Στα πλαίσια του προγράμματος Πρακτικής Άσκησης του Τμήματός μας (που απευθύνεται στους φοιτητές του 6ου και επομένων εξαμήνων — δείτε τις σχετικές διατάξεις που περιγράφονται στον Οδηγό Σπουδών) καλούνται οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές και φοιτήτριες να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για Πρακτική Άσκηση κατά το Χειμερινό Εξάμηνο Ακαδημαϊκού Έτους 2012-2013 υποβάλλοντας ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Δ.Α.Σ.Τ.Α του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών
www.dasta-is.aueb.gr
Υποβολή Αιτήσεων: 31/08/2012 – 21/09/2012
Για σαφείς οδηγίες αναφορικά με τη διαδικασία υποβολής αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος επισκεφθείτε τον ιστότοπο της Πρακτικής Άσκησης του Τμήματος Πληροφορικής http://internship.cs.aueb.gr/
Γραφείο Πρακτικής Άσκησης Τμήματος Πληροφορικής
Πρακτική Άσκηση
- cypher
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Re: πρακτική

- Scorpion311
- Kilobyte level
- Academic status: 4th year
μας καλουν για συνεντευξη μετα τις 21 που εχουν ληξει οι δηλωσεις ή οσο πιο νωρις κανουμε τοσο πιο νωρις θα μας καλεσουν?
Tα λεφτά πόσα είναι;
- Scorpion311
- Kilobyte level
1160 ηταν, δεν ξερω αν ειναι ακομη.. στην κατηγορια βαζουμε ΙΤ support, ετσι?
τα λεφτα μειωθηκαν απο την καλοκαιρινη πρακτικη και μετα τωρα ποσο πηγαν ρωτησε καποιο παιδι που εκανε 2μηνη ιουλιο-αυγουστοkokosteo wrote:Tα λεφτά πόσα είναι;
本物の男性が下り坂の戦い -Keiichi Tsuchiya
- Scorpion311
- Kilobyte level
η αιτηση λεει accepted αλλα ακομη δεν βλεπω τις εταιριες, ποτε θα τις βλεπουμε?
- OuterHeaven
- byte level
Όταν πάω να κάνω αίτηση για πρακτική μου λέει ότι πρέπει πρώτα να ανεβάσω ένα βιογραφικό σημείωμα. Έφτιαξα ένα λοιπόν, το έκανα upload, αλλά πάλι μου λέει ότι δε μπορώ να κάνω αίτηση και ότι θέλει βιογραφικό. Καμιά ιδέα; Τελειώνει και η προθεσμία...
εγώ συμπλήρωσα στην φόρμα που έχει εκεί το βιογραφικό και μετά συμπλήρωσα την αίτηση και την πήρε κανονικά δεν νομίζω ότι πρπει να ανεβάσεις κατιOuterHeaven wrote:Όταν πάω να κάνω αίτηση για πρακτική μου λέει ότι πρέπει πρώτα να ανεβάσω ένα βιογραφικό σημείωμα. Έφτιαξα ένα λοιπόν, το έκανα upload, αλλά πάλι μου λέει ότι δε μπορώ να κάνω αίτηση και ότι θέλει βιογραφικό. Καμιά ιδέα; Τελειώνει και η προθεσμία...

- OuterHeaven
- byte level
Αυτό ακριβώς έκανα. Συμπλήρωνα κάθε κομμάτι του βιογραφικού και πατούσα "αποθήκευση". Μόλις το έκανα σε όλα, συμπλήρωσα την αίτηση για πρακτική και μου έβγαλε αυτό το σφάλμα. Οπότε έκανα το βιογραφικό pdf, το ανέβασα με την επιλογή "upload file" και πάλι βγάζει αυτό το σφάλμα. Δεν έχω ιδέα...stathis9g wrote:εγώ συμπλήρωσα στην φόρμα που έχει εκεί το βιογραφικό και μετά συμπλήρωσα την αίτηση και την πήρε κανονικά δεν νομίζω ότι πρπει να ανεβάσεις κατιOuterHeaven wrote:Όταν πάω να κάνω αίτηση για πρακτική μου λέει ότι πρέπει πρώτα να ανεβάσω ένα βιογραφικό σημείωμα. Έφτιαξα ένα λοιπόν, το έκανα upload, αλλά πάλι μου λέει ότι δε μπορώ να κάνω αίτηση και ότι θέλει βιογραφικό. Καμιά ιδέα; Τελειώνει και η προθεσμία...
EDIT: Λύθηκε. Στην αίτηση της πρακτικής, εκεί που λέει "Παρατηρήσεις", έπρεπε να συμπληρώσω πόσα υποχρεωτικά χρωστάω. Να το έχετε υπόψιν σας γιατί εγώ δεν το θεωρούσα σημαντικό και το άφηνα κενό. Ευχαριστώ για την απάντηση

- Scorpion311
- Kilobyte level
απο την στιγμη που δηλωνεις αιτηση σε εταιρια, σε ποσο καιρο σε καλουν? και αν καποιος το αφησει αυτο μετα τις 21 θα προλαβει? οποιος ξερει κατι ας μου πει, καιγομαι...
- Clouseau
- Kilobyte level
Παίζει και να μη σε πάρουν ποτέ. Πάρτους εσύ όμως, δεν υπάρχει πρόβλημα.
Exceptions, gotta catch 'em all!
- Scorpion311
- Kilobyte level
επειδη δεν ειμαι αθηνα , για αυτο ψαχνομαι... παιζει το ενδεχομενο να αργησω να κανω αιτηση και να παρουν αλλους και οταν θελω να κανω αιτηση εγω να μην υπαρχουν θεσεις? απαντανε δηλαδη ξεχωριστα στον καθενα μας ή θα τους δουν ολους και θα πουν σε καποια ημερομηνια ποιους θα δεχτουν?
- Clouseau
- Kilobyte level
Θα σου πρότεινα να βρείς Ιντερνετ και να κάνεις την αίτηση, αλλιώς πες σε κάποιον άλλο να την κάνει για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Για το αν τους βλέπουν όλους φαντάζομαι είναι ανάλογα την εταιρεία. Γνώμη μου αν σε ενδιαφέρει πολύ μια εταιρεία, κάνε άμεσα αίτηση και πάρε πρωτοβουλία να τους τηλεφωνήσεις και από μόνος σου αν δεις οτι περνάει ο καιρός. Έτσι για την ιστορία, από τις 7-8 εταιρείες που είχα δηλώσει με καλέσανε οι 3.
Exceptions, gotta catch 'em all!
με ποιο τροπο μας καλουν σε συνευντεξη δηλαδη μας μας παρουν τηλ?
I'm going back to black!!
- PASCAL
- Wow! Terabyte level
Τηλέφωνο και mail.eleana wrote:με ποιο τροπο μας καλουν σε συνευντεξη δηλαδη μας μας παρουν τηλ?
================================================================
Άσχετο, μπήκαν σε κανένα τα λεφτά;
- Scorpion311
- Kilobyte level
μεχρι τις 21 ειναι οι αιτησεις στο dasta ή μεχρι τοτε πρεπει να εχουμε δωσει τα χαρτια απο την εταιρια και να εχει ολοκληρωθει η διαδικασια?
- campbell's
- Kilobyte level
ρε παιδιά τις εταιρείες πώς τις επιλέξατε? (πέραν του κλάδου)
γενικά ρωτάω γιατί δεν ξέρω/δεν μπορώ να αποφασίσω.
επίσης, κοιτάμε την καρτέλα Εταιρείες,έτσι? όχι Αγγελίες. ή και τα δύο
Αν δεν μπορείς να βοηθήσεις,ενόχλησε.Το σημαντικό είναι να συμμετέχεις.
Αφότου κάνατε την αίτηση πόσο καιρό περιμένατε να την αποδεχτούν ; επίσης μπορώ να την σβήσω αν έχω κάνει κάποιο λάθος ή απλώς κάνω καινούρια και μετράει μόνοι αυτή ΄;
- Scorpion311
- Kilobyte level
το επομενο εργασιμο πρωινο, αν εκανες το απογευμα, αυριο κατα τις 12-1 θα ειναι accepted..!evridiki wrote:Αφότου κάνατε την αίτηση πόσο καιρό περιμένατε να την αποδεχτούν ; επίσης μπορώ να την σβήσω αν έχω κάνει κάποιο λάθος ή απλώς κάνω καινούρια και μετράει μόνοι αυτή ΄;
προσωπικα με το αν ειναι κοντα στο σπιτι μου, αν ειναι στο γερακα και θελω 3 ωρες να παω..αστα να πανε..!campbell's wrote:ρε παιδιά τις εταιρείες πώς τις επιλέξατε? (πέραν του κλάδου)
-
- Kilobyte level
Guys έχουν μπει σε κανέναν τα λεφτά απ'οσους έκαναν πρακτική στο εαρινό εξάμηνο??ξέρω είπαν μέχρι τέλος του μήνα αλλά αγωνιώ.. 

- NoRoadsLeft
- Mbyte level
- Academic status: N>4
εμένα όχι..ούτε μου έχει έρθει mail ότι δόθηκαν οι εντολές πληρωμών..dimitra13 wrote:Guys έχουν μπει σε κανέναν τα λεφτά απ'οσους έκαναν πρακτική στο εαρινό εξάμηνο??ξέρω είπαν μέχρι τέλος του μήνα αλλά αγωνιώ..

- Scorpion311
- Kilobyte level
μεχρι τις 21 ειναι οι αιτησεις στο dasta ή μεχρι τοτε πρεπει να εχουμε δωσει τα χαρτια απο την εταιρια και να εχει ολοκληρωθει η διαδικασια? plz αν ξερει καποιος...