ecofriend wrote:Με τα τεχνολογικά θεματα βιομηχανίας τι γίνεται;
τι εννοείς ;
Σαν βαθμό δυσκολίας ; Σήμερα πάντως βγήκαν οι βαθμοί τους !
ecofriend wrote:Με τα τεχνολογικά θεματα βιομηχανίας τι γίνεται;
Αστικό Δίκαιο !! Όλοι παίρνουν από 8 και πάνω !abujafar wrote:-Τεχνολογικά θεματα Βιομηχανίας 2
-Εισαγωγη στην παιδικη επιστημη (Η παιδαγωγικη δεν ειναι αυτο;)
-Εκπαιδευτικη αξιολογηση (Αυτο δεν ξερω ποιο ειναι)
-Συμπεριφορα καταναλωτη
-Οργανωσιακη Συμπεριφορα και Ηγεσια
- Εισαγωγη στην Διδακτικη (Αυτη ειναι η διδακτικη;)
-Δημοσιες σχεσεις
Παιδιά μου λείπει ένα μάθημα επιλογής. Τα παραπάνω περιέχει η δήλωση μου. Ποιο προτείνετε;
Δεν το εχω δηλωσειmirella wrote:Αστικό Δίκαιο !! Όλοι παίρνουν από 8 και πάνω !abujafar wrote:-Τεχνολογικά θεματα Βιομηχανίας 2
-Συμπεριφορα καταναλωτη
-Δημοσιες σχεσεις
Παιδιά μου λείπει ένα μάθημα επιλογής. Τα παραπάνω περιέχει η δήλωση μου. Ποιο προτείνετε;
Δεν υποτιθεται οτι αυτο θελει διαβασμα?mirella wrote:Αστικό Δίκαιο !! Όλοι παίρνουν από 8 και πάνω !abujafar wrote:-Τεχνολογικά θεματα Βιομηχανίας 2
-Συμπεριφορα καταναλωτη
-Δημοσιες σχεσεις
zaveti wrote:Δεν υποτιθεται οτι αυτο θελει διαβασμα?mirella wrote:Αστικό Δίκαιο !! Όλοι παίρνουν από 8 και πάνω !abujafar wrote:-Τεχνολογικά θεματα Βιομηχανίας 2
-Συμπεριφορα καταναλωτη
-Δημοσιες σχεσεις
Καλη υλη, αν και έχει επικαλυψη με Δικτυα 1-2(δεν ξέρω αν έχουν γίνει αλλαγές, το πήρα πριν 2 χρόνια). Ενδιαφέρον, όπως όλα τα σχετικά μαθήματαmichalis wrote:Έχει κάποιος να προτείνει συμβουλές για τα Ασύρματα Δίκτυα του Σύρη; Σκοπεύω να το πάρω επιλογή αλλά δεν ξέρω αν είναι εύκολο, αν είναι ενδιαφέρον, αν προσφέρεται για βαθμό κλπ.
κανείς ?Lifer wrote:Παιδες αν εδωσε κανεις στρατηγικο ηλεκτρονικο μαρκετινκ φετος ή παλαιοτερα ας μου στηλει ενα PM για μερικα παραπανω ινφο.
Σόρρυ, δεν το έχω δώσει.Lifer wrote:κανείς ?Lifer wrote:Παιδες αν εδωσε κανεις στρατηγικο ηλεκτρονικο μαρκετινκ φετος ή παλαιοτερα ας μου στηλει ενα PM για μερικα παραπανω ινφο.
Για το 4ο ετος, δικαιουσε να δηλωσεις max 10 μαθηματα + ξενη γλωσσα.John - John wrote: Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Αφορά το πρόγραμμα παιδαγωγικής - διδακτικής επάρκειας.
Ο οδηγός σπουδών αναφέρει πως έχει συνολικά 10 μαθήματα το πρόγραμμα και πολλοί προτείνουν να τα αφήσει κανείς στο τέλος.
Όμως γίνεται αυτό ;
Έχεις το maximum 12 μαθήματα μεν για το 4ο έτος και μετά, αλλά και ο οδηγός προτείνει το πολύ 6 μαθήματα.
Σε συνδυασμό και με τα υπόλοιπα μαθήαμτα που έχεις από κύκλους και λοιπά, βγαίνει το πρόγραμμα ;
Γενικά μάθε ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα μπάζει από παντού κι ειδικά η αρμόδια καθηγήτρια... Δε θες να μπλέξεις, πίστεψέ με!! Σου το λέω γιατί κι εγώ ξεκίνησα με αγαθές προθέσεις..John - John wrote: Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Αφορά το πρόγραμμα παιδαγωγικής - διδακτικής επάρκειας.
Ο οδηγός σπουδών αναφέρει πως έχει συνολικά 10 μαθήματα το πρόγραμμα και πολλοί προτείνουν να τα αφήσει κανείς στο τέλος.
Όμως γίνεται αυτό ;
Έχεις το maximum 12 μαθήματα μεν για το 4ο έτος και μετά, αλλά και ο οδηγός προτείνει το πολύ 6 μαθήματα.
Σε συνδυασμό και με τα υπόλοιπα μαθήαμτα που έχεις από κύκλους και λοιπά, βγαίνει το πρόγραμμα ;
Πώς το έκανες αυτό??? Πες μου τον τρόπο please...Ktulu wrote: Btw, φετος (4ο ετος) περασα 18 μαθηματα, οποτε γινετε.
off topic , καλυτερα στην συζητηση για τον οδηγο σπουδωνmarose wrote:Παιδιά.. στον οδηγό σπουδών λέει οτι μέχρι 4ο έτος έχεις περιθώριο να δηλώσεις το πολύ 10 μαθήματα και για 6ο έτος και μεγαλύτερο έχεις περιθώριο να δηλώσεις μέχρι 12 μαθήματα ισχύει?