Τρένο έκοψε τα πόδια περαστικού ποδηλάτη

Αναδημοσιεύσεις άρθρων και κειμένων που βρήκατε κάπου αλλού και θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας .
MpoMp
Venus Former Team Member

Τρένο έκοψε τα πόδια περαστικού ποδηλάτη

Post by MpoMp » Wed Oct 24, 2012 10:14 pm

«Μούδιασαν» όσοι βρέθηκαν την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου στο Γκάζι, κοντά στις γραμμές και έγιναν μάρτυρες ενός τραγικού ατυχήματος: Το τρένο χτύπησε έναν νέο άνθρωπο, που περνούσε εκείνη την ώρα με το ποδήλατο του τις γραμμές με αποτέλεσμα να τον αφήσει χωρίς πόδια.

Ακόμα χειρότερα ένιωσαν όσοι διαπίστωσαν πώς αυτός ήταν ο Γιάννης, γνωστός σερβιτόρος σε μαγαζί της περιοχής. Ένα φιλότιμο παιδί, πολύ εργατικό και αγαπητό, ταλαντούχος αθλητής και καλός άνθρωπος, όπως λένε οι γνωστοί του.

Ο Γιάννης έμεινε χωρίς πόδια και χρειάζεται την στήριξη όλων για να καταφέρει να περπατήσει ξανά.

[...]
http://www.star.gr/Pages/Ellada_Kosmos. ... u_podilati

Κι εγώ έχω 2 απορίες.
Πρώτον, ο οδηγός δεν τον είδε καν για να κορνάρει τουλάχιστον? Δεύτερον, το παλικάρι με ποια λογική στάθηκε στις ράγες?
Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.
MpoMp @ Discord
moody
Gbyte level
Gbyte level
Re: Τρένο έκοψε τα πόδια περαστικού ποδηλάτη

Post by moody » Wed Oct 24, 2012 10:19 pm

MpoMp wrote: Κι εγώ έχω 2 απορίες.
Πρώτον, ο οδηγός δεν τον είδε καν για να κορνάρει τουλάχιστον? Δεύτερον, το παλικάρι με ποια λογική στάθηκε στις ράγες?
Με την λογική του ηλίθιου ποδηλάτη που συναντώ πολλές φορές όταν οδηγώ.
Και σχετικά με την λογική του ηλίθιου ποδηλάτη,υπάρχει και η λογική του ηλίθιου οδηγού.Δλδ
"Κάνω ότι γουστάρω και αν με τρακάρουν θα υποστούν και οι άλλοι ταλαιπωρία/ζημιές/τίποτα πιο σοβαρό"
Επίσης το τραίνο στο γκάζι ,όπως και σε κάθε κατοικημένη περιοχή ,πηγαίνει αρκετά σιγά.
modie is balanced ¯\_(ツ)_/¯
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: High school

Post by stoupeace » Thu Oct 25, 2012 1:59 pm

Eίμαι πολύ περίεργος να μάθω τις ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος.
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
photisd
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by photisd » Thu Oct 25, 2012 2:14 pm

MpoMp wrote: Κι εγώ έχω 2 απορίες.
stoupeace wrote:Eίμαι πολύ περίεργος να μάθω τις ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος.
Πειράζει που συμφωνώ κι εγώ? Είναι δυνατόν να μην ακούσει κάποιος το τρένο, να μην το αντιληφθεί ενώ βρίσκεται πάνω στις ράγες κιόλας? :smt017

υ.γ.: Τεσπά, ας ευχηθούμε πάντως το παιδί να μπορέσει να ξανασταθεί στα πόδια του όπως κι αν έγινε το συμβάν!
‎...Τα μεγαλύτερα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ έξω απ' το κουτί. Χρειάζεται μεγάλο θάρρος για να τα βγάλεις στο φως, να τα κρατήσεις ψηλά και να δεις τον πραγματικό σου εαυτό να αντικατοπτρίζεται μέσα τους...
ala_mages
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: N>4

Post by ala_mages » Thu Oct 25, 2012 2:43 pm

photisd wrote: ...ας ευχηθούμε πάντως το παιδί να μπορέσει να ξανασταθεί στα πόδια του ...
άτοπο
Mpomp is building an army.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ______☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Welcome to the [url=http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=pAY9CNkKOsg#t=59]ricefields[/url] mathaf*ka [url=http://foss.aueb.gr]Turn on the foss please![/url]
photisd
Mbyte level
Mbyte level

Post by photisd » Thu Oct 25, 2012 2:56 pm

ala_mages wrote:
photisd wrote: ...ας ευχηθούμε πάντως το παιδί να μπορέσει να ξανασταθεί στα πόδια του ...
άτοπο
το εννοώ μεταφορικά πρώτον και κυριολεκτικά αν συγκεντρωθεί σεβαστό ποσό για να βάλει πρόσθετα μέλη ;)
‎...Τα μεγαλύτερα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ έξω απ' το κουτί. Χρειάζεται μεγάλο θάρρος για να τα βγάλεις στο φως, να τα κρατήσεις ψηλά και να δεις τον πραγματικό σου εαυτό να αντικατοπτρίζεται μέσα τους...
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by zweistein » Thu Oct 25, 2012 3:14 pm

Δεν θέλω να γίνω κακός, μιας και δεν θα μπορούσα να γνωρίζω τις συνθήκες υπό τις οποιες έγινε το ατύχημα.
So I'm gonna just put this out there.
Eπειδή ξέρω ότι ο κάθε καμμένος παίρνει ποδήλατο και ξαφνικά την βλέπει υπεράνω του K.Ο.K. καλο θα είναι να γίνει ένα παράδειγμα για όλους όσους είναι του είδους.
Ποδηλάτες προσοχή και τα ματια σας δεκατέσσερα.
Ο μέσος ποδηλάτης στην Αθηνα έχει καταντήσει πολύ ηλίθιος και ψώνιο μιας και όσο περνάνε οι μήνες τα ποδήλατα είναι όλο και πιο πολύ της μόδας.
Just saying. Γιατί πολύ μου την έχουν σπάσει τελευταία.
Image
enum21
Venus Former Team Member

Post by enum21 » Thu Oct 25, 2012 3:28 pm

@zweistein

Έχεις δίκιο ότι έχει γίνει της μόδας και πολλοί δε σέβονται τον ΚΟΚ αλλά ο συγκεκριμένος διάβασα ότι ήταν αθλητής, οπότε φαντάζομαι πάντα ότι είχε άλλη νοοτροπία. Εννοώ το έκανε επειδή του άρεσε (άρα λογικά ακολουθούσε και τους σωστούς κανόνες) και όχι επειδή είναι μόδα για να πουλήσει μούρη.
Πέρα από αυτό διάβασα ότι κάποιος την ώρα που πέρναγε το τρένο τον φώναξε και σταμάτησε να τον χαιρετήσει. Αλλά και πάλι το τρένο κάνει πολύ θόρυβο, έπρεπε να το είχε ακούσει ή αν άκουγε μουσική ο άλλος να του το έλεγε. Σκέφτομαι μήπως κάπου κόλλησε στις ράγες και από το σοκ που το τρένο ερχόταν κατά πάνω του δεν αντέδρασε όπως έπρεπε. Κρίμα για το παλικάρι, εύχομαι να πάνε όλα καλά για εκείνον.
WoLfeN Ilic
Mbyte level
Mbyte level

Post by WoLfeN Ilic » Thu Oct 25, 2012 4:08 pm

enum21 wrote: αλλά ο συγκεκριμένος διάβασα ότι ήταν αθλητής, οπότε φαντάζομαι πάντα ότι είχε άλλη νοοτροπία. Εννοώ το έκανε επειδή του άρεσε (άρα λογικά ακολουθούσε και τους σωστούς κανόνες) και όχι επειδή είναι μόδα για να πουλήσει μούρη.
Not necessarily true. Καμιά φορά που θα θες να πας για μπάνιο σ/κ βουλιαγμένη, ξύπνα λίγο νωρίτερα να πας. Όποτε έχω περάσει σ/κ από Αθηνών - Λαυρίου πρωί (8-9) έχω δει τους "αθλητές" να πηγαίνουν παρέα για γυμναστική ποδηλατάδα στη Σουνίου (Λεωφόρος Αθηνών - Σουνίου). Και εγώ χρησιμοποιώ ποδήλατο και μάλιστα το χρησιμοποιώ σαν βασικό μέσο μεταφοράς. Αλλά όταν βλέπω στη Σουνίου που ο μέσος όρος ταχύτητας των αυτοκινήτων είναι >=90 χλμ/ώρα, παρεάκια ποδηλατών να πιάνουν μια ολόκληρη λωρίδα επειδή θέλουν να κάνουν ποδήλατο παρέα, νιώθω ότι ανα πάσα στιγμη μπορεί η διαδρομή να γίνει splatter movie. Και δεν θα φταίνε ούτε οι ποδηλατόδρομοι που δεν έχουν φτιαχτεί γιατί είμαστε ελλαδάρα όπου ο ταρίφας μπορεί να τραβάει χειρόφρενο και να κάνει πιάτσα ακόμα και στο ασανσέρ της πολυκατοικίας, ούτε θα φταίει ο οδηγός που πηγαίνει με 80 στην καλύτερη.
Η ελληνική οδηγική νοοτροπία, είναι άκρως αντίστροφη της ποδηλατικής. Και αυτό πρέπει να το έχει στο νου ο κάθε ποδηλάτης, από αυτόν που πήγε στο freeday επειδή είναι in και νομίζει ότι όπου πάει βόλτα θα έχει έναν ζητά να του ανοίγει δρόμο, μέχρι τον αθλητή ποδηλάτη που νομίζει ότι η αθήνα είναι πίστα και ότι πιάνει υπερηχητικές ταχύτητες οπότε μπορεί να πάει για ποδήλατο στην αττική οδό.
Τις συνθήκες δεν τις έχει αναφέρει κανείς πάντως μέχρι στιγμής που συνηγορεί στο ότι ήταν λάθος του ποδηλάτη και για αυτόν τον λόγο είναι όλα τόσο αδιευκρίνιστα (του μίλησε ένας φίλος του κλπ κλπ)
necrofear_13
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by necrofear_13 » Thu Oct 25, 2012 4:24 pm

WoLfeN Ilic wrote:
enum21 wrote: αλλά ο συγκεκριμένος διάβασα ότι ήταν αθλητής, οπότε φαντάζομαι πάντα ότι είχε άλλη νοοτροπία. Εννοώ το έκανε επειδή του άρεσε (άρα λογικά ακολουθούσε και τους σωστούς κανόνες) και όχι επειδή είναι μόδα για να πουλήσει μούρη.
Not necessarily true. Καμιά φορά που θα θες να πας για μπάνιο σ/κ βουλιαγμένη, ξύπνα λίγο νωρίτερα να πας. Όποτε έχω περάσει σ/κ από Αθηνών - Λαυρίου πρωί (8-9) έχω δει τους "αθλητές" να πηγαίνουν παρέα για γυμναστική ποδηλατάδα στη Σουνίου (Λεωφόρος Αθηνών - Σουνίου). Και εγώ χρησιμοποιώ ποδήλατο και μάλιστα το χρησιμοποιώ σαν βασικό μέσο μεταφοράς. Αλλά όταν βλέπω στη Σουνίου που ο μέσος όρος ταχύτητας των αυτοκινήτων είναι >=90 χλμ/ώρα, παρεάκια ποδηλατών να πιάνουν μια ολόκληρη λωρίδα επειδή θέλουν να κάνουν ποδήλατο παρέα, νιώθω ότι ανα πάσα στιγμη μπορεί η διαδρομή να γίνει splatter movie. Και δεν θα φταίνε ούτε οι ποδηλατόδρομοι που δεν έχουν φτιαχτεί γιατί είμαστε ελλαδάρα όπου ο ταρίφας μπορεί να τραβάει χειρόφρενο και να κάνει πιάτσα ακόμα και στο ασανσέρ της πολυκατοικίας, ούτε θα φταίει ο οδηγός που πηγαίνει με 80 στην καλύτερη.
Η ελληνική οδηγική νοοτροπία, είναι άκρως αντίστροφη της ποδηλατικής. Και αυτό πρέπει να το έχει στο νου ο κάθε ποδηλάτης, από αυτόν που πήγε στο freeday επειδή είναι in και νομίζει ότι όπου πάει βόλτα θα έχει έναν ζητά να του ανοίγει δρόμο, μέχρι τον αθλητή ποδηλάτη που νομίζει ότι η αθήνα είναι πίστα και ότι πιάνει υπερηχητικές ταχύτητες οπότε μπορεί να πάει για ποδήλατο στην αττική οδό.
Τις συνθήκες δεν τις έχει αναφέρει κανείς πάντως μέχρι στιγμής που συνηγορεί στο ότι ήταν λάθος του ποδηλάτη και για αυτόν τον λόγο είναι όλα τόσο αδιευκρίνιστα (του μίλησε ένας φίλος του κλπ κλπ)
Ισχύει αν έφταιγε ο οδηγός θα είχαν αρχίσει όλοι για τον ασυνείδητο οδηγό κλπκλπ...
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.

In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by zweistein » Thu Oct 25, 2012 5:11 pm

WoLfeN Ilic wrote: Not necessarily true. Καμιά φορά που θα θες να πας για μπάνιο σ/κ βουλιαγμένη, ξύπνα λίγο νωρίτερα να πας. Όποτε έχω περάσει σ/κ από Αθηνών - Λαυρίου πρωί (8-9) έχω δει τους "αθλητές" να πηγαίνουν παρέα για γυμναστική ποδηλατάδα στη Σουνίου (Λεωφόρος Αθηνών - Σουνίου). Και εγώ χρησιμοποιώ ποδήλατο και μάλιστα το χρησιμοποιώ σαν βασικό μέσο μεταφοράς. Αλλά όταν βλέπω στη Σουνίου που ο μέσος όρος ταχύτητας των αυτοκινήτων είναι >=90 χλμ/ώρα, παρεάκια ποδηλατών να πιάνουν μια ολόκληρη λωρίδα επειδή θέλουν να κάνουν ποδήλατο παρέα, νιώθω ότι ανα πάσα στιγμη μπορεί η διαδρομή να γίνει splatter movie. Και δεν θα φταίνε ούτε οι ποδηλατόδρομοι που δεν έχουν φτιαχτεί γιατί είμαστε ελλαδάρα όπου ο ταρίφας μπορεί να τραβάει χειρόφρενο και να κάνει πιάτσα ακόμα και στο ασανσέρ της πολυκατοικίας, ούτε θα φταίει ο οδηγός που πηγαίνει με 80 στην καλύτερη.
Συγγνώμη για το ~σχετικά~ off topic του παρόντος post, αλλα ναι συμφωνώ απόλυτα σε αυτό, αλλα και γενικά πολλοί ποδηλάτες καταντάνε στην πλήρη αναίρεση κάθε είδους προτεραιοτήτων σε πεζούς (ανεξαρτήτως ηλικίας και κατάστασης) σε διαβάσεις και φανάρια, και αγνοια απέναντι σχεδόν σε όλες τις πινακίδες και τις σημάνσεις.
Θέλω να τονίσω ότι δεν τα λέω για να κράξω το άτομο που ήταν αντικείμενο της υπόθεσις του ατυχήματος με το τρένο (γιατί όπως είπα και πριν, δεν γνωρίζω τι ακριβώς έγινε), αλλα σαν ευκαιρία θέλω να κάνω την υπενθύμιση σε όσους χρησιμοποιούν ποδήλατα για την μεταφορά τους ή για να κάνουν την βόλτα.
So... yeah.. Μεγάλη προσοχή στον Κ.Ο.Κ.. Όχι μονο για την ασφάλεια σας αλλα και για αυτή των άλλων....
Οι ποδηλάτες δεν συνεπάγονται με πεζούς, είναι άτομα που χειρίζονται δίτροχο όχημα - και (πρέπει να) συμπεριφέρονται όπως και οι λοιποί χρήστες τροχοφόρων της ασφάλτου..
Image
blossom
byte level
byte level

Post by blossom » Thu Oct 25, 2012 5:31 pm

Επειδή το παιδί είναι γνωστό μου ξέρω κάποια πράγματα παραπάνω στα οποία είναι πιο κοντά η enum21.. Το τραίνο δηλαδή δεν το άκουσε διότι χαιρέτησε κάποιον κ τον παρέσυρε, για καλή του τύχη κάπου πιάστηκε κ δν έχασε τη ζωή του. Αυτό που έχω να πω είναι πως αντί να κάνουμε τους ειδήμονες καλό είναι όσοι μπορούμε και θέλουμε φυσικά να κάνουμε ότι μπορούμε για να βοηθήσουμε γιατί ότι και να γινε όποιος κ να φταίει είναι οδυνηρό για κάποιον να χάνει τα πόδια του.
Και φυσικά πρέπει να προσέχουμε εμείς τον εαυτό μας γιατί κανείς δεν πρόκειται να μας προσέξει!
Η τύχη είναι άθροισμα συμπτώσεων...
Albert Einstein
mosquito110
Mbyte level
Mbyte level

Post by mosquito110 » Thu Oct 25, 2012 7:46 pm

Θεωρώ ότι άμα υπήρχαν ποδηλατόδρομοι θα είχαν λυθεί αρκετά από τα προβλήματα που δημιουργούνται τόσο στους ποδηλάτες όσο κ στους οδηγούς αυτοκινήτων. Αλλά γενικά η νοοτροπιά ενός οδηγού είναι ότι αυτός είναι κυρίαρχος στο δρόμο κ να πάνε να @@ οι ποδηλάτες που με καθηστερούν. Κ μιλάω από προσωπική εμπειρία, επειδή έχει συμβεί να περνάνε από δίπλα μου σε πολύ κοντινή απόσταση με 100χλμ, αλλά κ σε πολλές άλλες περιπτώσεις που συμπεριφέρονται σαν να είναι αόρατος ένας ποδηλάτης...

edit: Θέλω να πιστεύω ότι όσοι πραγματικά θέλουν κ μπορούν θα πάνε στην εκδήλωση, γιατί εκτός από καλή μουσική, αρκεί ο σκοπός της ώστε να μαζέψει κόσμο.
Αυτό που λένε ουτοπία εμείς το λέμε απλά ζωή
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Thu Oct 25, 2012 10:23 pm

blossom wrote:Επειδή το παιδί είναι γνωστό μου ξέρω κάποια πράγματα παραπάνω στα οποία είναι πιο κοντά η enum21.. Το τραίνο δηλαδή δεν το άκουσε διότι χαιρέτησε κάποιον κ τον παρέσυρε, για καλή του τύχη κάπου πιάστηκε κ δν έχασε τη ζωή του.
Δε μας λες κάτι καινούριο. :???: Πώς γίνεται να μην άκουσε το τραίνο? Κι αν δε το άκουσε και το τραίνο ερχόταν πια τόσο γρήγορα ώστε να μην το αντιληφθείς καν, τότε είναι περίεργο το γιατί ο οδηγός δεν κόρναρε καν...
Επίσης, αν έγιναν όλα ακαριαία, εικάζω ότι το παλικάρι στάθηκε στις ράγες δευτερόλεπτα πριν περάσει το τραίνο. Δηλαδή δε κοίταξε καν. Σα να περνάς το δρόμο χωρίς να κοιτάξεις καν.

Κάτι δε στέκει στην όλη ιστορία...
MpoMp @ Discord
michalis
Gbyte level
Gbyte level

Post by michalis » Thu Oct 25, 2012 11:06 pm

Στο Γκάζι συγκεκριμένα η γραμμή είναι αρκετά ευθεία για να μπορεί κανείς να δει το τρένο από μακριά και οι οδηγοί έχουν οδηγίες να πηγαίνουν με πολύ χαμηλή ταχύτητα. Οπότε είτε ο οδηγός έκανε κάτι λάθος, είτε ο Γιάννης ήταν απρόσεκτος. Καλύτερα να περιμένουμε να μάθουμε τι ακριβώς έγινε...Όπως και να χει, είναι απαράδεκτο και μόνο το γεγονός ότι υπάρχει γραμμή με διαβάσεις μέσα στο κέντρο της πόλης.
Πάντως εύχομαι να μη μάθουμε το ότι πήγε να περάσει απ'τη διάβαση με κλειστές μπάρες. Δεν έχω κάτι ιδιαίτερο εναντίον των ποδηλατών αλλά γενικά ένα 90% όσων οδηγούν δίκυκλα κανονικά δεν θα έπρεπε ν'ανεβαίνουν ούτε σε πατίνι. Προσωπικά δε μπορώ να λυπηθώ κάποιον που δεν προσέχει τον εαυτό του, έτσι σαν γενική αναφορά, ελπίζω άσχετη με το συγκεκριμένο ατύχημα. Πάντως κι εγώ πριν κάποια χρόνια ήξερα κάποιον που βασικά σκοτώθηκε από τρένο σε μία διάβαση λίγο πιο πέρα, επειδή άκουγε μουσική και δεν κοίταξε καν. Ελπίζω όλοι στο μέλλον να είναι λίγο πιο υπεύθυνοι στους δημόσιους χώρους, για τον εαυτό τους κυρίως.
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Thu Oct 25, 2012 11:57 pm

mosquito110 wrote:Θεωρώ ότι άμα υπήρχαν ποδηλατόδρομοι θα είχαν λυθεί αρκετά από τα προβλήματα που δημιουργούνται τόσο στους ποδηλάτες όσο κ στους οδηγούς αυτοκινήτων. Αλλά γενικά η νοοτροπιά ενός οδηγού είναι ότι αυτός είναι κυρίαρχος στο δρόμο κ να πάνε να @@ οι ποδηλάτες που με καθηστερούν. Κ μιλάω από προσωπική εμπειρία, επειδή έχει συμβεί να περνάνε από δίπλα μου σε πολύ κοντινή απόσταση με 100χλμ, αλλά κ σε πολλές άλλες περιπτώσεις που συμπεριφέρονται σαν να είναι αόρατος ένας ποδηλάτης...

edit: Θέλω να πιστεύω ότι όσοι πραγματικά θέλουν κ μπορούν θα πάνε στην εκδήλωση, γιατί εκτός από καλή μουσική, αρκεί ο σκοπός της ώστε να μαζέψει κόσμο.
Εδω κανεις λαθος...δεν εχω δει οδηγο να προσπερναει απο τα δεξια με σβηστα φωτα. Απλα οι δικυκλιστες παιζουν μαγκες γιατι ο νομος τους προστατευει. Ξεχνανε βεβαια οτι δεν τους προστατευει η μαζα του οχηματος τους.
Funk
Venus Former Team Member

Post by Funk » Fri Oct 26, 2012 12:14 am

Συμφωνώ με τον ultimate. Έχω δει άπειρες φορές στη Μεσογείων και στην Κηφισίας ποδηλάτες να περνάνε με κόκκινο από φανάρι πεζών ή οχημάτων, να σταματάνε μπροστά από το φανάρι (ακόμα πιο μπροστά και από το κλασσικό σμήνος μοτοσυκλετιστών, πολλές φορές) και να αλλάζουν λωρίδες χωρίς να ελέγχουν.
Πραγματικά, θα περιμένω και εγώ να μάθω τις συνθήκες του ατυχήματος για να εκφέρω κάποια άποψη, γιατί -προσωπικά- το να σταθεί ο οποιοσδήποτε πάνω στις ράγες τρένου (ακόμα και τραμ) μου δε μου φαίνεται καθόλου λογικό.
Educate yourself. In time· share what you have learned.
shrinked imageshrinked image
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by zweistein » Fri Oct 26, 2012 12:51 am

Δεν νομίζω να έχει και τόσο νόημα να μελετάμε το πως μπορεί να έγινε το ατύχημα..
All it takes is 1 mistake and 1 split moment για να γίνει το κακό.
Σε μια στιγμή αφέλειας μπορούν να γίνουν πολλά.
Image
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Fri Oct 26, 2012 11:20 am

zweistein wrote:Δεν νομίζω να έχει και τόσο νόημα να μελετάμε το πως μπορεί να έγινε το ατύχημα..
All it takes is 1 mistake and 1 split moment για να γίνει το κακό.
Σε μια στιγμή αφέλειας μπορούν να γίνουν πολλά.
Ισχύει απλά με αφορμή το (λίγο παραπάνω απ' όσο πρέπει) ρομαντικό άρθρο για το ατύχημα και τη συναυλία για το παλικάρι, είμαι αρκετά περίεργος για τις συνθήκες του ατυχήματος και το κατά πόσο ο ποδηλάτης ήταν άτυχος ή ανόητος.
MpoMp @ Discord
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Fri Oct 26, 2012 11:24 am

Έχει σημασία ρε μάγκες ποιος έφταιγε ή το αποτέλεσμα?Το πιθανότερο είναι να πρόκειται για λάθος του ποδηλάτη μιας και το οδηγός του τρένου σίγουρα δεν μπορεί να δείξει και τα τρελά αντανακλαστικά ( να κοκκαλωσει το τρένο κοινως).Κρίμα για το παιδί πάντως :-(
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
Aitoulas
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Aitoulas » Fri Oct 26, 2012 12:21 pm

Μια παρατήρηση για τους ποδηλάτες: κινούνται πολύ άναρχα μέσα στην πόλη. ( Αρκετοί ) περνάνε με κόκκινο σαν μην αφορά τα ποδήλατα το φανάρι ή θα οδηγούν πολύ αργά σε λεωφόρους. Καλώς ή κακώς, οι δρόμοι είναι ρυθμισμένοι για την κυκλοφορία αυτοκινούμενων και από τη στιγμή που δε υπάρχουν ακόμα ποδηλατόδρομοι, χρειάζεται μια προσαρμογή στις υπάρχουσες συνθήκες κυκλοφορίας.
Ας μη δίνουμε κακή εικόνα οι ποδηλάτες στον υπόλοιπο κόσμο, όταν γίνεται προσπάθεια να σηκωθούν οι άνθρωποι από τον καναπέ του αμαξιού και να γίνει το ποδήλατο πιο διαδεδομένο μέσο.
September 28, daylight. The monsters have overtaken the city. Somehow, I am still alive...
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by zweistein » Fri Oct 26, 2012 12:27 pm

MpoMp wrote: Ισχύει απλά με αφορμή το (λίγο παραπάνω απ' όσο πρέπει) ρομαντικό άρθρο για το ατύχημα και τη συναυλία για το παλικάρι, είμαι αρκετά περίεργος για τις συνθήκες του ατυχήματος και το κατά πόσο ο ποδηλάτης ήταν άτυχος ή ανόητος.
Άδικο δεν έχεις.
Αλλα και να είναι από δικια του βλακεία, είναι και πάλι καλο το γεγονός ότι υπήρχαν κάποιοι που σκέφτηκαν να βοηθήσουν προσπαθώντας να στηρίξουν οικονομικά. Ένα καλο τεχνητό μέλος κοστίζει πολύ (ποσο μάλλον 2...). Υπάρχουν άτομα που νοιάζονται.. Πάλι καλά..
Εγώ έχω χάσει φίλους και μάλιστα από δικια τους ανοησία.., και κανένας δεν ασχολήθηκε παραπέρα. Απλά ξεχάστηκαν.
Ας ζήσει το παιδί, και αν είναι να γίνει ένα καλο ας γίνει. Η έλπιζα υπάρχει όσο ζεις. Άμα δεν ζεις στα @@ της η ελπίδα :P

Αρκεί στα περιστατικά αυτά να μην επικεντρώνουμε μονο στο κρίμα και στο δράμα τις υπόθεσις, αλλα και σε πρακτικά παραδείγματα.
Ποσο αφύλακτο ήταν εκείνο το σημείο;
Πως μπορεί ο δήμος και οποιος άλλος μπορεί να κάνει τι γίαυτό;
Τι ηχητικές και οπτικές σημάνσεις υπάρχουν στον χώρο και πως μπορούν να βελτιστοποιηθούν;
Πως μπορούν οι ποδηλάτες να γίνουν καλύτεροι στην οδική τους συμπεριφορά;
Τι κάνει η πρόνοια για άτομα που υπόκεινται σε τέτοιες εγχειρήσεις? Τι οικονομική στήριξη τους δίνει το κράτος? (ειδικά σε αυτή την εποχή που ούτε φάρμακα δεν βρίσκεις);
κτλ κτλ..
Image
Post Reply

Return to “Αναδημοσιεύσεις”