Περί αποτελεσμάτων Εξεταστικής Ιουνίου 2012
- LL_Orionis
- Kilobyte level
- Academic status: N>4
Re: Περί αποτελεσμάτων Εξεταστικής Ιουνίου 2012
Ο κ. Βασσάλος πιστεύω ότι θα πρέπει να φάει warning/επίπληξη από τη διοίκηση της σχολής και τους φοιτητές. Προσωπική άποψη ενός εξωτερικού παρατηρητή (το λέω γιατί δεν έχω δώσει το μάθημα, απλώς παρακολουθώ το θέμα)
Είναι απαράδεκτο να έχει περάσει όλο το καλοκαίρι και να έχει αφήσει έτσι ξεκρέμαστους ένα σωρό φοιτητές!
Είναι απαράδεκτο να έχει περάσει όλο το καλοκαίρι και να έχει αφήσει έτσι ξεκρέμαστους ένα σωρό φοιτητές!
Ten little kingdoms never could agree
How to work together and so they went free.
Ten little kingdoms too weak to stand alone,
A foreign nation conquered them, and then they were gone.
- The Heart Collector
- Kilobyte level
Από twitter
Φήμες λένε πως εθεάθει στις κερκίδες με ένα πάκο χαρτιά.Σαν κάτι να διόρθωνε...
Καλά Humoraki κάνω. Ούτε εγώ το έδινα τώρα το μάθημα αλλά λυπάμαι όσους βλέπω να ξεροσταλιάζουν στο venus/eclass/e-grammateia περιμένοντας βαθμό.
Εσύ φίλε δε μπορείς να καθυστερήσεις εργασία για να πας βόλτα, επειδή δούλευες, επειδή πήγες σε ένα γάμο ή μια κηδεία κοντινού προσώπου σου. Αυτός όμως μπορεί!(Θα βγουν ανέκδοτα τύπου chuck norris. Ο chuck norris διορθώνει το γραπτό σου πριν καν γράψεις. )Vasilis V.
Vasilis V. checked in at ΟΑΚΑ «Σπύρος Λούης» (Olympic Athletic Center of Athens). Red hot Chili Peppers
Φήμες λένε πως εθεάθει στις κερκίδες με ένα πάκο χαρτιά.Σαν κάτι να διόρθωνε...
Καλά Humoraki κάνω. Ούτε εγώ το έδινα τώρα το μάθημα αλλά λυπάμαι όσους βλέπω να ξεροσταλιάζουν στο venus/eclass/e-grammateia περιμένοντας βαθμό.
- campbell's
- Kilobyte level
- Academic status: Alumnus/a
Ούτε εγώ έχω πάρει το μάθημα αλλά λυπάμαι όλα αυτά τα παιδιά.
Ξέρω κ άλλους που περίμεναν τους βαθμούς από αυτόν για να πανε για μεταπτυχιακό κ τελικά πήραν πτυχίο χωρίς το μάθημα του.
Επίσης, ταπεινή μου άποψη, σαν να είχε ένα υφακι στην αρχή του εξαμήνου που τον είχα δει στο ΔΕΠ.
"πήρα άδεια αλλά ξεπηρα τελικά"
Αυτό είναι κάτι σαν revenge τώρα? Τι να πω...
Ξέρω κ άλλους που περίμεναν τους βαθμούς από αυτόν για να πανε για μεταπτυχιακό κ τελικά πήραν πτυχίο χωρίς το μάθημα του.
Επίσης, ταπεινή μου άποψη, σαν να είχε ένα υφακι στην αρχή του εξαμήνου που τον είχα δει στο ΔΕΠ.
"πήρα άδεια αλλά ξεπηρα τελικά"
Αυτό είναι κάτι σαν revenge τώρα? Τι να πω...
Αν δεν μπορείς να βοηθήσεις,ενόχλησε.Το σημαντικό είναι να συμμετέχεις.
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
Μα όλα ο ultimate ρε παιδιά, όλα ο ultimate θα τα λέει?ultimate_aektzis wrote:Ρε, μην το κανετε θεμα μπας και δεν τα βγαλει και γελασουμε λιγο
Dream of grading the γραπτέεεησοοον

Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Φλασια...νομιζω οταν ημουν πρωτο ετος τα ειχα βγαλει 2 μερες πριν την εξεταση...στις βασεις τοτε.
- LL_Orionis
- Kilobyte level
Εσύ τα έβγαλες;ultimate_aektzis wrote:Φλασια...νομιζω οταν ημουν πρωτο ετος τα ειχα βγαλει 2 μερες πριν την εξεταση...στις βασεις τοτε.

Ten little kingdoms never could agree
Θα το ξενυχτησουμε σημερα στο thread 

που θα πάει θα το δουμε...
- motouboubati
- Kilobyte level
Aαα,ρε Jumbo που σας χρειάζεται......
επειδη εγω λοιπον το εχω δωσει το μαθημα και εκτος απο αυτο την Τριτη γραφω και αλλα 2 μαθηματα ενα πριν και ενα μετα ...
προφανως στην περιπτωση που δεν εχω περασει δεν προλαβαινω να διαβασω και μαλλον ΑΝ ερθει αυτος να μας δωσει τα θεματα
για να γραψουμε θα γινει χαμος....
προφανως στην περιπτωση που δεν εχω περασει δεν προλαβαινω να διαβασω και μαλλον ΑΝ ερθει αυτος να μας δωσει τα θεματα
- enum21
- Venus Former Team Member
Αν απεργήσει όμως, τη γλυτώνει και έχει κάποιο χρόνο να κάτσει να τα διορθώσει τα χιλιάαααααδες γραπτά.
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Εννοειται οτι πρεπει να γινει "σφαγη" αν γινει εξεταση. Αλλα μαλλον θα την γλιτωσει και θα απεργησει.le0ri wrote:επειδη εγω λοιπον το εχω δωσει το μαθημα και εκτος απο αυτο την Τριτη γραφω και αλλα 2 μαθηματα ενα πριν και ενα μετα ...
-
- Kilobyte level
- Academic status: 4th year
Κανένα νέο ρε παιδιά? Τι θα κάνει τελικά ο κυριος Βασσάλος? Περιμένω εγώ αύριο να πάρω για τρίτη φορά την γραμματεία.
εκτός των άλλων δεν ενημερώνει και στο eclass αν θα απεργήσει ή όχι την Τρίτη... αλλά να μου πείτε είναι νωρίς ακόμα... :P
-
- Kilobyte level
- Academic status: 4th year
Άν μου έλεγε κανείς οτι θα φτάναμε σε αυτό το σημείο δεν θα το πίστευα. Εντάξει όλοι οι καθηγητές δεν μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι, αλλά νόμίζω θα έπρεπε να υπάρχου κάποιες κυρώσεις, δεν ξέρω τί δεν είμαι πρόεδρος του τμήματος. Έχουν υποτίθεται 1 μήνα περιθώρίο όχι κόντα 3!!!!jason wrote:εκτός των άλλων δεν ενημερώνει και στο eclass αν θα απεργήσει ή όχι την Τρίτη... αλλά να μου πείτε είναι νωρίς ακόμα... :P
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Φανταζομαι με καποιο τροπο καλυπτεστε "νομικα" να κανετε καταγγελια στην ΓΣ αν τραβηξει και αλλο. Οπως θυμουνται οι παλιοι του Venus φοιτητης ειχε καταγγειλει τον Καλαμπουκη στη ΓΣ(ο οποιος imho δεν εφταιγε σε κατι) και απο οτι ειχα μαθει δικαιωθηκε και με το παραπανω ο φοιτητης.
http://venus.cs.aueb.gr/forum/viewtopic.php?f=28&t=7516
http://venus.cs.aueb.gr/forum/viewtopic.php?f=28&t=7516
να μια καλή ιδέα για κύρωσηeliza wrote:Άν μου έλεγε κανείς οτι θα φτάναμε σε αυτό το σημείο δεν θα το πίστευα. Εντάξει όλοι οι καθηγητές δεν μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι, αλλά νόμίζω θα έπρεπε να υπάρχου κάποιες κυρώσεις, δεν ξέρω τί δεν είμαι πρόεδρος του τμήματος. Έχουν υποτίθεται 1 μήνα περιθώρίο όχι κόντα 3!!!!jason wrote:εκτός των άλλων δεν ενημερώνει και στο eclass αν θα απεργήσει ή όχι την Τρίτη... αλλά να μου πείτε είναι νωρίς ακόμα... :P

- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Last edited by Gewitter on Sun Sep 09, 2012 7:26 pm, edited 1 time in total.
Reason: spoiler added
Reason: spoiler added
ο κ.Βασσάλος έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία πραγματικά... πήρα στη γραμματεία τηλέφωνο, και μου είπε ο προϊστάμενος ότι λογικά δεν θα γίνει η εξέταση αφού δεν έχει βγάλει ακόμα τα αποτελέσματα, θα επικοινωνήσει μαζί του και να ξαναπάρω τηλέφωνο αργότερα αν δεν βγάλει ανακοίνωση στο eclass ο καθηγητής... στην αρχή τους έκανε και εντύπωση που δεν έχουν βγει ακόμα τα αποτελέσματα... πάντως πρέπει να παραδεχτούμε ότι έγινε πολύ πιο ενδιαφέρον το μάθημαeliza wrote:Άν μου έλεγε κανείς οτι θα φτάναμε σε αυτό το σημείο δεν θα το πίστευα. Εντάξει όλοι οι καθηγητές δεν μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι, αλλά νόμίζω θα έπρεπε να υπάρχου κάποιες κυρώσεις, δεν ξέρω τί δεν είμαι πρόεδρος του τμήματος. Έχουν υποτίθεται 1 μήνα περιθώρίο όχι κόντα 3!!!!jason wrote:εκτός των άλλων δεν ενημερώνει και στο eclass αν θα απεργήσει ή όχι την Τρίτη... αλλά να μου πείτε είναι νωρίς ακόμα... :P

jason wrote:ο κ.Βασσάλος έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία πραγματικά... πήρα στη γραμματεία τηλέφωνο, και μου είπε ο προϊστάμενος ότι λογικά δεν θα γίνει η εξέταση αφού δεν έχει βγάλει ακόμα τα αποτελέσματα, θα επικοινωνήσει μαζί του και να ξαναπάρω τηλέφωνο αργότερα αν δεν βγάλει ανακοίνωση στο eclass ο καθηγητής... στην αρχή τους έκανε και εντύπωση που δεν έχουν βγει ακόμα τα αποτελέσματα... πάντως πρέπει να παραδεχτούμε ότι έγινε πολύ πιο ενδιαφέρον το μάθημαeliza wrote:Άν μου έλεγε κανείς οτι θα φτάναμε σε αυτό το σημείο δεν θα το πίστευα. Εντάξει όλοι οι καθηγητές δεν μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι, αλλά νόμίζω θα έπρεπε να υπάρχου κάποιες κυρώσεις, δεν ξέρω τί δεν είμαι πρόεδρος του τμήματος. Έχουν υποτίθεται 1 μήνα περιθώρίο όχι κόντα 3!!!!jason wrote:εκτός των άλλων δεν ενημερώνει και στο eclass αν θα απεργήσει ή όχι την Τρίτη... αλλά να μου πείτε είναι νωρίς ακόμα... :P
Αν πάρεις τηλέφωνο αργότερα, ενημέρωσε μας σε παρακαλώ τι σου είπαν...
Παιδιά ανακοινώθηκε η βαθμολογία στο ΔΕΠ!!!!
-
- byte level
Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν πλάκα!!
- nookie
- Mbyte level
My bets οτι θα απεργησει κιολας ωστε να μην συμβει το απολυτο..να εχει κατατεθει η βαθμολογια της προηγουμενης εξετασης..παραμονη της επομενης....

Internal Imperfectness makes it sooo trickier than it should be..
http://www.youtube.com/watch?v=VPWi-OrMzV4
http://www.youtube.com/watch?v=ZOgBtI8Q ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=vxtf8ypY ... re=related
Ακομα και στο μεταπτυχιακο...Siranai..
- photisd
- Mbyte level
Δεν είχα το μάθημα ούτε έχω σκοπό να το πάρω, απλά παρακολουθώ μέρες τώρα... Ντροπή, τίποτα άλλο!! Δυστυχώς για ακόμα μια φορά θα μείνουν τέτοια περιστατικά ατιμώρητα και δε θα προχωρήσουν παραπάνω... 

...Τα μεγαλύτερα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ έξω απ' το κουτί. Χρειάζεται μεγάλο θάρρος για να τα βγάλεις στο φως, να τα κρατήσεις ψηλά και να δεις τον πραγματικό σου εαυτό να αντικατοπτρίζεται μέσα τους...