Φθηνό DSL για τους φοιτητές????
- AnINffected
- Gbyte level
Ποιοί είναι οι "τακτικοί φοιτητές"; τι εννοεί με το "δεν έχουν χάσει περισσότερο από 1 χρόνο σπουδών";Tα οφέλη από τις χαμηλές ευρυζωνικές συνδέσεις θα έχουν, πάντως, μόνο οι τακτικοί φοιτητές, δηλαδή όσοι δεν έχουν χάσει περισσότερο από ένα χρόνο σπουδών.
Επίσης μέχρι στιγμής μόνο για τους πρωτεύσαντες έχει ανακοινωθεί ημερομηνία απ'ότι βλέπω.Με τους υπόλοιπους τι θα γίνει;
Και αυτό που λέει για τους πρώτους, οτι η χορηγία θα ισχύει για 1 ετος μόνο;
Κανονικά δε θα έπρεπε να είναι για όλη τη διάρκεια των σπουδών τους;

The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace
Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!!

Ada Lovelace
Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!!

-
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
- AnINffected
- Gbyte level
κατι ακουσα οτι πραγματοποιηθηκε αυτο που ελεγαν για το dsl... ισχυει? τι παιζει τωρα με αυτο?
μπερδεμενο μειγμα γυρναει στο μυαλο μου, τα παντα θελω να τιναξω μ' ενα ουρλιαχτο μου.
μπερδεμενο μειγμα κυλαει στο χαρτι, θ' αναψουν τα φιτιλια απο στιγμη σε στιγμη.
Kαποιοι θα κρυφτουν, θα δουν το συστημα που εφτιαξαν με μιας να καταρρεει και ο ποταμος να ρεει αναποδα, απ' το κανονικο(!)
χτυπαω την ριζα και τον κορμο, φτυνω στα μουτρα τους καθε ναρκωντικο, σκληρο και μαλακο,
χασις και αλκοολ, οι μαζες ενδιαφερονται μοναχα για το σκορ, και νιωθουν ελευθεροι μ' ενα τηλεκοντρολ...
μπερδεμενο μειγμα κυλαει στο χαρτι, θ' αναψουν τα φιτιλια απο στιγμη σε στιγμη.
Kαποιοι θα κρυφτουν, θα δουν το συστημα που εφτιαξαν με μιας να καταρρεει και ο ποταμος να ρεει αναποδα, απ' το κανονικο(!)
χτυπαω την ριζα και τον κορμο, φτυνω στα μουτρα τους καθε ναρκωντικο, σκληρο και μαλακο,
χασις και αλκοολ, οι μαζες ενδιαφερονται μοναχα για το σκορ, και νιωθουν ελευθεροι μ' ενα τηλεκοντρολ...
- a_s
- Mbyte level
περισσότερα εδώGanther wrote:επειδη δουλευω στον ΟΤΕ στα ΔΣΛ, δεν ισχυει τιποτα. το μονο που υπαρχει ειναι για τους 1ους καθε ετους... ολα τ αλλα ειναι φουμαρα.
Οταν και αν υπαρξει κατι, θα κανω ποστ.
όλα στη ζωή είναι ένας κύκλος...
- nantia_86
- Venus Former Team Member
- Academic status: N>4
Νομίζω ότι αξίζει να διαβάσετε αυτό: http://www.in.gr/tech/diodos-edet-internet.asp
Κάτι φαίνεται να κινείται...αλλά τίποτα το οριστικό...
Κάτι φαίνεται να κινείται...αλλά τίποτα το οριστικό...
-
- Einherjar
- Venus Project Founder
Το πρόγραμμα του φοιτητικού internet ξεκίνησε: http://diodos.gsrt.gr/
[Better to understand a little than to misunderstand a lot]
-
- Gbyte level
- Proxenos
- Gbyte level
Καλά σας λέει, δεν είναι άσχημα... Έχει και το ΤΕΕ επίσης, αλλά 170€... Οι μηχανικοί βγάζουν περισσότερα;)
One who pays some attention to history will not be surprised if those who cry most loudly that we must smash and destroy are later found among the administrators of some new system of repression. - Noam Chomsky
Ο,ΤΙ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ!ΠΑΡΕ ΠΑΡΕ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ!
Αίσχος και ντροπή!Αυτο είναι το φοιτητικό Internet της κυβέρνησης;
Εγώ πάντως έσκασα στα γέλια γιατί έχω βάλει adsl όντας σίγουρος ότι θα μας πουλήσουν πάλι φούμαρα.
Τόσο γέλιο ρε παιδιά!Το πακέτο το συγκεκριμένο το έδινε η hol με 230 ευρω(μαζί και το ΦΠΑ).Τώρα το δίνει 200.Δηλαδή γλιτώνουμε 30 ευρώ.Η ευρυζωνία θα αναπτυχθεί ραγδαία από σήμερα και στο εξής στο Ελλάδα!
3 ΖΗΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΟΔΟΣ!!!

Εγώ πάντως έσκασα στα γέλια γιατί έχω βάλει adsl όντας σίγουρος ότι θα μας πουλήσουν πάλι φούμαρα.

3 ΖΗΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΟΔΟΣ!!!
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
-
Ουσιαστικά μόνο η Otenet (δηλαδή εκεί όπου το κράτος μπορεί να παρέμβει σε κάποιο βαθμό) έδειξε ουσιασικό ενδιαφέρον για το πρόγραμμα (δηλαδή έκανε μια προσφορά της προκοπής).[/quote]
Που την είδες αυτή? Γιατί στη δίοδο δεν υπάρχει τίποτα, ούτε στην καρτέλα του ΟΤΕ, αλλά ούτε και στην καρτέλα της Vivodi...
Που την είδες αυτή? Γιατί στη δίοδο δεν υπάρχει τίποτα, ούτε στην καρτέλα του ΟΤΕ, αλλά ούτε και στην καρτέλα της Vivodi...
-
- Gbyte level
Συγγνώμη δηλαδή πόσο περιμένατε να είναι τα 384? 60€ ολόκληρο το χρόνο??? 120€ είναι μια καλή τιμή και μάλιστα για αρχή. (κατάλαβα μετά από υποχείριο της Μ$, είμαι και τσιράκι της κυβέρνησης....)
το να κάνετε συγκρίσεις με περασμένες προσφορές είναι άκυρο.
σημερινές τίμές (28/02/06)
forthnet: 236,81
HOL: 34,5 + 9 * 22,6 = 237,9
Otenet: 45 + 10 * 22,5 = 270 (δεν ξέρω αν έχει και καλύτερη προσφορά πήρα αυτό που έχει στην κεντρική σελίδα)
(ναι τα παίρνω και από αυτές και γι'αυτό δε γράφω για τις υπόλοιπες εταιρίες ;-)
το να κάνετε συγκρίσεις με περασμένες προσφορές είναι άκυρο.
σημερινές τίμές (28/02/06)
forthnet: 236,81
HOL: 34,5 + 9 * 22,6 = 237,9
Otenet: 45 + 10 * 22,5 = 270 (δεν ξέρω αν έχει και καλύτερη προσφορά πήρα αυτό που έχει στην κεντρική σελίδα)
(ναι τα παίρνω και από αυτές και γι'αυτό δε γράφω για τις υπόλοιπες εταιρίες ;-)
- tsilochr
- Wow! Terabyte level
- Academic status: PhD
Erevodifwntas wrote:κατάλαβα μετά από υποχείριο της Μ$, είμαι και τσιράκι της κυβέρνησης....
έλεος, ήμαρτον δηλαδή, ο τύπος είναι πληρωμένος πράκτορας των καπιταλιστικών δυνάμεων. Kαι το δηλώνει χωρίς ενδοιασμό ότι είναι υποχείριο της Μ$, της κυβέρνησης και των μέγαλων ISP's. Σε λίγο έρχονται και τα χειρότερα, όταν θα μας αποκαλύψει ότι είναι το cover boy των Hondos Center.Erevodifwntas wrote:ναι τα παίρνω και από αυτές και γι'αυτό δε γράφω για τις υπόλοιπες εταιρίες
ουουουουουουουουουου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- lumenintervalum
- Wow! Terabyte level
lmao
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Visions from a dying brain
I hope you don't understand