OMG!!OMG!!OMG!!OMG!!OMG!!OMG!!OMG!!OMG!!OMG!!OMG!!OMG!!OMG!!OMG!!cypher wrote:
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Σε μια μεγαλη εταιρια ζητουν έναν υπαλληλο νεο, πραο και φιλοδοξο με αντοχη για να τρεχει σε εξωτερικες δουλειες (εφοριες, δεη, οτε κτλ.). Η αιτηση του Τακη τους φανηκε ενδιαφερουσα και τον καλουν για προσληψη. Την πρωτη μερα της δουλειας, σκαει μυτη ο Τακης με ενα σιδερένιο κανονι με ροδες οπως αυτα στα πειρατικα πλοια. Παραξενεμενοι οι εργοδοτες του αναθετουν τις πρωτες δουλειες. Να παρει κατι χαρτια απο εφορια, να πληρωσει δεη και να παει ταχυδρομειο. Μπαινει στην εφορια ο τακης γεμιζει με μπαρουτι το κανόνι και φσσσσσ ΜΠΑΑΑΑΑΑΜΜΜΜ!!! Μετα πηγαινει στη ΔΕΗ να πληρωσει...μπαινει μεσα στο υποκαταστημα,γεμιζει μπαρουτι το κανόνι και φσσσσσσ...ΜΠΑΑΑΑΑΜΜΜΜ!!! Στο ταχυδρομειο το ιδιο..μπαινει μεσα στο υποκαταστημα,γεμιζει μπαρουτι το κανόνι και φσσσσσσ...ΜΠΑΑΑΑΑΜΜΜΜ!!! ..... Γυρνωντας στο γραφειο τον ρωταει το αφεντικο: -Πως ηταν η πρωτη μερα Τακη? Και απανταει ο Τακης γεματος καμαρι: Ολα καλα αφεντικο! Tα εχω ΚΑΝΟΝΙσει! Ο Τακης και ο Μακης ειναι για καφε και περιμενουν τον Λακη να ερθει, Eχει περασει μιση ωρα και ο Λακης αφαντος... εκει που ηταν ετοιμοι να του τηλεφωνησουν τον βλεπουν απο το λεωφορείο να κατεβαινει υποβασταζομενος απο τους επιβατες.. πλησιαζει μονος πλεον ο Λάκης κουτσαίνοντας με αλλήθωρα ματια και στραβο στομα και ελεγε κατι ασυναρτησιες του τυπου: "φαγαμε λουκανικα φαγαμε λουκανικα.. ειμαι καλος εγω... ενα εκατομυριο ενα ευρω ενα αυγο..." και γελουσε χωρις λογο μονος του! ο Τακης εχει φρικαρει και τον ρωτάει: ρε συ Λακη τι επαθες? και του λέει ο Λακης: εεεεεε... ποια ειναι η διαφορα αναμεσα σε ενα πεπόνι και σε ένα πεπόνι? ..χαχαχα!! η κοτα! γιατι εχει ροδες!!! ο Tακης μένει παγωτό και λέει στον άλλον τον φίλο.. ρε συ Mακη τι επαθε αυτος??? τα εχει χασει τελείως.. -ναι ρε Τάκη εμεις φταιμε.. -εμεις φταίμε???? γιατι???? -Φταίμε που τον φωναξαμε για καφε τον Λάκη. -και τι εγινε δηλαδη? -ε.. αργησε να ερθει! -ε και?? -εφτασε ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ!!!
και μετα λετε για μενα!