chriskin wrote:ooook...
επειδη η απορια μου ειναι κανονικη, ομως, σε περιπτωση που θελησεις στειλε μου την - ρεαλιστικη, ελπιζω - εναλλακτικη σου σε καποιο προσωπικο μηνυμα.
χωρις να εχω καποιο προβλημα αμα δεν το κανεις, προφανως. απλα θα με ενδιαφερε να μαθω τι σκεφτεσαι αμα, για οποιοδηποτε λογο, δεν θελεις να το πεις ανοιχτα
Σε τι?σε τι πηγα κ ψηφισα?σε πως σκεφτομαι τον κοσμο?το ιδανικο για μενα πολιτευμα?
Βασικα δεν εχει μεγαλη σημασια..κι αυτο διοτι ειμαι πολιτης(αν ημουν πολιτικος,τα ερωτηματα σου θα ειχαν περισσοτερη βαση)..και ως τετοιος απλα η τωρινη κατασταση δεν με εκφραζει..συνυπολογιζοντας και την Ιστορια και τα εγκληματα του παρελθοντος απο ολους..μου αρκει για να τους εχω διαγραμμενους!
Γιατι μη μου πεις οτι ο Καμμενος που εμφανιστηκε δεν εκανε παλαιοτερα τα στραβα ματια..μη μου πεις οτι η Ντορα που και καλα σηκωσε επανασταση λογω της αντιμετωπισης της ΝΔ ηταν η αθωα περιστερα και ολο το υπολοιπο κομμα ηταν που εφταιγε..μη μου πεις οτι Κουβελης/Ψαριανος και Σια δεν ηταν μαζι στη νιρβανα της Αριστερας τοσα χρονια τωρα..μη μου πεις οτι οι υπολοιποι αυτομολημενοι απο τα μεγαλα κομματα που πηγαν να φτιαξουν δικα τους ηταν αμολυντοι..διοτι απλα οταν ξεκινησαν ολα..πριν ψηφιστει η πρωτη πρωτη π@π@ρια...ηταν ολοι μεσα στα κομματα και το ψηφισαν..Η δεν ειχαν αντιληφθει την κρισιμοτητα του πραγματος..
Η μηπως αποκατασταθηκε η δημοκρατια στη χωρα και η (οποια) ταξη και δεν το πηραμε πρεφα?
Δημοκρατια ζηταω..δικαιοσυνη..και επειδη μας εφεραν παλι σε τετοια κατασταση..ψωμι,παιδεια και ελευθερια...απο αυτα τα 5 πραγματα...ποιο δεν ειναι ουτοπικο σημερα?
------------------------
Καλα,ο αλλος σε τι γλωσσα μιλαει?Dothraki??αμφιβαλλω αν ειναι μαστουρωμενος παντως..χρειαζεσαι εγκεφαλο για να τον καψεις με την πρεζα..οταν αυτος απουσιαζει...νομιζω οτι ο τυπακος ανηκει σε αλλες κατηγοριες..