δεν με ενδιαφέρει κάποια τρελή ποιότητα για εκτύπωση φωτογραφιών.κάτι απλά καλό.για το σπίτι.
συνίσταται κάποια συγκεκριμένη μάρκα?
τι κοιτάμε όσον αφορά τον τύπο κ τα μελάνια?
τι γίνεται αν θέλουμε κ φαξ?

κ εγώ τον ίδιο είχα βάλει στο μάτι αλλά από το eshop!crash_override wrote:Εγώ που το είχα ψάξει αρκετά, είχα καταλήξει στον εξής:
http://www.plaisio.gr/Peripherals/Print ... CB867A.htm
Πιστεύω ότι είναι αρκετά φθηνός και προσφέρει πολλά.
ωραία!crash_override wrote:Ε τότε μην το σκέφτεσαι πολύ, πήγαινε και βούτα το!! Είναι αρκετά καλή ευκαιρία.
Αλλα τα πρώτα μελάνια τα παίρνω original για να έχω τα δοχεία, σωστά?The Punisher wrote:τα γεμίζεις σε ένα cartridge world με πολύ φθηνότερο no-name μελάνι κι είσαι οκ.
Το εχει παρει ο πατερας μου αυτο και ναι, αξιζει... Ωρμα!campbell's wrote:κ εγώ τον ίδιο είχα βάλει στο μάτι αλλά από το eshop!crash_override wrote:Εγώ που το είχα ψάξει αρκετά, είχα καταλήξει στον εξής:
http://www.plaisio.gr/Peripherals/Print ... CB867A.htm
Πιστεύω ότι είναι αρκετά φθηνός και προσφέρει πολλά.![]()
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.450170
(Ναι οντως το post εινα παλιο αλλα δεν θα επρεπε να τo λεμε thread αντι για post? και καλα με οπως στο 4chan που ξεκιναω μια συζητηση με thread και απανταω με post? (νομιζω κιολας δεν ειμαι και σιγουρος)Funk wrote:Το post εκείνο είναι λίγο παλιό. Και πάλι, όμως, ευχαριστώ για τη συμβουλή, αν και δε χρειάζομαι fax... Πόσο καιρό το έχετε;
/b/ro, ως post εννοούσα το post του campbell που έκανες quote. Και το thread είναι παλιό, αλλά για να μην έχουμε πολλαπλά threads με το ίδιο θέμα, καλό είναι να γράφουμε σε ένα.ThOdOr1s wrote:(Ναι οντως το post εινα παλιο αλλα δεν θα επρεπε να τo λεμε thread αντι για post? και καλα με οπως στο 4chan που ξεκιναω μια συζητηση με thread και απανταω με post? (νομιζω κιολας δεν ειμαι και σιγουρος)Funk wrote:Το post εκείνο είναι λίγο παλιό. Και πάλι, όμως, ευχαριστώ για τη συμβουλή, αν και δε χρειάζομαι fax... Πόσο καιρό το έχετε;Anyway... )
Και στον πληθυντικό κιόλας... (πλάκα κάνωThOdOr1s wrote:Αν και δεν το χρησιμοποιω εγω (απο το πολυ λιγο που οντως το εχω δουλεψει) δεν εχει εμφανισει προβλημα, αυτο που παρατηρισα ειναι οτι τα μελανια γενικα τελειωνουν αρκετα γρηγορα αλλα αυτο ειναι γενικοτερο προβλημα, οποτε θα ελεγα οτι ειναι καλο ακομα και για εσας που δεν θα το χρησιμοποιειτε ως fax οπως και ο πατερας μου
Ωρες ωρες δεν ξερω πως να σας μιλαω γιατι 1ον, καπιοι απο εσας ειναι πολυ μεγαλυτεροι απο εμενα και 2ον καπιοι μου μιλανε ηδη στον πληθυντικοFunk wrote:/b/ro, ως post εννοούσα το post του campbell που έκανες quote. Και το thread είναι παλιό, αλλά για να μην έχουμε πολλαπλά threads με το ίδιο θέμα, καλό είναι να γράφουμε σε ένα.ThOdOr1s wrote:(Ναι οντως το post εινα παλιο αλλα δεν θα επρεπε να τo λεμε thread αντι για post? και καλα με οπως στο 4chan που ξεκιναω μια συζητηση με thread και απανταω με post? (νομιζω κιολας δεν ειμαι και σιγουρος)Funk wrote:Το post εκείνο είναι λίγο παλιό. Και πάλι, όμως, ευχαριστώ για τη συμβουλή, αν και δε χρειάζομαι fax... Πόσο καιρό το έχετε;Anyway... )
Και στον πληθυντικό κιόλας... (πλάκα κάνωThOdOr1s wrote:Αν και δεν το χρησιμοποιω εγω (απο το πολυ λιγο που οντως το εχω δουλεψει) δεν εχει εμφανισει προβλημα, αυτο που παρατηρισα ειναι οτι τα μελανια γενικα τελειωνουν αρκετα γρηγορα αλλα αυτο ειναι γενικοτερο προβλημα, οποτε θα ελεγα οτι ειναι καλο ακομα και για εσας που δεν θα το χρησιμοποιειτε ως fax οπως και ο πατερας μου)Ναι, τα μελάνια όντως φεύγουν γρήγορα και ψάχνω τώρα τι παίζει με αυτό το θέμα. Άλλοι λένε πως μπορείς να βάζεις από πιο φθηνά και άλλοι λένε πως αν δε βάλεις τα αυθεντικά ίσως σου κολλήσει ο printer για τα καλά, και μετά δε θα σου τον παίρνουν και για service... Γενικά, στο ψάξε είμαι ακόμα, οπότε αν κανείς άλλος έχει κάποια συμβουλή/πρόταση, γράψτε.