Καλωσόρισμα Πρωτοετών 2012-2013 στο τμήμα Πληροφορικής ΑΣΟΕΕ

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: High school
Re: Καλωσόρισμα Πρωτοετών 2012-2013 στο τμήμα Πληροφορικής ΑΣΟΕΕ

Post by stoupeace » Mon Sep 24, 2012 5:42 pm

Eldebryn wrote:
stoupeace wrote:Εχει αρχίσει να θυμίζει πατέρα που κάνει το sex talk με το γιο του, πριν πάει για πρώτη φορά να γνωρίσει τον έρωτα με την Εμμανουέλα.
Θα πρότεινα λιγότερες αναφορές σε softcore 80s παραγωγές :lol:
Can't do that, έχει ριζώσει το σόφτκορ στην παιδική ψυχή μου.
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
rexes
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: 3rd year

Post by rexes » Mon Sep 24, 2012 5:43 pm

stoupeace wrote: Εχει αρχίσει να θυμίζει πατέρα που κάνει το sex talk με το γιο του, πριν πάει για πρώτη φορά να γνωρίσει τον έρωτα με την Εμμανουέλα.
χαχαχαχαχα True Story!!!
Εφαρμογή για το Πρόγραμμα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών
Image
Δείτε περισσότερα για την εφαρμογή και πείτε την άποψή σας!
Alivas
bit level
bit level
Academic status: N>4

Post by Alivas » Mon Sep 24, 2012 10:49 pm

Ισως να φταιει οτι παει καιρος απο τοτε που με πρηξανε αλλα εχω την αισθηση οτι τα τρομοκρατειτε τα παιδια..
Κανα 2 ψευτικα χαμογελακια και μια καλη δικαιολογια παντα και δεν προκειται να σας πρηξει κανεις...
Οχι τιποτα αλλο, αλλα τους δινουμε και αξια..

I think :P

Welcome στα πρωτοετα by the way !!
Ο θεος δν υπαρχει.. Ο Μαρξ πεθανε.. Κ εγω εχω αρχισει να ανησυχω σοβαρα για την υγεια μου...
th0d0ris
bit level
bit level
Academic status: 2nd year

Post by th0d0ris » Tue Sep 25, 2012 4:25 pm

stoupeace wrote:
th0d0ris wrote:
stoupeace wrote:th0d0ris, σε κόβω να το'χεις στο μυαλό σου για μεγάλο πράγμα, και δεν ξέρω αν το ενισχύουμε κι εμείς.

Δεν χρειάζεται και να καταστρώσεις σχέδιο ενάντια στον "εχθρό" :P Ανθρωποι είναι κι αυτοί. Σχεδόν. Υπάνθρωποι βασικά, αλλά δε δαγκώνουνε. Πάντα.
δεν επιασα τη πρωτη προταση σου!!!
Εννοώ, άραξε. Δεν πας στον πόλεμο, στη σχολή σου πας.
Θα φας λίγο πρήξιμο και θα περάσει. Μπορεί και να γουστάρεις.
Eldebryn wrote: Yo dawg, the bro mean ya can chill out wit dat hardcore diplomacy man...
</stoned>
Εχει αρχίσει να θυμίζει πατέρα που κάνει το sex talk με το γιο του, πριν πάει για πρώτη φορά να γνωρίσει τον έρωτα με την Εμμανουέλα.
εχεις δικιο!!!
aueb2012
bit level
bit level
Academic status: 1st year

Re: Καλωσόρισμα Πρωτοετών 2011-2012 στο τμήμα Πληροφορικής ΑΣΟΕΕ

Post by aueb2012 » Thu Sep 27, 2012 2:44 am

Μια απορία..στην ενεργοποίηση του λογαριασμού στον αριθμό ταυτότητας βάζουμε λατινικούς ή ελληνικούς χαρακτήρες;
Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο και ας είναι η φωτιά του να σε κάψει...
http://www.youtube.com/watch?v=62XB9IbMnxQ
Eldebryn
Venus Former Team Member
Academic status: Alumnus/a

Re: Καλωσόρισμα Πρωτοετών 2011-2012 στο τμήμα Πληροφορικής ΑΣΟΕΕ

Post by Eldebryn » Thu Sep 27, 2012 9:14 am

aueb2012 wrote:Μια απορία..στην ενεργοποίηση του λογαριασμού στον αριθμό ταυτότητας βάζουμε λατινικούς ή ελληνικούς χαρακτήρες;
Ελληνικούς με κεφαλαία, όπως είναι πάνω στην ταυτότητα. Δεν νομίζω να μου ζητήθηκε ποτέ αριθμός ταυτότητας με λατινικούς.
Last edited by Eldebryn on Thu Sep 27, 2012 11:50 am, edited 1 time in total.
Image<-- My profile playlists
th0d0ris
bit level
bit level
Academic status: 2nd year

Post by th0d0ris » Fri Sep 28, 2012 2:20 am

παιδια στο 1ο εξαμηνο εχω τα 5 υποχρεωτικα μαθηματα,εχει βγει το προγραμμα ολα κομπλε,
ΟΜΩΣ θα πρεπει να επιλεξω κι μαθηματα επιλογης???
αυτα που τα δηλωνω επισημα?
που μπορω να δω μια λιστα αυτων των μαθηματων για το 1ο εξαμηνο?
μου προτεινετε κατι εσεις απ'την εμπειρια σας??? (αυτο ακουστηκε μεγαλοπρεπες! :-p )
mosquito110
Mbyte level
Mbyte level

Post by mosquito110 » Fri Sep 28, 2012 2:32 am

th0d0ris wrote:παιδια στο 1ο εξαμηνο εχω τα 5 υποχρεωτικα μαθηματα,εχει βγει το προγραμμα ολα κομπλε,
μου προτεινετε κατι εσεις απ'την εμπειρια σας??? (αυτο ακουστηκε μεγαλοπρεπες! :-p )
Μπορείς να επιλέξεις όποτε θες τα μαθήματα επιλογής.Δεν είσαι αναγκασμένος σε κάποιο εξάμηνο να πάρεις τα 4 μαθήματα που χρειάζονται για το πτυχίο. Αρκεί να τα έχεις όταν έρθει η ύστατη ώρα! :-p :-p :lol:
Επίσημα θα τα δηλώσεις στην ηλεκτρονική γραμματεία, αλλά θα βγεί ανακοίνωση οπότε μην αγχώνεσε!
Τα μαθήματα που έχεις πρώτο εξάμηνο είναι αυτά τα 5 που είδες στο πρόγραμμα.Αν θες περισσότερες πληροφορίες μπορείς να δείς τον οδηγό σπουδών(http://www.cs.aueb.gr/sites/default/fil ... _13_v3.pdf). Αν εννοείς τα μαθήματα επιλογής βγαίνει λίστα από την γραμματεία στην αρχή του εξαμήνου.
Εγώ θα σου έλεγα στο πρώτο εξάμηνο να μην ασχοληθείς με άλλα μαθήματα εκτός από τα υποχρεωτικά. Επειδή ίσως αλλάξει όλος ο τρόπος ζωής σου, μπορεί να καταλήξεις να μην διαβάζεις ούτε τα απαραίτητα! Οπότε άσε το πρώτο εξάμηνο να δεις πως θα πάει κ άμα το γουστάρεις τόσο πολύ πάρε στο 2ο!
Αυτό που λένε ουτοπία εμείς το λέμε απλά ζωή
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Fri Sep 28, 2012 2:33 am

εγω δεν ειχα παρει μαθημα επιλογης στο πρωτο ετος και νομιζω ηταν καλη ιδεα.
καλο ειναι, επισης, να μην ξεφυγεις απο τον οδηγο πριν το τριτο ετος (==μην παρεις μαθηματα τριτου ετους στο πρωτο πχ)

τα μαθηματα τα δηλωνεις (ολα - μιας και τα υποχρεωτικα δεν ειναι και τοσο υποχρεωτικα. οτι πρεπει να τα περασεις δεν σημαινει οτι δηλωνονται αυτοματα) στην ηλεκτρονικη γραμματεια αλλα ειναι λιγο νωρις ακομα για να κανεις κατι τετοιο. αρχισε κανονικα να παρακολουθεις μαθηματα (αμα θελεις XD) και θα σας πουν ποτε ειναι οι δηλωσεις

για λιστα μαθηματων θα σου εδινα το link απο το site αλλα με εχει οδηγησει τοσες φορες σε λαθος πληροφοριες (να γραφει πως ειναι χειμερινο και να ειναι εαρινο εξαμηνο πχ) που καλυτερο θα ειναι να δεις τι επιλογες εχεις για να δηλωσεις οταν αρχισουν οι αιτησεις (και φανταζομαι στην ηλεκτρονικη γραμματεια θα ειναι σωστα)
necrofear_13
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by necrofear_13 » Fri Sep 28, 2012 2:38 am

Ό,τι σου είπαν οι από πάνω++. Σαν πρωτοετής τα επιλογής που μπορείς να πάρεις είναι περιορισμένα και κυρίως από άλλα τμήματα(όχι μαθήματα πληροφορικής κυρίως δηλαδή). Επίσης τα επιλογής μαθήματα μπορεί να είναι οτιδήποτε π.χ. 2 δικά μου επιλογής είναι μαθήματα που είναι συνδιδασκαλία προπτυχιακού με μεταπτυχιακό....ναι έχουμε και τέτοια. Οπότε είναι βλακεία να διαλέξεις ό,τι επιλογής βρεις τώρα ενώ αργότερα θα έχεις καλύτερες πιθανόν επιλογές. Ακόμα πρωτοετής είσαι για αρχή πέρνα τα μαθήματα του έτους σου και πάρε τις βάσεις που χρειάζεσαι και όλα τα υπόλοιπα θα τα βρεις στη συνέχεια. Καλή αρχή και από εμένα.
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.

In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Fri Sep 28, 2012 5:09 am

th0d0ris wrote:παιδια στο 1ο εξαμηνο εχω τα 5 υποχρεωτικα μαθηματα,εχει βγει το προγραμμα ολα κομπλε,
Το πιθανότερο ( εκτός και αν ήδη έχεις εμπειρία στον προγραμματισμό ) είναι ότι αυτά τα 5 θα σου πέσουν αρκετά βαριά.Και επειδή συχνά στους 1ετείς μπαίνει η ιδέα να αφήσουν τον προγραμματισμό για να προλάβουν να περάσουν τα άλλα 4 το γράφω για να το δουν και οι λοιποί πρωτοετείς , καλύτερα να θέσετε τις βάσεις στον προγραμματισμό και να χρωστάτε τα υπόλοιπα παρά το αντίθετο.Γενικά άμα δείτε ότι δεν προλαβαίνετε η αποδεκτή σειρά απόρριψης μαθημάτων είναι η εξής α) Οικονομία β) Διακριτά γ) Μαθηματικά 1 δ) Κουρκουμπέτης ε) java .
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
necrofear_13
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by necrofear_13 » Fri Sep 28, 2012 9:31 am

ja_the_invincible wrote:
Το πιθανότερο ( εκτός και αν ήδη έχεις εμπειρία στον προγραμματισμό ) είναι ότι αυτά τα 5 θα σου πέσουν αρκετά βαριά.Και επειδή συχνά στους 1ετείς μπαίνει η ιδέα να αφήσουν τον προγραμματισμό για να προλάβουν να περάσουν τα άλλα 4 το γράφω για να το δουν και οι λοιποί πρωτοετείς , καλύτερα να θέσετε τις βάσεις στον προγραμματισμό και να χρωστάτε τα υπόλοιπα παρά το αντίθετο.Γενικά άμα δείτε ότι δεν προλαβαίνετε η αποδεκτή σειρά απόρριψης μαθημάτων είναι η εξής α) Οικονομία β) Διακριτά γ) Μαθηματικά 1 δ) Κουρκουμπέτης ε) java .
ja++
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.

In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
nikos_k
Buffer underflow exception
Buffer underflow exception
Academic status: 1st year

Post by nikos_k » Mon Oct 01, 2012 1:38 am

Καλησπέρα κι από μένα!!
Αρχικά να σημειώσω ότι μόλις ανακάλυψα ότι είχε φόρουμ η σχολή , και εντυπωσιάστηκα απ'τη δραστηριότητα που υπάρχει :P Λοιπόν, εγώ ήθελα να ρωτήσω αν για τη κάρτα σίτισης έληξε η προθεσμία η αν αυτή η ημερομηνία ήταν για ανανεώσεις μόνο, κι επίσης τι παίζει με δηλώσεις μαθημάτων συγγραμάτων?
michalis
Gbyte level
Gbyte level

Post by michalis » Mon Oct 01, 2012 2:51 am

@th0d0ris Αρχικά αφού δώσω ++ σε ό,τι ειπώθηκε ήδη, κι εγώ προτείνω να ασχοληθείς απλά με τα 5 μαθήματα που είναι βασικά και προς το παρόν ας μη σε απασχολούν επιλογές, κύκλοι κλπ. Απ'την εμπειρία μου, τόσο από πράγματα που έκανα, όσο κι από πράγματα που δεν έκανα αλλά μάλλον έπρεπε να κάνω, τα 3 πρώτα εξάμηνα είναι τόσο βασικά τα μαθήματα που καλύτερα ν' ασχοληθείς μόνο με αυτά και γιατί είναι θεμελιώδεις γνώσεις και γιατί είναι ξενέρωμα να χρωστάς μαθήματα που στην πορεία βλέπεις ότι με λίγη παραπάνω δουλειά θα μπορούσες να έχεις περάσει όταν έπρεπε. Σίγουρα θα είναι αρκετή η δουλειά που θα χεις να κάνεις και πάντα μπορείς να ιεραρχήσεις τα μαθήματα απλά εγώ σου προτείνω να μην πας καθόλου με τη λογική "ε οκ, αν δε με παίρνει το πολύ πολύ αφήνω αυτό" γιατί στο τέλος θα βρεθείς να χρωστάς μαθήματα που θα βαριέσαι αφάνταστα να διαβάσεις στο μέλλον. As a consequence, καλύτερα να περάσεις εξ'αρχής ακόμη και την Οικονομία. Γίνεται.

@nikos_k Νομίζω και η προθεσμία της ανανέωσης πήγε μέχρι τις 30 Οκτωβρίου αλλά για έκδοση κάρτας για πρώτη φορά πιθανότατα ισχύει άλλη ημερομηνία. Πάρε ένα τηλέφωνο στη Φοιτητική Λέσχη.
Οι δηλώσεις είναι 2, η δήλωση μαθημάτων στην ηλεκτρονική γραμματεία και η δήλωση συγγραμμάτων στο Eudoxus. Πρώτα δηλώνεις τα μαθήματα (τα 5 υποχρεωτικά) σε ημερομηνίες που συνήθως αρχίζουν 10-15 μέρες μετά την έναρξη του εξαμήνου και δίνουν περιθώριο κάπου 1 μήνα. Μετά στο Eudoxus, που ανοίγει για δηλώσεις κάπου μέσα στο διάστημα αυτό και μένει για τουλάχιστον 2 μήνες, δηλώνεις τα αντίστοιχα συγγράμματα και πας και τα παίρνεις. Το ποια συγγράμματα θα δηλώσεις, θα το μάθεις στις διαλέξεις και στο Venus. Η δήλωση μαθημάτων έχει καθαρά διοικητικό χαρακτήρα, είναι υποχρεωτική και χρησιμεύει για να μπορείς να πάρεις μέρος στην εξεταστική και να κατοχυρώσεις βαθμό. Κατα τ'άλλα εννοείται ότι μπορείς να παρακολουθείς τα μαθήματα από τις 2 του μήνα, άσχετα αν δεν έχεις κάνει δήλωση ακόμα.
floydiantree
byte level
byte level

Post by floydiantree » Thu Oct 04, 2012 1:07 am

Άρχισαν τα μαθήματα, μέχρις στιγμής κυρίως θετικές οι εντυπώσεις. Στα συν οι καθηγητές και η οργάνωση του τμήματος, στα πλην το κτήριο (αν και το αμφιθέατρο Δεριγνύ, ήταν πιο άνετο και ωραίο από τα άλλα :-) ) και οι παρατάξεις, οι οποίες αν και δεν με έπρηξαν όσο περίμενα έχουν γεμίσει το κτήριο με αφίσες, γκράφιτι και κάθε τρεις και λίγο διακόπτουν το μάθημα. Κατά τα άλλα καμιά εικοσαριά άτομα είχαν βάλει το τμήμα πρώτη επιλογή - δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό ή κακό. Anyway, θα δείξει.
Καλή μας αρχή!
So, once in a while you'd
Be better listening to the fools for a change
mosquito110
Mbyte level
Mbyte level

Post by mosquito110 » Thu Oct 04, 2012 1:11 am

floydiantree wrote:Άρχισαν τα μαθήματα, μέχρις στιγμής κυρίως θετικές οι εντυπώσεις. Στα συν οι καθηγητές και η οργάνωση του τμήματος, στα πλην το κτήριο (αν και το αμφιθέατρο Δεριγνύ, ήταν πιο άνετο και ωραίο από τα άλλα :-) ) και οι παρατάξεις, οι οποίες αν και δεν με έπρηξαν όσο περίμενα έχουν γεμίσει το κτήριο με αφίσες, γκράφιτι και κάθε τρεις και λίγο διακόπτουν το μάθημα. Κατά τα άλλα καμιά εικοσαριά άτομα είχαν βάλει το τμήμα πρώτη επιλογή - δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό ή κακό. Anyway, θα δείξει.
Καλή μας αρχή!
Κάνατε μάθημα στο δεριγνυ??? Πόσοι ήταν όρθιοι κ στα σκαλιά?
Αυτό που λένε ουτοπία εμείς το λέμε απλά ζωή
rexes
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by rexes » Thu Oct 04, 2012 1:12 am

Στο Δεριγνυ τι μάθημα κάνατε;;
Image
floydiantree
byte level
byte level

Post by floydiantree » Thu Oct 04, 2012 1:14 am

Προγραμματισμό κάναμε στην αρχή στο Δ21 και οι μισοί ήτανε όρθιοι, μετά στα μαθηματικά αλλάξαμε αίθουσα λόγω του χώρου και πήγαμε στο αμφιθέατρο. Μου φαίνεται στο αμφιθέατρο δεν υπήρχαν πολλοί όρθιοι.
Last edited by floydiantree on Thu Oct 04, 2012 1:14 am, edited 1 time in total.
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Thu Oct 04, 2012 1:14 am

floydiantree wrote:Κατά τα άλλα καμιά εικοσαριά άτομα είχαν βάλει το τμήμα πρώτη επιλογή

αυτο δειχνει μονο το ποσο γνωστο ειναι το τμημα, οχι ποσο καλο ειναι
αμα εφτιαχνα τωρα το μηχανογραφικο μου το δικο μας θα εβαζα πρωτο - οχι του καποδιστριακου που ειχα βαλει.

------------------
καλως ορισες κιολας :-)
floydiantree
byte level
byte level

Post by floydiantree » Thu Oct 04, 2012 1:18 am

chriskin wrote:
floydiantree wrote:Κατά τα άλλα καμιά εικοσαριά άτομα είχαν βάλει το τμήμα πρώτη επιλογή

αμα εφτιαχνα τωρα το μηχανογραφικο μου το δικο μας θα εβαζα πρωτο - οχι του καποδιστριακου που ειχα βαλει.

------------------
Ευχαριστώ!
Και εγώ πρώτη επιλογή το είχα βάλει γιατί είχα ακούσει πολύ καλά λόγια, απλά πολλά παιδιά μπαίνουν μέσα προκατειλημμένα, από τις συζητήσεις που είχα, και έχουμε πολλούς που είχαν πρώτη επιλογή πολυτεχνείο. Απλά υποθέτω θα μειωθεί πολύ η συμμετοχή μετά από λίγες βδομάδες.
rexes
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by rexes » Thu Oct 04, 2012 1:19 am

Το μονο κακό σε αυτό με τις πρώτες επιλογές είναι πως μερικά παιδιά μπαίνουν από σπόντα! Πιστευουν οτι δεν το επιαναν και τελικά μπήκαν και δεν τους αρέσει! Και καταλήγουν να τα παρατάνε!! Είχε δίκιο ο Μαρκάκης σε αυτά που μας έλεγε σήμερα για την πραγματική απόφαση του τι θες/σου αρέσει να σπουδάσεις!!! /*offtopic*/
Image
michalis
Gbyte level
Gbyte level

Post by michalis » Thu Oct 04, 2012 2:41 am

floydiantree wrote:
chriskin wrote:

------------------
Ευχαριστώ!
Και εγώ πρώτη επιλογή το είχα βάλει γιατί είχα ακούσει πολύ καλά λόγια, απλά πολλά παιδιά μπαίνουν μέσα προκατειλημμένα, από τις συζητήσεις που είχα, και έχουμε πολλούς που είχαν πρώτη επιλογή πολυτεχνείο. Απλά υποθέτω θα μειωθεί πολύ η συμμετοχή μετά από λίγες βδομάδες.

Γενικά με το αντικείμενο ασχολείσαι από πολλές σχολές, μέχρι κι από φυσικομαθηματικό. Από κει και πέρα άλλες είναι πιο γνωστές, άλλες είναι λιγότερο γνωστές. Το Επιστήμης Υπολογιστών στην Κρήτη πχ. ελάχιστοι το ξέρουν στο περιβάλλον του σχολείου αλλά αντικειμενικά είναι το τμήμα με το υψηλότερο επίπεδο. Και προφανώς το ΕΜΠ "περνάει" περισσότερο σα μόστρα στο σχολείο αλλά κάποιος που θέλει να σπουδάσει, στο 2012, Πληροφορική, δεν έχει κανένα λόγο να γίνει Η/Μ και να φάει στη μάπα και 100 άλλα άσχετα πράγματα προκειμένου στο τέλος να κάνει ακριβώς το ίδιο με κάποιον που εξ'αρχής αποφάσισε να σπουδάσει Πληροφορική. Το επιχείρημα "ας έχω πολλές διεξόδους και βλέπω μετά" είναι άκυρο γιατί πολύ σύντομα κάποιος καταλαβαίνει ότι είναι τόσα πολλά τα επιστημονικά πεδία που αναγκαστικά πρέπει, πολύ νωρίς, να επιλέξει. Απλά πολλοί έχουν τη λανθασμένη εντύπωση ότι με ένα δίπλωμα πολυτεχνείου κάποιος είναι σε θέση να ασκήσει επαγγελματικά καμιά 20αριά ειδικότητες. Too good to be true. Θα το καταλάβεις αυτό που σου λέω όταν δεις, πχ. , διδακτορικούς Βάσεων να ξέρουν για τα Δίκτυα περίπου όσα κι εσύ που θα έχεις περάσει 1-2 σχετικά μαθήματα, παρ'όλο που και οι δύο είναι Πληροφορικοί. Το οποίο είναι λογικό και αναμενόμενο.
Αν είχες αποφασίσει να σπουδάσεις Πληροφορική, έκανες τη σωστή επιλογή. Αυτό κράτα.
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”