συνεχιζόμενη πείνα επέφερε τον θάνατο. Η λιμοκτονία από την πείνα και τις ασθένειες υπολογίζεται σε 600.000 νεκρούς. Οι νεκροί επίσης του άμαχου πληθυσμού (από βομβαρδισμούς, τορπιλισμούς, εκτελέσεις) ανέρχονται σε 121.845. Οι νεκροί του πολέμου (’40 - ’41, Εθνικής Αντίστασης, Μέσης Ανατολής) ανέρχονται σε 35.077. Ένα σύνολο από 806.922 νεκρούς σε πληθυσμό 7.344.860. Δηλαδή σε 10,95% ανέρχονται οι ανθρώπινες απώλειες του πληθυσμού μας. Αν όμως υπολογιστούν και οι απώλειες από την υπογεννητικότητα σε 300.000, όπως αναγνωρίζεται με βάσει τα στοιχεία από τα προηγούμενα και τα μετέπειτα χρόνια, τότε οι πληθυσμιακές απώλειες αναβιβάζονται σε 1.106.922, δηλαδή σε ποσοστό 15% του πληθυσμού της Ελλάδας. Οι υλικές επίσης απώλειες δεν έχουν εισέτι υπολογιστεί. Ανάγονται στην ίδια υποδομή των φυσικών της πόρων, όπως είναι η κτηνοτροφία και τα δάση και γενικότερα η αγροτική οικονομία στο σύνολό της, αλλά και στα τεχνικά έργα, ειδικά στις συγκοινωνίες και στους οικισμούς.[/i]
Last edited by barbarosa on Sat Jun 09, 2012 2:41 pm, edited 1 time in total.
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Sat Jun 09, 2012 2:40 pm

barbarosa wrote: Προσπάθησε η αλήθεια είναι όμως πως δεν τα κατάφερε. Ούτε το κόμμα του τα καταφέρνει, αλλά νομίζω πως από ένα σημείο και έπειτα δεν το επιδιώκει κιόλας επειδή έχει καταλάβει ότι θα κερδίσει ψήφους αν δείξει το πραγματικό του πρόσωπο. Θα το αναλύσω κάποια στιγμή πριν τις εκλογές αν προλάβω αλλά όχι τώρα γιατί θα είναι μεγάλο σεντονάκι.
Ο Κασιδιάρης εκτός των άλλων είναι και μεγάλη κότα, διότι αφού επιτέθηκε σε γυναίκες κρυβόταν για 2 μέρες να περάσει το αυτόφορο και να μην τον μπουζουριάσουν. Ο ίδιος που μιλάει συνεχώς για ορδές εγκληματιών που δρουν ανεξέλεγκτα, όταν διέπραξε αδίκημα κρύφτηκε.
Δε θα καταφέρει να πείσει εμένα και εσένα που βάζουμε το κεφάλι μας να δουλέψει. Όμως αυτούς που έχουν προηγούμενα με μετανάστες? Αυτούς που τρώνε όλη τη προπαγάνδα (ως πρόβατα ή ως αντι-πρόβατα) αμάσητη? Αυτούς που πιστεύουν τον δήθεν ορθολογισμό και το "πραγματοποιήσιμο" όραμα που προωθούν οι Χ.Α.?

Αν δεις σε διάφορα βίντεο στο Youtube (όπου μιλάει ο Κασιδιάρης) τα σχόλια πολλών που τον υποστηρίζουν, οι υποστηρικτές τους αυξάνονται. Και σύμφωνα με αυτά που βλέπω και ακούω και έξω στο κοινωνικό μου περίγυρο, αυτά τα σχόλια δεν τα κάνουν ούτε προπαγανδιστές ούτε trolls...
MpoMp @ Discord
barbarosa
Gbyte level
Gbyte level

Post by barbarosa » Sat Jun 09, 2012 2:46 pm

Μην κρίνεις από το ίντερνετ. Οι χρυσαυγίτες επειδή έχουν κόμπλεξ να δείξουν ότι είναι πολλοί, μπαίνουν και σχολιάζουν/κάνουν like κτλ οτιδήποτε έχει χρυσή αυγή μέσα.

Ορίστε και τα top σχόλια χρυσαυγίτη :smt025
1)Εγώ παιδιά δεν ψήφιζα χρυσή αυγή αλλά μετά από αυτό (κάτι σχετικό με το βίντεο μπλα μπλα) σίγουρα θα τους ψηφίσω!
2)Μας λένε φασίστες και χουντικούς αλλά η χούντα που έχουμε τώρα είναι χειρότερη.
3)Μπράβο Ηλία, πές τα αγόρι μου! Σε πολεμάνε οι πουλημένοι δημοσιογράφοι (των πορνοκάναλων) αλλά τους ξεμπροστιάζεις! Ηλία είμαι ερωτευμένη μαζί σου κτλ κτλ
4 για άρθρα με μετανάστες) Ορίστε τα κτήνη χαρείτε τους! Χρυσή αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος, όποιος θέλει μετανάστες να τους πάρει σπίτι τους!
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Sat Jun 09, 2012 2:51 pm

Αυτό σου λέω, δε κρίνω μόνο από το ίντερνετ. Τα ποσοστά τους ανεβαίνουν επικίνδυνα.

Ή το άλλο κλασικό, που το βλέπω στο facebook πολύ:
"Φασίστες είναι οι προδότες που τόσα χρόνια μας επιβάλλουν το καθεστώς της δουλείας και της αχρειότητας, μας κλέβουν και λέμε και ευχαριστώ!"
Και είναι αστείο το πώς όσοι γράφουν κάτι τέτοια, δε δηλώνουν ευθέως ότι υποστηρίζουν τη Χ.Α. ή ακόμα περισσότερο ότι είναι ιδεολογικά φασίστες και οι ίδιοι. Απλά πατώντας στο επιχείρημα "κράζω τους μπλε και πράσινους και κόκκινους και πολύχρωμους και όποιον είναι στη Βουλή" υποστηρίζουν την Χ.Α. .
MpoMp @ Discord
michalis
Gbyte level
Gbyte level

Post by michalis » Sat Jun 09, 2012 4:53 pm

Ναι ωστόσο αυτό που δεν προβάλλεται καθόλου είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι χρησιμοποιούν το δημόσιο διάλογο ως πρόφαση και είναι λάθος ακόμη και να πέφτει στο τραπέζι ισότιμα η άποψή τους. Δε μίλησα για κανένα αποκλεισμό γιατί προφανώς αυτό θα τους έκανε θύμα στα μάτια του κόσμου, ο καθένας δικαιούται να ακούγεται, ωστόσο οι προθέσεις του πρέπει να γίνονται ξεκάθαρες απ'την αρχή. Κι αν δεν έχει ο ίδιος τη στοιχειώδη ειλικρίνεια να πει ότι κατά βάθος θέλει να στείλει 100 μπράβους να δείρουν κάποιους βουλευτές, οφείλουν να το ξεμπροστιάζουν οι υπόλοιποι και μπράβο τους γι'αυτό. Υπερασπίζομαι το δικαίωμα του φασίστα να λέει ό,τι βλακεία θέλει στον αέρα αλλά ειδικά μετά το γεγονός της Πέμπτης υπερασπίζομαι και το δικαίωμα όλων των υπολοίπων αυτό που λέει να το πετάνε στα σκουπίδια όπως είναι γιατί είναι ξεκάθαρο πλέον ότι η συγκεκριμένη οργάνωση με πλάγιους τρόπους προσπαθεί να νομιμοποιήσει την ύπαρξή της που με κανένα τρόπο δεν στοχεύει στη δημοκρατία και το διάλογο. Η δημοκρατία απαιτεί ορθολογισμό και μόρφωση που οι περισσότεροι σ'αυτοί τη χώρα δεν έχουν, άρα το γεγονός ότι είναι "δημοκρατικά εκλεγμένοι" δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσουμε να μην αποδεχόμαστε τους ίδιους και όσους τους ψήφισαν.

Ακόμη πιο λυπηρό είναι το πόσοι ηλίθιοι (γιατί περί αυτού πρόκειται) δεν έχουν ακόμα καταλάβει τι τους γίνεται και δεν περίμενα καθόλου να υπάρχουν τόσο θετικές ή αδιάφορες αντιδράσεις για το γεγονός, αλλά τελικά ο κόσμος έχει ξεφύγει. Μέχρι τώρα πίστευα ότι ηλίθιος είναι αυτός που ψηφίζει ΠΑΣΟΚ δήθεν ως δημοκράτης για να διοριστεί κατόπιν, που ψηφίζει ΝΔ γιατί ο θείος του ήξερε τον κουμπάρο του Καραμανλή απ΄τις Σέρρες και που ψηφίζει ΚΚΕ για να χρηματοδοτεί με τη συνδρομή του τις σπουδές της Βασιλείας Παπαρήγα στο Deree. Τελικά υπάρχουν και χειρότερα.

Απλώς να καταλάβει ο κόσμος ότι η κατάντια του πολιτικού συστήματος δεν δικαιολογεί τα πάντα. Κι έχουμε οι περισσότεροι ευθύνη σ'αυτό γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνονται περιστατικά τέτοια εναντίον πολιτικών, απλώς επειδή παλιότερα συνήθως τα θύματα ήταν δεξιοί πολιτικοί και οι επιτιθέμενοι διαφόρων τύπων αριστεριστές ήταν λίγοι αυτοί που μιλούσαν κι έχουν ευθύνη γι'αυτό. Όποιος πιστεύει ότι η αλλαγή έρχεται από κάφρους που δέρνουν πουλημένους και απατεώνες πολιτικούς στο δρόμο και την τηλεόραση, ας ξυπνήσει όσο γίνεται πιο γρήγορα. Δεν δικαιούται κανένας να κάνει ό,τι γουστάρει με οποιαδήποτε πρόφαση και η συγκεκριμένη λογική ευθύνεται για πολλά απ'αυτά που ζούμε τώρα ως κοινωνία.
*estrngd
Mbyte level
Mbyte level

Post by *estrngd » Sun Jun 10, 2012 1:47 am

ja_the_invincible wrote:Εσύ άμα πάνε να σφάξουν την μάνα σου πες και ευχαριστώ.
Κοίτα να δεις, όταν θα κρατάει μαχαίρι απλά θα του δώσω την τηλεόραση, το στέρεο, το pc και ότι άλλη μ..κία υπάρχει στο σπίτι. Απλά πράγματα. Δεν θα το παίξω κουμπουριώτης. Θα τα πάρει και θα φύγει. Απλά. Εσύ που ξέρεις kickboxing και είσαι και το πρώτο παλικάρι κάνε τον superman για την κωλοτηλεόραση και τα λεφτουδάκια σου.

Αν και αναρρωτιέμαι, γιατί έφτασε ο κλέφτης να απειλεί την μητέρα με μαχαίρι;

ΥΓ.: Εντωμεταξύ, νομίζω, ότι πρώτα ο κλέφτης έφυγε, μπήκε σε άλλο σπίτι, εκεί πρέπει να έπεσε κάποιος πυροβολισμός τον οποίο άκουσε ο 24χρονος, να έφυγε από εκεί 'κυνηγημένος' και τότε να τον πήρε στο κατόπι ο φοιτητής με την φοβερή εκπυρσοκρότηση (!). Μπορεί να κάνω και λάθος σε αυτό, αλλά έτσι νομίζω ότι άκουσα.
Σε κάθε περίπτωση βέβαια, φαίνεται ότι πρώτα ο κλέφτης έφυγε, και μετά τον σκότωσε ο άλλος.

Τέλος, αυτήν την στιγμή ο δολοφόνος είναι ελεύθερος. Τον χειροκροτούσαν και κάποιοι (παιανία ; ). Όλο αυτό μου δείχνει μια μεγάλη κρίση αξιών, μου δείχνει μια πραγματική τάση του κόσμου προς κάτι πολύ άσχημο.
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Sun Jun 10, 2012 2:44 am

Εγώ δεν έχω λεφτά φίλος.Τώρα άμα συγκρίνεις την ζωή της μάνας σου με την κ**oτηλεόραση ναι υπάρχει ένα θέμα , δεν θα στο λύσω εγώ όμως.
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
michalis
Gbyte level
Gbyte level

Post by michalis » Sun Jun 10, 2012 2:45 am

Ναι, η υποστήριξη που δέχτηκε ήταν όντως πρωτοφανής, ένα ακόμη δείγμα για τα άκρα που έχει φτάσει γενικώς η κοινωνία. Επειδή όμως η κατηγορία περιλαμβάνει εν βρασμώ ψυχής κι επειδή δεν έχει βγει καμία απόφαση, καλό είναι να προσέχουμε και τους χαρακτηρισμούς μας. Δολο-φόνος σημαίνει αυτός που τελεί φόνο με δόλο, δηλαδή με τρίτα κίνητρα και συνήθως είναι κι εκ προθέσεως. Δε νομίζω ότι θ'αποδειχτεί κάτι τέτοιο αλλά ούτως ή άλλως το δικαστήριο είναι αυτό που θα κρίνει, όχι εμείς, ούτε τα κανάλια.
Σχετικά με το ότι δεν προφυλακίστηκε, συνήθως αυτό συμβαίνει όταν είναι σίγουροι ότι δεν θα διαφύγει κι όταν πιθανολογούν ότι δεν θα τελέσει νέα αδικήματα. Η προφυλάκιση δεν αποτελεί μέρος της ποινής, συνεπώς δεν είναι "ελεύθερος", είναι υπόδικος. Όλα αυτά χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω με κανένα τρόπο την πράξη του, ασχέτως αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος στην κοινωνία για τέτοια γεγονότα.

Πολύ άσχημη εντύπωση επίσης μου έκανε το πως χειρίστηκαν οι διάφορα παρατρεχάμενοι το γεγονός ότι ο ληστής ήταν Αλβανός. Από τους αριστερούς που του έδωσαν αμέσως χρώμα δικαιωμάτων των μεταναστών μέχρι τους φασίστες που βρήκαν αμέσως την ευκαιρία να μιλήσουν για τα φαινόμενα που δήθεν προκαλεί η μετανάστευση. Αν ήταν Έλληνας σίγουρα οι αντιδράσεις θα ήταν απ'όλους διαφορετικές. Για το ρατσισμό και τις διακρίσεις στη χώρα αυτή είμαστε υπεύθυνοι όλοι μας.
nachos
Gbyte level
Gbyte level

Post by nachos » Sun Jun 10, 2012 10:57 am

*estrngd wrote:Αν και αναρρωτιέμαι, γιατί έφτασε ο κλέφτης να απειλεί την μητέρα με μαχαίρι;
Η αλήθεια είναι ότι ενώ απειλούσε τη μάνα με το μαχαίρι, μάλλον μέσα του έκλαιγε με αναφιλητά και σκεφτόταν:
έντιμος ληστης χτυπημένος από τη ζωή wrote:Συγνώμη μάνα, θα προτιμούσα να ήμουν εγώ στη θέση σου... Αλλά κάπως πρέπει να ταίσω τα 27 παιδάκια μου, και δυστυχώς έχασα τη θέση του γραμματέα από την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Και ήθελα τόσο να παραγγείλω από τον μπακάλη μερικές φέτες από το καλό του το σαλάμι... Και σοκολάτες... και σοκολάκες... Άτιμη ζωή, με πέταξες στου δρόμου την άκρη....
Κι αν από την άλλη είναι ακροδεξιός φασίστας και κάπου πίσω στην πατρίδα του ο αντίστοιχος ομοεθνής του estergd-fsjnsfjkskngkjfs βγάζει λογίδρια για το αυγό του φιδιού που εκολάφθηκε; Δε θα χε πολλή πλάκα;
Locked

Return to “Αναδημοσιεύσεις”