Στρατος
- Ισοβίτης
- Venus Former Team Member
Re: Στρατος
Ξέρει κανείς τι παίζει με τα τρελόχαρτα; Πόσο εύκολο είναι να πάρεις τρελόχαρτο αν δεν έχεις βίσμα;
ΟΚ, αν έχεις πάρει απαλλαγή με τρελοχαρτο, δεν θα μπορείς μετά να διοριστείς στο δημόσιο, αλλά δεν το θεωρώ σπουδαίο ζήτημα.
Το θέμα είναι: Αν τους πεις ότι θα αυτοκτονήσεις όταν μπεις στο στρατόπεδο, θα δεχτούν να υπογράψουν ότι έχεις σώας τας φρένας; Θα το ελέγξουν κάπως αλλιώς; Γνωρίζει κάποιος την διαδικασία;
Thnx!
PS Θεωρώ το στρατό πανηλίθιο θεσμό. Αντί να γυμνάζουν και να εκπαιδεύουν τους φαντάρους (πράγμα που θα είχε νόημα) τους έχουν κλεισμένους σε ένα τελείως παράλογο περιβάλλον όπου χαραμίζουν το είναι τους (πράγμα που δεν έχει νόημα). Καλύτερα ΟΥΚάς παρά φαντάρος δηλαδή...
ΟΚ, αν έχεις πάρει απαλλαγή με τρελοχαρτο, δεν θα μπορείς μετά να διοριστείς στο δημόσιο, αλλά δεν το θεωρώ σπουδαίο ζήτημα.
Το θέμα είναι: Αν τους πεις ότι θα αυτοκτονήσεις όταν μπεις στο στρατόπεδο, θα δεχτούν να υπογράψουν ότι έχεις σώας τας φρένας; Θα το ελέγξουν κάπως αλλιώς; Γνωρίζει κάποιος την διαδικασία;
Thnx!
PS Θεωρώ το στρατό πανηλίθιο θεσμό. Αντί να γυμνάζουν και να εκπαιδεύουν τους φαντάρους (πράγμα που θα είχε νόημα) τους έχουν κλεισμένους σε ένα τελείως παράλογο περιβάλλον όπου χαραμίζουν το είναι τους (πράγμα που δεν έχει νόημα). Καλύτερα ΟΥΚάς παρά φαντάρος δηλαδή...
Η νοοτροπία σου είναι λάθος. Ο στρατός είναι όντως ένα ηλίθιο χάσιμο χρόνου αλλά με το να τον γλυτώσεις διά της πλαγίας οδού δεν τιμωρείς στην ουσία τους στρατιωτικούς/το κράτος, αλλά τους υπόλοιπους φαντάρους που θα φάνε περισσότερη αγγαρεία για να καλύψουν το κενό σου.
Όσο χάσιμο χρόνου και να είναι ο στρατός το βασικό πρόβλημά του στην Ελλάδα είναι το βύσμα. Το 50% των ανθρώπων που ξέρω πήγαν με βύσμα και έτυχαν ευνοικής μεταχείρησης (κάποιοι περισσότερο, κάποιοι λιγότερο) με αποτέλεσμα το άλλο 50% να φορτώνεται όλες τις υπηρεσίες. Όταν υπάρχουν "στρατόπεδα" που είναι κάποιος 30 έξω - 1 μέσα (και πολλές φορές το μέσα να σημαίνει να πηγαίνει 9-1 σαν δημόσιος υπάλληλος), λογικό είναι να υπάρχουν και στρατόπεδα που οι φαντάροι είναι 15 μέσα - 1 έξω.
Δεν είναι δικαιολογία το " το κάνουν όλοι άρα δεν μπορώ παρά να το κάνω και γω ". Με την ίδια λογική ας γίνουμε κλέφτες, καταπατητές, φοροφυγάδες, λαμόγια κτλ επειδή στην Ελλάδα και αυτά τα κάνουν πολλοί.
Όσο χάσιμο χρόνου και να είναι ο στρατός το βασικό πρόβλημά του στην Ελλάδα είναι το βύσμα. Το 50% των ανθρώπων που ξέρω πήγαν με βύσμα και έτυχαν ευνοικής μεταχείρησης (κάποιοι περισσότερο, κάποιοι λιγότερο) με αποτέλεσμα το άλλο 50% να φορτώνεται όλες τις υπηρεσίες. Όταν υπάρχουν "στρατόπεδα" που είναι κάποιος 30 έξω - 1 μέσα (και πολλές φορές το μέσα να σημαίνει να πηγαίνει 9-1 σαν δημόσιος υπάλληλος), λογικό είναι να υπάρχουν και στρατόπεδα που οι φαντάροι είναι 15 μέσα - 1 έξω.
Δεν είναι δικαιολογία το " το κάνουν όλοι άρα δεν μπορώ παρά να το κάνω και γω ". Με την ίδια λογική ας γίνουμε κλέφτες, καταπατητές, φοροφυγάδες, λαμόγια κτλ επειδή στην Ελλάδα και αυτά τα κάνουν πολλοί.
- necrofear_13
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
Πραγματικά your argument is invalid. Ειδικά το "Με την ίδια λογική ας γίνουμε κλέφτες, καταπατητές, φοροφυγάδες, λαμόγια κτλ επειδή στην Ελλάδα και αυτά τα κάνουν πολλοί" είναι τρομερό επιχειρήμα. Θα σου έλεγα να το κάνεις edit και να βάλεις "Με την ίδια αλογική....."barbarosa wrote:Η νοοτροπία σου είναι λάθος. Ο στρατός είναι όντως ένα ηλίθιο χάσιμο χρόνου αλλά με το να τον γλυτώσεις διά της πλαγίας οδού δεν τιμωρείς στην ουσία τους στρατιωτικούς/το κράτος, αλλά τους υπόλοιπους φαντάρους που θα φάνε περισσότερη αγγαρεία για να καλύψουν το κενό σου.
Ζούμε σε ένα κράτος που εκτός από το κράτος που δεν σε σέβεται, δεν σε σέβονται και μεγάλο κομμάτι το συμπολιτών σου(επειδή έτσι τους έμαθαν, επειδή είναι θέμα νοοτροπίας κλπκλ). Συγγνώμη αλλά όταν δεν με σέβονται αυτοί δεν θα τους σεβαστώ ούτε κι εγώ.
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
- PASCAL
- Wow! Terabyte level
Αυτό με το δημόσιο δεν ισχύει πλέον. Τουλάχιστον για τα ψυχολογικά, κατάθλιψη κι έτσι. Αν σε βγάλουν όμως κάτι χοντρό πχ σχιζοφρενή τότε ναι δεν μπορείς να πας στο δημόσιο.Ισοβίτης wrote:Ξέρει κανείς τι παίζει με τα τρελόχαρτα; Πόσο εύκολο είναι να πάρεις τρελόχαρτο αν δεν έχεις βίσμα;
Thnx!
Γενικά απ' ότι έχω ακούσει όσο περισσότερες φοβίες, προβλήματα υγείας/οικογενειακά, ψυχολογικά τους αραδιάσεις όλο και περισσότερες πιθανότητες έχεις να πάρεις αναβολή ή κάποιο ευνοϊκό (Ι) ή να χωθείς κάπου χαλαρά.
Γενικά ο εθνικός στρατός είναι ένας θεσμός που πρέπει να υπονομευθεί με κάθε μέσο, είτε από τα μέσα είτε από τα έξω.
- nookie
- Mbyte level
Στο κεντρο καταταξης υπηρχαν περιπτωσεις που εκαναν ''καραμπαμ'' οτι δεν ηταν για τιποτα λιγοτερο απο αναβολη ή τρελοχαρτο..ωστοσο..υπηρχαν και ατομα οπου πραγματι το επαιξαν σαλταρισμενοι και πηραν το χαρτι..επισης η ολη διαδικασια μπορει να γινει και πιο μετα στη θητεια..καποιοι το επαιξαν σαλταρισμενοι στον Εβρο και πηραν τα χαρτια απο εκει..
Γενικα δεν ειναι προβλημα το τρελοχαρτο..πολυ μεγαλυτερο προβλημα ειναι η αναλογια αοπλων/ενοπλων..διοτι οσο περισσοτεροι ενοπλοι..τοσο καλυτερη μοιρασια στις ενοπλες υπηρεσιες(σκοπιες,περιπολιες) που ειναι και πιο δυσκολες..ενω οι αοπλες που ειναι πιο χαλαρες γινονται απο ολους(και οι ενοπλοι τις βλεπουν σαν καβατζωμα της μερας
)..
Οσο για το βυσμα..χωρις να εχω βυσμα και απλα κανοντας τα χαρτια μου για κατ'εξαιρεση μεταθεση εφυγα απο Εβρο και πηγα Νεα Μακρη(Αττικης εννοω...)..οπου εκει το χωσιμο ειναι καθαρα με βαση αυτο που ειπωθηκε..οποιος ειχε το βυσμα δεν τον ακουμπουσε τπτ και απλα κ0λοβαραγε στο στρατοπεδο..οποιοι αλλοι ετυχε να βρεθουν για αλλο λογο στο βυσματοστρατοπεδο..υπηρεσια και βλεπουμε υπο ποιες συνθηκες θα βγεις..
Γενικα δεν ειναι προβλημα το τρελοχαρτο..πολυ μεγαλυτερο προβλημα ειναι η αναλογια αοπλων/ενοπλων..διοτι οσο περισσοτεροι ενοπλοι..τοσο καλυτερη μοιρασια στις ενοπλες υπηρεσιες(σκοπιες,περιπολιες) που ειναι και πιο δυσκολες..ενω οι αοπλες που ειναι πιο χαλαρες γινονται απο ολους(και οι ενοπλοι τις βλεπουν σαν καβατζωμα της μερας

Οσο για το βυσμα..χωρις να εχω βυσμα και απλα κανοντας τα χαρτια μου για κατ'εξαιρεση μεταθεση εφυγα απο Εβρο και πηγα Νεα Μακρη(Αττικης εννοω...)..οπου εκει το χωσιμο ειναι καθαρα με βαση αυτο που ειπωθηκε..οποιος ειχε το βυσμα δεν τον ακουμπουσε τπτ και απλα κ0λοβαραγε στο στρατοπεδο..οποιοι αλλοι ετυχε να βρεθουν για αλλο λογο στο βυσματοστρατοπεδο..υπηρεσια και βλεπουμε υπο ποιες συνθηκες θα βγεις..

Internal Imperfectness makes it sooo trickier than it should be..
http://www.youtube.com/watch?v=VPWi-OrMzV4
http://www.youtube.com/watch?v=ZOgBtI8Q ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=vxtf8ypY ... re=related
Ακομα και στο μεταπτυχιακο...Siranai..
Την ίδια α-λογική χρησιμοποιείς και συ ακριβώς απο κάτω.necrofear_13 wrote: Πραγματικά your argument is invalid. Ειδικά το "Με την ίδια λογική ας γίνουμε κλέφτες, καταπατητές, φοροφυγάδες, λαμόγια κτλ επειδή στην Ελλάδα και αυτά τα κάνουν πολλοί" είναι τρομερό επιχειρήμα. Θα σου έλεγα να το κάνεις edit και να βάλεις "Με την ίδια αλογική....."
Ζούμε σε ένα κράτος που εκτός από το κράτος που δεν σε σέβεται, δεν σε σέβονται και μεγάλο κομμάτι το συμπολιτών σου(επειδή έτσι τους έμαθαν, επειδή είναι θέμα νοοτροπίας κλπκλ). Συγγνώμη αλλά όταν δεν με σέβονται αυτοί δεν θα τους σεβαστώ ούτε κι εγώ.
Τα ίδια λένε και οι φοροφυγάδες κι οι καταπατητές κι οι κατασπαταλητές του δημοσίου χρήματος. Ότι το κράτος δεν τους σέβεται και γι αυτό "αρπάζουν" κάτι για να φέρουν σε ισορροπία την αδικία την οποία έχουν υποστεί.
Το ίδιο λέει κι αυτός που βρωμίζει και μολύνει το περιβάλλον. Ήδη είναι κατεστραμένο μωρέ και τα πάντα είναι βρώμικα. Ένα δυο σκουπιδάκια τους πειράξαν?
Το ίδιο λέει κι ο γιατρός που παίρνει φακελάκι από τον ετοιμοθάνατο ασθενή αλλιώς δεν τον κάνει καλά. Όλοι οι υπόλοιποι τα παίρνουν, μ@λ@κ@ς είμαι εγώ να ζω με χαμηλότερο εισόδημα?
Το ίδιο λέει κι αυτός που κάνει φασαρία το βράδυ και δικαιολογεί την πράξη του ισχυριζόμενος πως "κι οι απέναντι τα ίδια κάναν και δεν τους είπε κανείς τίποτα".
Πραγματικά τέτοια παραδείγματα του "δεν με σέβονται άρα δεν θα τους σεβαστώ και γω" μπορώ να σου γράφω 20 σελίδες.
Το ότι μερικοί κοτέψαν/κοτεύουν/ θα κοτέψουν όταν έρθει η ώρα να καεί λίγο ο κωλαράκος τους το καταλαβαίνω. Υπάρχουν πολλοί δελεαστικοί λόγοι να το κάνει κάποιος σε κάθε περίπτωση και φυσικά και στο στρατό. Όσοι τελικά το κάνουν όμως δεν μπορούν να έχουν την απαίτηση να δικαιολογηθεί κιόλας η πράξη τους.
- necrofear_13
- Wow! Terabyte level
Οκ ό,τι πεις.............. Μπορώ να σου δώσω άπειρα παραδείγματα για να αντικρούσω όσα λες. Αλλά δεν είμαι η παπαρήγα.... οπότε δεν πρόκειται να συμφωνήσεις. Επίσης κάποιοι όταν καίγεται ο κώλος μας τον στρώνουμε κάτω και δουλέυουμε σαν σκυλιά, αντίθετα με άλλους just saying( και ας μην είμαι η παπαρήγα).barbarosa wrote:Την ίδια α-λογική χρησιμοποιείς και συ ακριβώς απο κάτω.necrofear_13 wrote: Πραγματικά your argument is invalid. Ειδικά το "Με την ίδια λογική ας γίνουμε κλέφτες, καταπατητές, φοροφυγάδες, λαμόγια κτλ επειδή στην Ελλάδα και αυτά τα κάνουν πολλοί" είναι τρομερό επιχειρήμα. Θα σου έλεγα να το κάνεις edit και να βάλεις "Με την ίδια αλογική....."
Τα ίδια λένε και οι φοροφυγάδες κι οι καταπατητές κι οι κατασπαταλητές του δημοσίου χρήματος. Ότι το κράτος δεν τους σέβεται και γι αυτό "αρπάζουν" κάτι για να φέρουν σε ισορροπία την αδικία την οποία έχουν υποστεί.
Το ίδιο λέει κι αυτός που βρωμίζει και μολύνει το περιβάλλον. Ήδη είναι κατεστραμένο μωρέ και τα πάντα είναι βρώμικα. Ένα δυο σκουπιδάκια τους πειράξαν?
Το ίδιο λέει κι ο γιατρός που παίρνει φακελάκι από τον ετοιμοθάνατο ασθενή αλλιώς δεν τον κάνει καλά. Όλοι οι υπόλοιποι τα παίρνουν, μ@λ@κ@ς είμαι εγώ να ζω με χαμηλότερο εισόδημα?
Το ίδιο λέει κι αυτός που κάνει φασαρία το βράδυ και δικαιολογεί την πράξη του ισχυριζόμενος πως "κι οι απέναντι τα ίδια κάναν και δεν τους είπε κανείς τίποτα".
Πραγματικά τέτοια παραδείγματα του "δεν με σέβονται άρα δεν θα τους σεβαστώ και γω" μπορώ να σου γράφω 20 σελίδες.
Το ότι μερικοί κοτέψαν/κοτεύουν/ θα κοτέψουν όταν έρθει η ώρα να καεί λίγο ο κωλαράκος τους το καταλαβαίνω. Υπάρχουν πολλοί δελεαστικοί λόγοι να το κάνει κάποιος σε κάθε περίπτωση και φυσικά και στο στρατό. Όσοι τελικά το κάνουν όμως δεν μπορούν να έχουν την απαίτηση να δικαιολογηθεί κιόλας η πράξη τους.
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.
- Ισοβίτης
- Venus Former Team Member
Η άποψή σου είναι απολύτως σεβαστή και δεν θα μπω σε αντιπαράθεση γιατί ο καθένας έχει δίκιο από τη δική του οπτική. Για σένα, μπορεί να είμαι μια κότα. Εγώ θεωρώ ότι προσφέρω περισσότερα στο κράτος αποδίδοντας τους φόρους από τη νόμιμη εργασία μου, παρά ξύνοντας τα @@ μου σε ένα στρατόπεδο.barbarosa wrote:Την ίδια α-λογική χρησιμοποιείς και συ ακριβώς απο κάτω.necrofear_13 wrote: Πραγματικά your argument is invalid. Ειδικά το "Με την ίδια λογική ας γίνουμε κλέφτες, καταπατητές, φοροφυγάδες, λαμόγια κτλ επειδή στην Ελλάδα και αυτά τα κάνουν πολλοί" είναι τρομερό επιχειρήμα. Θα σου έλεγα να το κάνεις edit και να βάλεις "Με την ίδια αλογική....."
Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το στρατό, αν γινόταν σοβαρός. Σοβαρός σημαίνει γυμναστική, τακτική και πολεμικές ασκήσεις. Οτιδήποτε άλλο είναι για να δείχνουμε μειωμένα ποσοστά ανεργίας στην ΕΕ. Το κάθε παιδαρέλι και ο κάθε τριαντάρης που μπαίνει φαντάρος δεν είναι ικανός να προσφέρει το παραμικρό στην πατρίδα του σε περίοδο πολέμου. Αυτή είναι η δική μου λογική, με την οποία μπορείς να διαφωνήσεις και να μου πεις ότι είμαι ανήθικος, παράνομος, κλπ. Απολύτως δεκτοί όλοι οι χαρακτηρισμοί.
Εκείνο που ήθελα να μάθω, μιας και πολλοί έχουν σχετική εμπειρία, είναι τι παίζει με το τρελόχαρτο, τον μοναδικό τρόπο με τον οποίο μπορεί κανείς να πάρει οριστική αναβολή.
- necrofear_13
- Wow! Terabyte level
++ so simpleΙσοβίτης wrote:Η άποψή σου είναι απολύτως σεβαστή και δεν θα μπω σε αντιπαράθεση γιατί ο καθένας έχει δίκιο από τη δική του οπτική. Για σένα, μπορεί να είμαι μια κότα. Εγώ θεωρώ ότι προσφέρω περισσότερα στο κράτος αποδίδοντας τους φόρους από τη νόμιμη εργασία μου, παρά ξύνοντας τα @@ μου σε ένα στρατόπεδο.barbarosa wrote:Την ίδια α-λογική χρησιμοποιείς και συ ακριβώς απο κάτω.necrofear_13 wrote: Πραγματικά your argument is invalid. Ειδικά το "Με την ίδια λογική ας γίνουμε κλέφτες, καταπατητές, φοροφυγάδες, λαμόγια κτλ επειδή στην Ελλάδα και αυτά τα κάνουν πολλοί" είναι τρομερό επιχειρήμα. Θα σου έλεγα να το κάνεις edit και να βάλεις "Με την ίδια αλογική....."
Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το στρατό, αν γινόταν σοβαρός. Σοβαρός σημαίνει γυμναστική, τακτική και πολεμικές ασκήσεις. Οτιδήποτε άλλο είναι για να δείχνουμε μειωμένα ποσοστά ανεργίας στην ΕΕ. Το κάθε παιδαρέλι και ο κάθε τριαντάρης που μπαίνει φαντάρος δεν είναι ικανός να προσφέρει το παραμικρό στην πατρίδα του σε περίοδο πολέμου. Αυτή είναι η δική μου λογική, με την οποία μπορείς να διαφωνήσεις και να μου πεις ότι είμαι ανήθικος, παράνομος, κλπ. Απολύτως δεκτοί όλοι οι χαρακτηρισμοί.
Εκείνο που ήθελα να μάθω, μιας και πολλοί έχουν σχετική εμπειρία, είναι τι παίζει με το τρελόχαρτο, τον μοναδικό τρόπο με τον οποίο μπορεί κανείς να πάρει οριστική αναβολή.
necrofear, πρέπει να είσαι ερωτευμένος με την Παπαρήγα. Την αναφέρεις συνεχώς από το πουθενά σε θέματα που δεν έχει καμία σχέση.
Αν ψήνεσαι για ραντεβουδάκι πες μου να το κανονίσουμε.
Ισοβίτη δεν αναφέρομαι στο πόσο προσφέρει κάποιος στο κράτος. Όπως έγραψα και παραπάνω ο κάθε πολίτης που αποφεύγει την στραύτευση με κάποιο κολπάκι (συμπεριλαμβανομένων και των βυσμάτων) φορτώνει περισσότερη αγγαρεία και κούραση στους συμπολίτες του.
Ισοβίτη δεν αναφέρομαι στο πόσο προσφέρει κάποιος στο κράτος. Όπως έγραψα και παραπάνω ο κάθε πολίτης που αποφεύγει την στραύτευση με κάποιο κολπάκι (συμπεριλαμβανομένων και των βυσμάτων) φορτώνει περισσότερη αγγαρεία και κούραση στους συμπολίτες του.
- necrofear_13
- Wow! Terabyte level
Με την δουλειά και όσα προσφέρει αντίστοιχα κάποιος που δεν πάει στρατό μπορεί να "ξεκουράζει" αρκετούς συμπολίτες του. Επίσης sorry κιόλας δεν ξέρω την τελευταία ενημέρωση που έχεις από φαντάρους, αλλά πλέον όλους του διώνουν από το μεσημέρι για να μην τους ταίζουν, just saying πάντα. Δεν ξέρω κατά πόσον θεωρώ αυτό με το τρελόχαρτο την πιο εύκολη λύση. Μάλλον θα προτιμήσω την μόνιμη εργασία στο εξωτερικό(που σου δίνει νομίζω κάποιο παραθυράκι) και την εξαγορά μετά τα 30.barbarosa wrote:necrofear, πρέπει να είσαι ερωτευμένος με την Παπαρήγα. Την αναφέρεις συνεχώς από το πουθενά σε θέματα που δεν έχει καμία σχέση.
Όσο για την παπαρήγα κανόνισε κάτι. Εγώ έχω τον έρωτα άλλος έχει την αγάπη.

Επίσης για την παραπάνω κούραση των συμπολιτών μας στο στρατό... σιγά μην πάθουν υπερκόπωση από τον στρατό.....
- gasparosoft
- Gbyte level
Barbarosa δεν σε είδα να σκέφτεσαι τον συνάνθρωπό σου όταν κάνει τις ψευτοαπεργίες το ΠΑΜΕ (κάπως πρέπει να δικαιολογηθεί ο μισθός τους), με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται οι πάντες και τα πάντα χωρίς λόγο. Σε πειράζει όμως αν κάποιος στρατιώτης κάνει παραπάνω αγγαρεία. Υπάρχει λογική εκεί στον Περισσό;
Ο ελληνικός στρατός είναι ένας απαρχαιωμένος θεσμός που πρέπει να καταργηθεί άμεσα. Όποιος μπορέσει να μην πάει, να το κάνει με τα χίλια.
Ο ελληνικός στρατός είναι ένας απαρχαιωμένος θεσμός που πρέπει να καταργηθεί άμεσα. Όποιος μπορέσει να μην πάει, να το κάνει με τα χίλια.
Για το ΠΑΜΕ και τις απεργίες ευχαρίστως να συζητάγαμε σε ένα σχετικό θέμα αλλά το απαγορεύουν οι κανονισμοί του forum (ως αμιγώς πολιτικό θέμα). Πρόσφατα βέβαια λόγω της παγκόσμιας καπιταλιστικής κρίσης που επηρεάζει πολύ και την Ελλάδα φαίνεται πως υπάρχει και ενδιαφέρον για πολιτική συζήτηση. Παρακάλα να μην το συζητήσουμε δημόσια γιατί θα εκτεθείς μ' αυτά που λες.
Στο μεταξύ κράτα τις αστοιχείωτες, χωρίς επιχειρήματα και αντίκρισμα στην πραγματικότητα κατηγορίες και χαρακτηρισμούς για τον εαυτό σου.
Στο μεταξύ κράτα τις αστοιχείωτες, χωρίς επιχειρήματα και αντίκρισμα στην πραγματικότητα κατηγορίες και χαρακτηρισμούς για τον εαυτό σου.
- nachos
- Gbyte level
Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να δηλώσετε λοκ, για να είστε σίγουροι ότι θα τα βιώσετε, καθώς όντως υπό άλλες περιπτώσεις είναι λίγο τζόγος το τι θα σου κάτσει.Ισοβίτης wrote:Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το στρατό, αν γινόταν σοβαρός. Σοβαρός σημαίνει γυμναστική, τακτική και πολεμικές ασκήσεις.
Εγώ έπαθα.necrofear_13 wrote:Επίσης για την παραπάνω κούραση των συμπολιτών μας στο στρατό... σιγά μην πάθουν υπερκόπωση από τον στρατό.....
Nothing is impossible for the man who doesn't have to do it himself
Γενικά, από όσα ξέρω από φίλους και γνωστούς που υπηρέτησαν εκεί, σε όποια ειδικότητα κι αν πας των ειδικών δυνάμεων καταλαβαίνεις στρατό και θεωρείσαι στρατιώτης. Αν πας απλά φαντάρος είναι ο τζόγος.nachos wrote:Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να δηλώσετε λοκ, για να είστε σίγουροι ότι θα τα βιώσετε, καθώς όντως υπό άλλες περιπτώσεις είναι λίγο τζόγος το τι θα σου κάτσει.Ισοβίτης wrote:Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το στρατό, αν γινόταν σοβαρός. Σοβαρός σημαίνει γυμναστική, τακτική και πολεμικές ασκήσεις.
“Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.”
MpoMp @ Discord
- necrofear_13
- Wow! Terabyte level
Επίσης το ποιος θα εκτεθεί αν αφήσουν τη συζήτηση θα το δούμε. Ξέχασες μήπως τα ιστορικά χαμηλά ποσοστά του ΚΚΕ??? Οι τριγμοί στο κόμμα σου για ποιο λόγο άρχισαν??? Μήπως αυτά όλα έγιναν από τα τρομερά επιχειρήματα που έχετε όλα τα κουμμούνια??? Ο κόσμος γελάει μαζί σας πάρτε το χαμπάρι....barbarosa wrote:Για το ΠΑΜΕ και τις απεργίες ευχαρίστως να συζητάγαμε σε ένα σχετικό θέμα αλλά το απαγορεύουν οι κανονισμοί του forum (ως αμιγώς πολιτικό θέμα). Πρόσφατα βέβαια λόγω της παγκόσμιας καπιταλιστικής κρίσης που επηρεάζει πολύ και την Ελλάδα φαίνεται πως υπάρχει και ενδιαφέρον για πολιτική συζήτηση. Παρακάλα να μην το συζητήσουμε δημόσια γιατί θα εκτεθείς μ' αυτά που λες.
@nachos, sorry φίλε το παίρνω πίσω αυτό που είπα.......
- nachos
- Gbyte level
@MpoMp
Κι εγώ αυτό ακριβώς σημείωσα.
@necrofear
Δε χρειαζόταν να μου ζητήσεις συγνώμη για κάτι. Απλά έκανα μια παρατήρηση στη βάση του ότι οι εμπειρίες από το θέμα στρατός δεν είναι μόνο το τρολάρισμα που γίνεται εδώ μέσα. Δεν θα ασχοληθώ περισσότερο με το θέμα καθώς θεωρώ αυτό το thread παντελώς γελείο και εμετικό από καταβολής του, απλά θα αρκεστώ να παραθέσω ότι εκεί που υπηρέτησα, η λέξη "Αθηναίος" ήταν (εντελώς τυχαία;) σχεδόν ταυτόσημη της έννοιας "που - στρ@ - κι". Κι αν μπορεί κανείς να ισχυριστεί ότι κάτι τέτοιο προέρχεται από κομπλεξαρισμένους (τάχα μου δήθεν) καραβανάδες, θα περίμενα επίσης τεκμηρίωση και ως προς το γιατί το πίστευαν και οι συνοπλίτες μου. Ίσως επειδή πολλοί από αυτους ήταν τριτοδεύτεροι τσομπανόβλαχοι που ζήλευαν γιατί δεν είχαν την πολυτέλεια να γκρινιάζουν σε ακαδημαϊκά φόρουμς για το "μαρτύριο" που βίωναν, το έναν χρόνο χαμένο από τη ζωή τους, και το πόσο περισσότερο θα συνείσφεραν στην κοινωνία καταβάλλοντας ΦΠΑ από τα έσοδα για το πήξιμο τυριού.
Κλείνοντας, μιας που όλοι ψηλά χαμηλά έχουμε υπάρξει τιμητές των συνταγματικών ελευθεριών σε αυτό το forum (ο καθένας από τη σκοπιά του βέβαια), θα υπενθυμίσω ότι σε αυτή τη χώρα η στρατιωτική θητεία είναι συνταγματική υποχρέωση, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Βέβαια προφανώς, όταν κάτι είναι υποχρέωση και κοστίζει σε προσωπικό επίπεδο, είναι μάλλον πολύ πιο δύσκολο να το τιμήσεις. Food for thought.
nachos over 'n' out.
Κι εγώ αυτό ακριβώς σημείωσα.
@necrofear
Δε χρειαζόταν να μου ζητήσεις συγνώμη για κάτι. Απλά έκανα μια παρατήρηση στη βάση του ότι οι εμπειρίες από το θέμα στρατός δεν είναι μόνο το τρολάρισμα που γίνεται εδώ μέσα. Δεν θα ασχοληθώ περισσότερο με το θέμα καθώς θεωρώ αυτό το thread παντελώς γελείο και εμετικό από καταβολής του, απλά θα αρκεστώ να παραθέσω ότι εκεί που υπηρέτησα, η λέξη "Αθηναίος" ήταν (εντελώς τυχαία;) σχεδόν ταυτόσημη της έννοιας "που - στρ@ - κι". Κι αν μπορεί κανείς να ισχυριστεί ότι κάτι τέτοιο προέρχεται από κομπλεξαρισμένους (τάχα μου δήθεν) καραβανάδες, θα περίμενα επίσης τεκμηρίωση και ως προς το γιατί το πίστευαν και οι συνοπλίτες μου. Ίσως επειδή πολλοί από αυτους ήταν τριτοδεύτεροι τσομπανόβλαχοι που ζήλευαν γιατί δεν είχαν την πολυτέλεια να γκρινιάζουν σε ακαδημαϊκά φόρουμς για το "μαρτύριο" που βίωναν, το έναν χρόνο χαμένο από τη ζωή τους, και το πόσο περισσότερο θα συνείσφεραν στην κοινωνία καταβάλλοντας ΦΠΑ από τα έσοδα για το πήξιμο τυριού.
Κλείνοντας, μιας που όλοι ψηλά χαμηλά έχουμε υπάρξει τιμητές των συνταγματικών ελευθεριών σε αυτό το forum (ο καθένας από τη σκοπιά του βέβαια), θα υπενθυμίσω ότι σε αυτή τη χώρα η στρατιωτική θητεία είναι συνταγματική υποχρέωση, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Βέβαια προφανώς, όταν κάτι είναι υποχρέωση και κοστίζει σε προσωπικό επίπεδο, είναι μάλλον πολύ πιο δύσκολο να το τιμήσεις. Food for thought.
nachos over 'n' out.
Nothing is impossible for the man who doesn't have to do it himself
- ja_the_invincible
- Wow! Terabyte level
- Academic status: N>4
Τα τρελόχαρτα , οι βυσματοθέσεις και όλα αυτά τα ωραία που συνθέτουν τις ηθικές αξίες του νεο-ελληνισμού περίμενα να μην έχουν θέση σε ένα ακαδημαικό forum.Ή τουλάχιστον δείξτε λίγη αξιοπρέπεια και αποφύγετε τα λάβρα posts κατά διορισμένων , φοροφυγάδων κλπ διότι ανήκετε στην ίδια ακριβώς κατηγορία.Επίσης είναι τουλάχιστον ενοχλητικό αυτό που γίνεται κατά του barbarosa με τις αντι-κκε σποντίτσες σε κάθε thread που τολμάει (?) να εκφέρει άποψη.Δεν είναι αστείο , δεν είναι έξυπνο και δείχνει μεγάλο κομπλεξισμό.Κατά τα άλλα nachos , barbarosa ++
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
- necrofear_13
- Wow! Terabyte level
Εγώ έχω να πω πως όλα είναι δράση αντίδραση..... that's all. Τα περι βυσμάτων και τρελόχαρτων πιθανόν να είμαι κάπου στο ενδιάμεσο οπότε δεν ξέρω τι να σου πω.ja_the_invincible wrote:Τα τρελόχαρτα , οι βυσματοθέσεις και όλα αυτά τα ωραία που συνθέτουν τις ηθικές αξίες του νεο-ελληνισμού περίμενα να μην έχουν θέση σε ένα ακαδημαικό forum.Ή τουλάχιστον δείξτε λίγη αξιοπρέπεια και αποφύγετε τα λάβρα posts κατά διορισμένων , φοροφυγάδων κλπ διότι ανήκετε στην ίδια ακριβώς κατηγορία.Επίσης είναι τουλάχιστον ενοχλητικό αυτό που γίνεται κατά του barbarosa με τις αντι-κκε σποντίτσες σε κάθε thread που τολμάει (?) να εκφέρει άποψη.Δεν είναι αστείο , δεν είναι έξυπνο και δείχνει μεγάλο κομπλεξισμό.Κατά τα άλλα nachos , barbarosa ++
Μπαίνει κανένας αύριο Μεσολόγγι?
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
- Scorpion311
- Kilobyte level
- Academic status: 4th year
γνωρίζει κάτι ή εχει μπει κανείς Θήβα με ειδικότητα Έρευνα k Πληροφορική?