Αγαπημένα Επιτραπέζια
Forum rules
Υπενθυμίζουμε ότι οι συζητήσεις πρέπει να συμφωνούν με τους κανονισμούς χρήσης
Υπενθυμίζουμε ότι οι συζητήσεις πρέπει να συμφωνούν με τους κανονισμούς χρήσης
- Loner
- Venus Former Team Member
- Academic status: N>4
Re: Αγαπημένα Επιτραπέζια
DixIt έπαιξα χτες πρώτη φορά, με πολλά άτομα τα σπάει!
You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
- Eldebryn
- Academic status: Alumnus/a
Ποτέ δεν το σκέφτηκα σαν επιτραπέζιο αλλα ναι, ωραίο game. Μάλιστα με τις τελευταίες σειρές άκουσα ξαναβάλανε κάρτες 2 χρωμάτων που προσωπικά μου άρεσαν πολύ.moody wrote:Το κλασσικό επιτραπέζιο ^^ και Magic the gathering
Πρόσφατα έπαιξα ένα που στα ελληνικά το λέγανε Ελιξήριο, που μου άρεσε σχεδόν όσο το Munchkin. Το προτείνω ανεπιφύλακτα.

που να δεις τι ερχεται στην επομενη σειρα

- Eldebryn
Δυστυχώς το είχα δει μόνο λίγο στο 1ο έτος. Απο τότε το έχω αφήσει γιατί θέλει αρκετή προσπάθεια και χρήμα για να βγάλεις σοβαρό deck, ειδικά αμα θές μπλέ που μου αρέσει εμέναchriskin wrote:που να δεις τι ερχεται στην επομενη σειρα![]()
![]()

σ'αρεσει το μπλε;
πιο εκνευριστικο χρωμα δεν υπαρχει

- Eldebryn
Precisely....chriskin wrote:σ'αρεσει το μπλε;πιο εκνευριστικο χρωμα δεν υπαρχει
Τίποτα δεν είναι τόσο απολαυστικά ικανοποιητικό όσο η φάτσα ενός αντιπάλου την στιγμή που ξοδέυει όλα του το mana, ανοίγει όλο το combo, και κατεβάζει την απίστευτη δυνατή κάρτα που θα του πάρει το game μέσα σε 1-2 γύρους, μόνο και μόνο για να γυρίσεις να του πείς:
-"χμμ. Counter. Παίζω?" / "Nope, Chuck testa..."

-

Το βρίσκω τόσο σαδιστικά ηδονικό ...

- Spongebobu
- Mbyte level
Αν και μ'αρέσει το μπλέ, σκέτο το βρίσκω πολύ αργό και ευάλωτο early game. Επίσης χρειάζεσαι πολλες καλές κάρτες για να είναι αποτελεσματικό. Εγω προσωπικά προτιμώ artifact+μπλέ ή μαύρο.
Every time you make a typo the errorists win.
Fabio 2 - 1 Funk
- spirto82
- Kilobyte level
+1fotini wrote:Monopoly---> βγάζει ότι καπιταλιστικό ένστικτο μπορεί να έχεις και δεν το ήξερες![]()
Παιχνίδι που σε πορώνει για ώρες!!!
Hotel---> στην ίδια λογική με την monopoly απλά οι παρτίδες τελειώνουν πιο γρήγορα!
+cluedo
- photisd
- Mbyte level
Εγώ φέτος καλοκαίρι ξετρελάθηκα με τη νέα έκδοση του Risk, το ReInvention και με το Saboteur! Καίγεσαι και με τα 2, με διαφορετικό τρόπο βέβαια!
...Τα μεγαλύτερα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ έξω απ' το κουτί. Χρειάζεται μεγάλο θάρρος για να τα βγάλεις στο φως, να τα κρατήσεις ψηλά και να δεις τον πραγματικό σου εαυτό να αντικατοπτρίζεται μέσα τους...
ειναι καθαρα θεμα αντιπαλου αμα το μπλε θα ειναι τοσο καλο οσο λες ομως. πχ αμα παιζεις με εναν που εχει καποιο γρηγορο κοκκινο (goblin πχ) η ασπρο deck που ξεπεταει 2-3 καρτες σε καθε γυρο δεν θα εχεις καν ελπιδαEldebryn wrote:Precisely....chriskin wrote:σ'αρεσει το μπλε;πιο εκνευριστικο χρωμα δεν υπαρχει
Τίποτα δεν είναι τόσο απολαυστικά ικανοποιητικό όσο η φάτσα ενός αντιπάλου την στιγμή που ξοδέυει όλα του το mana, ανοίγει όλο το combo, και κατεβάζει την απίστευτη δυνατή κάρτα που θα του πάρει το game μέσα σε 1-2 γύρους, μόνο και μόνο για να γυρίσεις να του πείς:
-"χμμ. Counter. Παίζω?" / "Nope, Chuck testa..."![]()
-![]()
Το βρίσκω τόσο σαδιστικά ηδονικό ...
προτιμω ενα deck με ασπρα + artifact ή ενα ασπρα + μαυρα + exalted που ειναι καπως περισσοτερο balanced (και μπορεις να φτιαξεις αξιοπρεπες deck με καμια 10αρια ευρω, καλο με 20 max . exalted = best troll deck με την ευκαιρια

zweistein wrote:I like trains.
σοφα λογια

- X-ray
- Mbyte level
To παίζουμε που και που στο playhouse.. Πολύ καλό!