Έφτασε το νέο φοιτητικό πάσο

Αναδημοσιεύσεις άρθρων και κειμένων που βρήκατε κάπου αλλού και θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας .
michalis
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: Alumnus/a
Re: Έφτασε το νέο φοιτητικό πάσο

Post by michalis » Mon Oct 01, 2012 10:46 pm

Ειδοποίηση έρχεται μόνο όταν το πάσο είναι διαθέσιμο στο σημείο διανομής. Την έγκριση απ'τη γραμματεία τη βλέπεις μόνο μέσω της πλατφόρμας.
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Mon Oct 01, 2012 10:51 pm

michalis wrote:Ειδοποίηση έρχεται μόνο όταν το πάσο είναι διαθέσιμο στο σημείο διανομής. Την έγκριση απ'τη γραμματεία τη βλέπεις μόνο μέσω της πλατφόρμας.
Thanks, έχει εγκριθεί οπότε κι εγώ εκτύπωση περιμένω. :-D
Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.
MpoMp @ Discord
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by PASCAL » Tue Oct 02, 2012 8:40 am

Ωραία το σύστημα δουλεύει:P
Κι εγώ εκτύπωση περιμένω.
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Wed Oct 03, 2012 9:56 pm

Το πήρα σήμερα! Καλό είναι. :P

Ερώτηση: Σας κρατήσανε φωτοτυπία της ταυτότητας?
MpoMp @ Discord
nikosk
Venus Former Team Member
Academic status: N>4

Post by nikosk » Wed Oct 03, 2012 10:04 pm

MpoMp wrote:Το πήρα σήμερα! Καλό είναι. :P

Ερώτηση: Σας κρατήσανε φωτοτυπία της ταυτότητας?
ναι αλλα δεν ηταν για αυτο αλλα για την καρτα που σου δινουν μαζι νομιζω!!
Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better.
Samuel Beckett
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Wed Oct 03, 2012 10:05 pm

Όχι, εγώ που ρώτησα λέει το κρατάνε για τη ταυτοποίηση. Όμως τον κωδικό που μου ήρθε με SMS ούτε που τον ζήτησε. Γι' αυτό μου φάνηκε πολύ περίεργο.
MpoMp @ Discord
michalis
Gbyte level
Gbyte level

Post by michalis » Wed Oct 03, 2012 10:07 pm

MpoMp wrote:Όχι, εγώ που ρώτησα λέει το κρατάνε για τη ταυτοποίηση. Όμως τον κωδικό που μου ήρθε με SMS ούτε που τον ζήτησε. Ποιο το νόημα?
Λογικά συγκρίνουν τις φωτογραφίες απλά. Χρειάζεται σίγουρα και για το cu η ταυτότητα.
Ktulu
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Ktulu » Wed Oct 03, 2012 10:40 pm

Εμενα οταν πηγα να παραλαβω το πασο, ηθελαν να μου δωσουν και μια καρτα CU. Με τον ορο να υπογραψω δηλωση οτι συναινω να χρησιμοποιηθουν τα προσωπικα μου δεδομενα για καθε χρηση απο την Vodafone. Φυσικα αρνηθηκα να το υπογραψω και παρελαβα μονο το πασο.
Τι κουλο ειναι αυτο; Εσεις υπογραψατε;
Δοκιμάστε το Unagi, project που έγινε σε συνεργασία με συνάδελφο από το τμήμα μας και είναι αυτήν την στιγμή ανεβασμένο σε Windows Phone Store και Nokia Store.
vasilaros69
Gbyte level
Gbyte level

Post by vasilaros69 » Wed Oct 03, 2012 10:59 pm

Πλεον καθε καρτα πρεπει να δηλωνεται με ονομα κατοχου και ταυτοτητα...αλλα αυτο θελει κανονικη αιτηση και συμπληρωση.για να σου ζητησαν να υπογραψεις παει να πει οτι τα ειχαν ετοιμα τα υπολοιπα...
"Sometimes questions are more powerful than answers,..."
ninaT
byte level
byte level

Post by ninaT » Wed Oct 03, 2012 11:04 pm

Βάσει νόμου στις ταυτοποιήσεις καρτοκινητών χρειάζεται να επιδυκνύει κανείς κάποιο έγγραφο(ταυτότητα,διαβατήριο κ.τ.λ).Ταυτότητα ζητάνε για να κάνουν την ταυτοποίηση του καρτοκινητού στο όνομα αυτού που παίρνει το πάσο.Βέβαια είναι προαιρετικό αν θέλει κανείς να πάρει το νούμερο και το έγγραφο που ζητάνε να υπογράψεις είναι μια υπέυθυνη δήλωση του νόμου 1599 ότι τα στοιχεία σου είναι τα τάδε και ότι είσαι ο κάτοχος του καρτοκινητού.Αυτά ισχύουν και στις 3 εταιρείες
My dream is to fly,over the rainbow ..so high..
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Wed Oct 03, 2012 11:11 pm

Ανεξάρτητα από τη καρτοκινητή, εγώ θέλω να μάθω αν χρειαζόταν αν κρατήσει φωτοτυπία της ταυτότητάς μου...
MpoMp @ Discord
ninaT
byte level
byte level

Post by ninaT » Wed Oct 03, 2012 11:18 pm

MpoMp wrote:Ανεξάρτητα από τη καρτοκινητή, εγώ θέλω να μάθω αν χρειαζόταν αν κρατήσει φωτοτυπία της ταυτότητάς μου...
Αν πήρες το καρτοκινητό ναι γιατί το αντίγραφο της ταυτότητας σου επισυνάπτεται ηλεκτρονικά στην ταυτοποίηση
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Wed Oct 03, 2012 11:21 pm

Δε πήρα τίποτα, ούτε για την προσφορά δεν την άφησα να μου μιλήσει!
MpoMp @ Discord
michalis
Gbyte level
Gbyte level

Post by michalis » Wed Oct 03, 2012 11:22 pm

Υπογράφεις για την παροχή στοιχείων λόγω προστασίας προσωπικών δεδομένων τα οποία παρέχεις για να κάνεις τη σύνδεση. Προφανώς στη σχετική δήλωση όλες οι εταιρείες περιλαμβάνουν το "για κάθε χρήση" κυρίως για να καλύπτονται για διαφημιστικές καμπάνιες.
Για το πάσο όχι, δεν χρειαζόταν. Ήταν ξεκάθαροι οι όροι, χρειαζόταν απλά ο προσωπικός κωδικός και η επίδειξη ταυτότητας για την ταυτοποίηση. Δεν έχει δικαίωμα κάποιος για την άμεση ταυτοποίηση να κρατήσει αντίγραφο. Μόνο αν τηρεί αρχείο με προσωπικά δεδομένα, δηλαδή αν πήρες τον αριθμο CU.
ninaT
byte level
byte level

Post by ninaT » Wed Oct 03, 2012 11:23 pm

MpoMp wrote:Δε πήρα τίποτα, ούτε για την προσφορά δεν την άφησα να μου μιλήσει!
Και αυτή προφανώς πέταξε την φωτοτυπία μόλις έφυγες!!
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by PASCAL » Thu Oct 04, 2012 12:10 am

Τώρα πως η Vodafone έχει σχέση με τις νέες ταυτότητες μόνο το ξεπουλημένο τομάρι ο Αρβανιτόπουλος το ξέρει. Πώς είναι δυνατόν ένα επίσημο έγγραφο του κράτους, η φοιτητική ταυτότητα, να παραδίδεται σε μια ιδιωτική εταιρεία? Μπορούμε και στη γραμματεία να παραλάμβανουμε τις ταυτότητες. Ένας κλειστός φάκελος είναι. Δεν είναι ανάγκη να μας φακελώνουν στο πελατολόγιο της Vodafone και μετά να μας τα πρήζουν με τα "πακέτα" τους.
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: High school

Post by stoupeace » Thu Oct 04, 2012 12:17 am

Ktulu wrote:Εμενα οταν πηγα να παραλαβω το πασο, ηθελαν να μου δωσουν και μια καρτα CU. Με τον ορο να υπογραψω δηλωση οτι συναινω να χρησιμοποιηθουν τα προσωπικα μου δεδομενα για καθε χρηση απο την Vodafone. Φυσικα αρνηθηκα να το υπογραψω και παρελαβα μονο το πασο.
Good to know.

Είμαι τόσο ζώον που μπορεί να πήγαινα και να έφευγα με σύνδεση αν δεν είχα το μυαλό μου.
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Thu Oct 04, 2012 12:24 am

Ktulu wrote:Εμενα οταν πηγα να παραλαβω το πασο, ηθελαν να μου δωσουν και μια καρτα CU. Με τον ορο να υπογραψω δηλωση οτι συναινω να χρησιμοποιηθουν τα προσωπικα μου δεδομενα για καθε χρηση απο την Vodafone. Φυσικα αρνηθηκα να το υπογραψω και παρελαβα μονο το πασο.
Τι κουλο ειναι αυτο; Εσεις υπογραψατε;

wut! εγω δεν υπεγραψα τιποτα απολυτως.
μαλιστα ρωτησα αμα υπογραφω τιποτα και ειπε πως οχι.
Gewitter
Venus Former Team Member
Academic status: PhD

Post by Gewitter » Thu Oct 04, 2012 12:24 am

stoupeace wrote:
Good to know.

Είμαι τόσο ζώον που μπορεί να πήγαινα και να έφευγα με σύνδεση αν δεν είχα το μυαλό μου.
Εμένα μου προσέφεραν internet!
:-p :-p
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
[i][b][color=#004080]No,no...Listen...He said that if they dug his father's body up, it would be gone. They planted a seed over his grave. The seed became a tree. Moses said his father became a part of that tree. He grew into the wood, into the bloom. And when a sparrow ate the tree's fruit, his father flew with the birds. He said... death was his father's road to awe!.[/color][/i][/b]
michalis
Gbyte level
Gbyte level

Post by michalis » Thu Oct 04, 2012 12:28 am

PASCAL wrote:Τώρα πως η Vodafone έχει σχέση με τις νέες ταυτότητες μόνο το ξεπουλημένο τομάρι ο Αρβανιτόπουλος το ξέρει. Πώς είναι δυνατόν ένα επίσημο έγγραφο του κράτους, η φοιτητική ταυτότητα, να παραδίδεται σε μια ιδιωτική εταιρεία? Μπορούμε και στη γραμματεία να παραλάμβανουμε τις ταυτότητες. Ένας κλειστός φάκελος είναι. Δεν είναι ανάγκη να μας φακελώνουν στο πελατολόγιο της Vodafone και μετά να μας τα πρήζουν με τα "πακέτα" τους.
Απλή διανομή κάνει φίλε μου η Vodafone, δεν έχει τα στοιχεία σου ούτε και την ταυτότητα. Ο φάκελος έρχεται κλειστός κι όπως ακριβώς έρχεται στον δίνει. Στο πελατολόγιο της Vodafone είπαμε, μπαίνεις άμα θέλεις. Κι επίσης το γιατί δεν τις δίνουν στις γραμματείες ρώτα καλύτερα το σωματείο των εργαζομένων αν θα δεχόταν να αναλάβει ένα επιπλέον καθήκον. Ακόμη θυμάμαι τα πάσο που μοίραζαν ασυμπλήρωτα μόνο με τη σφραγίδα κι επίσης στις γραμματείες συχνά (μου) έχει τύχει να χάνουν πολύ σημαντικότερα έγγραφα απ'την ταυτότητα. Κλασικό δημόσιο. Επίσης δεν θα διαφωνήσεις στο γεγονός ότι με το παρόν σύστημα των σημείων διανομής ο καθένας έχει τη δυνατότητα να παίρνει την ταυτότητα δίπλα στο σπίτι του. Αυτό που δεν ξέρω είναι πόσο πληρώθηκε η Vodafone για το έργο αυτό κι αν σ'αυτό υπολογίστηκε το προβλεπόμενο κέρδος απ'το συνδυασμό που θα έκανε με το marketing. Αν θεωρείς ότι προκειμένου να το εξετάσουμε αυτό πρέπει να βρίζεις δημόσια, τότε οκ, συνέχισέ το.
WoLfeN Ilic
Mbyte level
Mbyte level

Post by WoLfeN Ilic » Thu Oct 04, 2012 7:28 am

Εγώ νομίζω ότι η vodafone το έκανε τζάμπα σαν ευχαριστώ για το κουκούλωμα στην υπόθεση των υποκλοπών :smt007
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Thu Oct 04, 2012 6:27 pm

michalis wrote:Υπογράφεις για την παροχή στοιχείων λόγω προστασίας προσωπικών δεδομένων τα οποία παρέχεις για να κάνεις τη σύνδεση. Προφανώς στη σχετική δήλωση όλες οι εταιρείες περιλαμβάνουν το "για κάθε χρήση" κυρίως για να καλύπτονται για διαφημιστικές καμπάνιες.
Για το πάσο όχι, δεν χρειαζόταν. Ήταν ξεκάθαροι οι όροι, χρειαζόταν απλά ο προσωπικός κωδικός και η επίδειξη ταυτότητας για την ταυτοποίηση. Δεν έχει δικαίωμα κάποιος για την άμεση ταυτοποίηση να κρατήσει αντίγραφο. Μόνο αν τηρεί αρχείο με προσωπικά δεδομένα, δηλαδή αν πήρες τον αριθμο CU.
Wat. Τους αλήτες. Και υπέγραψα και ένα χαρτί για τη παραλαβή. :???:

Δε πήρα αριθμό CU ούτε τίποτα, να πάω να ζητήσω πίσω το αντίγραφο της ταυτότητας?
MpoMp @ Discord
Post Reply

Return to “Αναδημοσιεύσεις”