Dota2 vs Hon vs Lol

Οτιδήποτε έχει σχέση με gaming (ψηφιακό και μη)
Forum rules
Υπενθυμίζουμε ότι οι συζητήσεις πρέπει να συμφωνούν με τους κανονισμούς χρήσης
X-ray
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: Alumnus/a

Re: Dota2 vs Hon vs Lol

Post by X-ray » Tue Sep 25, 2012 3:30 pm

chriskin wrote:ρε παιδια 975 rp ειναι 5 ευρω, γιατι να χασει κανεις τοση ωρα για τοσο λιγα λεφτα;
Αν το κάνεις για τα λεφτά δεν αξίζει. To smurfing έχει πλάκα γιατί υπάρχουν πάντα και άλλα smurfs και έχεις ανταγωνισμό αλλά πιο χαοτικά γιατι γίνεται της Πόπης. Αλλά δεν θα έχανα χρόνο να παίζω σε low levels αν δεν ένιωθα ότι ταυτόχρονα δίνω και κάποια bonuses στον main account μου. Θα έμενα πίσω χωρίς λόγo...
shrinked image
moody
Gbyte level
Gbyte level

Post by moody » Tue Sep 25, 2012 4:05 pm

X-ray wrote:
chriskin wrote:ρε παιδια 975 rp ειναι 5 ευρω, γιατι να χασει κανεις τοση ωρα για τοσο λιγα λεφτα;
Αν το κάνεις για τα λεφτά δεν αξίζει. To smurfing έχει πλάκα γιατί υπάρχουν πάντα και άλλα smurfs και έχεις ανταγωνισμό αλλά πιο χαοτικά γιατι γίνεται της Πόπης. Αλλά δεν θα έχανα χρόνο να παίζω σε low levels αν δεν ένιωθα ότι ταυτόχρονα δίνω και κάποια bonuses στον main account μου. Θα έμενα πίσω χωρίς λόγo...
Για τον απλούστατο λόγο.Παίζεις και τα "rewards" σου είναι 975rp.Αν αρχίσεις να κάνεις donate,μετά χάνει την αξία του το "μάζεψα και πήρα καινούριο skin-character".Έχω γνωστό,ο οποίος έχει συνηθίσει τόσο στο donate,που στο hon(το οποίο επιπλέον skin προσφέρει) έχει δώσει 300....
modie is balanced ¯\_(ツ)_/¯
vasilaros69
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: N>4

Post by vasilaros69 » Tue Sep 25, 2012 4:11 pm

Ναι δεν εχει να λεει...πολλοι ειναι κι αυτοι που παιζουν λολ μονο και μονο για τα skins και τα splash screens τους, χωρις να δινουν βαση στο game....
"Sometimes questions are more powerful than answers,..."
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Tue Sep 25, 2012 4:25 pm

εγω σε καθε free to play παιχνιδι που παιζω κανω καποια στιγμη καποιο donate, ακομα κι αμα δεν συνεχισω να παιζω μετα - πιο πολυ με τη λογικη του "παιζω τσαμπα το παιχνιδι σας τοσο καιρο, ας δωσω και λιγα ευρω".
ασε που στο lol παιζω κυριως custom παιχνιδια που δινουν ελαχιστα ip οποτε αναγκαστικα κανω και ενα donate γιατι αλλιως μονο παιχτες της πρωτης κατηγοριας μπορω να παρω. τωρα εδωσα πχ 5 ευρω για τον rengar - ανετα τα καλυτερα 5 ευρω που εχω δωσει για παιχνιδι. για να μαζευα 6300 ip με custom παιχνιδια θα επρεπε να παιξω καμια 70αρια :lol:
vasilaros69
Gbyte level
Gbyte level

Post by vasilaros69 » Tue Sep 25, 2012 4:40 pm

Καλο θα ηταν να παιζεις κανονικα παιχνιδια για να μαζευεις IP για runes. γτ χωρις αυτα στα μεγαλα levels δεν θα την παλευεις ευκολα..
moody
Gbyte level
Gbyte level

Post by moody » Tue Sep 25, 2012 4:42 pm

chriskin wrote:εγω σε καθε free to play παιχνιδι
Το hon,κατά το 2ο έτος έγινε free to play,στην αρχή έδινες 30$=22ε.
Funk
Venus Former Team Member

Post by Funk » Tue Sep 25, 2012 4:43 pm

Ε... η Riot, πάντως, έχει κάνει τα 5ρικα πετσετάκια - έχει μαζέψει άπειρο χρήμα. Όσο έπαιζα LoL (αρκετά πολύ) δεν είχα κάνει ποτέ donate, αλλά είχα πέσει πάνω στα προβλήματα τους (βλέπε over 9000 queue) και μου είχαν δώσει αρκετά rp για να πάρω 4-5 skins. (Also, ήμουν 1600 elo :P)
Hon και Dota δεν έχω παίξει ποτέ, το πρώτο μου φαίνεται αρκετά ίδιο με το LoL, και το Dota δε μου άρεσε στο μάτι.
Educate yourself. In time· share what you have learned.
shrinked imageshrinked image
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Tue Sep 25, 2012 4:49 pm

vasilaros69 wrote:Καλο θα ηταν να παιζεις κανονικα παιχνιδια για να μαζευεις IP για runes. γτ χωρις αυτα στα μεγαλα levels δεν θα την παλευεις ευκολα..

εχω μερικα runes αλλα τα μαζευω πολυ αργα (σημερα πηρα για πρωτη φορα δηλαδη - ειχα μαζεψει 5000 ip περιπου)
μ'αρεσει περισσοτερο οταν παιζω με γνωστους κανενα 3v3 η 4v4.
αν ειμαστε μονο 4-5 παμε και για normal, αλλα τα custom εχουν αρκετα περισσοτερο γελιο γιατι ειμαστε ολοι μαζι στο skype
vasilaros69
Gbyte level
Gbyte level

Post by vasilaros69 » Tue Sep 25, 2012 4:58 pm

Παντως για να φτιαξεις μια καλη σελιδα με runes θες περιπου 8Κ IP...και βαλε οτι θα εχεις σιγουρα μια rune page για AP και μια για πιο fighter φαση τοτε θες πολλλλλαααα IP...αυτα σε φαση που θες να παιζεις και ranked games οπως ο funk παραπανω..
αλλα και τα custom games ειναι παρε'ι'στικα..
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Tue Sep 25, 2012 5:10 pm

που να δεις τοτε το page που θελω να φτιαξω που κανει πανω απο 10-11 χιλιαδες :lol:
τα χριστουγεννα θα το εχω ετοιμο λογικα :razz: :razz:
vasilaros69
Gbyte level
Gbyte level

Post by vasilaros69 » Tue Sep 25, 2012 7:34 pm

chriskin wrote:που να δεις τοτε το page που θελω να φτιαξω που κανει πανω απο 10-11 χιλιαδες :lol:
τα χριστουγεννα θα το εχω ετοιμο λογικα :razz: :razz:

:lol: :lol: :lol:
καλα κι εγω προσφατα αγορασα 2 rune pages που ηταν στην τιμη της μιας. και εκανα σχεδια για να φτιαξω ξεχωριστη για jungler,bruiser,ad carry,ap carry... αλλα εχω μεινει στα σχεδια ακομα! :-p τωρα που χαλασε και το pc με βλεπω να αργω ακομα πιο πολυ. :-p
AndreasC
Buffer underflow exception
Buffer underflow exception
Academic status: 2nd year

Post by AndreasC » Tue Sep 25, 2012 9:56 pm

Παιδιά είστε σοβαροί ;;;; Τα καλά rune pages lvl 3 είναι παρίπου στις 21k ip.... Έχω 3 και γα**νε :). Τώρα μαζεύω λεφτά να πάρω και για τα άλλα 2 που αγόρασα πρόσφατα με το offer... Γενικά τα rune pages κάνουν τη διαφορά σε καλά games. Τώρα for fun έχω παίξει και ashe ap... οπότε :-P :lol: !!!!!
Last edited by Funk on Tue Sep 25, 2012 10:16 pm, edited 2 times in total.
Reason: greeklish -> ελληνικά
Nothing is true. Everything is permitted.
vasilaros69
Gbyte level
Gbyte level

Post by vasilaros69 » Tue Sep 25, 2012 10:12 pm

Ashe AP!!! MegaTroll!!!! :P :P παραειναι ακριβα 21k IP για rune page.
(Υπενθυμιση επειδη εισαι κανουριος στο forum: δεν επιτρεπονται τα greeklish και να βαζεις τιποτα !#$%^&*()_)* σε σημεια κλειδια στις βρισιες) :P
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Wed Sep 26, 2012 8:14 am

τι εχεις βαλει και κανουν 21; απλα τα πιο ακριβα απο καθε κατηγορια;

vasilaros69 wrote:Ashe AP!!! MegaTroll!!!! :P :P
megatroll ηταν ο ap rengar αλλα τον πηρα πανω στο patch που εφαγε τρελο nerf το W του :smt022 :smt022 :smt022
X-ray
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by X-ray » Wed Sep 26, 2012 8:51 am

Παιδιά μην φρικάρετε μαζεύονται τα ip και καλή τακτική γενικά είναι να χαλάτε ip για ό,τι μπορείτε να πάρετε με ip.
Champions, Runes, Runepages. Κρατήστε ότι RP πάρετε από οπουδήποτε για κανά skin ωραίο. Κάποια στιγμή κάτι θα βγει και θα λέτε να είχα μερικα RP τώρα :-D
Εγώ πχ έχω όλου τους Champions (εκτός από 19-20 που μου λείπουν), 7 runepages full και κάποια runes crit dmg και τέτοια που δεν χρησιμοποιώ καθόλου. Και όλα αυτά τα έχω πάρει με ip. ούτε 1 Rp.
Έχω συνολικά καθ όλη τη διάρκεια ζωής μου στο game (lol) πληρώσει γύρω στα 30 ευρώ αν δεν ξεχναω κατι αλλά τα έχω χαλάσει σε skins μόνο.
Σκοπός μου είναι να καταφέρω να έχω όλους τους champs. Gotta catch em all! :-D

chriskin wrote:τι εχεις βαλει και κανουν 21; απλα τα πιο ακριβα απο καθε κατηγορια;

vasilaros69 wrote:Ashe AP!!! MegaTroll!!!! :P :P
megatroll ηταν ο ap rengar αλλα τον πηρα πανω στο patch που εφαγε τρελο nerf το W του :smt022 :smt022 :smt022
Τα έσπαγε ap rengar! χεε μια φορά τον έπαιξα μονο ετσι. Ο rengar ήταν απο αυτούς τους champions που τους πηρα με το που βγήκαν αλλά δεν τον έπαιξα πολύ. Ίσως αργότερα αν μου κάτσει καλά.

Το μεγαλύτερο legit trollαρισμα όπως θα ξέρετε όλοι είναι ap yi, τον οποία μια περίοδο τον επαιζα συνέχεια με score (σε 5αρι) του τύπου 14/3/6 τέτοια πράγματα. χαχα
Το κορυφαίο kill ήταν μετά από teamfight που φεύγω με ult με 40 health και τρεχω σε ενα bush και με κυνηγάει ezreal με 1/2 health σιγουρος ότι έχει το kill.
Κάνω ένα meditate στο θάμνο και σε 1.5 seconds ήμουν full health. Μπαίνει μέσα ο ez με E σαν κύριος τρώει ένα alpha στην κεφάλα + ignite k θεός σχωρέστον! χαχα
Τετοια kill μόνο με ap yi και κάτι malzaharides κάνεις :-D
shrinked image
AmmarkoV
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by AmmarkoV » Mon Nov 05, 2012 2:03 pm

HoN ftw!
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
I would love to change the world, but they won't give me the source code. Οι καθηγητές πληρώνονται από το δημόσιο αρα από όλους τους Έλληνες για να κάνουν τα μαθήματα. Όλοι οι Έλληνες θα έπρεπε να μπορούν να δουν τα μαθήματα τα οποία πληρώνουν! Tο πνευματικό έργο που επιτελείται με τα χρήματα του δημοσίου ΔΕΝ είναι μόνο δικό σας Όποιος δεν δίνει πανελλήνιες έχει δικαίωμα στην γνώση που πληρώνει [url=http://ammar.gr/gddg]gddg blog[/url]
Image
moody
Gbyte level
Gbyte level

Post by moody » Mon Nov 05, 2012 8:10 pm

DatName
bit level
bit level

Post by DatName » Thu Dec 13, 2012 8:27 pm

χμμ τα dota/hon ειναι πιο δυσκολα στο παιξιμο απο την αποψη οτι εχουν μεγαλυτερη πολυπλοκοτητα (βλεπε deny etc)
ακριβως γιαυτο το λολ εχει διαδοθει πολυ περισσοτερο...
ειναι περισσοτερο φιλικο προς τους νεους παικτες και ετσι...+θεωρω οτι εχει καλυτερο community ,απο hon σιγουρα τουλαχιστον....

btw αν χρειαζεται κανεις dota2 key ας μου πει γιατι μου περισσευουν
Hello, IT. Have you tried turning it off and on again?
-Roy
moody
Gbyte level
Gbyte level

Post by moody » Thu Dec 13, 2012 9:11 pm

δεν ειναι φιλικότερο προς τους νέους παίκτες,είναι ότι τους νέους παίκτες δύσκολα τους ξεχωρίζεις από τους προ
AmmarkoV
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by AmmarkoV » Thu Dec 13, 2012 9:12 pm

++moody
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
I would love to change the world, but they won't give me the source code. Οι καθηγητές πληρώνονται από το δημόσιο αρα από όλους τους Έλληνες για να κάνουν τα μαθήματα. Όλοι οι Έλληνες θα έπρεπε να μπορούν να δουν τα μαθήματα τα οποία πληρώνουν! Tο πνευματικό έργο που επιτελείται με τα χρήματα του δημοσίου ΔΕΝ είναι μόνο δικό σας Όποιος δεν δίνει πανελλήνιες έχει δικαίωμα στην γνώση που πληρώνει [url=http://ammar.gr/gddg]gddg blog[/url]
Image
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Thu Dec 13, 2012 9:33 pm

moody wrote:δεν ειναι φιλικότερο προς τους νέους παίκτες,είναι ότι τους νέους παίκτες δύσκολα τους ξεχωρίζεις από τους προ

τοτε καπως λαθος οριζεις το "προ" - ειναι υπερβολικα ευκολο να ξεχωρισεις εμενα απο εναν νεο παιχτη και δεν ειμαι ουτε καν κοντα στη λογικη του "προ"
moody
Gbyte level
Gbyte level

Post by moody » Thu Dec 13, 2012 10:30 pm

Ναι,απλά αν στο λολ η κλίμακα πάει από το 1 εώς το 5,στο ντοτα πάει από το 1 εώς το 20 και στο χον ως το 25 .
Ask Ammarkov of GG
Post Reply

Return to “Gaming”