Virus???

Συζητήσεις για θέματα που σχετίζονται με software.
Tomahawk
Mbyte level
Mbyte level

Post by Tomahawk » Fri Jun 24, 2005 3:15 pm

Εμενα παντως το 95% ιων και trojans αραζουν στο cashe του opera.Απο files που κατεβαζω ειναι γελοια μικρο το νουμερο γιατι ξερω τι κατεβαζω.Σημειωτεον δεν εχω ανοιχτο ποτε το kaspersky (οπου να ναι δοκιμαζω nod32 γιατι βλεπω πολυ πολυ ενδιαφεροντα articles!) εκτος απο κανα on-demand virus scan <blink>

Αυτα που σκανε στη cashe του opera τελικα "τρεχουνε" η οχι?Τα κολλαω δηλαδη ή οχι?Το'χα απορια.
lumenintervalum
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by lumenintervalum » Fri Jun 24, 2005 10:26 pm

καλά το kaspersky εγώ το είχα και το έβγαλα...είναι πάρα πολύ βαρύ, σερνόταν το σύμπαν!!!!
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Mbyte level
Mbyte level

Post by Tomahawk » Sat Jun 25, 2005 1:24 am

Ναι γνωριζω.Με χαλαει και εμενα.ΑΛΛΑ επειδη με εμπιστευομαι στο πως κινουμαι στο net δεν μου χρειαζεται το realtime protection.Μου αρκει το on-demand οποτε τοτε ας κανει οτι θελει αφου το εχω προγραμματισει.Ναι οντως ειναι σημαντικο draw-back αμα σου γονατιζει το μηχανημα αλλα ειναι και πολυ σημαντικο να δουλευει και καλα το prog.Και δειχνουν articles απο δω και κει οτι το συγκεκριμενο ειναι απο τα πολυ καλα.Ομως διαπρεπει ξανα και ξανα το nod32 και με το που κανω format ,συντομα, θα μπει.Συγκεκριμενα ειδα το εξης : http://www.e-pcmag.gr/modules/news/arti ... toryid=779

Παντως σοβαρα το εχω απορια.Με executables εδω και εκει ξες οτι απλα δεν τα τρεχεις τελος.Με αυτα τα ρημαδια που ειναι στη cashe και ειναι απο σελιδες που εχω ηδη ανοιξει/δει τι παιζει?Αυτα τωρα δεν μπορεις να τα τρεξεις.Αρα απλα μολυνθηκα?Τι παιζει?
lumenintervalum
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by lumenintervalum » Sat Jun 25, 2005 1:18 pm

αυτά τα αντιμετωπίζεις μεμονωμένα, νομίζω ad-aware κτλ σε καλύπτουν..αδειάζεις συχνόπυκνα και το temporary internet folder kai ίσως κάτι γίνεται..

Επίσης το kaspersky κάνει παααρα πολλή ώρα για να σου τσεκάρει το δίσκο και αυτό είναι αρκετά αρνητικό..εγώ δε θα το πρότεινα για 256 ram με τπτ.
Πες για το nod32..Τι παίζει??
A blink of an eye
A dream for the blind
Mbyte level
Mbyte level

Post by Tomahawk » Sat Jun 25, 2005 3:09 pm

lumenintervalum δες το link.Αλλα δεν ειναι αυτο ο βασικος ο λογος.Παρακολουθω πολλα φορουμ και καποια chat και οπως ξες οι συζητησεις περι καλυτερου/αγαπημενου anti-virus ειναι απο τις πιο διασημες οποτε παιρνει το αυτι μου πολλα.Εεε το nod32 το εχω ακουσει αρκετα κυριως για οτι δουλευει πολυ καλα με γνωστες και μη υπογραφες και οχι αν ειναι ομορφο κτλ κτλ.Δεν ξερω παραπανω.Βαλε και το γεγονος οτι το kaspersky με γονατιζει.Ε λεω να το δοκιμασω και οτι γινει.Να πω ακομα οτι ενω το kaspersky δεν το εχω δει πουθενα να εχει προβλημα με καποιο prog,το nod32 το εχω δει να "μην δουλευει" με κανα δυο προγραμματα.Ομως συνηθως ειναι θεμα εκδοσης του προγραμματος και με τις επομενες το εχουν φτιαξει.
Βεβαια μπορει να τη παθω οπως με το zonealarm που επισης λεγανε πολλα αλλα τελικα ηταν απαραδεκτο.Επεσα σε προβληματικη εκδοση βασικα αλλα δεν εχει σημασια εγω μετα το πεταξα και δεν το ξαναβαζω.
Tomahawk
Mbyte level
Mbyte level

Post by Tomahawk » Mon Jun 27, 2005 1:26 pm

Λοιπον εβαλα το nod32.ΠΟΛY πιο ελαφρυ απο το kaspersky.Τωρα μπορω και το εχω open 24/7.Πολυ ωραιο προγραμματακι.Εχει scanners για πολλα πραγματα.
Δυστυχως δεν μπορω να πω ακομα για το ποσο καλο ειναι στα να "πιανει" τους ιους αλλα θα πιστεψω προς το παρον το article.Οποιος παει να το βαλει και δει οτι ειναι ακομα trial (aka θα παει να το σπασει αλλα δεν δουλεψει) στειλτε μου ενα pm <blink>
AnINffected
Gbyte level
Gbyte level

Post by AnINffected » Tue Jun 28, 2005 4:30 am

Με αυτα τα ρημαδια που ειναι στη cashe και ειναι απο σελιδες που εχω ηδη ανοιξει/δει τι παιζει?Αυτα τωρα δεν μπορεις να τα τρεξεις.Αρα απλα μολυνθηκα?Τι παιζει?
Εμένα μου τη δίνουν διάφορα .tmp, .Axx (όπου xx=αριθμός) κλπ. αρχεία και κωδικοποιημένα ονόματα φακέλων στα XP που δε μπορώ να καταλάβω σε τι αναφέρονται.Πολύ σπαστικό.
Πώς βγάζεις άκρη με αυτά;
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace

Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!! :-( :-(
lumenintervalum
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by lumenintervalum » Thu Oct 06, 2005 12:45 am

έχει κάποιος ακούσει τπτ προβλήματα στο ad-aware???

[to myself]η κατάσταση είναι τραγική!!!αν καταφέρω να επαναφέρω το Pc του αδερφού μου μετά το χαμό που είδα σήμερα, δεν ξέρω τι θα κάνω...[/to myself]
A blink of an eye
A dream for the blind

Post by alexo » Thu Oct 06, 2005 1:07 am

lumenintervalum wrote:έχει κάποιος ακούσει τπτ προβλήματα στο ad-aware???
Τι προβλήματα εννοείς ;;
Οκ μου δουλεύει εμένα ...
lumenintervalum
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by lumenintervalum » Thu Oct 06, 2005 1:10 am

παιδιά δεν ξέρω τι έγινε, επειδή δεν είναι δικό μου το pc, αλλά στο antivirus check, έβγαζε κάτι για trojan downloaders κ τέτοια!!έλεγα μήπως ξέρει κανείς..
A blink of an eye
A dream for the blind
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by lumenintervalum » Thu Oct 06, 2005 1:27 am

σόρρυ, βλακεία μου
adware είδα, όχι ad-aware!!!
A blink of an eye