mail απο ποιον?Serendipity wrote:Όσοι είχατε κάνει πέρσι πρακτική στο εαρινό εξάμηνο , λάβατε και εσείς ένα περίεργο mail που ζητάνε το ενδιάμεσο report που στείλαμε στον επιβλέποντα??
Πρακτική Άσκηση
Re: πρακτική
本物の男性が下り坂の戦い -Keiichi Tsuchiya
- spirto82
- Kilobyte level
- Academic status: Alumnus/a
Ξέρετε κανέναν καθηγητή που να μπορεί να αναλάβει πρακτική με θέμα social media ;
- Serendipity
- Gbyte level
Cyberman wrote:mail απο ποιον?Serendipity wrote:Όσοι είχατε κάνει πέρσι πρακτική στο εαρινό εξάμηνο , λάβατε και εσείς ένα περίεργο mail που ζητάνε το ενδιάμεσο report που στείλαμε στον επιβλέποντα??
από την κ. Νιφλη.
-Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
--Albert Einstein--

My new blog Serendipity's thoughts!
--Albert Einstein--

My new blog Serendipity's thoughts!
- Theofaman
- Mbyte level
Τελικά πρέπει και οι του 2011 να στείλουν.Serendipity wrote:Cyberman wrote:mail απο ποιον?Serendipity wrote:Όσοι είχατε κάνει πέρσι πρακτική στο εαρινό εξάμηνο , λάβατε και εσείς ένα περίεργο mail που ζητάνε το ενδιάμεσο report που στείλαμε στον επιβλέποντα??
από την κ. Νιφλη.
Theo(pame na)fam(e mprizoles)an!
Θεωρώ ότι Ξυλωμένος και Πολύζος είναι 2 λογικές επιλογές.spirto82 wrote:Ξέρετε κανέναν καθηγητή που να μπορεί να αναλάβει πρακτική με θέμα social media ;
Έχεις κάτι πιο συγκεκριμένο για το θέμα, γιατί ακούγεται λίγο γενικό;
Είμαι ένας μοναχικός cowboy...
- Loner
- Venus Former Team Member
- Academic status: N>4
Στα πλαίσια του προγράμματος Πρακτικής Άσκησης του Τμήματός μας (που απευθύνεται στους φοιτητές του 7ου και επομένων εξαμήνων) καλούνται οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές και φοιτήτριες να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για Πρακτική Άσκηση για την καλοκαιρινή περίοδο Ακαδημαϊκού Έτους 2011- 2012 υποβάλλοντας ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος μέσω του καινοτόμου Πληροφοριακού Συστήματος Δ.Α.Σ.Τ.Α του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών www.dasta-is.aueb.gr
Διάστημα Υποβολής Αιτήσεων: Από τη Δευτέρα 07/05/2012 – 18/05/2012
Η Πρακτική Άσκηση για την καλοκαιρινή περίοδο Ακαδημαϊκού Έτους 2011- 2012 αρχίζει 02/07/2012 και ολοκληρώνεται 31/08/2012 ( 2 μήνες πρακτική άσκηση με μορφή πλήρους απασχόλησης).
Για σαφείς οδηγίες αναφορικά με τη διαδικασία υποβολής αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος επισκεφθείτε τον ιστότοπο της Πρακτικής Άσκησης του Τμήματος Πληροφορικής http://internship.cs.aueb.gr/
You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
- enum21
Υπάρχει κανείς που να μην του έχουν βάλει ακόμη τα λεφτά από την πρακτική του χειμερινού ή είμαι η μόνη? 

- Loner
- Academic status: N>4
Πότε τέλειωσες με τα χαρτιά?enum21 wrote:Υπάρχει κανείς που να μην του έχουν βάλει ακόμη τα λεφτά από την πρακτική του χειμερινού ή είμαι η μόνη?
Εγώ έστειλα το τελευταίο 27 Απριλίου και μου έβαλαν τα λεφτά χτες...

You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
- enum21
Μέσα Μαρτίου..Loner wrote:Πότε τέλειωσες με τα χαρτιά?enum21 wrote:Υπάρχει κανείς που να μην του έχουν βάλει ακόμη τα λεφτά από την πρακτική του χειμερινού ή είμαι η μόνη?
Εγώ έστειλα το τελευταίο 27 Απριλίου και μου έβαλαν τα λεφτά χτες...

Παιδια ακουσε κανεις τιποτα για αλλαγη στην χρηματοδοτηση για την πρακτικη??Ρωταω με επιφυλαξη καθώς ενα αλλο παιδι που κανουμε μαζι πρακτικη απο αλλο τμημα κατι μου ειπε οτι μειωσαν τα χρηματα απο 300κατι τον μηνα που εβγαινε σε περιπου 200?!?!?ισχυει αυτό?
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
- spirto82
- Kilobyte level
Παιδιά δεν έχω ακούσει κάτι. Θα στείλω email στη Νυφλή. Βέβαια εμείς παίρνουμε ένα σταθερό πόσο και δεν πληρωνόμαστε με το μήνα και ήδη είναι λιγότερα από τα παιδιά που πληρώνονται κάθε μήνα...........
ωραια πραγματα....
και γιατι να ισχυει αυτο για φοιτητες που εχουν κανει την συμβαση εδω και 3,5 μηνες και κοντεουν να τελειωσουν την πρακτική???

αν σου απαντησει let us know...spirto82 wrote:Παιδιά δεν έχω ακούσει κάτι. Θα στείλω email στη Νυφλή. Βέβαια εμείς παίρνουμε ένα σταθερό πόσο και δεν πληρωνόμαστε με το μήνα και ήδη είναι λιγότερα από τα παιδιά που πληρώνονται κάθε μήνα...........
Last edited by MpoMp on Mon Jul 09, 2012 9:09 pm, edited 1 time in total.
Reason: Double post merge
- spirto82
- Kilobyte level
Μόλις της έστειλα. Ελπίζω εμείς να μην έχουμε θέμα........

Η αποζημίωση ανέρχεται στα 1156,59€ για τους ασκούμενους φοιτητές που πραγματοποιούν την πρακτική τους για 4 μήνες και 680€ για τους φοιτητές που κάνουν 2 μήνες. Όντως υπήρξε μείωση αλλά μόνο για την καλοκαιρινή περίοδο μετά από απαίτηση του Υπουργείου Παιδείας.
Οπότε για εσάς δεν έχει αλλάξει κάτι.
Ελευθερία Νυφλή
Γραφείο Πρακτικής Άσκησης

Last edited by MpoMp on Mon Jul 09, 2012 9:09 pm, edited 1 time in total.
- spirto82
- Kilobyte level
Για όσους κάνετε πρακτική το θερινό εξάμηνο, μόλις επικοινώνησα με την Κα Νυφλή και με ενημέρωσε πως θα βρίσκεται στο γραφείο της μέχρι και 26/7. Όσοι λοιπόν βιάζεστε να πάρετε τα χρήματα έχετε το νου σας......
γνωρίζει κανείς αν δικαιούμαστε καθόλου άδεια κατά την πρακτική?
- spirto82
- Kilobyte level
Δυστυχώς ούτε μέρα.....Cyberman wrote:γνωρίζει κανείς αν δικαιούμαστε καθόλου άδεια κατά την πρακτική?

- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Προφανως εννοεις, περαν του να παρεις αδεια και να καλυψεις τις ωρες(?)
ναιultimate_aektzis wrote:Προφανως εννοεις, περαν του να παρεις αδεια και να καλυψεις τις ωρες(?)

και γω οχι φανταζομουν απλα ηθελα να το επιβεβαιώσω

ειμαι στο 8 εξαμηνο και χρωσταω 7 για πτυχιο! αν τα περασω ολα τον σεπτεμβριο εχω δικαιωμα πρακτικης?
I'm going back to black!!
ναι έχειςeleana wrote:ειμαι στο 8 εξαμηνο και χρωσταω 7 για πτυχιο! αν τα περασω ολα τον σεπτεμβριο εχω δικαιωμα πρακτικης?
- spirto82
- Kilobyte level
Θα πρέπει να έχεις περάσει 20 από τα 22 υποχρεωτικά όμως!Cyberman wrote:ναι έχειςeleana wrote:ειμαι στο 8 εξαμηνο και χρωσταω 7 για πτυχιο! αν τα περασω ολα τον σεπτεμβριο εχω δικαιωμα πρακτικης?