Ξεκίνησα dota2 (μόνο mellee carry μπορώ να παίξω μέχρι στιγμής-ranged 1 στα 3 games μου βγαίνουν).
Πρώτο game απλά απέτυχα παταγωδώς,2ο με lane valk/mirana στο 12 είχα yasha (ναι.δεν πήγα για null/linkens σε dota game

),και μετά mellee carry.
Όσο για το Hon,έπαιζα μέχρι να γ@μηθούν και στα 1500.Εννοώ ότι το περίμενες στα 1700 να στο χτυπούσαν μέχρι το 50 αν έχανες ένα υπερεύκολο deny στο 5 γιατί κοιτούσες που να gankareis,αλλά από την στιγμή που η ίδια συμπεριφορά υιοθετήθηκε από τα 1500...Απο άποψη gameplay ευχαριστιόμουν στα 1700,αλλά επειδή δεν άντεχα κάθε 30σεκ το flamming,έπαιζα κυρίως στα 1500,και όταν ήθελα να παίξω σοβαρά άλλαζα ακκ.Όμως από την στιγμή που και τα 1500 γίναν σκατ*,πριν αρχίσει καν το game να βρίζονται (και μάλιστα πιο πολύ,σε ένα game,ένα τύπος δήλωσε ότι θα πάει mid,και έβριζε τον προτελευταίο-στο picking phase όλα αυτά-λέγοντας του ότι θέλει 2 wards πάνω του 1 courier +1 επιπλέον ward στο 2ο λεπτό),το παράτησα το χον.
Ένοχο σε όλο αυτό θεωρώ το αρχικό community και το honcast.Ξαφνικά όλοι ,ήθελαν να κάνεις ότι κάνουν στα 1900,ο καθένας έμπαινε με την λογική ότι οι άλλοι 4 ήταν του επιπέδου του honcast.Πλέον στο χον,game δεν μπορώ να ευχαριστηθώ (εκτός και αν είμαστε 5αδα,που και κει παίζεται),και ακόμα και κάτι καλό να πουν οι άλλοι,πρέπει να ρωτήσω αν το παν ειρωνικά..
Επίπλέον στο hon,υπάρχει τρελό θέμα με το kd και το ks...Προσωπικά θεωρώ ότι ένα carry δεν χρειάζεται τόσο τα kills,οπότε πάει στο σε όποιον τύχει το last hit(τον αντίπαλο να χεις νεκρό...)(και δεν θα με χάλαγε ένα μάτι στο 20 και πλήρες map control αν το support τύχαινε 3-4 κιλλς)(εκτός από όταν έπαιζα dota,που προφανώς είχα μια καλή επικοινωνία με τους συμπαίκτες ,στα σίγουρα κιλλ,πατούσαν hold λίγο πριν το τέλος ή έκαναν μπλοκ στον αντίπαλο).Μου χει τύχει στο hon,να παίζω carry ,να μαι με 530gpm,μέσα σε κάθε teamfight/defense/push,assist leader,να χουμε 15 kills διαφορά από τους αντιπάλους και να ακούω το τρομερό από 1 τανκ και 1 συππορτ "Απο δώ και στο εξής θα κάθομαι πίσω στα fights γιατί χαλάει το kd μου "(και οι +1/+2 deaths σε σχέση με kills...).Ή να εχουμε έναν dw,ο οποίος πάει και κάνει ulti στον τύπο που χετε αφήσει με 200 life και μετά 2η για να ξανακάτσει πηγή..
Επίσης,το hon,έχει αρκετούς τύπους με farming syndrome ,αυτούς που δεν καταλαβαίνουν ότι καλά τα woods αν δεν έχεις αλλού να φαρμάρεις(όλα τα lanes είναι pushαρισμένα αρκετά),αλλά πάνω από 350 gpm δεν παίζει να πας.Ακόμα και αν το αντίπαλο team έχει κερδίσει 4-5 fights,e;inai +5 tower διαφορά,σου λένε "Άραξε στο 70 ,θα μαι φουλ ντυμένος,και το καλό που σου θέλω να holdάρεις καλύτερα και να μην έχει ντυθεί μέχρι και το support του αντίπαλου team".
Τέλος,στο hon,μου την σπάνε αυτοί που ακολουθούν πιστά τα guides.ένα παράδειγμα: Στον midas,θεωρώ χίλιες φορές καλύτερο το pk,από το mana ring,άλλωστε δουλειά(για μένα τουλάχιστον και για τα περισσότερα set ups) του είναι να πιάνει 2-3 και dps.Παρόλο αυτά σε κάθε game,θα με πρήξουν που στον midas πήρα πρώτα πκ,και προτίμησα το spellshards/sheepstick από το frostburn,επειδή τον θεωρώ initiator,nuker και dps.