Οδηγός επιλογής κύκλων σπουδών

Συζητήσεις σχετικά με τα μαθήματα Κύκλων και Κατευθύνσεων του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους. Για συζητήσεις παλαιοτέρων ετών κοιτάξτε στην κατηγορία "Παλιές Συζητήσεις "
Post Reply
dexter
Venus Former Team Member
Academic status: N>4

Re: Οδηγός επιλογής κύκλων σπουδών

Post by dexter » Fri Mar 02, 2012 12:30 pm

kommoo wrote:Παιδιά καλημέρα. Θέλω την αποψή σας. Πρέπει να διαλέξω μεταξύ δύο από τα 4 παρακάτω υποχρεωτικά μαθήματα κύκλων. Υπολογισιμότητα, Εννοιολ. Μοντελοποίηση Συστημάτων, Ειδ. Θέματα Αλγορίθμων, Αρχιτεκτονική Υπολογιστών. Μπορείτε να μου πείτε την αποψή σας. Ποια χρειάζονται απαραίτητα παρακολούθηση; Ποια έχουν εργασίες; Σε ποια βοηθάει ο καθηγητής; Τελικα τι μου προτείνετε να πάρω;
πάρε σίγουρα , ειδ.θεμ. αλγορίθμων και αρχιτεκτονική..το μόνο κακό με την αρχιτεκτονική είναι ότι έχει εργασία που πιάνει 40-50% του βαθμού..
υπολογισιμότητα για κανένα λόγο πολύ δύσκολο και με παρακολούθηση πάλι δεν περνιέται καθόλου εύκολα, για μοντελοποίηση δεν ξέρω αλλά αν είναι σαν την ασπσ τότε μακριά :lol:
http://foss.aueb.gr
always aim for for the sky for if you fail you can at least reach the clouds..
ALL BLACKS supporter..
http://www.bringthemback.org/
kommoo
byte level
byte level

Post by kommoo » Fri Mar 02, 2012 12:32 pm

Σ ευχαριστω πολύ. Γνωρίζεις αν χρειάζονται παρακολούθηση; Γιατί δεν προλαβαίνω.....δυστυχώς...
dexter
Venus Former Team Member

Post by dexter » Fri Mar 02, 2012 12:39 pm

kommoo wrote:Σ ευχαριστω πολύ. Γνωρίζεις αν χρειάζονται παρακολούθηση; Γιατί δεν προλαβαίνω.....δυστυχώς...
αρχιτεκτονική όχι, για το άλλο δεν ξέρω αλλά η καθηγήτρια πάντα ανεβάζει σημειώσεις και βάζει βατά θέματα.. :smt023
http://foss.aueb.gr
always aim for for the sky for if you fail you can at least reach the clouds..
ALL BLACKS supporter..
http://www.bringthemback.org/
kokosteo
Mbyte level
Mbyte level

Post by kokosteo » Fri Mar 02, 2012 1:37 pm

Καποιο ευκολάκι επιλογής κύκλων(ΙΙΙ κ ΙV) χωρίς εργασίες ή χωρίς τρομερό διάβασμα, έχετε να προτείνετε;
Clouseau
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by Clouseau » Fri Mar 02, 2012 2:43 pm

Καλά τελικά μπήκε το Διαχείριση έργων πληροφορικής και το κάνει ο κ,Βασσάλος; Δεν ήταν να μην προσφερθεί φέτος;
Exceptions, gotta catch 'em all!
statakos
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by statakos » Fri Mar 02, 2012 3:01 pm

Κάποιος μας τρολάρει άσχημα. Δεν παίζει.
"Always program as if the person who will be maintaining your program is a violent psychopath that knows where you live."
campbell's
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by campbell's » Fri Mar 02, 2012 3:06 pm

Clouseau wrote:Καλά τελικά μπήκε το Διαχείριση έργων πληροφορικής και το κάνει ο κ,Βασσάλος; Δεν ήταν να μην προσφερθεί φέτος;
ναι,έχεις δίκιο. ανανεώθηκε το πρόγραμμα,ε? κ σήμερα θα γίνει το πρώτο μάθημα...?

Μαθηματικός Προγραμματισμός δεν θα γίνει?
Αν δεν μπορείς να βοηθήσεις,ενόχλησε.Το σημαντικό είναι να συμμετέχεις.
photisd
Mbyte level
Mbyte level

Post by photisd » Mon Mar 05, 2012 7:49 pm

Φρέσκο topic για του Κωττίδη την Ανάπτυξη Εφαρμογών έχουμε?
‎...Τα μεγαλύτερα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ έξω απ' το κουτί. Χρειάζεται μεγάλο θάρρος για να τα βγάλεις στο φως, να τα κρατήσεις ψηλά και να δεις τον πραγματικό σου εαυτό να αντικατοπτρίζεται μέσα τους...
Zifnab
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Post by Zifnab » Mon Mar 26, 2012 5:05 pm

[off] τί να συζητήσει κανείς για την Ανάπτυξη Εφαρμογών??? [/off]
george7
bit level
bit level
Academic status: 4th year

Post by george7 » Tue Jul 17, 2012 7:46 pm

Παιδια εχω ακουσει οτι μπορουμε πλεον να επιλεξουμε απο 2 κυκλους 3 υποχρεωτικα και 2 επιλογης.Ομως τα επιλογης δεν πρεπει να ειναι κοινα και στους 2 κυκλους.Ισχυει τελικα κατι τετοιο?
georginaj
byte level
byte level

Post by georginaj » Thu Jul 19, 2012 9:27 pm

Στην e-grammateia στο προγραμμα σπουδών εμφανίζεται ένα μάθημα E εξαμήνου ως υποχρεωτικό κύκλου
"Στατιστική στην πληροφορική" καθ Π Βασσάλος
Ξέρεις κανέις τίποτα; Προσωπικά δεν το εχω ξανακούσει , μήπως είναι λάθος ή είναι καινούργιο μάθημα;
?:=2b|~2b
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: Professor

Post by ?:=2b|~2b » Fri Jul 20, 2012 7:53 pm

georginaj wrote:Στην e-grammateia στο προγραμμα σπουδών εμφανίζεται ένα μάθημα E εξαμήνου ως υποχρεωτικό κύκλου
"Στατιστική στην πληροφορική" καθ Π Βασσάλος
Ξέρεις κανέις τίποτα; Προσωπικά δεν το εχω ξανακούσει , μήπως είναι λάθος ή είναι καινούργιο μάθημα;
Είναι καινούργιο μάθημα, θα το διδάξω εγώ. Θα είναι υποχρεωτικό του 6ου κύκλου, αντικαιθστώντας τα ειδικά θέματα διακριτών μαθηματικών. Περισσότερα στον νέο οδηγό σπουδών, όταν βγει (προς Σεπτέμβριο)

Σταύρος Τουμπής
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by ?:=2b|~2b » Fri Jul 20, 2012 7:56 pm

george7 wrote:Παιδια εχω ακουσει οτι μπορουμε πλεον να επιλεξουμε απο 2 κυκλους 3 υποχρεωτικα και 2 επιλογης.Ομως τα επιλογης δεν πρεπει να ειναι κοινα και στους 2 κυκλους.Ισχυει τελικα κατι τετοιο?
Βάσει νέων κανόνων, που είναι υποχρεωτικοί για τους νεοεισαχθέντες, αλλά προαιρετικοί για εσάς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε το παλαιό πρόγραμμα σπουδών είτε ένα νέο στο οποίο
1) έχουν γίνει κάποιες μετατοπίσεις μαθημάτων σε κύκλους
2) ένας κύκλος ολοκληρώνεται πέρνωντας τα 3 υποχρεωτικά και 2 επιλογής (μόνο), χωρίς όμως να επιτρέπεται η χρήση ενός μαθήματος σε δύο κύκλους.

Περισσότερα στον νέο οδηγό σπουδών.
george7
bit level
bit level
Academic status: 4th year

Post by george7 » Sat Jul 21, 2012 3:35 am

?:=2b|~2b wrote:
george7 wrote:Παιδια εχω ακουσει οτι μπορουμε πλεον να επιλεξουμε απο 2 κυκλους 3 υποχρεωτικα και 2 επιλογης.Ομως τα επιλογης δεν πρεπει να ειναι κοινα και στους 2 κυκλους.Ισχυει τελικα κατι τετοιο?
Βάσει νέων κανόνων, που είναι υποχρεωτικοί για τους νεοεισαχθέντες, αλλά προαιρετικοί για εσάς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε το παλαιό πρόγραμμα σπουδών είτε ένα νέο στο οποίο
1) έχουν γίνει κάποιες μετατοπίσεις μαθημάτων σε κύκλους
2) ένας κύκλος ολοκληρώνεται πέρνωντας τα 3 υποχρεωτικά και 2 επιλογής (μόνο), χωρίς όμως να επιτρέπεται η χρήση ενός μαθήματος σε δύο κύκλους.

Περισσότερα στον νέο οδηγό σπουδών.
αααα ευχαριστω πολυ
parvati_mp24
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by parvati_mp24 » Mon Oct 01, 2012 9:12 pm

Είδα στον Οδηγό Σπουδών ένα μάθημα επιλογής των κύκλων III, IV με τίτλο "Στοιχεία Δικαίου της Πληροφορίας", αλλά στην ηλεκτρονική γραμματεία, δεν βλέπω καθόλου πληροφορίες για το μάθημα. Ξέρει κανείς να μου πει;
Image
ariadni
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by ariadni » Tue Oct 02, 2012 12:40 am

parvati_mp24 wrote:Είδα στον Οδηγό Σπουδών ένα μάθημα επιλογής των κύκλων III, IV με τίτλο "Στοιχεία Δικαίου της Πληροφορίας", αλλά στην ηλεκτρονική γραμματεία, δεν βλέπω καθόλου πληροφορίες για το μάθημα. Ξέρει κανείς να μου πει;

Nαι, κάθε χρόνο περιμένω να πουν πως θα διδαχθεί και κάθε χρόνο τα ίδια.
Το μάθημα υπάρχει μόνο στα χαρτιά. 4 χρόνια στη σχολή δεν έχει γίνει ποτέ..
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by ?:=2b|~2b » Tue Oct 02, 2012 12:09 pm

ariadni wrote:
parvati_mp24 wrote:Είδα στον Οδηγό Σπουδών ένα μάθημα επιλογής των κύκλων III, IV με τίτλο "Στοιχεία Δικαίου της Πληροφορίας", αλλά στην ηλεκτρονική γραμματεία, δεν βλέπω καθόλου πληροφορίες για το μάθημα. Ξέρει κανείς να μου πει;

Nαι, κάθε χρόνο περιμένω να πουν πως θα διδαχθεί και κάθε χρόνο τα ίδια.
Το μάθημα υπάρχει μόνο στα χαρτιά. 4 χρόνια στη σχολή δεν έχει γίνει ποτέ..
Στις έκτακτες τροποποιήσεις του οδηγού αναφέρεται ότι το μάθημα δεν θα διδαχθεί, και φέτος. δεν εξαρτάται από το τμήμα, αλλά από το υπουργείο. Μόλις διοριστεί η κ. Μήτρου, που έχει εκλεγεί από το τμήμα με γνωστικό αντικείμενο το Δίκαιο της Πληροφορίας, το μάθημα θα αρχίσει να διδάσκεται τακτικά
Spongebobu
Mbyte level
Mbyte level

Post by Spongebobu » Wed Oct 03, 2012 10:31 am

Το μάθημα Τεχνολογίες και Προγραμματισμός Εφαρμογών στον Ιστό του κυρίου Βασσάλου αναφέρεται στον οδηγό ως μάθημα 8ου εξαμήνου αν και είναι 7ο.
Every time you make a typo the errorists win.
Fabio 2 - 1 Funk
konefsta
byte level
byte level

Post by konefsta » Tue Oct 16, 2012 4:06 pm

παιδια εχω επιλεξει τον 3ο και 5ο κυκλο . και επειδη το μαθημα λογιστικα πληροφοριακα συστηματα δεν προσφεροταν προπερσι , ειπαν πως η επιχειρησιακη ερευνα που είναι υποχρεωτικο στον 5ο κυκλο θα ειναι και επιλογης στον 3ο κυκλο . δεν εχω περασει επιχειρησιακη ερευνα και τωρα στον οδηγο σπουδων 2012-2013 η επιχειρησιακη ερευνα δεν παρουσιαζεται ως επιλογης 3ου κυκλου . Επισης υπάρχει το μαθημα λογιστικα πληροφοριακα συστηματα ως επιλογης και στον 3ο και 5ο κυκλο . Τελικα υπάρχει αυτο το μαθημα ? τι γινεται ?

ευχαριστώ
thephilosopher
byte level
byte level

Post by thephilosopher » Thu Nov 15, 2012 5:10 pm

Ερωτηση: Μεχρι ποτε και απο που μπορουμε να κανουμε δηλωση κατευθυνσης?Μονο αμεσα μεσω της γραμματειας?Ή γινεται και μεσω διαδικτυου?Εχω καταληξει στους κυκλους ΙΙ - ΙΙΙ.
Πάρε τηλέφωνο την μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς . . .
Πλησιάζει η παγκόσμια κυριαρχία της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας...
Ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς ΞΕΜΑΡΜΑΡΩΝΕΙ !

http://www.youtube.com/watch?v=4zuoyaBEkJg
necrofear_13
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by necrofear_13 » Thu Nov 15, 2012 5:21 pm

georgiokg wrote:Ερωτηση: Μεχρι ποτε και απο που μπορουμε να κανουμε δηλωση κατευθυνσης?Μονο αμεσα μεσω της γραμματειας?Ή γινεται και μεσω διαδικτυου?Εχω καταληξει στους κυκλους ΙΙ - ΙΙΙ.
Δεν δηλώνεις πουθενά τους κύκλους. Απλά διαλέγεις τα κατάλληλα μαθήματα. That's all!!
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.

In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
thephilosopher
byte level
byte level

Post by thephilosopher » Thu Nov 15, 2012 6:34 pm

necrofear_13 wrote:
georgiokg wrote:Ερωτηση: Μεχρι ποτε και απο που μπορουμε να κανουμε δηλωση κατευθυνσης?Μονο αμεσα μεσω της γραμματειας?Ή γινεται και μεσω διαδικτυου?Εχω καταληξει στους κυκλους ΙΙ - ΙΙΙ.
Δεν δηλώνεις πουθενά τους κύκλους. Απλά διαλέγεις τα κατάλληλα μαθήματα. That's all!!
Ειχα επιλεξει και αποστειλει τα απαραιτητα μαθηματα που χρειαζομαι για τους 2 κυκλους το τρεχον εξαμηνο μεσω της e-grammateias.Απλα μου εκανε εντυπωση που η γραμματεια μου ειχε πει οτι δεν ειχα κανει αιτηση για τα μαθηματα (?)..Μπορει και βεβαια να μην καταλαβα καλα.Παντως αυτο που λες το εχω ηδη κανει.Αρα,λογικα ειμαι κομπλε.
Πάρε τηλέφωνο την μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς . . .
Πλησιάζει η παγκόσμια κυριαρχία της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας...
Ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς ΞΕΜΑΡΜΑΡΩΝΕΙ !

http://www.youtube.com/watch?v=4zuoyaBEkJg
Post Reply

Return to “Μαθήματα Κύκλων και Κατευθύνσεων”