άσε τον αεκτζη θα τον πετυχω καποια στιγμή.. ξέρω που μένει... εμένα μενίδι με πήγαν.. αυριο παρουσιάζομαι.. καλά δεν με νοιάζει τρομερά γτ 50 μερες έχω ακόμα μαξιμουμ στον στρατό... Απλά να έχω μια ιδέα.. δεν ψήνομαι να κάθομαι μέσα συνέχεια και να είμαι δίπλα από το σπίτι μου...ismael blanco wrote:Τι ξερεις απο στρατο εσυ ρε κεφτε ultimate??? Proskope ενας φιλος μου ειναι χαιδαρι αλλα δν ξερω σε ποιο στρατοπεδο γτ εχει και 2-3 εκει αν δν κανω λαθος....
Στρατος
- proskopos
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
Re: Στρατος
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Δεν θελω να φανω προσβλητικος προς την αυθεντια σου, αλλα απο σενα εχω κανει μεγαλυτερη θητεια.ismael blanco wrote:Τι ξερεις απο στρατο εσυ ρε κεφτε ultimate??? Proskope ενας φιλος μου ειναι χαιδαρι αλλα δν ξερω σε ποιο στρατοπεδο γτ εχει και 2-3 εκει αν δν κανω λαθος....

Last edited by ultimate_aektzis on Sat Jul 07, 2012 11:37 pm, edited 2 times in total.
- ismael blanco
- Kilobyte level
- Academic status: N>4
ultimate κοψε τα σκληρα αγορι μου....Εκανα σχετικα δυσκολη θητεια ασχετα με το τι πιστευεις εσυ....proskope δν γνωριζε να μου πει!!!!!
Live your dreams...
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Κρατω το σχετικα 

Last edited by ultimate_aektzis on Sun Jul 08, 2012 3:52 pm, edited 1 time in total.
- Gewitter
- Venus Former Team Member
- Academic status: PhD
Να ζητήσω να σταματήσετε το πολύ τρολλάρισμα?????
Το έχετε ξεκάνει το θέμα... 

- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Ρε φούστη πάνω που έκοψα την αναβολή θα αυξήσουν την θητεία 3 μήνες?
@#(*@#!)#@*!@#&#*@&#@*&*@&#*!*#
- Shocker
- Gbyte level
barbarosa wrote:Ρε φούστη πάνω που έκοψα την αναβολή θα αυξήσουν την θητεία 3 μήνες?
Είναι σιγουρο;
- nookie
- Mbyte level
Παιδια..θα αρχισετε και θα τελειωσετε τη θητεια σας ακουγοντας συνεχως την ιδια βλακεια για τη διαρκεια της..
Ποσο ευκολο ομως ειναι να σε ταϊζουν (εσενα,τους συφανταρους και τις επομενες σειρες) για καποιους εξτρα μηνες..?Δειτε ακομα και το πιο απλο..8.60 ειναι ο μισθος..καντε εναν υπολογισμο οτι θα την πανε παλι στον 1 χρονο(λεμε τωρα)..αρα ειναι +3 μηνες..δλδ εκαστος στρατιωτης θα πρεπει να βαλει στην τσεπη του ~26 γιουρο..δοθεντος οτι κατα μεσο ορο μια σειρα στρατευσιμων ειναι καπου 15Κ ατομα..αυτο σημαινει 26*15000 = 390Κ γιουρο ΑΝΑ ΣΕΙΡΑ και σκεφτομενοι ΜΟΝΟ τους μισθους..αυτα τα ποσα ειναι εξτρα στα οσα ειναι ηδη κοστος που τρεχει για οσους ειναι under the military uniform of our flag..μπορει να μου πει κανεις απο πού θα βρεθουν αυτα τα φραγκα οταν κυνηγανε το 50λεπτο με το λασσο??
Μπορει η λογικη να σταματαει οταν μιλαμε για στρατο..αλλα τα λεφτα ειναι universal ορος που τον καταλαβαινουν ολοι...
Ειδικα στα ανωτατα κλιμακια και επιτελεια..
ΥΓ.Στις μοναδες που πηγα..ολοι οι διοικητες μας ειχαν φαει τα αφτια οτι ''προσοχη μη γινουν ζημιες διοτι δεν υπαρχουν λεφτα για διορθωσεις/αντικαταστασεις και θα σας τα ζητησουμε απο εσας..''
Ποσο ευκολο ομως ειναι να σε ταϊζουν (εσενα,τους συφανταρους και τις επομενες σειρες) για καποιους εξτρα μηνες..?Δειτε ακομα και το πιο απλο..8.60 ειναι ο μισθος..καντε εναν υπολογισμο οτι θα την πανε παλι στον 1 χρονο(λεμε τωρα)..αρα ειναι +3 μηνες..δλδ εκαστος στρατιωτης θα πρεπει να βαλει στην τσεπη του ~26 γιουρο..δοθεντος οτι κατα μεσο ορο μια σειρα στρατευσιμων ειναι καπου 15Κ ατομα..αυτο σημαινει 26*15000 = 390Κ γιουρο ΑΝΑ ΣΕΙΡΑ και σκεφτομενοι ΜΟΝΟ τους μισθους..αυτα τα ποσα ειναι εξτρα στα οσα ειναι ηδη κοστος που τρεχει για οσους ειναι under the military uniform of our flag..μπορει να μου πει κανεις απο πού θα βρεθουν αυτα τα φραγκα οταν κυνηγανε το 50λεπτο με το λασσο??
Μπορει η λογικη να σταματαει οταν μιλαμε για στρατο..αλλα τα λεφτα ειναι universal ορος που τον καταλαβαινουν ολοι...

Ειδικα στα ανωτατα κλιμακια και επιτελεια..
ΥΓ.Στις μοναδες που πηγα..ολοι οι διοικητες μας ειχαν φαει τα αφτια οτι ''προσοχη μη γινουν ζημιες διοτι δεν υπαρχουν λεφτα για διορθωσεις/αντικαταστασεις και θα σας τα ζητησουμε απο εσας..''

Internal Imperfectness makes it sooo trickier than it should be..
http://www.youtube.com/watch?v=VPWi-OrMzV4
http://www.youtube.com/watch?v=ZOgBtI8Q ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=vxtf8ypY ... re=related
Ακομα και στο μεταπτυχιακο...Siranai..
- Gewitter
- Academic status: PhD
Δεν παίζει να το κάνουν αυτό..
Από τη μία θα μειωνόταν στα χαρτιά το ποσοστό ανεργίας αλλά από την άλλη δεν έχουν τα λεφτά να το κάνουν..Οπότε your argument is invalid.
Από τη μία θα μειωνόταν στα χαρτιά το ποσοστό ανεργίας αλλά από την άλλη δεν έχουν τα λεφτά να το κάνουν..Οπότε your argument is invalid.
- Eldebryn
Έχουν δεν έχουν λεφτά την πρόταση την ετοιμάζουν εδώ και καιρό...Gewitter wrote:Δεν παίζει να το κάνουν αυτό..
http://www.philenews.com/el-gr/Oikonomi ... ton-metron
Σύμφωνα με Τα Νέα, η κυβέρνηση αναζητά σωσίβιο ακόμη και σε προτάσεις εξοικονόμησης δαπανών που αγγίζουν κληρικούς, φοιτητές και φαντάρους:
- Οι κληρικοί να πληρώνονται τον μισό μισθό τους από το Δημόσιο και τον υπόλοιπο μισό από την ίδια την Εκκλησία.
- Οι αιώνιοι φοιτητές, αν θέλουν να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους, να πληρώνουν δίδακτρα για τα έτη πέραν των κανονικών χρόνων φοίτησης.
- Οι φαντάροι να υπηρετούν 12 αντί για εννέα μήνες.
δεν ειναι μονο το θεμα των αμεσων εξοδων - χρειαζονται τσαμπα χερια για να συντηρουν τα στρατοπεδα και θελουν να πεισουν και τους διαφορους φανατισμενους της ακρας δεξιας οτι αγαπανε κι αυτοι το στρατο. αρα ειναι αρκετα λογικο να γινει
- nookie
- Mbyte level
Που να δεις τι θα κανουν οταν σκεφτουν οτι πρεπει να πεισουν τη μεγαλυτερη πλειοψηφια οτι δεν θα διαλυσουν περισσοτερο τη ζωη της..διοτι δεκτες οι στρατιωτικες υποχρεωσεις..αλλα παραλληλα ειναι ενα μεγαλο κονδυλι που σκαει επισης στις οικογενειες των στρατιωτων...chriskin wrote:δεν ειναι μονο το θεμα των αμεσων εξοδων - χρειαζονται τσαμπα χερια για να συντηρουν τα στρατοπεδα και θελουν να πεισουν και τους διαφορους φανατισμενους της ακρας δεξιας οτι αγαπανε κι αυτοι το στρατο. αρα ειναι αρκετα λογικο να γινει

- enum21
Ναι αλλά αυτό δεν είναι λογική.. για να πείσουν τους ακροδεξιούς.. Κανονικά έπρεπε η θητεία να είναι προαιρετική και όχι να χάνουν τόσοι νέοι 9-12 μήνες από τη ζωή τους. Και αν κάποιος θέλει τόσο να πάει στρατό ας πάει στους καταδρομείς, αλεξιπτωτιστές ή πεζοναύτες. Άμα το γουστάρει πραγματικά, αυτά είναι που αξίζουν. Όλα τα άλλα είναι χάσιμο χρόνου, χρημάτων κλπ.chriskin wrote:δεν ειναι μονο το θεμα των αμεσων εξοδων - χρειαζονται τσαμπα χερια για να συντηρουν τα στρατοπεδα και θελουν να πεισουν και τους διαφορους φανατισμενους της ακρας δεξιας οτι αγαπανε κι αυτοι το στρατο. αρα ειναι αρκετα λογικο να γινει
enum ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
nookie οι περισσοτεροι δεν το βλεπουν ως "φταιει η κυβερνηση που χανω μηνες απο τη ζωη μου" αλλα "ωχ εγινε κι αυτο, ειμαι γκαντεμης" οποτε δεν τους αγχωνει
nookie οι περισσοτεροι δεν το βλεπουν ως "φταιει η κυβερνηση που χανω μηνες απο τη ζωη μου" αλλα "ωχ εγινε κι αυτο, ειμαι γκαντεμης" οποτε δεν τους αγχωνει
- ja_the_invincible
- Wow! Terabyte level
Η Ελλάδα είναι μια χώρα με πολλούς εχθρικούς γείτονες και καθόλου χρήματα για να συντηρεί μόνιμο μισθοφορικό στρατό.Ο στρατός δεν υπάρχει για να γουστάρουν τα εθνίκια είναι πραγματική ανάγκη.Μοναδική μου ένσταση είναι ότι η στράτευση δεν προσφέρει τίποτα ( εκτός και αν είσαι ΕΛΔΥΚ ή ειδικές δυνάμεις ) και το καλύτερο θα ήταν να γίνεται στα πρότυπα της Κύπρου , δηλαδή με το που κλείσεις τα 18 παρά να την κάνεις στα 23-24 που έχεις να βάλεις την ζωή σου σε μία τάξη.Ο χρόνος κανονικά θα έπρεπε να μειωθεί , αφού τα γυμνάσια και οι βολές δεν κρατάνε σε όλη την διάρκεια της θητείας παρά μόνο τους πρώτους 3-4 μήνες και τους υπόλοιπους απλά κάνεις πλούσιο τον καφετζή του στρατοπέδου.
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
πολλοι σκεφτονται σαν εσενα, οποτε και ειστε τα ατομα που θα πηγαιναν, αν ο στρατος ηταν εθελοντικος. δε βλεπω το λογο ατομα που δεν σκεφτονται με αυτον τον τροπο (η και ειναι τελειως αντιθετοι) να χανουν μηνες απο τη ζωη τους.ja_the_invincible wrote:Η Ελλάδα είναι μια χώρα με πολλούς εχθρικούς γείτονες και καθόλου χρήματα για να συντηρεί μόνιμο μισθοφορικό στρατό.Ο στρατός δεν υπάρχει για να γουστάρουν τα εθνίκια είναι πραγματική ανάγκη.Μοναδική μου ένσταση είναι ότι η στράτευση δεν προσφέρει τίποτα ( εκτός και αν είσαι ΕΛΔΥΚ ή ειδικές δυνάμεις ) και το καλύτερο θα ήταν να γίνεται στα πρότυπα της Κύπρου , δηλαδή με το που κλείσεις τα 18 παρά να την κάνεις στα 23-24 που έχεις να βάλεις την ζωή σου σε μία τάξη.Ο χρόνος κανονικά θα έπρεπε να μειωθεί , αφού τα γυμνάσια και οι βολές δεν κρατάνε σε όλη την διάρκεια της θητείας παρά μόνο τους πρώτους 3-4 μήνες και τους υπόλοιπους απλά κάνεις πλούσιο τον καφετζή του στρατοπέδου.
- nookie
- Mbyte level
Ok,κατσε να δεις μετα γκαντεμιες οταν θα αρχισουν να σκανε ζητηματα με φραγκα απο εκει που δεν το περιμενουν..συν οι υπολοιπες ομορφες καταστασεις του στρατου..ειναι σταθερη αξια 10ετιων οτι ο στρατος ζει τις παραμεθοριες κοινωνιες...chriskin wrote:enum ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
@ja Αποφοιτοι αξιωματικοι της Ευελπιδων σε διαφορες γωνιες αυτης της χωρας διετυπωναν περιπου την αποψη οτι καλυτερα η στρατιωτικη εκπαιδευση να γινοταν Σ/Κ κατα τη διαρκεια του Λυκειου και οχι ετσι οπως ειναι τωρα..επισης..κατσε να δεις τι αποψη/ποιοτητα εχουν οι τωρινοι μισθοφοροι...θα συμφωνουσα να ηταν στα προτυπα της Κυπρου αν ηταν εγγυημενο το οποιο επιπεδο εκπαιδευσης..ετσι οπως ειναι τωρα ομως..no,thank you..καλυτερα στα 24 και με το μυαλο μου intact απο ''το μεγαλο σχολειο του στρατου''..

- ja_the_invincible
- Wow! Terabyte level
Τώρα πετάγεται ένας άκυρος , λέει την μ*** του και θα φταίω εγώ αν αρχίσω να κράζω.Είπα πουθενά φίλος ότι έχω καμία ιδιαίτερη κ**** με τον στρατό?Τα συμπερασματάκια σου αλλού.Όλοι χάνουμε μήνες από την ζωή μας αλλά έτσι όπως είναι δομημένο αυτό το κωλοκράτος όποιος σέβεται τις υποχρεώσεις του σαν πολίτης καταλήγει να βαράει σκοπιές στον έβρο την ώρα που κάθε μπούλης αντιρρησίας συνείδησης παίρνει ένα ι5 και καθαρίζει ή κάνει τον στρατό στο Γουδί και τον Βύρωνα.bstrds wrote:πολλοι σκεφτονται σαν εσενα, οποτε και ειστε τα ατομα που θα πηγαιναν, αν ο στρατος ηταν εθελοντικος. δε βλεπω το λογο ατομα που δεν σκεφτονται με αυτον τον τροπο (η και ειναι τελειως αντιθετοι) να χανουν μηνες απο τη ζωη τους.ja_the_invincible wrote:Η Ελλάδα είναι μια χώρα με πολλούς εχθρικούς γείτονες και καθόλου χρήματα για να συντηρεί μόνιμο μισθοφορικό στρατό.Ο στρατός δεν υπάρχει για να γουστάρουν τα εθνίκια είναι πραγματική ανάγκη.Μοναδική μου ένσταση είναι ότι η στράτευση δεν προσφέρει τίποτα ( εκτός και αν είσαι ΕΛΔΥΚ ή ειδικές δυνάμεις ) και το καλύτερο θα ήταν να γίνεται στα πρότυπα της Κύπρου , δηλαδή με το που κλείσεις τα 18 παρά να την κάνεις στα 23-24 που έχεις να βάλεις την ζωή σου σε μία τάξη.Ο χρόνος κανονικά θα έπρεπε να μειωθεί , αφού τα γυμνάσια και οι βολές δεν κρατάνε σε όλη την διάρκεια της θητείας παρά μόνο τους πρώτους 3-4 μήνες και τους υπόλοιπους απλά κάνεις πλούσιο τον καφετζή του στρατοπέδου.
Στα 18 έχεις κάθε ωριμότητα να κρίνεις την προπαγάνδα που δέχεσαι και αντίστοιχα να την υιοθετείς ή να την απορρίπτεις.Αλλιώς ας ανεβάσουμε και άλλο το όριο της ψήφου.Ή να μην αφήνουμε τους απόφοιτους των λυκείων να συμπληρώνουν τα μηχανογραφικά τους.nookie wrote: @ja Αποφοιτοι αξιωματικοι της Ευελπιδων σε διαφορες γωνιες αυτης της χωρας διετυπωναν περιπου την αποψη οτι καλυτερα η στρατιωτικη εκπαιδευση να γινοταν Σ/Κ κατα τη διαρκεια του Λυκειου και οχι ετσι οπως ειναι τωρα..επισης..κατσε να δεις τι αποψη/ποιοτητα εχουν οι τωρινοι μισθοφοροι...θα συμφωνουσα να ηταν στα προτυπα της Κυπρου αν ηταν εγγυημενο το οποιο επιπεδο εκπαιδευσης..ετσι οπως ειναι τωρα ομως..no,thank you..καλυτερα στα 24 και με το μυαλο μου intact απο ''το μεγαλο σχολειο του στρατου''..
@ja
>φιλος
χμ
>θα φταιω εγω αν αρχισω να κραζω
οπα.
>μπουλης αντιρρησιας συνειδησης
lol
σημειωνω πως δε θελω να τσακωθω με κανεναν ουτε να εκτροχιασω το thread, την αποψη μου ειπα και εσυ φρικαρες
>φιλος
χμ
>θα φταιω εγω αν αρχισω να κραζω
οπα.
>μπουλης αντιρρησιας συνειδησης
lol
σημειωνω πως δε θελω να τσακωθω με κανεναν ουτε να εκτροχιασω το thread, την αποψη μου ειπα και εσυ φρικαρες
- nookie
- Mbyte level
Πραγματι..και ακομα μεγαλυτερη οσο περνουν τα χρονια..ja_the_invincible wrote:Τώρα πετάγεται ένας άκυρος , λέει την μ*** του και θα φταίω εγώ αν αρχίσω να κράζω.Είπα πουθενά φίλος ότι έχω καμία ιδιαίτερη κ**** με τον στρατό?Τα συμπερασματάκια σου αλλού.Όλοι χάνουμε μήνες από την ζωή μας αλλά έτσι όπως είναι δομημένο αυτό το κωλοκράτος όποιος σέβεται τις υποχρεώσεις του σαν πολίτης καταλήγει να βαράει σκοπιές στον έβρο την ώρα που κάθε μπούλης αντιρρησίας συνείδησης παίρνει ένα ι5 και καθαρίζει ή κάνει τον στρατό στο Γουδί και τον Βύρωνα.bstrds wrote:πολλοι σκεφτονται σαν εσενα, οποτε και ειστε τα ατομα που θα πηγαιναν, αν ο στρατος ηταν εθελοντικος. δε βλεπω το λογο ατομα που δεν σκεφτονται με αυτον τον τροπο (η και ειναι τελειως αντιθετοι) να χανουν μηνες απο τη ζωη τους.ja_the_invincible wrote:Η Ελλάδα είναι μια χώρα με πολλούς εχθρικούς γείτονες και καθόλου χρήματα για να συντηρεί μόνιμο μισθοφορικό στρατό.Ο στρατός δεν υπάρχει για να γουστάρουν τα εθνίκια είναι πραγματική ανάγκη.Μοναδική μου ένσταση είναι ότι η στράτευση δεν προσφέρει τίποτα ( εκτός και αν είσαι ΕΛΔΥΚ ή ειδικές δυνάμεις ) και το καλύτερο θα ήταν να γίνεται στα πρότυπα της Κύπρου , δηλαδή με το που κλείσεις τα 18 παρά να την κάνεις στα 23-24 που έχεις να βάλεις την ζωή σου σε μία τάξη.Ο χρόνος κανονικά θα έπρεπε να μειωθεί , αφού τα γυμνάσια και οι βολές δεν κρατάνε σε όλη την διάρκεια της θητείας παρά μόνο τους πρώτους 3-4 μήνες και τους υπόλοιπους απλά κάνεις πλούσιο τον καφετζή του στρατοπέδου.Στα 18 έχεις κάθε ωριμότητα να κρίνεις την προπαγάνδα που δέχεσαι και αντίστοιχα να την υιοθετείς ή να την απορρίπτεις.Αλλιώς ας ανεβάσουμε και άλλο το όριο της ψήφου.Ή να μην αφήνουμε τους απόφοιτους των λυκείων να συμπληρώνουν τα μηχανογραφικά τους.nookie wrote: @ja Αποφοιτοι αξιωματικοι της Ευελπιδων σε διαφορες γωνιες αυτης της χωρας διετυπωναν περιπου την αποψη οτι καλυτερα η στρατιωτικη εκπαιδευση να γινοταν Σ/Κ κατα τη διαρκεια του Λυκειου και οχι ετσι οπως ειναι τωρα..επισης..κατσε να δεις τι αποψη/ποιοτητα εχουν οι τωρινοι μισθοφοροι...θα συμφωνουσα να ηταν στα προτυπα της Κυπρου αν ηταν εγγυημενο το οποιο επιπεδο εκπαιδευσης..ετσι οπως ειναι τωρα ομως..no,thank you..καλυτερα στα 24 και με το μυαλο μου intact απο ''το μεγαλο σχολειο του στρατου''..

Δεν πολυπιανω τη συνδεση ψηφου με το ποτε νιωθεις οκ για να μπεις στο ολο κομματι του στρατου..οχι τπτ αλλο..αλλα υπαρχουν παμπολλα παραδειγματα που ατομα πηγαν στον αγυριστο μη οντες ετοιμοι..ειδικα σε παλαιοτερες εποχες..ή μηπως παλαιοτερα ειχαμε λυσει το προβλημα των συνορων και ολα ηταν καλυτερα?Εξαλλου..ψοφανε οι στρατιωτικοι για ατομα που εχουν ηδη σπουδασει προκειμενου να τους χωσουν σε παααρα πολλες αγγαρειες και λοιπες ''θεσεις'' για καποιες μερες τιμητικης αδειας..διοτι ενας φανταρος κανει ουσιαστικα τσαμπα τη δουλεια..ενας οποιοσδηποτε τεχνικος..κοστιζει πολυ παραπανω!
Και μην ακουω την ιδια βλακεια για τα προβληματικα συνορα..Βυσματοστρατοπεδα ειναι τα στρατοπεδα της Τουρκιας στη Θρακη και στο Αιγαιο..διοτι αν δεν τους πανε εκει..εχει αλλα κολπα προς Κουρδισταν και Ιρακ πλευρα...Η μηπως θα μας κανουν ντα οι σκοπιανοι ή η Αλβανια που θελει να μπει στην ΕΕ και η Βουλγαρια που ειναι ηδη εντος της..?

- ja_the_invincible
- Wow! Terabyte level
Κοίταξε πιστεύω πως είναι πολύ καλύτερα να κάνεις στρατό στα 18 γιατί μετά μπορείς να συνεχίσεις με την δουλειά/σπουδές/whatever εντελώς απρόσκοπτα.Άλλο να μπαίνεις στρατό στα 18 και να καθαρίζεις και άλλο να ξέρεις ότι θα σου πάει το μεταπτυχιακό ένα χρόνο πίσω ή θα σου κόψει την σχολή στην μέση κλπ.Συνδέω την ψήφο με τον στρατό γιατί πολλοί υποστηρίζουν ότι αν μπεις μικρός ο στρατός σε κάνει εθνίκι κλπ κλπ.Αυτό νόμιζα ότι εννοούσες αλλά τελικά μάλλον κατάλαβα λάθος.Ναι ίσως ψυχολογικά να μην είσαι έτοιμος στα 18 , συμφωνώ αλλά εξηγώ πιο πάνω γιατί το θεωρώ κατάλληλη ηλικία.Όσον αφορά αυτό που λες για τα σύνορα , τόσο η Τουρκία όσο και τα Σκόπια ακολουθούν μία διπλωματία έντασης απέναντι στην Ελλάδα , ειδικά η πρώτη.Έχεις την εντύπωση ότι αυτό δεν θα ενισχυθεί αν η Ελλάδα μείνει ανοχύρωτη?Θα σου θυμίσω περιστατικά σαν αυτό των Ιμίων το οποίο στην ουσία δίνει πάτημα στην Τουρκία να διεκδικεί γκρίζες ζώνες.Και μην ξεχνάς ότι στις χώρες που αναφέρεις υπάρχουν δυνατά εθνικιστικά κινήματα με ιδιαίτερα αντι-ελληνικές απόψεις , όπως οι Γκρίζοι Λύκοι στην Τουρκία , τα οποία δεν ξέρεις αν και πότε θα αποκτήσουν δύναμη.Η Ελλάδα δεν είναι Ελβετία , είναι σε μια θέση που μόνιμα προκύπτουν ( τεχνητές ) εντάσεις που εξυπηρετούν διάφορα συμφέροντα.Το ενδεχόμενο πολέμου είναι όντως απειρο-ελάχιστο αλλά η ύπαρξη στρατού στην ουσία χρησιμεύει σαν διπλωματικό όπλο.nookie wrote: Πραγματι..και ακομα μεγαλυτερη οσο περνουν τα χρονια..![]()
Δεν πολυπιανω τη συνδεση ψηφου με το ποτε νιωθεις οκ για να μπεις στο ολο κομματι του στρατου..οχι τπτ αλλο..αλλα υπαρχουν παμπολλα παραδειγματα που ατομα πηγαν στον αγυριστο μη οντες ετοιμοι..ειδικα σε παλαιοτερες εποχες..ή μηπως παλαιοτερα ειχαμε λυσει το προβλημα των συνορων και ολα ηταν καλυτερα?Εξαλλου..ψοφανε οι στρατιωτικοι για ατομα που εχουν ηδη σπουδασει προκειμενου να τους χωσουν σε παααρα πολλες αγγαρειες και λοιπες ''θεσεις'' για καποιες μερες τιμητικης αδειας..διοτι ενας φανταρος κανει ουσιαστικα τσαμπα τη δουλεια..ενας οποιοσδηποτε τεχνικος..κοστιζει πολυ παραπανω!
Και μην ακουω την ιδια βλακεια για τα προβληματικα συνορα..Βυσματοστρατοπεδα ειναι τα στρατοπεδα της Τουρκιας στη Θρακη και στο Αιγαιο..διοτι αν δεν τους πανε εκει..εχει αλλα κολπα προς Κουρδισταν και Ιρακ πλευρα...Η μηπως θα μας κανουν ντα οι σκοπιανοι ή η Αλβανια που θελει να μπει στην ΕΕ και η Βουλγαρια που ειναι ηδη εντος της..?
Η άποψή σου ήταν να με τσουβαλιάσεις με μία κατηγορία ανθρώπων που δεν έχω καμία επαφή.bstrds wrote: σημειωνω πως δε θελω να τσακωθω με κανεναν ουτε να εκτροχιασω το thread, την αποψη μου ειπα και εσυ φρικαρες
δεν ειπα πως εισαι στρατοκ***ος, αλλα οπως το σκεφτομαι εγω αν ενα ατομο με τις δικες σου αποψεις περι των γειτονων και τα ρεστα δεν πηγαινε εθελοντης να κανει το καθηκον του (και να ενισχυσει τη διαπραγματευτικη ισχυ της χωρας), θα ηταν υποκρισια.
με αλλα λογια εφ'οσον ο στρατος για σενα χρησιμευει και ειναι σχετικα απαραιτητος για τη χωρα, σε περιπτωση που γινει εθελοντικος γιατι να μη πας; δεν εισαι αυτοματα εθνικι και στρατοκ***ος ουτε υπονοησα ποτε κατι τετοιο.
με αλλα λογια εφ'οσον ο στρατος για σενα χρησιμευει και ειναι σχετικα απαραιτητος για τη χωρα, σε περιπτωση που γινει εθελοντικος γιατι να μη πας; δεν εισαι αυτοματα εθνικι και στρατοκ***ος ουτε υπονοησα ποτε κατι τετοιο.
Last edited by Loner on Thu Jul 19, 2012 3:25 pm, edited 1 time in total.
Reason: πιπέρι
Reason: πιπέρι