Βασικά δεν έχει αλκοόλ. Έχει ένα μίγμα λιωμένου βουτύρου καραμέλας σε ανθρακούχο νερό και αν και μου ακούστηκε κάπως οφείλω να πω οτι μου άρεσε και ήταν αρκετά δροσερό και γευστικό. Αλλα ομολογουμένως είναι για μαγαζί με γλυκά όπως το cap cap, εφόσον πολλοί θα θέλουν "μπύρα" μπύρα καλύτερα εξάρχεια.
Για μένα το θέμα δεν είναι ότι θέλω μπύρα μπύρα,είναι ότι τα γλυκά μου φέρνουν αναγούλα (+ ότι άμα βλέπω 20 άτομα να τρώνε γλυκά υπάρχει και μια πιθανότητα να ξεράσω)
moody wrote:Για μένα το θέμα δεν είναι ότι θέλω μπύρα μπύρα,είναι ότι τα γλυκά μου φέρνουν αναγούλα (+ ότι άμα βλέπω 20 άτομα να τρώνε γλυκά υπάρχει και μια πιθανότητα να ξεράσω)
[i][b][color=#004080]No,no...Listen...He said that if they dug his father's body up, it would be gone. They planted a seed over his grave. The seed became a tree. Moses said his father became a part of that tree. He grew into the wood, into the bloom. And when a sparrow ate the tree's fruit, his father flew with the birds. He said... death was his father's road to awe!.[/color][/i][/b]
Αν δεν με απατά η μνήμη μου, το bierhoff έχει φυσιολογικές τιμές. Κάποιος που πηγαίνει πιο τακτικά ίσως θυμάται και καμία καλή "προσφορά" που έχει, ας το γράψει.
(Εκτός αν ρωτάς για το capcap... Τότε δεν έχω ιδέα-αλλά έχω περιέργεια )
Educate yourself. In time· share what you have learned.
Funk wrote:Αν δεν με απατά η μνήμη μου, το bierhoff έχει φυσιολογικές τιμές. Κάποιος που πηγαίνει πιο τακτικά ίσως θυμάται και καμία καλή "προσφορά" που έχει, ας το γράψει.
(Εκτός αν ρωτάς για το capcap... Τότε δεν έχω ιδέα-αλλά έχω περιέργεια )
To cap-cap δεν έχει κανονικές μπύρες νομίζω. Έχει διάφορες γεύσεις βουτυρόμπυρας και τσάι με σοκολάτα/καραμέλα κτλ. Επίσης έχει άλλο ένα ποτό απο harry potter αλλα και πάλι χωρίς αλκοόλ.
τι βουτυρομπυρες και σουμαδες λετε ρε?? οι σωστοι αντρες πινουν μπυρα με οινοπνευμα μεσα!! μπυρα με κορν φλεικς για πρωινο, μπυρα σκετη στα αλλα γευματα και οταν ποναει ο λαιμος ζεστη μπυρα με μελι!! F@CK YEAH!!!
"Sometimes questions are more powerful than answers,..."
vasilaros69 wrote:τι βουτυρομπυρες και σουμαδες λετε ρε?? οι σωστοι αντρες πινουν μπυρα με οινοπνευμα μεσα!! μπυρα με κορν φλεικς για πρωινο, μπυρα σκετη στα αλλα γευματα και οταν ποναει ο λαιμος ζεστη μπυρα με μελι!! F@CK YEAH!!!
lekmann wrote:Καληηηηηη Φάση ! ! !
Ισχύει για όλους ??
Ποια μέρη σου βγάζει ; Έχουμε φτιάξει ένα javascript που σε αυτούς που δεν θέλουμε να ρθουν τους βγάζουμε το capcap και το Bierhoff,και για τους άλλους το κανονικό.Εσύ σε ποια κατηγορία είσαι ;
JK,για όλους είναι Απλά στείλε ένα μνμα σε gewitter ή loner για να βάλουν και εσένα μέσα
Φήμες θέλουν τα Venus Meetings να ξεκίνησαν δισεκατομμύρια χρόνια πριν, στον πλανήτη της Αφροδίτης, όταν είχε ακόμα ατμόσφαιρα και ήταν κατοικήσιμος. Γίνεται όταν οι τροχιές του αστεροειδή ΒΙΝ7-32 και του αστεροειδή ΝΟΥΣ42-42 συγκλίνουν. Κοσμο-ιστορικό γεγονός, γενικά, και δε χάνεται.
Educate yourself. In time· share what you have learned.
lekmann wrote:Α κομπλέ! Και είναι κάθε χρόνο? Πότε ξεκίνησε??
Yep,και όχι μόνο μία φορά,δεν γνωρίζω πότε ξεκίνησε
Σκάλωσες ε ;
Ξεκίνησαν το 2004 τότε δηλαδή που δημιουργήθηκε το Venus - Όλη η ιστορία των meetings με φωτογραφίες βρήσκεται στην Venus Facebook Page : https://www.facebook.com/venusaueb?ref=hl
vasilaros69 wrote:τι βουτυρομπυρες και σουμαδες λετε ρε?? οι σωστοι αντρες πινουν μπυρα με οινοπνευμα μεσα!! μπυρα με κορν φλεικς για πρωινο, μπυρα σκετη στα αλλα γευματα και οταν ποναει ο λαιμος ζεστη μπυρα με μελι!! F@CK YEAH!!!