Το ξέρω ότι ο τίτλος δεν είναι κατατοπιστικός, αλλα ούτε και εγώ έχω καταλάβει τι παίζει.
Χωρίς λόγο εκεί που ανοίγω το pc για να καθαρίσω ένα ανεμιστηράκι του tower επειδή έκανε θόρυβο, με το που ανοίγω το pc αφού τελειώσω η οθόνη μένει σε stand by mode κολλημένη εκεί.
Είτε την συνδέσω στο dvi είτε την συνδέσω στο vga μου λέει ότι είναι σε αναμονή. (αλλα αναγνωρίζει την αλλαγή τους σήματος από ψηφιακό σε αναλογικό)
Στο pc όλα τα modules που μπόρεσα να τσεκάρω παίρνουν ρεύμα κανονικά και η κάρτα γραφικών είναι στην ίδια κατάσταση με πριν.
Κάποτε στο ίδιο pc, αυτό είχε συμβεί ξανά, αλλα απλά είχα αλλάξει καλώδιο vga και έστρωσε.
Τώρα όμως που δοκίμασα άλλο καλώδιο δεν αλλάζει τίποτα.
Φοβάμαι ότι η κάρτα γραφικών από κάπου δεν δίνει ρεύμα, αλλα δεν μπορώ να το εξακριβώσω.
Any ideas?
PS: Παλιά μου είχε τύχει κάτι παρόμοιο αλλα ήμουν σε laptop και το είχα φτιάξει με εντελώς ανορθόδοξο τρόπο που εν τέλη δεν είχα καταλάβει τι έκανα και έφτιαξε. Το laptop ήταν δικό μου και αρκετά παλιό, και χρησιμοποίησα χωρίς φόβο διαφορα hardware tweaks που έβρισκα σε forums και ξαφνικά έβγαλε εικόνα κανονικά.
Το pc όμως είναι συγγενικού μου προσώπου και δεν θέλω να το στείλω στα σκουπίδια :P
πρόβλημα με "εικόνα"..
Re: πρόβλημα με "εικόνα"..
Το οτι η καρτα μερικως δεν παιρνει ρευμα,μαλλον δεν ισχυει διοτι το συνδεεις και στην vga θυρα η οποια ειναι εξοδος την onboard καρτας στην μητρικη σχεδον σε ολα τα Desktop..
Εχεις δοκιμασει να συνδεσεις αλλη οθονη?
Εχεις δοκιμασει να συνδεσεις αλλη οθονη?
"Οταν ο αετός πετάει ψηλά, η κουτσουλιά πονάει"
- zweistein
- Wow! Terabyte level
δεν είχα στην διάθεση μου στο συγκεκριμένο τόπο, αλλα και η απόσταση δεν με βοηθάει να φέρω μια μαζί μου.. :/

- zweistein
- Wow! Terabyte level
problem solved - το πρόβλημα ήταν μάλλον στην έξοδο από την κάρτα γραφικών.