th0d0ris wrote:δεν ειχα παρει ΑΟΘ στο λυκειο! βασικα μαρεσει να πηγαινω στη σχολη οσες ωρες κι αν εχω μαθημα,το θεμα ειναι οτι δεν εχω βγαλει ακομα διπλωμα κι μενω σχετικα μακρια! (δυτικη αττικη) σε μερικα μαθηματα θα γινετε το αδιαχωριτο στα αμφιθεατρα που θα γινετε η παραδοση τους?
Τα δύο πρώτα χρόνια, επειδή είναι υποχρεωτικά όλα τα μαθήματα, θα γίνεται το αδιαχώρητο σχεδόν σε όλα. Απλά γενικά αυτό κρατάει 1-2 βδομάδες στην αρχή. Μετά είναι κομπλέ. Οπότε στην αρχή να πηγαίνεις νωρίτερα.
παρκαρα σε μια πλατεια λιγο πιο κατω,που ειναι το δρομακι που ειναι ο γρηγορης (μικρογευματα)??? λιγο πιο κατω! (ενα παιδι που ειναι στο ΟΔΕ μου 'χε πει να κοιταξω στο δρομακι απο πισω απ'τη σχολη,στην μαυροματαιων! αλλα δε βρηκα,εκανα κανα γυρω σε 5' ειχα βρει!!! χοχο

)
Πλατεία Βικτωρίας. Απλά μην το ρισκάρεις με το αυτοκίνητο γιατί εκ πείρας σου λέω ότι δε θα είσαι πάντα τόσο τυχερός στο παρκάρισμα. Καλύτερα να το αφήνεις στο Αιγάλεω ή στον Κεραμεικό.
το προγραμμα με τις ακριβεις ωρες που θα χω μαθημα περιπου ποτε ανακοινωνεται?
Λογικά μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα στο site του πανεπιστημίου, στην αριστερή στήλη ανακοινώσεων.
σκεφτομουν να μπω σε καποια παραταξη ξερετε για μερικα προνομοια που σου προσφερουν SOS,σημειωσεις κι τα σχετικα! οχι,ε???
Ούτε καν. Τα μόνα προνόμια που θα σου προσφέρουν θα είναι 12 ώρες στο υπόγειο της σχολής, γνωριμία με το θυρωρό και τις καθαρίστριες γιατί θα πηγαίνετε την ίδια ώρα στη σχολή (στις 7, εσύ για να κολλάς αφίσες), πρακτική άσκηση στη φωτοτυπία, το word και το powerpoint γιατί όλα τα φυλλάδια που θα δεις τα φτιάχνουν τσάμπα κάτι θύματα των παρατάξεων στα αντίστοιχα HQ τους που βρίσκονται εκτός σχολής, σε ώρες βραδινές και σαββατοκύριακα, μηνιαία συνδρομή που θα πρέπει να πληρώνεις για να φαίνεται ότι οι παρατάξεις αυτοχρηματοδοτούνται (κάτι που δεν ισχύει) και πρακτική άσκηση στις δημόσιες σχέσεις αφού εσύ θα πρέπει να κυνηγάς φοιτητές (οι οποίοι και θα σε δουλεύουν με το που θα γυρίσεις την πλάτη σου) για να προμοτάρεις τα...διάφορα προιόντας της παράταξης (θέματα κλεμμένα απ΄το Venus, λάθος σημειώσεις κλπ.). Ελπίζω να σε κάλυψα. Αν όχι, σου λέω επίσης ότι για να τα κάνεις όλα αυτά (δεν έχεις επιλογή, ή τα κάνεις ή σε διώχνουν και το ξέρω από μέσα αυτό) θα πρέπει να παρατήσεις τα μαθήματα και να τελειώσεις τη σχολή με 5 σε 7-8 χρόνια.
Για σημειώσεις, θέματα, sos κλπ. τυχαίνει το Venus να συγκεντρώνει ένα μεγάλο κομμάτι της πίτας των nerds της σχολής μας (no offense guys, αλλά ισχύει και τώρα το λέω για καλό.

) οπότε αντικειμενικά κάποιος άχρηστος από μια παράταξη δεν θα μπορέσει να σου προσφέρει κάτι καλύτερο απ'αυτά που θα βρεις εδώ μέσα.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ! δεν ειμαι πολιτικοπιημενος σε καμια περιπτωση κι βασικα τους συχαινομαι οοολους αυτους! (εκτος απο μια που με πλησιασε στην αρχη,η οποια ηταν ''καλη''!

)
Δεν είναι κακό να είσαι πολιτικοποιημένος. Κακό είναι να μπλέκεις με τα ζώα των παρατάξεων και το παραμυθάκι που πουλάνε. That's all. Οι παρατάξεις είναι ρεμούλα, πελατειακές σχέσεις και παρακμή, δεν είναι πολιτική. Ειδικά στην ΑΣΟΕΕ.